Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Fejl med sms

Af Gæst Smsmand | 29-09-2022 22:38 | 338 visninger | 2 svar, hop til seneste
Jeg sidder i den underlige situation at jeg har opdaget fejl ved en større dansk teleudbyder, der gør at jeg kan sende sms'er gratis til hele verden så fremt jeg er i udlandet, når jeg er i Danmark koster en sms til samme nummer næsten 4 kroner. Dog ser det ud til at jeg ikke kan modtage sms'er fra det nummer jeg sender til, har kontaktet min teleudbyder og de siger det en fejl i mit simkort, på trods af at jeg testede med andre telefoner med andre simkort ved samme udbyder og andre. Mit spørgsmål er, hvad skal jeg gøre når de ikke vil lytte, der er lidt træls ikke at kunne modtage sms'er fra det nummer da det er den eneste kommunikations mulighed jeg har med personen, og træls jeg skal betale mere for en sms i Danmark end i udlandet
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Lars
Ultra Nørd
30-09-2022 07:42

Rapporter til Admin
Citat: "Dog ser det ud til at jeg ikke kan modtage sms'er fra det nummer jeg sender til, har kontaktet min teleudbyder og de siger det en fejl i mit simkort, på trods af at jeg testede med andre telefoner med andre simkort ved samme udbyder og andre." Hvad er det helt nøjagtigt du har testet, hvordan har du testet, og hvordan var udfaldet i givet fald? Det skriver du ikke noget om.
--
Motto: Den der går i seng med en røv der klør, vågner op med fingre der lugter. Status på B/W-listen: 6+/0-
--
Sidst redigeret 30-09-2022 07:42
#2
Smsmand
Gæst
30-09-2022 10:22

Rapporter til Admin
Telefoner på samme netværk som mig modtager dem ikke.(Udbyder 1) Telefoner på andre netværk modtager SMS'erne uden problemer. (Udbyder 2) Udbyder 1: Jeg har testet ved sende til nummeret fra telefon, der kommer den frem, har sent fra nummer til telefon men sms'en kommer ikke frem. Udbyder 2: Har set til nummer, kommer frem, har sendt til telefon, kommer frem.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Fejl med sms

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE