Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Virker STIRIO automatisk røremaskine

Af Bruger martinok | 02-12-2021 19:47 | 1151 visninger | 13 svar, hop til seneste
Virker "STIRIO automatisk røremaskine" til fx gryde, så bunden ikke brænder på i en stål gryde. Jeg laver tit store gryderetter, så ville være rart med et apparat der selv rørte maden i den forbindelse.. Findes der evt alternativer? Virker som om produktet er udgået mange steder..
--
#1
sn00p
Maxi Supporter
03-12-2021 08:25

Rapporter til Admin
Du skal have en slowcooker. Så behøver du ikke tænke på at noget brænder på eller andet. Du kan endda sætte timer på og starte den når du er på arbejde. Så er der en dejlig gullash når du kommer hjem. https://www.kitchenaid.com[...]
--
#2
martinok
Bruger
03-12-2021 12:58

Rapporter til Admin
#1 ja ok. Er der.ikke bedre alternativer?? Tænker bare jeg vil lave maden på ca 35 minutter så det er mad til ca 4 dage.. Er der ingen gryder der automatisk kan røre bunden? Virker som om "STIRIO automatisk røremaskine" er udgået.
--
#3
sn00p
Maxi Supporter
03-12-2021 13:10

Rapporter til Admin
#2 Jeg kan huske at der mange gange op til jul har været reklameret for en automatisk røreske til fx risengrød. Den kan bare aldrig købes efter jul, så tænker det er noget skrammel. Hvis det kun tager 35 minutter for dig at lave mad til 4 dage, så ville jeg tage en podcast i ørerne i de minutter. Og en slow cooker er nok lige i overkantet til dit forbrug.
--
#4
wazer^
Nørd
03-12-2021 13:35

Rapporter til Admin
Jeg kan anbefale denne hvis du vil prøve slowcook, du kan selv bestemme hvor meget det skal have den kan også brugs til sousvide og andre ting. https://www.amazon.de[...]
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
#5
Comicsdk
Elite Supporter
03-12-2021 14:01

Rapporter til Admin
Jeg laver også herremange gryderetter, både fordi det er let og smager godt, men også fordi man kan lave en ordentlig sjat til fryseren. Mit fif til dig er at skrue ned for varmen. Brænder det på for dig, er der for meget blus på komfuret. Og så'n gryderet der har stået og simret i et par timer på lavt blus, giver godt mørt kød og bonus; giver god til til opvask, computerspil og hvad du ellers kan finde på mens komfuret ordner resten.
--
#6
BabaMac
Ultra Nørd
03-12-2021 21:17

Rapporter til Admin
#0 Hvis du har en ordentlig støbejernsgryde, så kan du med fordel smide hele gryden i ovnen på fx 160 grader i nogle timer, lav evt et låg af bagepapir med et hul i midten så væske fra retten kan afdampe undervejs.. Genial måde at lave kødsovs til pastaen iøvrigt, omend det ikke er klar på 30 min..
--
Min hukommelse kører ikke på alle cylindre, reminders modtages gerne!! Mine salgstråde kører med al sandsynlighed også på Dba.dk..
#7
Mentalias
Gigabruger
03-12-2021 23:34

Rapporter til Admin
Skru ned for varmen, hvis det brænder på har du enten for høj varme eller for lidt vand. 2-3 er ofte fint, for at det simrer.
--
#8
Daniel
Guru
03-12-2021 23:50

Rapporter til Admin
Jeg kan ikke udtale mig om STIRIO , men tænker umiddelbart der er en grund til der ikke ligger nogle test af den på youtube. Jeg ville overveje at kigge lidt på brugt markedet efter en actifry, de fåes med højskål der kan tage væsker. De er simpelthen geniale til gryderetter, jeg har arbejdet som kok det meste af mit voksne liv og går ikke af vejen for alverdens simre og gryderetter.. Men hold kæft hvor er det dog nemt at lave noget godt og hurtigt i actifry'en. Bemærk der findes flere udgaver, det er vigtigt at går efter en med høj indvendigt kant omkring røreskeen, hvis den skal bruges til væsker.
--
#9
martinok
Bruger
04-12-2021 20:07

Rapporter til Admin
#8 umiddelbart ser det smart ud.. kan du linke en du kunne finde på at købe/bruge? Bare så jeg lige kan se hvilken slags du tænker på?
--
#10
Daniel
Guru
04-12-2021 20:19

Rapporter til Admin
#9 Uhh pas, du må prøve at søge lidt rundt selv. Min model er udgået, og købte den for en slik på markets place. https://www.pdfmanualer.dk[...] Det her er min model, hvis du ligger mærke til gryden med håndtaget så går den konisk op ca 10 centimeter i midten af gryden, det er den top der gør forskellen kontra f.eks den her model, hvor du kan se midten kun går op omkring 0.5 centimeter, her vil alt væske hurtigt løbe ud igennem kontra den første model. https://migogminmadlavning.dk[...] Jeg kan ikke rigtigt hjælpe dig andet end du må ud og løfte låg, og kigge på dem :)
--
#11
Porphyra
Giga Supporter
05-12-2021 18:22

Rapporter til Admin
Hvad med at bare anskaffe en gryde med slip let belægning? Har et par Thomas gryder hvor jeg bare kan lade en gryderet boble i lang tid uden at jeg skal bekymre mig om at det sætter sig fast. Er ret praktisk til sovse også.
--
Du er altid velkommen til at sende en PM hvis jeg ikke ser din kommentar
#12
svedel77
Semibruger
05-12-2021 18:36

Rapporter til Admin
Jeg tilslutter. mig #5. Du har for meget varme på. En gryderet skal slet ikke koge, så bliver kødet sejt. Det skal kun simre = der kommer en enkelt boble hvert eller hver andet sekund. Går dit komfur fra 1 til 6, så skal den stå på 1, når den er gennemvarmet. Og så skal den have laaang tid. Drop de komplet åndssvage "multocookers". En gammeldags støbejernsgryde kan fremtrylle NØJAGTIG de samme herligheder. Og den går heller ikke så nemt i stykker. Og du slipper for at skaffe plads til alle de gadgets.
--
Mvh Søren Vedel info (snabel-a) pionersoft.dk
#13
martinok
Bruger
05-12-2021 19:03

Rapporter til Admin
#12 fandt en gammel stålgryde (8 liter) og lavede ca. 6 liter mad i den i dag.. Det stod ca. 30 minutter, rørte kun i starten (3 minutter) til det var varmt.. og så skruede ned og rørte derefter hvert 8. minut.. Fungere fint hvis man venter med at jævne det til sidst... Tog 1 minut at gøre rent, det brændte ikke på.... Så tilslutter mig også #5 og #12 nu.. ud med alt det skrammel... det er overkill ;-)
--

Opret svar til indlægget: Virker STIRIO automatisk røremaskine

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE