Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Aktieoptioner på Saxo

Af Gæst Nyinvest | 22-01-2022 23:16 | 544 visninger | 2 svar, hop til seneste
Er der nogen herinde der handler aktieoptioner/optioner (Calls og Puts) på Saxo? Jeg vil gerne prøve det, og har fået lukket op for det. Jeg har set nogle YouTube videoer om det. Det er typisk amerikanske videoer. Der bruger de F.eks Robinhood eller Webull app når de viser det. Det virker til at de har megen info tilgængelig i disse Apps. Fleks.”The Greeks”(Delta, Theta osv.) og IV (Implied Volatility). Når jeg kigger på Saxo kan jeg ikke umiddelbart finde al den info. Kun Delta-værdi kan jeg finde. Nogen der ved hvordan man får mere info om optioner i Saxo? Jeg vil gerne have så meget info som muligt inden jeg kaster mig ud i det, da det er risikabelt.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
MaxXX
Elite Supporter
23-01-2022 09:18

Rapporter til Admin
Bruger selv Saxotrader platformen som man downloader til pc'en. Der kan man gå ind og tilfølje data og info til options-modulerne, "The Greeks", IV osv. Det er nok en god ide at sætte sig ind i teorien med The Greeks og IV, og starte stille og roligt. Kom selv lidt for hurtigt igang og lærte nogle dyre lektioner :)
--
Plz no lag
#2
Nyinvest
Gæst
23-01-2022 16:14

Rapporter til Admin
#1 Tak for input. Det må jeg prøve at kigge nærmere på i Saxo. Kan du opsummere hvad der gjorde dig klogere på handel med optioner? Læste du en bog? Så en video? Fandt et online Forum? Eller blot de dyrtkøbte erfaringer du nævner? Kan du pege i retning af mere info om optioner som du kan anbefale? På forhånd tak.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Aktieoptioner på Saxo

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE