Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Uddannelseshjælp?

Af Gæst kinoko | 30-07-2022 18:18 | 493 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej Hardwareonline! Jeg skriver angående uddannelse inden for IT, da jeg er virkelig i tvivl om hvilken retning jeg skal vælge... Min interesse ligger indenfor sikkerhed, og jeg ved, at jeg har lyst til at arbejde med det i fremtiden. Jeg er lige kommet ind på Datalogi på AU, men har ikke accepteret pladsen endnu, da jeg har også søgt en standby plads på it-teknolog (chancen for at jeg kommer ind på holdet med start til slut august er dog ret lavt). Grunden, at jeg ikke søgte ind på it-teknolog'en, er primært at jeg ikke vidste, at der findes en PBA top-up i IT-sikkerhed, som jeg synes lyder enormt spændende. Spørgsmålet er, om jeg skal bare acceptere pladsen på Datalogi og se hvordan det går med denne uddannelse i et semester (og hvis det går skidt - søge ind på IT-teknolog til januar), eller om at jeg skal tage chancen og prøve at komme ind på en af de standbypladser på it-teknolog? Begge uddannelser lyder spændende, og har sine fordele og ulempe, derfor er beslutningen så svært at tage... På forhånd tak for hjælpen og rigtig god weekend herfra! ??
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Pendor
Maxi Supporter
30-07-2022 20:55

Rapporter til Admin
Hvis du kan gennemføre en uddannelse i datalogi, så vil du stadig være bedre stillet end med IT-teknolog og lidt ekstra.
--
#2
kinoko
Gæst
30-07-2022 22:11

Rapporter til Admin
Tak for svar! Så du tror, at en bachelor i Datalogi (altså uden kandidaten) ville være bedre end en professionsbachelor i IT-sikkerhed?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
vingumminr9
Megabruger
30-07-2022 23:26

Rapporter til Admin
Du har - ihvertald på Datalogi bachelor uddannelsen på Københavns Universitet mulighed for at tage en del valgfag der omhandler netop IT-sikkerhed.
--
#4
kinoko
Gæst
31-07-2022 08:06

Rapporter til Admin
Jeg er optaget på AU - der har man kun et valgfag i løbet af bacheloren. :) AU har et fag, der hedder Distribuerede Systemer og Sikkerhed, og fra valgfagskataloget kan man vælge Kriptologi. Det lyder bare, at man lærer om en masse forskellige ting gennem bacheloren (ikke kun matematik og algoritmer, men også HCI, databaser osv.), og man specialiserer sig og går i dybden med en ting kun på kandidaten. Det er derfor, at jeg frygter jeg kommer til at blive træt af nogle fag når de ikke virker så relevante til det, jeg gerne vil lære om og arbejde med. Man kan dog også sige, at på den måde bliver man bedre til sit fag, da man kommer til at have en mere holistisk tilgang til tingene...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Uddannelseshjælp?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE