Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Industrioperatør udd

Af Gæst Jonas | 26-09-2021 22:07 | 1641 visninger | 10 svar, hop til seneste
Sidder her en uddannet industrioperatør, som kan svar mig på nogle spørgsmål om uddannelsen? Jeg er kørt død i min videregående uddannelse, og vil gerne have en uddannelse, hvor jobbet efterfølgende ikke ligger for meget op til hjemmearbejde, samt har gode jobmuligheder. Jeg er har kigget en del på industrioperatør fordi den ikke tager særlig lang tid, og jeg kan få voksenelevløn efterfølgende, samt det lyder spændende. Men hvor gode et jobmulighederne efterfølgende? og hvad med lønnen? samt hvad med stress på arbejdet?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
sviffer
Bruger Aspirant
26-09-2021 23:34

Rapporter til Admin
jeg kender ikke nogen som har taget uddannelsen, men ved lidt om den ad anden vej. Der er meget lav ledighed, så jobmulighederne ser ret gode ud og lønnen er også ret god. Statistikken er dog måske lidt skæv fordi rigtigt mange har arbejde i forvejen, og er blevet "sendt på skolebænken" af deres arbejdsgiver. Jeg har også en ide om, at der er en del lokale forskellene, så det kan helt sikkert svare sig at tage en snak med vejlederen på dit lokale uddannelsessted. Hvis du er i tvivl om hvor det er, så er der en oversigt i højre kolonne på denne side. her https://www.ug.dk[...] Vær også opmærksom på, at når du har en studentereksamen, så kan du korte grundforløbet på en merkantil erhvervsuddannelse ned til fem uger, hvorefter du kan starte som elev i en virksomhed og få elevløn. Søgeordet her er "EUS"
--
#2
riskogeren
Semibruger
27-09-2021 09:22

Rapporter til Admin
Hej! Jeg er godt nok ikke industrioperatør, men tekniker.. Det er lige et hak "bedre" end operatør, og hvis du nu bliver forelsket i faget, kan du altid videreuddanne dig til tekniker.. Det er så nemt at finde arbejde, jeg har aldrig skrevet en ansøgning, det plejer at være nok at ringe og sige man er uddannet indenfor det her fag, og de er klar til at ansætte dig over telefonen pga. en telefonsamtale på 5min. Ude ved os er lønnen ok. Ufaglærte der laver en operatørs arbejde tjener ca. 185kr/t +- (uden pension, ferie og fritvalg) Stress på arbejdet.. Det kommer helt an på hvilket firma du er ansat ved, samt hvilke opgaver du har.. Jeg har 3 maskiner som jeg passer, og min kollega har 3 maskiner som han passer. Vi deles om 5 andre maskiner, som kører i tide og utide.. (jeg er vel "aktiv" i 2-4 timer på en vagt af 12 timer) Jeg har været ansat i andre firmaer hvor man kun skal passe 1 maskine af gangen, hvor man dog skal programmere og opstille dem. (men det er nok ikke aktuelt når man "kun" er operatør)
--
#3
Jonas
Gæst
07-10-2021 17:54

Rapporter til Admin
Tak for svar Jeg overvejer super meget at søge ind til januar, kan snuse mig frem til lønnen for nyuddannet ligger på 30-35K og jobmulighederne lyder super gode. Jeg er dog i tvivl om de her 2-3 skift hold, da det ville kollidere rimelig meget med mit familie liv jo, kan man undgå dem, og kun arbejde daghold?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
waskustobaskus
Super Nørd
07-10-2021 18:03

Rapporter til Admin
Bare lige være obs på at en del af den slags arbejde er 3 holds skift med weekend vagter. Jeg var det i 7 måneder hos en stor lokal virksomhed. Virkelige dårlig arbejdstider. Får du job hos novo så regn med 40-45k i løn.
--
#5
riskogeren
Semibruger
07-10-2021 18:53

Rapporter til Admin
2 af de 3 steder jeg har arbejdet indenfor faget har det været 5 dages uge. Men store steder kører gerne 24/7.. der hvor jeg er nu er der folk der arbejder 5dags uge (ledere, opstillede, afgratere og lagerfolk), 4 dage af 9 timer, og 3x12timer er for folk i produktionen. Prøv og se om du kan finde et sted at arbejde ufaglært, eller kom i praktik med henblik på læreplads, så kan du lige få smidt til faget inden du begynder på 20 eller 40 ugers skole.
--
#6
Telle
Ny på siden
08-10-2021 10:36

Rapporter til Admin
Man skal nok være opmærksom på hvor i landet man er når man snakker om lønnen. Jeg er selv uddannet industritekniker og det er kun som værkfører at jeg har tjent over 35.000. Ellers har lønnen ligget omkring 30.000-32.000,- (Århus, Silkeborg og Horsens). Jeg kommer fra Jylland og kender lønnen en del steder, og den er sjældent over 200,- i timen for en industritekniker. Så med en lidt lavere uddannelse ligger den nok lidt lavere.
--
Søger en P4, [email protected] max 550 kroner!
#7
BabaMac
Ultra Nørd
08-10-2021 12:51

Rapporter til Admin
Jeg valgte at tage procesoperatør-uddannelsen, og skal til svendeprøve i december.. Kender en del industrioperatører både fra grundforløb(samme grundforløb til de to uddannelser), fra hovedforløbene hvor jeg stadig snakker med dem der tilfældigvis har hovedforløb sideløbende med os andre, og fra min elevplads.. Hvis du har uddybende spørgsmål til noget som helst omkring uddannelsen, arbejdet eller andet, så smid mig en pm ved lejlighed :)
--
Min hukommelse kører ikke på alle cylindre, reminders modtages gerne!! Mine salgstråde kører med al sandsynlighed også på Dba.dk..
#8
virus
Megabruger
08-10-2021 16:54

Rapporter til Admin
Jeg er uddannet industrioperatør, fin uddannelse som ikke kræver det store jeg er ansat på Novo nordisk, vil sige den er ubrugelig, men alle på Novo får den. Vores løn ligger omkring 45k, arbejde på alle dage og tider af døgnet
--
#9
Jonas
Gæst
11-10-2021 22:21

Rapporter til Admin
#8 Men kræver det ikke at man har den, før man får job hos novo nordisk? Ellers kunne jeg godt finde på at søge arbejde hos dem!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#10
virus
Megabruger
12-10-2021 08:52

Rapporter til Admin
#9 den kræver det ikke, men er meget lettere at komme ind hvis man har den. bare dine skole papir er iorden
--

Opret svar til indlægget: Industrioperatør udd

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning