Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Hvordan skal jeg connecte min PS5, soundbar og shi...

Af Mega Supporter Vandkanden | 04-12-2021 16:19 | 379 visninger | 2 svar, hop til seneste
Jeg synes det er lidt indviklet at finde hoved og hale i, hvordan man "bedst" skal connecte sine ting.. Mit TV har eARc og ARC - begge kører 120 HZ står der på. Min soundbar har ARC-- men den har fået en opdatering i 2020 så den skulle køre eARC.. Skal jeg forbinde mit TV - eARC til soundbar "e"ARC? Hvad med PS5? Skal den forbindes til soundbar også eller direkte til TV'ets ene 120 hz hdmi port? Hvad med shield? Til TV'et eller soundbar? Lige pt. har jeg forbundet således: TV's eARC HDMI1 port --> Soundbar "e"ARC HDMI 1 port. PS5 --> TV'ets HDMI2 port - i PS5 settings har jeg valgt audio til soundbar og sat den til DOLBY. Shield --> Soundbars HDMI port 2 Hvad ville i foreslå? PFT
--
#1
Dragonheart
Guru
04-12-2021 19:42

Rapporter til Admin
Shield og PS5 5 med HDMI kabel til TV. (generalt alt de rbruger tvet skal tilsluttes tvet) Kabel fra eARC udgang på tv til soundbar. Så bliver alt fra PS5, shield og tv spillet på soundbaren. Og volume kan styres med tv remoten. SOundbar tænder også automatisk når tv tænder. Vær obs på om tvet har passthrough for HD lydformaterne. Ellers vil eARC kun give en fordel når du ser tv og ikke fra shield'en eller ps5.
--
#2
Andersjepsen
Elitebruger
04-12-2021 20:02

Rapporter til Admin
Jeg har selv ligesom dig stået i samme situation, da jeg har købt nyt tv (sony 85'' X85j) som både har HDMI e-arc og HDMI 2,1. Jeg har connected ligesom #1 beskriver (udover at jeg ikke har shield) Jeg ændrede lyden via ps5 til LPCM da det er lossless. Vi har en LG SN10YG soundbar med tilkøbte baghøjtalere, og jeg skal love for at jeg kan høre en markant forbring i lyden ift. med vores tidl. samsung Q60T. Surround sound og dolby audio lyder markant bedre. Kan ligeledes tydelig høre forskel i diverse ps5 spil :)
--

Opret svar til indlægget: Hvordan skal jeg connecte min PS5, soundbar og shi...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE