Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Trackingnummer til DHL afhentet af Bring (!!)

Af Monster Nørd krellef | 19-01-2022 20:10 | 835 visninger | 12 svar, hop til seneste
Hej Endnu en "jeg tror min pakke bliver væk, og nu er jeg ved at gå lidt i panik"-tråd. Sagen kort: Jeg har købt en vare på Amazon.de, som jeg siden ønskede at returnere. Jeg printede via Amazon's side en returlabel, som tydeligt var markeret med "DHL". Fint, jeg finder nærmeste indleveringssted for DHL og afleverer pakken dér. Da jeg indleverer pakken, får jeg at vide, at jeg vil få tilsendt en kvittering via e-mail. Da den ikke kommer, ringer jeg dagen efter til stedet hvor pakken er indleveret. Jeg får fat på en sød dame, som registrerer mit mobilnummer, og forsikrer mig, at der vil komme en SMS inden for kort tid, indeholdende en kvittering for indlevering af pakken. Ganske rigtigt tikker der kort tid efter en SMS ind, men... SMS'en er afsendt af...Bring? Hmm, det var mærkeligt. Jeg kører sporingsnummeret gennem Brings sporing, og kan se at pakken er på vej til Greve (?), når den burde være på vej til Tyskland. Pisfucklortefuck! Jeg har læst flere indlæg, hvor folk herinde skriver, hvor..."glade" og..."tilfredse", de har været med Bring's service, og da min pakke tilsyneladende er på vej i stik modsatte retning af hvad den burde være, kan jeg jo så stille mig i kø som "tilfreds" kunde. Af ren morbid nysgerrighed slog jeg sporingsnummeret op hos DHL, og...der er det også aktivt. Update: Ved indtastning af nummeret hos DHL får jeg en spændende status som hedder: NOTIFICATION_OF_TIME_FRAME_HAS_BEEN_SENT, og trykker jeg på den, bliver jeg ledt til...Du gættede det: Brings hjemmeside! Røvlortepis! Jeg er godt klar over at hverken I eller jeg kan gøre en fløjtende skid ved det her, men om ikke andet kan jeg da spørge, om nogen af jer har prøvet noget lignende?
--
Status på B/W-listen: 23+/0- -----------------------------------
#1
madshaar
Bruger
19-01-2022 20:12

Rapporter til Admin
Mon ikke bring står for transport i DK og DHL overtaget i Tyskland?
--
#2
Wildmann
Monster Supporter
19-01-2022 20:12

Rapporter til Admin
Bring varetager mange af returfragterne for Amazon. Faktisk, arbejder bring og DHL vistnok sammen i det danske land. Jeg er ihvertfald 80% sikker. Dont worry, den skal nok nå frem. Igen, det er jeg også 80% sikker på.
--
#3
Mr. WoLF
Guru
19-01-2022 20:13

Rapporter til Admin
De samarbejder i Danmark. Du kunne have sendt pakken fra en bring pakkeshop
--
Sidst redigeret 19-01-2022 20:16
#4
Zdrasti
Elitebruger
19-01-2022 20:13

Rapporter til Admin
Deres sortering ligger i greve den skal jo scannes ind der før den sendes videre. ligesom med GLS i Kolding, Taastrup osv osv. om Bring har en aftalte med DHL ved jeg ikke men ved at DHL har aftaler med flere lokale. har selv fået leveret DHL pakker af Postnord og omvendt. så kender ikke lige hvordan det skæres. Jeg får selv tit pakker med Bring og det plejer nu at fungere :)
--
#5
Minimus
Junior Supporter
19-01-2022 20:21

Rapporter til Admin
Nu går den jo ikke lige fra der hvor du har afleveret den til Tyskland men i Greve er der et stort depot for pakker forsendelse så også bliver pakker delt ud i den retning de ud skal så det tror jeg ikke der er noget forkert i Nu jeg har fået pakke fra div steder fra så kommer de først ril greve også hjem til mig Ang hvem der henter det er et godt ? Men det kan være de har en sammenarbejde aftale med hianden så DHL tag pakker med for bring til et samling sted men det er bring der stå for det for det vil være mange steder fx dhl skal for og samle samme og det tror jeg ikke de kan nå på en dage vær især ( bare mit bud )
--
#6
php
Semi Supporter
19-01-2022 21:34

Rapporter til Admin
Oplevede det samme det er Bring her i danmark der henter dem du kan spore det via dit tracking vær ikke bekymret :)
--
#7
ToFFo
Guru
19-01-2022 21:36

Rapporter til Admin
Hold øje med pakken og giv det et par dage, den skal nok komme på rette kurs. Og hvis den ikke gør, så kontakt Amazon, så får du bare pengene tilbage alligevel. Amazon's kundeservice er virkelig large når det kommer til den slags. De har jo ikke noget at tabe. De tager bare pengene fra de sælgere der bruger deres platform :D Når der har været bare det mindste med en forsendelse fra Amazon jeg har kontaktet dem om har de altid spurgt om jeg vil have refundering eller erstatning tilsendt uden beregning. Jeg prøvede med nogle badedyr jeg købte. Købte 4 ens badedyr, men der var 3 ens og 1 der var lidt anderledes. Jeg var lidt ligeglad i starten, men tænkte why not og kontaktede amazon. Jeg fik slet ikke lov at vælge hvad jeg ville, de refunderede bare hele købesummen og lukkede min ticket xD
--
Handels stats: Samme bruger i 18 år. B/W liste score: +31/-0
--
Sidst redigeret 19-01-2022 21:38
#8
krellef
Monster Nørd
19-01-2022 22:04

Rapporter til Admin
Tak for alle jeres svar - jeg slår koldt vand i blodet igen :)
--
Status på B/W-listen: 23+/0- -----------------------------------
#9
ToFFo
Guru
20-01-2022 09:22

Rapporter til Admin
#8 - Du kan evt. skrive en opdatering herinde ind imellem. Det kan jo være andre er i samme situation. Så vil de forhåbentlig google lidt, og så falder de måske over din tråd, fremfor at lave en ny :D
--
Handels stats: Samme bruger i 18 år. B/W liste score: +31/-0
#10
krellef
Monster Nørd
20-01-2022 10:21

Rapporter til Admin
Opdatering: Jeg ringede til Brings kundeservice, og som andre af jer har skrevet, har DHL og Bring et samarbejde. Alle pakker samles i Greve, før de sendes videre. Pakken er godt på vej, og jeg siger tak til jer alle for at givet mig lidt ro på :)
--
Status på B/W-listen: 23+/0- -----------------------------------
#11
Lumaci
Juniorbruger
20-01-2022 10:32

Rapporter til Admin
Lille fif, det kan godt tage lang tid før pakken faktisk kommer til amazon (14 - 20 dage) bare hop ind i livechat skriv du har afleveret pakken i en pakkeshop de kan selv se det ok så acceptere de din return så du har pengene med det samme :-) Næste gang brug porto på egen regning også ansøg om og få det refunderet, bring / dhl vejen er meget langsom og trist synes jeg selv.
--
#12
krellef
Monster Nørd
20-01-2022 10:52

Rapporter til Admin
Tak for dobbelt pro tip #11!
--
Status på B/W-listen: 23+/0- -----------------------------------

Opret svar til indlægget: Trackingnummer til DHL afhentet af Bring (!!)

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE