Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Handel med krypto

Af Elitebruger elalso | 18-01-2022 13:42 | 480 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hejsa, Jeg er helt ny i investering og har ikke den store viden om, hvordan markedet fungerer. Jeg har pt. udelukkende investeringer i "konventionelle" aktier, men overvejer at handle med kryptovaluta - Nærmere bestemt blockchain (Eks. Tether). Mit spørgsmål går først og fremmest på, hvor og hvordan handler man disse kryptoer og hvor bliver ens investering "gemt"? Skal det gemmes på et USB stik? Dernæst: Fungerer det ligesom med aktier, at man altid kan tabe sit indskud, men aldrig mere end det? På forhånd tak.
--
Mvh. elalso
#1
Den Skrækkelige Vandpyt
Ultra Supporter
18-01-2022 13:54

Rapporter til Admin
"Nærmere bestemt blockchain (Eks. Tether)." Det der gav ingen mening. Ham her er en betalt shill men han har gode nybegynder guides: https://www.youtube.com[...]
--
#2
Comicsdk
Nørd Aspirant
18-01-2022 14:06

Rapporter til Admin
Jeg håber lidt der kommer en gut forbi og råder dig til at holde dig til aktier. Der er trods alt lidt mindre Ponzi over aktiehandel.
--
#3
Emil_Olesen
Giga Supporter
18-01-2022 14:09

Rapporter til Admin
Hvis du handler "almindeligt" så kan du ikke tabe mere end dit indskud. Tether er så vidt jeg ved en valuta som følger USD, en såkaldt "Stablecoin". Hvis du handler på en kryptobørs, så gemt hos dem. Alle de store børser tilbyder at du kan sende dine coins til din egen wallet (kan være en hardware wallet som du tilgår med USB).
--
Dette indlæg bliver overvåget af NSA.
#4
Danielh
Gæst
18-01-2022 15:05

Rapporter til Admin
Du handler endten krypto på centraliseret børser, som f.eks. coinbase eller binance. En centraliseret børs er lidt ligesom at handle aktier inde på nordnet, i og med at du har en konto hvori dine kryptovaluta bliver opbevaret. Eller også handler du på decentraliseret børser, som kun sørger for transaktionen af de forskellige kryptovaluta. Her skal du selv have en "wallet" til at opbevare dine kryptovaluta, som f.eks. metamask. At have sine kryptovaluta på en USB kaldes en cold wallet, og er den bedste metode at sikre sine kryptovaluta imod svindel. Ulempen er dog at hvis du smider din USB væk, så er din kryptovaluta tabt for altid. Det er ligesom med aktier, at hvis du blot køber eksempelvis Etherum eller dogecoin for 100kr, kan du aldrig tabe mere end de 100 kr. Som nybegynder vil jeg anbefale dig at bruge coinbase eller binance, altså en af de anerkendte centraliserede børser. Og så se en masse videoer omkring hvordan det fungerer. Det bedste råd jeg kan give dig, er ikke at lade dig påvirke af alt hypen. Alle i kryptovaluta vil forsøge at overbevise dig om, hvorfor lige præcis deres kryptocoin er den rigtige at investere i, og hvorfor den med garanti vil stige med 1000% inden året er omme. Der er INGEN der kan forudse kryptomarkedet. Alle de store spillere/guruer forudså at bitcoin ville lande mellem 100.000-300.000$ inden 2021 var omme. Lige nu er bitcoin på 41.000$. Husk kun at investere hvad du kan tåle at tabe :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Handel med krypto

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE