Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Dyson luftrenser - erfaring?

Af Guru peder-dingo | 16-08-2022 10:49 | 818 visninger | 4 svar, hop til seneste
Min hustru har hjemmearbejdsplads på førstesalen. Når det er varmt og lummert i luften kunne hun bruge noget til at friske luften op. Har set de her fra Dyson. Er der nogen der har erfaringer med dem? Er nogle modeller bedre end andre? Fx https://www.bilka.dk[...]
--
#1
Fruergaard
Maxi Nørd
16-08-2022 10:55

Rapporter til Admin
Den køler ved at blæse luft på dig som en normal blæser gør. Den kan ikke køle luftens temperatur ned og tror ikke den gør noget ved fugtigheden i rummet (så skal du have en affugter). Rense delen med HEPA filter er god nok.
--
Projekt RAW v2.0; Custom ITX kabinet i 3mm aluminium http://hwt.dk[...]
#2
detkannoget
Gæst
16-08-2022 10:58

Rapporter til Admin
Dyson er godt - dyrt, ja, men godt. men huske den "køler" ikke som sådan... den blæser "bare" luften rundt.. ligesom en alm ventilator. og den model du linker til, renser tilmed luften. Jeg har i flere år haft den alm. model som IKKE renser luften og den gør det godt ! den larmer ikke særlig meget. Lvl 1 kan du næsten ikke høre den og lvl 2-3 kan jeg sagtens sove for. lvl 8, som er max, larmer en del... :-)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
ZoneSlash
Elitebruger
16-08-2022 11:23

Rapporter til Admin
Har en af de lidt mindre udgaver i stuen, og som andre nævner så er det ikke sådan at man skal regne med overdrevent god afkøling af luften; de fungerer fint som blæser, kan instilles til at være lydløse men mindre effektive, eller meget effektive men larmende som så mange andre blæsere. Den vi har, og den du linker renser så også luften for større partikler og mindre duftstoffer, så de er rigtigt gode hvis man har lidt høfeber/allergi, eller bare gerne vil undgå at der er meget støv i luften, eller at de fæle prutter hænger længe. De er ikke lavet til at ændre på luftfugtigheden, men de sænker fugten lidt hvis der bliver meget fugtigt, f.eks. efter et langt bad - det er ikke en affugter, men filteret kan ikke undgå at fange lidt af fugten når den er høj. Simpel og god fjernbetjening til den vi har, og jeg tror det er det samme med den du linker; 'ringen' har en magnet i toppen der kan holde fjernbetjeningen så den har et sted at bo når den ikke bruges. Jeg ved dog ikke om jeg ville have købt den til fuld pris; den vi har er købt som demo-model til 700 hvor den originalt kostede 1500, men det synes jeg er lidt for pebret en pris i forhold til vores egentlige behov for dimsen. Vi er ikke allergikere eller lignende, nyder bare friskere luft og lidt blæs her om sommeren :)
--
Hvis jeg var en øl måtte du kun knappe mig op med din lynlås!
#4
jhc9817
Mega Supporter
16-08-2022 18:05

Rapporter til Admin
Har 2 stk af Dyson Purifier Hot+Cool og de fungere fantastisk. Dyre cirka 5000 pr. stk men fungerer rigtigt godt.
--

Opret svar til indlægget: Dyson luftrenser - erfaring?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE