Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Er mikroøkonomi svært?

Af Gæst Studerende | 24-06-2022 17:16 | 787 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej hollere Jeg skal på min bachelor uddannelse vælge hvilket valgfag jeg vil have på mit sidste semester. Det ene fag synes jeg lyder spændende, tror jeg vil kunne få en god karakter i det, da det har en del ligheder med tideligere fag som jeg har haft let ved og klaret mig godt i. Det andet fag er mikroøkonomi. Mikroøkonomi er et krav for en af de kandidatuddannelser, som jeg har kigget på, dog vil jeg stadig skulle læse yderligere nogle fag op. Er fristet til at vælge det jeg vil klare mig godt i, dog vil mikroøkonomi også være godt, da det vil gøre at jeg i så fald skulle læse mindre fag op. Jeg har haft makroøkonomi, det synes jeg var fint, fik 7, men er lidt nervøs for mikroøkonomi. Er det ikke et svært fag? Har hørt at flere har dumpet det. Har det noget på sig, at det generelt er et svært fag? Det vil jo være ærgerligt, hvis det ender med at man bruger 3 forsøg på sidste semester. Er ikke specielt god til matematik, fik 02 på b-niveau.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Klaus
Gæst
24-06-2022 21:14

Rapporter til Admin
Der er noget matematik og logik i mikroøkonomi. Jeg ved ikke hvilket niveau du skal have det på. Hvad er det for en kandidat du vil ind på? Der findes kandidater i økonomi hvor mat B slet ikke er nok.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
Thilne
Maxibruger
25-06-2022 11:16

Rapporter til Admin
Mikroøkonomi er forholdsvis logisk, når først man kommer igang. De fleste kender udbud/efterspørgsel kurverne der bestemmer prisen. Dem kan så flytte med og skabe “sorte markedet” ved eksempelvis at indføre loft på lejeboligpriser og dermed skabe en større efterspørgsel end udbud. makroøkonomi er derimod noget mere kompliceret, så hvis du kunne finde ud af, tænker jeg ikke mikroøkonomi bliver et problem.
--
Sidst redigeret 25-06-2022 11:16
#3
Mixzo
Maxi Supporter
25-06-2022 22:58

Rapporter til Admin
#0 jeg har lige haft begge fag på cphbusiness. Tænker at hvis du er kommet igennem makroøkonomi bør du også snildt komme igennem mikroøkonomi. Fordi logikken meget er den samme. kurverne man benytter ligner i hvert fald meget hinanden ??
--

Opret svar til indlægget: Er mikroøkonomi svært?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE