Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Naboerne holdte fest - kan man klage over larmen?

Af Gæst Nabosound | 14-08-2022 17:25 | 2880 visninger | 35 svar, hop til seneste
Sagen er den. Vi Bor på en hyggelig stikvej, hvor alle mere eller mindre ligner hinanden. Vi er ialt 20 huse på stikvejen. Normaltvis kommer vi hinanden godt ved, hilser pænt osv. En af naboerne (et par huse væk fra os) valgte at holde en stor havefest. For venner og bekendte. Ingen problem der. Men ud af de 20 huse, var der kun 3 huse som ikke var inviteret. Det ene af husene var lige flyttet ind. Så mon ikke det handler om dette. Men vi havde dog hellere ikke fået nogen invitation. Vi hilser ellers altid pænt på hinanden. Det er vi selvfølgelig lidt skuffet over. Men sagen er den, at denne have fest forsatte til kl 3 om natten. Hvilket gjorde vores børn fik en meget urolig søvn. Jeg har intet imod folk holder fest, men synes ikke der fair over for os at vi skal holdes vogne og vores børn ligeså. Er der nogen steder hvor man kan klage sådan larm ? Os selvom der er på bagkant.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Michael
Gæst
14-08-2022 17:33

Rapporter til Admin
Kort svar: Nej Hvad forventer du at få ud af en sådan klage? Som du beskriver er det jo ikke noget der sker hver eller hveranden weekend? Vil du have politiet ud og sige - ligesom i børnehaven - at nu skal de huske at være inkluderende og invitere alle? Stop med at spild samfundets tid på klage, tag et par kolde øl under armen og skål med naboen i varmen, sig du håber de havde en god fest. Så kan det jo være du bliver inviteret næste gang. Eller endnu bedre - hold din egen fest, og inviter hele vejen
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
Stroyer
Guru
14-08-2022 17:33

Rapporter til Admin
0# Hvis der bliver larmet for meget, kan man jo kontakte politiet mens det står på. Tror det bliver lidt problematisk at gøre noget ved det efterfølgende. På vores vej bliver der også holdt Sommerfest en gang om året - det plejer at strække sig over et par dage på et fællesareal som som ligger lige ud til vores baghave. Vi plejer ikke selv at deltage, da vi på ingen måder er festaber og egentligt har det fint med bare at være os selv, og ikke have noget "forhold" til dem som også bor vejen. Udover dét hilser vi naturligvis pænt osv. men der er ikke noget "Øl over hækken" osv. Det magter vi simpelthen ikke og vi bor i øvrigt på vores egen grund og ikke i et kollektiv. Ja - det er da pisse træls når der holdes fest med meget højt musik til kl. 04 og vores børn får da heller ikke sovet helt så godt når det står på, men ved du hvad? Det er een gang om året - tænker nok vi overlever. Ingen grund til at være så smålig og blive tøsefornærmet over at I ikke er blevet inviteret! Lev med det!
--
IDGAF!
--
Sidst redigeret 14-08-2022 17:35
#3
Wing Man
Super Nørd
14-08-2022 18:11

Rapporter til Admin
Du kan helt sikker klager - det er der ingen problem i. Så er du helt sikker på at du aldrig bliver budt med til fest.
--
Den som ler sidst, tænker langsomst!
#4
Gæsten
Gæst
14-08-2022 18:18

Rapporter til Admin
At folk holder en fest? Det kan jeg ikke se noget problem med, dog vil jeg forvente at man efter kl 00 dæmper musikken. Folk skal også leve, det var noget andet hvis de gjorde det hver eneste weekend.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
MVVM
Ny på siden
14-08-2022 19:05

Rapporter til Admin
90% af din tekst handler om i ikke blev inviteret og holdt uden for - og så kommer der lige en sidste hurtig paragraf om du vil klage over at dine børn ikke kunne sove? Det lyder mere som du(i) vil være et par cunts, fordi i ikke er blevet inviteret til en fest - end at i har et problem med at jeres børn ikke kunne sove - havde det været acceptabelt hvis i selv var blevet inviteret med? Umiddelbart kan jeg sku godt forstå i ikke er blevet inviteret, for kæft i lyder smålige. Get over it mate, i var ikke inviteret - og de har holdt en fest. Hvis i ikke kan håndtere larm (hvad der lyder til) kun at være engang imellem, så flyt ud på landet - hvor det mest larmende i kan komme i nærheden af, er når naboens ko dropper en ordenlig kolort
--
#6
Benny
Gæst
14-08-2022 19:22

Rapporter til Admin
Helt klart klage og virkelig vigtig detalje med i ikke var inviteret. Husk at tage det med til politiet - så er jeg sikker på de forstår hvad det handler om.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
mindbuster
Elite Supporter
14-08-2022 19:25

Rapporter til Admin
lol, pivpiv, prøv at bo 50+ år i socialt boligbyggeri i storbyerne.
--
10900k, strix z490-gw, tuf3080s, 32gb lpx3200, 1tb sn750, rm750i d15s, lian li pc-a10 alu, aoc cu34g2x
#8
matthi321
Elitebruger
14-08-2022 19:51

Rapporter til Admin
ja klag du bare. sådan nogle mennesker der spiller høj musik ud til morgen er skideglade med andre mennesker.
--
#9
Toilets of SHIELD
Bruger
14-08-2022 20:08

Rapporter til Admin
Meget udansk at ikke invitere bestemte folk fra gaden. Jeg vil nok gætte i har en skæv historie sammen alligevel, og der er mere til sagen. Anyway 1 varslet gadefest om året du skull være fandme ligeglad med, party pooper.
--
#10
moiety
Gæst
14-08-2022 20:10

Rapporter til Admin
Det er for sent. Men evt slå græs dagen efter kl 06 i et par timer. For at være flink, kan du da køre med glæsslåmaskinen ned af gaden, for de som har ukrudt mellem fliserne.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#11
Netsat_99
Elitebruger
14-08-2022 20:13

Rapporter til Admin
#0 “gæst” Du er blot tøzzesur over, at de ikke ønskede dit selskab.. se indad…
--
#12
SkylineGTR
Guru
14-08-2022 20:16

Rapporter til Admin
Det lyder mere som om at du er en smålig person som er sur over du ikke blev inviteret. Ja det er træls med larm fra en fest, har da selv været der. Men er det kun 1 til 2 gange om året, så lev med det. At klage vil kun give dårligt nabo stemning. Fester de værd weekend/uge, er det noget helt andet. Så klag og jeg ville også selv gøre det så. Men skulle jeg så også klage over det forsamlings hus som jeg bor tæt på. De larmer til ud på natten mindst 1 lørdag i måneden. Det holder mig vågen, men jeg fundet en løsning som virker. Øre propper også var ikke et problem længere.
--
5600X/5950X - ASUS B550-I/DARK HERO X570 - G.SKILl 32 GB 3600 MHz CL14 - GTX 1650/RTX 3080 - SAMSUNG 980 PRO 1 TB/2 TB - WD RED/GOLD 4 TB/14 TB
#13
Mr. WoLF
Guru
14-08-2022 20:54

Rapporter til Admin
Kan godt forstå du ikke blev inviteret. Rimelig sikker på det er en trold
--
#14
Mion
Maxi Nørd
14-08-2022 22:26

Rapporter til Admin
du kan klage, og måske få politiet til at køre forbi, og bede dem om at skrue ned, især nu det ikke er konstant, så lad være. plus det aldrig skabet noget godt.. Vi har selv levet lidt i samme tanker, eller jeg har, min kone er VÆSENTLIGT mere tilgivende, vi har et sæt naboer, og vi bor super lækkert, på en stor grund med en skov i baghaven i en by. det var et roligt kvarter, og det var også nogle fine naboer, ikke at vi talte meget sammen. de valgte så at købe hund, og satte så en hundegård på deres store grund, men istedet for til den de 2 sider hvor de ikke har naboer, vælger de at sætte den helt op af skellet, og det er egentligt også ok.. de har sådan en lille indendørs hund som ungerne går tur og leger med, men den er i det her "bur/går" 23 timer om dagen. og det er måske 1x2 meter + et redskabs skur. Den gør MEGET, og er de ikke i huset, eller går de i haven og ikke bruger tid på den, så hyler den.. vi har haft mange nætter hvor de ikke har været hjemme med 4-5 timers hylen gøen. fra 24-5... og vi har taget dialogen med dem, hvilket betød de gik med hunden lidt mere end normalt (og det hjalp) Der er jo også klare love om hvad der er i orden, så der er både bøde pålæg, hold den indenfor pålæg og til sidst at dyret tages fra dem. men ønsker man virkelig sådan noget med en nabo? nu ejer vi huset, så jeg har da nået et par aftenener, hvor jeg er i mindre godt humør. og seriøst.. var det engang imellem, eller var det 20 minutter, så fair nok.. og jeg har sgu også lidt ondt af den her lille hund, men jeg har da leget med tanken om at få politiet involveret.. jeg har et ring kamera på privat grund, kigger ikke ud på vejen, men der ligger da timevis af optagelser hvor den kigger ind i vores carport, men der er konstant gøen.. så der er da beviser. Men det er så EKSTREMT et skridt at tage. og du får ALDRIG gode naboer igen.
--
Sådan en firkantet dims med en masse ben i en sort box, det er hvad jeg har. og den kan sgu trække hjertefri over Lan.
#15
Peter.
Monsterbruger
14-08-2022 23:59

Rapporter til Admin
Så længe det kun er et par gange om året, kan jeg ærligt talt ikke se problemet, synes folk der klipper græs tidligt er langt værre specielt i weekenden hvor man bare gerne vil sove længe, det sker også langt oftere, de fleste naboer har dog anskaffet sig robotklippere, så det har hjulpet meget her. Men hvis der fortsat er meget høj musik efter kl 01, ville jeg da nok gå forbi og høre om de ikke ville skrue bare en smule ned. Altså piver da ikke over ikke at blive inviteret med til folks fester herude, det kan være dem der holdte det, har kendt de andre naboer i 10-20+ år og har et specielt forhold til dem. Vi har fælles sommerfest hvor alle er inviteret i grundejer foreningen, men ud over det, blander jeg mig ærligt talt ikke i hvad mine naboer render og laver, eller hvem de fester med. Men skal så også siges jeg bor i et relativt nyt bolig område, hvor alle huse er under 10 år gamle, så de og mit eget er generelt rigtigt godt lyd isoleret, der skal en del til før man kan høre noget udenfor.
--
Sidst redigeret 15-08-2022 00:00
#16
stopdet
Gæst
15-08-2022 08:05

Rapporter til Admin
At holde fest tit og ofte (hver weekend osv) er total respektløs. der er INGEN mennesker der gider høre på det lort. men hvis det kun er nogle få gange om året så går det nok.. men man skal ikke findes sig i hvad som helst... og det har ikke en skid at gøre med om man er smålig eller hvad man er.. det handler om at de unge mennesker (nogle gange voksne) skal lære at respektere andre. og en hund der står og gøer non stop skal bare meldes det kan kun gå for langsomt. Sidst min nabo havde sådan en hund ringede jeg over til dem.. det hjalp fra dag 1
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#17
ahhhhvabehar
Gæst
15-08-2022 08:29

Rapporter til Admin
#0 Naboer bliver ikke automatisk inviteret med til runde fødselsdage. Det var meldt ud i god tid at der ville blive holdt fest. Det er beklageligt hvis du/i føler jer berettiget til at deltage - men at du/i nu søger måder at "få hævn" over manglende invitation kunne måske være symptomatisk for hvorfor du/i IKKE var inviteret.... Mam kunne være fristet til at gætte på vi var i det midtsjællandske. Måske noget helt uden ben i.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#18
FiskerLeif
Superbruger
15-08-2022 08:44

Rapporter til Admin
#0 Du lyder lidt som en bums der er mopset over ikke at være inviteret og nu vil du straffe dem . Du havde helt sikkert selv larmet med hvis du havde været der. Kom videre i dit kedelige liv.
--
#19
7430
Giga Nørd
15-08-2022 08:49

Rapporter til Admin
Dejligt naboskab
--
jep jep
#20
BlindN00b
Ny på siden
15-08-2022 09:20

Rapporter til Admin
Nu er der jo fest og der er FEST. Du skriver ikke om der blev vist hensyn fra fest (skruet ned efter 22.00 og lignende) Man kan ringe på hos naboen og bede dem skrue lidt ned/vise hensyn. Og hvis der meget larm/musik især udendørs - kan du endda ringe til politiet. Men så når naboskabet nok et nyt lavpunkt. Du har en grundejerforening; Der er regler der skal overholdes. Omend grundejerforening ikke har noget reel magt er det en god ide at holde sig på god fod med dem. Respekt for naboer går begge veje.
--
#21
Drunken
Juniorbruger
15-08-2022 13:49

Rapporter til Admin
Internet krigere. Ser mange. Løøb !
--
#22
Senses
Elite Supporter
15-08-2022 22:15

Rapporter til Admin
hahaha, fuck jeg grimmer mig over at vaere dansker nogen gange fuck me hahaha
--
#23
thechillum
Giga Supporter
15-08-2022 22:35

Rapporter til Admin
Åh nej, blev du ikke inviteret? Puhaa, så skal jeg skal den sure nabo, brok brok brok... Nej hvad er meningen med at klage? Du får ikke andet end problemer ud af det, og så kommer du sgu heller ikke med næste gang. Måske skulle du bare bruge "pyt" knappen og komme videre, du bør da også lige over at socialisere sig lidt med de andre på vejen, så i kommer med i betragtning næste gang?
--
#24
TGB
Ultrabruger
16-08-2022 08:30

Rapporter til Admin
Vedr. sovning: Min erfaring siger mig, at det er vigtigere at forældre end børnene, som får en god nats søvn ;)
--
#25
såkomda
Gæst
16-08-2022 08:56

Rapporter til Admin
Hvorfor er det at man får problemer når man klager over larm ? forstår den ikke helt... nej du... dem der får problemer er sq dem der larmer og chikanere. det er kun lige i øjeblikket at de er seje (fordi de er pisse fulde) men når hverdagen og virkeligheden banker på... så får piben en anden lyd for sådan nogle samfundstabere. i skal huske på... det er ikke dem der klager der gør noget forkert.. det er dem der larmer og chikanere der er problemet ;-)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#26
7430
Giga Nørd
16-08-2022 09:02

Rapporter til Admin
25 de skal nu stadig bo side om side mange år, så jo de kan give mange problemer klage , det bedste ville være spørge dem pænt om de ville skrue ned.. men nok ikke mange der har sten til gå udover til naboen banke på når de holder fest spørge om i ikke kan skrue lidt ned:p
--
jep jep
#27
Freak13
Monsterbruger
16-08-2022 09:47

Rapporter til Admin
Jeg synes du skal tage over til din nabo med en god flaske vin som I kan dele på et tidspunkt, også sige til ham, at det virkelig lød som en god fest de holdte i weekenden, og du er glade for at have dem på vejen. Så kan du gå hjem og glæde dig over, at når du holder fest, så vil ingen klage over dig :)
--
Ryzen 3950x | RTX 2080 TI | X570 Ultra | Corsair H150i PRO | 970 EVO 1TB | 2 x 8 TB Ironwolf HDD | 64 GB - 3600 MHZ | 3 x 27" Aorus IPS 1 ms 144 hz |
#28
ninjastyle
Ultrabruger
16-08-2022 10:14

Rapporter til Admin
Dette er en god lejlighed til at kigge indad. - Hvorfor er du ikke inviteret? - Hvad for et menneske vil du gerne være? - Hvilket forhold vil du fremadrettet have til dine naboer? Prøv at bevæge dig fra problem til løsning/fremtid.
--
#29
the688
Guru
16-08-2022 10:21

Rapporter til Admin
Jeg har altid haft en stående aftale med eventuelle naboer at "Hvis vi larmer, så kom endelig og sig til - det er *ikke* meningen at vi vil forstyrre nogen - men man risikerer at blive budt indenfor!" Vi har meget ofte gæster, og er meget ofte i haven når der er vejr til det - så der kører lidt musik på en lille JBL Flip - og så går snakken ofte, og som folk kommer dybere ind i vin, øl, rom, pot, whatever, så kan lydniveauet utilsigtet stige. Der er næppe mange som decideret ønsker at genere andre, eller være til besvær. Den er bare *meget* nemmere at tage forebyggende - eller efterfølgende. Og det er lidt nemmere på en villavej end i en opgang, hvor en fest typisk forstyrrer meget mere.
--
"ORK SATME!"
#30
crankyrabbit
Semibruger
16-08-2022 10:22

Rapporter til Admin
Bedste og billigste løsning https://mecindo.dk[...] I får sovet næste gang der festes og resten af vejen syntes ikke du er et dumt svin.
--
I may be crazy But I'm not stupid.... No One Dies A Virgin - In The Very End Life Fucks Us All
#31
TGB
Ultrabruger
16-08-2022 10:40

Rapporter til Admin
#30 tager sjældent de dybeste og for nogen musikgenrer mest irriterende lydtryk ;)
--
#32
the688
Guru
16-08-2022 11:10

Rapporter til Admin
#30 - kan være lidt overvældende for forældre med små børn at bruge ørepropper...
--
"ORK SATME!"
#33
Tunax
Mega Supporter
16-08-2022 20:46

Rapporter til Admin
Altså ja, du kan klage til politiet når det sker, men det er forventelig at der om sommeren foregår fester i weekenderne, især i villakvarter. Enten må man tage sine forbehold og sende børnene hjem til bedsteforældrene når det sker med en varsel tilsyneladende eller også må man bære over med det de få gange det sker.. vi havde en stor koncert i sommers som kunne høres udover hele byen, ende med at den lille på 9 mdr. Måtte sove med mig hos hendes bedsteforældre og tidligere på sommeren var det naboen som havde en datter som blev student.. det er uundgåeligt og det er acceptabelt de få gange det sker og det er en del af det og bo i tæt villakvarter.. alternativet er at flytte ud på landet, der kan du med garanti undgå altsammen..
--
#34
Tunax
Mega Supporter
16-08-2022 20:47

Rapporter til Admin
Men selvfølgelig er musikken så høj at vinduerne hopper, så ville jeg nok klage over det.. eller hvis det var en hverdag :-)
--
#35
Comicsdk
Junior Nørd
16-08-2022 22:02

Rapporter til Admin
Ok, I'll bite. Slå naboerne ihjel og grav dem ned i haven, få dine børn til at grave hullet, lær dem at hårdt arbejde betaler sig, jord under neglene og naboer under jorden er summen af meningen med eksistens - og løser problematikken de før eller senere i livet kommer til at tage stilling til; kommunikation er dødsensfarligt eller er den; hvad stiller man op når dialog på forhånd er afvist på dørtrinnet, og er den virkelig dét. Skovl, have, hul, konfrontation undgået - Dialog en myte, en konstruktion, engagement overflødiggjort. Ny generation af komplet psykotisk ungdom i en fremtid præget af fortidens mentale underskud, arven er på alle måder realiseret.
--

Opret svar til indlægget: Naboerne holdte fest - kan man klage over larmen?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE