Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Evt. ny non HW kategori på HOL?

Af Elite Supporter kikophil | 10-10-2021 14:57 | 711 visninger | 10 svar, hop til seneste
Well - kære holliker :) Jeg går lige på, da udenomsnak sjældent er andet end tidsspille - hvorfor jeg i første omgang henvender mig til Holbrugernes vurdering af idèen og selvf. Thomas, da det er helt op til ham omkring Hols videre udvikling/tiltag - SÅ.. I øjeblikket har vi kun nogle få haltende sites for fiskeinteresserede. Årsagen har gennem tiden vist sig hovedsageligt at være den modbydelige tone, ignorante arrogance mm. der nærmest helt uden moderering, har fået hovedparten af den friskluftsgivende (ikke altid fiskegivende) friluftsudøvelse til, at ryge lidt i internet glemmebogen. Der er jo rigtig mange Hollerter, der har lystfiskeri som hobby - og vil påstå, at nogle af de inkarnerede fiskeudøvere - faktisk er langt mere "hooked" end nogen indenfor IT!. Så hvis vi ku`lave et seperat afsnit med dette, ville det udover vores moderatoreres jævnlige (hehe) tilstedeværelse, fint ku` administreres med XXX antal flere brugere = kroner i kassen (ekstra Tesla? :)) En evt. endelig implementering vil som sagt være op til Thomas - men da vi jo allerede er skredet en del udover clean HW tråde, ku det da være fedt, at samle nogle "de" indtørrede HW pc "spilletosser" der sjældent ser dagens lys med mindre de skal ud og købe forsyninger af chips, cola og det der er værre. Folket ku jo mødes til lige andet end bare pc talk, hvilket helt sikkert ville være en både personlig udvikling men også på sigt en vej til, at komme ud af "hullerne" :) Dette var så min idè om noget positivt på hol, og i er så inviterede til jeres tanker omkring samme! Bare husk at holde tonen, da alt andet lige kun vil vise, at Hol (brugerne) ikke er parate til, at tænke nyt/anderledes :) Er nogle i tvivl om noget så husk at spørge frem for, at angribe! Læs evt. min undertekst.. Fortsat rigtig god søndag til alle Kim
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#1
krellef
Monster Nørd
10-10-2021 15:35

Rapporter til Admin
Jeg ved ikke om jeg har forstået det rigtigt, men som jeg læser det, foreslår du en kategori udelukkende til lystfiskeriHardwareonline.dk?
--
Status på B/W-listen: 23+/0-
#2
jensjens
Gæst
10-10-2021 16:02

Rapporter til Admin
Kære hestenettet
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Langi
Nørd
10-10-2021 16:04

Rapporter til Admin
Som en person der allerede synes de forskellige hyggekrogen tråde oftest er frustrerende/uinteressante, og som samtidig absolut ingen interesse har for lystfiskeri, må jeg gerne indrømme at det ikke lige er en ide jeg finder interessant. Siden hedder som nævnt hardwareonline og jeg så gerne så vidt som muligt der er hvor vi holder den. Skulle det dog laves, så jeg gerne det var en underside, hvor man ikke blev mødt af trådene på den almindelige forside.
--
~Man skal ikke kaste med tændstikker når man selv bor i et gashus~
#4
kikophil
Elite Supporter
10-10-2021 16:07

Rapporter til Admin
#1 - Hej - Stort set ja. Jeg spørger om, det ku være af interesse, at åbne hol en del op med denne interessegruppe, mange hollerter jo har i forvejen. Hvordan den så ku blive sat i bås med resten, vil selvf. være op til Thomas/de der ellers har med implementeringen at gøre. Husk at udvikling er lig med overlevelse/kr. og da vi allerede har møbler, briller, sygdomme, kærlighedsproblemer osv. osv. der boltrer sig både i forum samt vores handelssektion - ville det jo ikke være svært, at smide en fast kategori med lystfiskeri ind iblandt dette. Hvis det også ku fremme en hel del personsammenhænge, ville det også ku åbne for samværd, tillid, og større ro - når nu den første mulige modstand falder til jorden - hvilket jo er uundgåeligt jævnfør holbrugernes gennemsnitlige adfærd :) Men om det er noget for Thomas er jo op til ham, da der jo som nævnt er flere aspekter i samme tanke.
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#5
Foamy.
Ny på siden
10-10-2021 16:12

Rapporter til Admin
Kunne sikkert være hyggeligt nok. I princippet kunne folk der ikke var intrasseret jo slå det fra, så det ikke er synligt.
--
#6
kikophil
Elite Supporter
10-10-2021 16:13

Rapporter til Admin
#3 - Som underside ville være helt ok, da jeg ikke mener, at lystfiskeri har ret meget med HW at gøre - hvilket jeg heller ikke giver udtryk for :) Jeg ved , at der er mange problemer indenfor handelssekt. på lystfiskersiderne, hvorfor en underafdeling ligeledes i vores handelstråd ku` tiltrække flere brugere/penge!
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
#7
KristianSlot
Giga Nørd
10-10-2021 17:18

Rapporter til Admin
Jeg synes det er et komplet håbløst forslag. Skulle vi også have en trænings-kategori til folk, som træner, en bilkategori til folk som går op i biler, en golf-kategori til folk som spiller golf samt alverdens andre kategorier? Som jeg ser det, så foreslår du kategorien fordi du lige finder den interessant. Men der er jo mange Hollere som finder det interessant - hører jeg dig sige... Jaja, men der er sgu også mange som går op i fodbold, Formel 1, madlavning og skydiving. Det er et hardware-forum, ikke hestenettet eller Facebook. Mon ikke der findes en Facebook-side for folk med interesse for lystfiskeri? Dit argument om, at det giver flere penge i kassen er lige så håbløst... For så kunne man lige så godt tilføje 18 andre kategorier og så skal der bruges mere tid og flere ressourcer på at administrere dette. Derudover er der nok markant flere herinde, som er interesseret i håndbold eller fodbold, så dem burde man implementere først hvis man endelige skulle noget...
--
Sidst redigeret 10-10-2021 17:22
#8
kikophil
Elite Supporter
10-10-2021 17:50

Rapporter til Admin
#5 - ja netop tanken bag "hygge" da vi lystfiskere kan komme med langt mere af slagsen via ture, oplevelser i naturen fiskeriet, grejet osv. end feks. tråde om hvem der gjorde hvad, hvornår og hvad dommeren gjorde rigtigt/forkert til håndbold/fodbold etc :) #7 - du har selvf ret til din mening, hvilket var hvad jeg efterspurgte, da jeg på det sidste har læst en del tråde, der fortalte at vi netop har en del brugere, der har interesse i lystfiskeri! Derimod har jeg endnu ikke set en eneste tråd om interesse i håndbold eller noget særligt i forhold til samme for fodbold selv om vi alle ved, at mange er interesserede i dette! Årsagen skal nok ses i det, at der allerede er en del sites, der har disse ting på dagsordenen, og der derfor ikke er et behov for dette på hol. I så fald ville det nok også ha været efterspurgt. Hvis flere af disse interesser forøvrigt kom op som separate kategorier, ville folk også med det samme, ku undlade at trykke på knappen, hvis de ikke havde interesse indenfor samme, og uanset hvad, ville en undersektion af lystfiskeri køb/salg få flere brugere til, der ikke ville give større udgifter end på nuværende tidspunkt, men samtidig give flere reklameindtægter - hvilket du burde forstå, da det jo stort set kører af sig selv, bortset lige fra svindel til tider, hvilket nok aldrig kan undgås.
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
--
Sidst redigeret 10-10-2021 17:53
#9
Cykle35
Super Supporter
10-10-2021 19:57

Rapporter til Admin
Opfind et blink med lokationsenhed i så hjælper du både en masse frustrerede første gangs fiskere og den er åbenlyst unik nok til sin egen hardware tråd.
--
5800x + Asus 6900 XT ROG Strix LC MSI B550 UNIFY-X + AX860i 2x16Gb DR 3600mhz 14-14-14-34 Mi 34" Curved
#10
the688
Guru
10-10-2021 20:36

Rapporter til Admin
Nej. HOL er ikke Facebook som skal være alt for alle. Hvis du har fundet nogle Hol'ere med fælles interesser, så hæng ud (discord, whatever) Vi har haft et metal-community på HOL i over 20 år med etøget chatroom, fester, fælles-festival-ture og meget andet. \m/
--
"ORK SATME!"

Opret svar til indlægget: Evt. ny non HW kategori på HOL?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE