Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Betalingskort med fordele

Af Giga Supporter Unold83 | 15-08-2022 09:08 | 931 visninger | 7 svar, hop til seneste
Jeg skal have et betalingskort, som skal bruges til betalinger i det firma hvor jeg arbejder. Eneste krav er at det er den type hvor man foretager en betaling, og modtager en samlet faktura på det købte en gang om måneden. Bestyrelsen og vores direktør siger at man kan få forskellige typer af betalingskort som giver fordele. F.eks. giver nogle Mastercard/American express kort SAS point man kan bruge til flyrejser. Nogle af kortene er gratis, andre koster vidst lidt årligt. Og det er OK at det har en årlig kostpris, det har jeg fået grøn lys på hvis det er. Men jeg synes det ser ud til at der er ret mange forskellige. F.eks. lyder det her godt synes jeg, der får man sas point som (tror jeg) man kan købe flyrejser for: https://saseurobonusmastercard.dk[...] Er er nogle af jer der har denne slags betalingskort? Hvilke kort giver de bedste fordele?
--
#1
Winnick
Maxibruger
15-08-2022 09:10

Rapporter til Admin
Jeg er godt tilfreds med vores Bank Norwegian kredit kort som giver point man kan købe flyrejser for https://www.banknorwegian.dk[...]
--
#2
stallemanden
HOL Moderator
15-08-2022 09:34

Rapporter til Admin
Jeg er måske lidt forvirret. Men skal DU sørge for at få bestilt og administrere et betalingskort? Altså, du skal lave køb for firmaet, som udlæg?
--
https://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"
#3
Unold83
Giga Supporter
15-08-2022 10:17

Rapporter til Admin
#1 - Tak, det tjekker jeg. #2 - Lige præcis. De kræver at man selv laver udlæg og selv har kortet. Men de dækker de udgifter der er i forbindelse med kortet.
--
#4
Klump
Supporter Aspirant
16-08-2022 08:53

Rapporter til Admin
#3 Det lyder godt nok bøvlet. Hvorfor skaffer firmaet ikke et medarbejder mastercard via deres bank? Har et mastercard corporate via firmaet, som er udstedt af Nordea. Der er både rejseforsikring osv inkluderet.
--
#5
ramos
Ultra Supporter
16-08-2022 10:48

Rapporter til Admin
De fordele vi får som privatpersoner på kreditkort, er langt fra altid muligt at overføre til et firmakort. Så tal med jeres bank om mulighederne. Personligt bruger jeg Master Card World Elite, som jeg er meget glad for: https://www.nykredit.dk[...] Er særligt glad for: 1. Priority Pass (lufthavns lounge adgang), 2. Preferred hotels (opgraderinger på hoteller) og 3. Concierge (24 timers telefon-concierge til alt til at huske en på mærkedage, og sende blomster, købe gaver eller finde gode restauratner i den by man er i)
--
#6
skat
Gæst
16-08-2022 15:07

Rapporter til Admin
Du skal passe på, at du ikke bliver beskattet af "bonuspoint", da det er at sammenligne med sparet privatforbrug. - Altså pointene du optjener, ved at lave "udlæg" for firmaet, er jo faktisk firmaets "bonuspoint". :) At det så er en tåbelig konstruktion firmaet vil ud i, er noget andet. https://www.bdo.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
Unold83
Giga Supporter
17-08-2022 09:57

Rapporter til Admin
Det er super bøvlet, og jeg ville klart foretrække at få et firmakort. Men det her er den eneste løsning de vil have, så der er ikke så meget at gøre. Jeg skal derfor bare finde det kort som giver de bedste fordele. Og jeg kan se at der kommer SKAT på lortet. Mega irriterende, men vi lever jo i Danmark så selvfølgelig bliver den slags også beskattet voldsomt.
--

Opret svar til indlægget: Betalingskort med fordele

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE