Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Bio og spisning i Ålborg?

Af Monster Supporter Fuller 8900 | 19-01-2022 20:37 | 911 visninger | 19 svar, hop til seneste
Hej Kæresten og jeg vil slå 2 fluer med et smæk da ungerne bliver passet imorgen. Vi skulle ud og spise og i biffen imorgen. Men da vi også har noget hi skal kigge på i ikea. Derfor tænker vi at køre til Ålborg og kan se der er 2 biografer, en i syd og en i midtbyen Ca. Begge i et center så vidt jeg kan se. Den sydlige ligger meget tæt på ikea. Men så vidt jeg kan se er der ikke specielt mange spise steder der.. Hvilken biograf er bedst? Og er der nogle som kan anbefale et spisestel tæt på en af de 2 biografer? Gerne gå afstand Gerne noget godt café mad, ikke Pizzaria eller lignende :) Må også gerne være noget godt asiatisk mad På forhånd tak. Har siddet og kigget lidt på Google maps, men ved der er mange som ikke bliver vist på maps
--
#1
Mr. WoLF
Guru
19-01-2022 20:47

Rapporter til Admin
Den i midtbyen der er en restaurant lige under biografen
--
#2
Fuller 8900
Monster Supporter
19-01-2022 20:49

Rapporter til Admin
Navn på den? Er det den der hedder Kennedy biograf du snakker om så? Og hvilken type restaurant er det?
--
#3
Mr. WoLF
Guru
19-01-2022 20:56

Rapporter til Admin
#2 Parkering i Center, indgang fra p-pladsen. Den her: https://cafevisa.dk[...]
--
#4
Evil Mushroom
Supporter
19-01-2022 20:58

Rapporter til Admin
Restaurant tian fu ligger lige overfor biografen i shoppen i city syd. Lækker restaurant. https://www.tianfu-aalborg.dk[...] Har spist der flere gange. Gåtid fra restaurant til biograf: 15 sekunder, indendørs. Gratis parkering lige udenfor. Køretid fra Ikea: 2 min. Fruen arbejder i Bauhaus lige imellem de to, og vi bor i Svenstrup lige syd for, så vi er nærmest daglige gæster i området.
--
@echo off "Bad command or file name" - go stand in that corner!
--
Sidst redigeret 19-01-2022 21:01
#5
Madzy
Semibruger
19-01-2022 21:04

Rapporter til Admin
Der er rigeligt med spisesteder i Aalborg, særligt ved den i midtbyen - hvis I søger noget asiatisk, så er café visa ikke buddet, da de ikke har asiatisk samt at maden er langt mere kvantitet fremfor kvalitet :D
--
#6
Evil Mushroom
Supporter
19-01-2022 21:08

Rapporter til Admin
Glemte lige, at indgangen til Elgiganten er lige mellem.Tian Fu og biffen, hvis du sksl kigge lidt på elektronik og fruen på hvidevarer...:-D Smid mig gerne en PB hvis du har brug for yderligere "directions".
--
@echo off "Bad command or file name" - go stand in that corner!
--
Sidst redigeret 19-01-2022 21:09
#7
hr.thrane
Monsterbruger
19-01-2022 21:11

Rapporter til Admin
Efter en tur i Ikea ville jeg nu også snuppe biografen i Shoppen samt Tian Fu. Nemt og meget tæt på Ikea og som andre har nævnt.. gratis parkering lige ved døren
--
#8
Chucara
Mega Nørd
19-01-2022 23:19

Rapporter til Admin
Først og fremmest - Aalborg, kke Ålborg. :D Synes City Syd er en bedre bio. Og Cafe Visa kan jeg ikke anbefale, men der er masser af andre spisesteder i gåafstand fra Kennedy Arkaden. Tian Fu har jeg kun hørt godt om, så hvis i alligevel skal i IKEA, så nup da den.
--
#9
laxxe
Ny på siden
20-01-2022 07:44

Rapporter til Admin
Holy cow (lige overfor biografen i City syd) laver vanvittig gode burgere. Helt klart en anbefaling herfra
--
#10
stefthom
Monster Supporter
20-01-2022 07:45

Rapporter til Admin
Overfor Nordkraft: https://www.pho-saigon.dk[...] Og så over gaden til biffen.dk hvis I er til lidt mere "kunstneriske" filmz.....
--
#11
the688
Guru
20-01-2022 08:26

Rapporter til Admin
I må simpelthen ikke anbefale Tian Fu, uden også at fortælle at det er samlebånds-asian-food totalt rippet for charme. Det' fint - vi er nogle venner som har mødtes der og spist med ungerne (som elsker at de kan vælge 500 ting, og spiser som vanvittige) - og jeg spiser gerne deres sushi - men hvis det er en kæreste-aften , og ikke bare en "vi skal have noget at æde i en fart mens ungerne er væk så vi kan komme hjem og bolle" - så ville jeg ikke drømme om at anbefale stedet. Det er cirka lige så "romantisk og hyggeligt" som skabet med bake-off i Aldi. Jeg elsker deres croissanter søndag morgen. Men kun fordi der ikke er andre der har noget, der er tæt på. On that note, så er der nogle cafeer inde i storcentret - men.. sig sætningen for dig selv. "Cafe i storcentret". Det kan være superfint hvis det er dét man vil - men det er jo med stor sandsynlighed med udsigt til indkøbsvogne, skrigende unger, og stressede forældre. Sådan en er jeg selv - no hard feelings - men hvis der skal listes et par glas vin i Sexy Mama, og hun skal føle sig lidt speciel, så tror jeg faktisk jeg ville tage pølsevognen udenfor - det er da lidt romantisk. Ikke et ondt ord om Tian Fu - de gør præcis "what is says on the packaging" - men der er MANGE lækre steder i Aalborg. Storcentret er ikke en af dem. Aalborg har mange små listige cafeer med servering (Ma Petit France er en af mine favoritter, vi tager tit derind på improviseret date, og det er som at være på besøg hos gode venner - med en meget bedre vinreol end min :) - Der er meget andet end de traditionelle kom-og-køb-overpriset-kaffe-og-bliv-set steder.
--
"ORK SATME!"
#12
JTP
Super Supporter
20-01-2022 09:10

Rapporter til Admin
#11 Folk behøver ikke at have den mening, blot fordi du har. Jeg kan selv lide Tian Fu, netop også pga. maden og pga. servicen derinde. Altid flinke tjenere og selve ejeren, tror jeg hun er, er ofte derinde og hilser forbi og spørger ofte om maden er god osv. Rigtig fint sted.
--
#13
the688
Guru
20-01-2022 09:24

Rapporter til Admin
#12 - du så godt at jeg specifikt skrev at jeg selv havde spist der, og ikke havde noget problem med det - men NETOP fordi folk har forskellige opfattelser af hvad "en aften ude med kæresten" skal være, så var det på sin plads lige at nævne at det er præcis hvad det er, på godt og ondt. Ligesom *alle* andre spisesteder i verden. Deres mad er fin - for en kinesisk samlebåndsrestaurant. Jeg forventer heller ikke Noma-mad når jeg går på Jensens. Men hvis man synes at Tian Fu er det bedste asian food man kan få - eller det bedste sushi - så ... har jeg et par steder man kan prøve. Pris og kvalitet følges ad. Intet galt med det. Det troede jeg faktisk var præcis det jeg skrev.
--
"ORK SATME!"
--
Sidst redigeret 20-01-2022 09:25
#14
JTP
Super Supporter
20-01-2022 09:42

Rapporter til Admin
#13 Jeg så udemærket godt kommentaren som denne : "I må simpelthen ikke anbefale Tian Fu, uden også at fortælle at det er samlebånds-asian-food totalt rippet for charme." = du lægger meninger ind på andre folks vegne. Du aner jo ikke hvad andre synes. Eller hvor lidt eller hvor meget charme folk finder derinde. Det er jo op til hver enkel at bedømme.
--
#15
the688
Guru
20-01-2022 10:12

Rapporter til Admin
#14 - så det er op til hver enkelt at bedømme - men jeg må ikke? Det er simpelthen barnligt og pedantisk det du gør her. Modsat nærmest alle i tråden, så kvalificerer jeg mit indlæg, i stedet for "wow, skal du i byen - tag her hen, så kan du også gå i Elgiganten" - og så er MIT indlæg for meget for dig? Der er også folk der synes en hyggelig aften med kæresten er at holde på havnen i bilen, eller tage til dogging på en rasteplads. Folk er forskellige. Derfor skrev jeg *min* mening. OG i stedet for at skrive "det er pisseringe samlebåndsgøgl og automat-drikkevarer" - så skrev jeg faktisk bare at man skulle være klar over hvad det var ,og at det var *fint* hvis var det man var efter. In fact, læs mit indlæg!? Det står i indlægget? Alle må gerne anbefale stedet, og hvis jeg så siger "det er okay, men det er jo ikke lige en romantisk restaurant med stearinlys" så springer du op og siger at "FOLK MÅ HAVE DERES EGEN MENING". Seriøst? Hvis jeg blev anbefalet "et sted at spise med kæresten til en alene-aften uden ungerne" og nogen anbefalede en kinesisk samlebåndsrestaurant i et storcenter fyldt med larmende unger og en fantastisk udsigt til H&M og Elgiganten, ville *jeg* blive skuffet. Meget. Hvad du gør med din kæreste - og hvad I finder hyggeligt og charmerende - er mig fuldstændigt ligegyldigt. Det *burde* være fuldstændigt ligegyldigt. vi er nogle venner som har mødtes der og spist med ungerne (som elsker at de kan vælge 500 ting, og spiser som vanvittige) - og jeg spiser gerne deres sushi Ja, puha, jeg kalder jo nærmest stedet en dødsfælde! Ikke et ondt ord om Tian Fu Okay, nu må du da få involveret nogle advokater!! Igen - jeg har også ret til *min* holdning. Og hvis det mest romantiske du kan forestille dig er en tur i 179-kroners-buffet i storcentret, så er det ... nej vent. DET MÅ DU IKKE SYNES, FOR DU HAR IKKE SAMME MENING SOM MIG. Jesus effin christ.
--
"ORK SATME!"
#16
JTP
Super Supporter
20-01-2022 10:21

Rapporter til Admin
#15 Du må have de meninger du end har. Men så snart du begynder med at pådutte andre om, at de skal have dine meninger, så går den galt. Som jeg også beskrev før. Du kan ikke udtale dig på andres vegne som du gjorde. Lad mig citere igen : "I må simpelthen ikke anbefale Tian Fu, uden også at fortælle at det er samlebånds-asian-food totalt rippet for charme." Netop et fint eksempel på, at du udtaler dig på f.eks. mine vegne uden at kende mig eller mine meninger. Hvem er barnlig her, når man gør sådan noget? Jeg har aldrig på noget tidspunkt her sagt, at du ikke må have dine holdninger. Men jeg gider da ikke finde mig i, at du skal tale for andres vegne, deriblandt mig, når jeg ikke har samme holdning. - Så læs nu lige efter. Jeg er ikke efter dig for din holdning om stedet. Jeg lagde mærke til at du snakker for andres vegne med dit forbrug af " I ". Det kan du så ikke. Der er forskel.
--
Sidst redigeret 20-01-2022 10:22
#17
hr.thrane
Monsterbruger
20-01-2022 13:38

Rapporter til Admin
# 11. Vil give dig ret i at Tian Fu ikke er et oplagt sted til en kæreste aften. Men efter en tur i Ikea med fruen så har hun fået sin del af den opmærksomhed hun har krav på i forbindelse med en kæreste aften ;-)
--
#18
the688
Guru
20-01-2022 13:45

Rapporter til Admin
#17 - Vores foretrukne spisested i City Syd når vi er på indkøbs-raid, er faktisk Ikea - så det er ikke fordi jeg selv automatisk er Prince Charming hver gang jeg skal op med læderet :) Der er barnestole, okay sund mad, og det er hurtigt og billigt. Det er som oftest mig der skal i Ikea. Når hun i 4 måneder har forsøgt at finde den helt rigtige vintage-retro-slidte lille mini-reol i 40 slidte farver, og det ikke er lykkedes, så køber jeg et eller andet lort fra Ikea, fordi.. jeg mangler altså det bord til at stille min natlampe på... som er 40 år gammel, ligner lort, og er fundet på et genbrugsmarked et sted :)
--
"ORK SATME!"
#19
Fuller 8900
Monster Supporter
20-01-2022 13:49

Rapporter til Admin
Mange tak for alle de gode forslag! Dog ender vi med at tage turen i Randers.. Ikea lukker kl 8 og med de tider filmen vises i Ålborg så kan det desværre ikke hænge sammen! :( Fri kl 15.30 og nå ud at spise og i ikea inden kl 18.30 bliver vist umuligt :D Og den til kl 20 30 mener jeg bliver for sent, da mine forældre skal være hjemme sammen med ungerne, vil ikke f have de skal blive helt hen til midnat.. Så det ender med flammen og bio i Randers denne gang. Så må vi tage en af de steder en gang vi skal i ikea :) tian Fu lyder lidt ala den Kina restaurant vi har lige ved biografen i Randers, ikke et sted jeg normalt kommer. Men den holy cow lyder bestemt som et besøg hver! Elsker burgere hehe. Der er så mange restauranter der er corona lukket for tiden i Randers desværre, vi ville have været på det gamle apotek, men de er lukket :( så det ender med kæde mad, desværre :)
--

Opret svar til indlægget: Bio og spisning i Ålborg?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE