Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Ideer til virksomhed?

Af Ultrabruger macintosh00 | 20-09-2022 23:18 | 882 visninger | 9 svar, hop til seneste
Det lyder måske dumt, at spørge om ideer, når man selv er tom. Men sagen er at jeg ikke er på forsørgelse eller andet i øjeblikket. Jeg har en psykisk lidelse, som gør jeg ikke kan arbejde godt med andre eller skole, samtidig har jeg en arv på 70.000 kroner, der er væk om nogle måneder (månedlige udgifter) og først der kan jeg søge kontanthjælp, når de er brugt på forsørgelse. Men det vil jeg bare ikke. Jeg vil gerne vise at jeg kan klare mig selv, og det kan blive nødvendig med kommunen, men vil gerne gøre alt for og slipper og lave mit eget. Jeg har en enkeltmandsvirksomhed der skulle sælge kameraer ydelser, men det er en hård kamp når mange vælger bryllupsfotografer med erfaring, og det gør det svært. Min seneste ide, er at søge om tilladelse hos politiet, til og opkøbe og sælge brugt online (troede kun det var ved fysiske lokaler man skulle det). Det vil være elektronik som jeg opkøber og sælger med brugmoms (skal læse meget om det).Økonomien vil jeg finde via partnere eller lån, til et ApS selskab Men nu kommer det så. Hvad er vejen? Er der andre typer webshops, som typsik hurtigt går glidene og ikke kræver den store investering, eller er det hele bare hårdt arbejde hele vejen igennem? Jeg er mest til elektronik eller grej til dette, og vil så gerne bare igang med noget. Webshop setup er ikke et problem, det har jeg gjort førVed det er et longshot, men håber på hjælp. Har I ideer til noget som vil kunne løbe rundt i Danmark?
--
Nylig gladeligt ejer af et GeForce 3090
#1
jacobmb
Juniorbruger
21-09-2022 07:19

Rapporter til Admin
Første spørgsmål er måske hvorfor vil du lave et ApS? Hvis du alligevel har tænkt dig at gøre det alene, så er der vel ingen grund til at oprette et ApS? Det er i hvert fald 40.000 sparet. Ydermere, så kan du køre virksomhedsordning på din enkeltmandsvirksomhed. Så skulle du gerne slippe udenom at det er personlig indtægt, da pengene er i virksomheden. Altså præcist som hvis du havde et ApS. Ja, du hæfter personligt, men man kan forsikre sig ud af meget til ret få penge. Ikke svar på det du søgte, men jeg tænkte at det kunne være rart at potentielt spare de første 40.000 :) Hvis du har en uddannelse, så må du kunne bruge den til noget små-projekt halløj? Ellers er der rengøring. Det kræver ikke at du snakker med nogle, og ret nemt at komme i gang med antager jeg.
--
Sidst redigeret 21-09-2022 07:21
#2
Shase
Monsterbruger
21-09-2022 08:51

Rapporter til Admin
Webshops kan være svært, da der er mange om markedet. Men der er selvfølgelig altid mulighed for at presse sig ind og eller finde en niche. Du kan overveje at finde en brugt eller lade dig inspirere på https://www.saxis.dk[...] Du kan også overveje at kigge mere på det med fotografering. Det kan være du kan finde dig en niche der. Måske som dronefotograf. Her kan du så tilbyde dit arbejde til boligmæglere og lignende. Du kunne også tilbyde en service til golfklubber, hvor du tager billeder af deres baner. Måske endda optagelser af deres baner fra start til slut, som de så kan smide på deres hjemmeside, for at vise hvordan deres baner ser ud. Fælles for disse er at du skal være meget opsøgende. Her er telefon et godt værktøj, som heller ikke er i strid med markedsføringsloven. Alternativt hvis det vigtigste er at være selvstændig, så kan du tilbyde services, som der er stor efterspørgsel efter. Vinduespudsning, rengøring, havearbejde. Det kan man lave på mange måder. En af de seneste ting jeg har set, er folk som udlejer og servicerer robotplæneklippere på abonnement. Vinduespudsning kan ligeledes laves på abonnement. Så er det bare at tilbyde lidt aggressive priser i starten, indtil du har de første par kunder i hus.
--
Husk at det ikke altid bør komme an på "specs"
#3
Gucal
Maxi Nørd
21-09-2022 09:18

Rapporter til Admin
#0 Hvorfor vil du søge tilladelse hos politiet for at handle med brugte vare? Hvor er der krav til det?
--
#4
Mlarsen
Superbruger
21-09-2022 10:58

Rapporter til Admin
Med hensyn til det med rengøringsarbejde. Det kræver en hel del udstyr i form af klude osv. De skal vaskes og det skal mopper også. Man kan ikke rengøre noget med beskidt udstyr. Hvis man tager rundt på hoteller har de vaskemaskiner og tørretumblere til at køre konstant. At pudse vinduer er nemt nok, men det er svært at gøre det effektivt og hurtigt. Det er nemt at tage store forretningsvinduer, men tag ud på en gård, hvor der er kun er små vinduer og du vil hurtig se, at timelønnen falder. Du skal måske også op og ned ad en stige. Det tager tid. Det kræver også at man har bil, hvis man vil arbejde med rengøring. Og Hvis det er det man vil, skal man have gået sammen med en og lært det - det er ikke bare som at gå derhjemme og vaske lidt her og der. Du skal jo gerne have tilfredse kunder. Rengøring er også en branche, hvor der er masser af sort arbejde. Det er vel ikke det, som du ønsker. Og med hensyn til webshops - du skal vel også kunne leve af det og det skal kunne køre rundt. Man skal virkelig have en god idé. Men hvorfor ikke gå på offentlig forsørgelse - hvis du kan arbejde og gerne vil, er de meget gode til at matche dig og få dig videre. Det er kun kun en midlertidig løsning.
--
#5
MOAAA
Megabruger
21-09-2022 12:29

Rapporter til Admin
Opret en Shopify shop, find et eller andet trending product på TikTok / Amazon med diverse tools... eks. en AirPods Rengøringspen https://www.teknikdele.dk[...] Køb dem for ~0,8 kr. stykket fra Kina og sælg dem til en ok pris + forsendelse og lav nogle TikToks eller skaf trafik på anden vis. Det handler bare om at lave fortjeneste på nogle små lorteprodukter folk ikke kan undvære :D og så tænk udover andedammen Danmark.... vi er på størrelse med Hamborg i antal, så der er virkelig et gigantisk marked hvis du tænker udover landegrænserne, men du kan altid starte lokalt og få det under neglene... så bliver du skarp til at lave landingpages på din shop til diverse produkter eller også kan du sælge via Amazon - men det er en helt anden boldgade. Du kan også starte for under 100 kr. med affiliate marketing... jeg laver selv en del tusinde om dagen passivt... men det kræver du sætter dig ind i det og får bygget services folk kan bruge eller på anden vis kan gå via din tjeneste og lande hos en butik.
--
Sidst redigeret 21-09-2022 12:32
#6
Juusuhako
Guru
21-09-2022 15:33

Rapporter til Admin
I stil med #5 er nok det "nemmeste". Er kommet forbi mange produkt/webshop TikTok videoer, hvor jeg er hoppet ind på linket til deres hjemmeside af ren nysgerrighed (og hvis du derudover kan lave videoer med hvad end der "trender" af filter/sounds, er det jo bare endnu bedre...) Teknikdele er netop et godt eksempel på billige kinavarer, se blot deres powerbanks, deres kacapitet og pris kontra f.eks. Anker eller andre "mærkevarer".
--
ASUS TUF B460M-Plus • i5 10400F • 16GB 2933MHz • Asus RX580 4GB • Cooler Master Q300L • Corsair MP400 M.2 1TB
#7
the heatkiller
Maxibruger
21-09-2022 15:55

Rapporter til Admin
#0 Vis du ikke kan passe et arbejde hvorfor tror du at du kan varetage egen virksomhed ? Jeg tror mere du skal fokuserer på at søge om flexjob eller førtidspension i stedet. Nå det er sagt så ville jeg råde dig til enkeltmands virksomhed da der er mange udgifter til et APS her skal du bruge godt kendt revisioner til dit regnskab plus du kan ikke trække overskud i virksomheden ud til dig selv og du skal betale ATP, Pension og skat når du udbetaler penge til løn i et APS selvskab. Hvor i et enklemands virksomhed skal du kun trække B skat og er noget nemmer at styrre.
--
AMD Ryzen 9 5950X ASUS ROG Strix B550-F Asus Rog Stirx 3070TI Corsair Vengeance RGB 16GB 3600 Mhz
#8
Buss Lysår
Giga Supporter
21-09-2022 18:38

Rapporter til Admin
Det her må være en af de skøreste tråde der har været på HOL. Du kan næppe klare at drive virksomhed, hvis et ganske almindeligt arbejde er for meget for dig.
--
#9
Mlarsen
Superbruger
21-09-2022 18:57

Rapporter til Admin
#7, #8 Han siger jo ikke, at han ikke kan arbejde. Han siger bare, at han ikke kan arbejde så godt sammen med andre. Det kræves jo normalt for at have et lønarbejde. Der er jo masser af folk som godt kan arbejde eller uddanne sig, men bare ikke på de vilkår, som samfundet ofte kræver. Hvis de kan drive en forretning alene, kan det jo sagtens være løsningen.
--

Opret svar til indlægget: Ideer til virksomhed?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE