Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Filter til at fjerne uønsket interaktion på social...

Af Super Nørd kb- | 02-10-2022 11:26 | 509 visninger | 15 svar, hop til seneste
Hej jeg ved godt det er et longshot, men jeg bliver så træt hver gang et eller andet fjols på overførselsindkomst skriver om "the great reset" og hvordan Corona og krigen i Ukraine er planlagt af en elite der styrer politikerne. Er der nogen der kender til en måde at filtrere den slags "mennesker" fra? Jeg bruger egentlig Facebook til at planlægge ting med venner og familie, til at læse diverse nyheder, købe/sælge og interagere i forskellige hobbygrupper. Problemet er bare at de her fjolser er alle steder og influerer min tid negativt med alle deres teorier og mundbræk der er fuldstændig irrelevant for mig. Grunden til jeg poster herinde er at der (i hvert fald tidligere) har eksisteret et filter til at fjerne posts fra gæstebrugere, Fuerrrz og beer med flere. Jeg kunne virkelig godt bruge noget lignende til f.eks. Facebook, men jeg ved ikke hvordan det skulle kunne fungere. Jeg tænker at hvis der er nok mennesker der er interesseret i det, kunne man vel lave en form for liste hvor man blacklister uønskede individer, så deres posts er sorteret fra? Måske er der slet ikke efterspørgsel eller udbud på det, og måske er det bare mig der er underlig for at ønske at noget sådant fandtes, men omvendt ville det jo kunne bruges på "begge sider" eller i alle scenarier, så de ville også kunne sortere folk fra som ikke kan holde folk som mig ud.
--
.
#1
mr.hein
Nørd Aspirant
02-10-2022 11:29

Rapporter til Admin
off topic, men som corrona skeptiker, er jeg så derfor på overførsel indkomst? det eneste du kan gøre er at blockere dem som "krænker" dig.
--
Brug for hvidevare råd? - smig mig en PB :)
#2
kb-
Super Nørd
02-10-2022 11:33

Rapporter til Admin
#1 Spørgsmålet går jo på om det reelt er det eneste jeg kan gøre, eller om der er nogen der har fundet på noget smartere. Du må have præcist den holdning og indkomst du har lyst til, det er bare blevet et irritationsmoment for mig at se på alle de posts der omhandler konspirationsteorier. Omvendt er det jo måske lige så irriterende for konspirationsteoretikere at læse det jeg skriver, så hvorfor ikke bare opfinde noget smart så de to grupper er adskilt (hvis det er dette de ønsker). Måske er det allerede opfundet og jeg har blot overset det, måske er der nogen der arbejder på det pt, og så vil jeg da meget gerne vide om dette er tilfældet.
--
.
--
Sidst redigeret 02-10-2022 11:34
#3
ToFFo
Guru
02-10-2022 11:36

Rapporter til Admin
På facebook kan du vælge hvilken type venner dine venner er. Altså, hvis du har en på din venneliste som du ikke ønsker at se opslag fra, skal du gå ind på deres profil og klikke der hvor der står 'venner'. Altså den knap. Her kan du vælge at i blot er "bekendte". Vedkommende du gør det ved får ikke besked og kan på ingen måde se du har lavet det valg. Kigger de på deres knap ved dig har den ikke ændret sig. På den måde kan du sortere venner og bekendte og når du så laver et opslag, kan du vælge at det er eksempelvis "venner, undtagen bekendte" der kan se det. Med andre ord, alle du har valgt som bekendte vil ikke kunne se dit opslag. Da du har valgt det kun skal være synligt for venner. På samme måde bliver bekendtes opslag ikke vist til dig, da du har valgt det ikke er interessant for dig. Men husk på at når du bruger Facebook prøver siden at gætte hvad du synes er spændende. Hvis du interagerer med de opslag du ikke vil have, får du bare vist flere. Facebook ser ikke forskel på om du skriver på et opslag for at få det fjernet eller fordi du finder det interessant. Den antager at interaktion er lig interesse og så får du bare vist endnu mere. Hvis det er opslag der kommer fra grupper eller sider du ikke vil se på, så meld dig ud af de grupper, lad være med at følge de sider, eller vælg at skjule de opslag du ser, som du ikke vil se. Eller anmeld dem. Det er den eneste måde hvorpå du manuelt kan sige til Facebook du ikke gider se på det. Herinde er det, så vidt jeg husker, brugeren FlyingHippo der har lavet et filter til HOL, som kan sortere specifikke brugeres indlæg fra. Det står i hans signatur og ser sådan her ud: var d = new Date(); if(d.getMonth()!=11 || d.getDate()!=24){ $('.t47-svar-top').find('b:contains("BRUGERNAVN")').parent().parent().parent().hide()} Jeg forstår dog ikke hvordan man bruger det :P
--
Handels stats: Samme bruger i 18 år. B/W liste score: +31/-0. Stats sidst opdateret d. 01/09-2021
--
Sidst redigeret 02-10-2022 11:39
#4
Lars Johansen
Junior Supporter
02-10-2022 11:38

Rapporter til Admin
Undlad at læse kommentarer på facebook = problem solved.
--
#5
F4x
Elitebruger
02-10-2022 11:39

Rapporter til Admin
#1 Er 'corona skeptiker' så dumt som det lyder?
--
#6
kb-
Super Nørd
02-10-2022 11:42

Rapporter til Admin
#3 Ja det kender jeg godt til, det var mere om der var noget (evt. third party) filter man kunne anvende og sortere en gruppering fra. Det kunne jo være en hvilken som helst gruppering og ikke nødvendigvis begrænse sig til konspirationsteoretikere. Jeg tænker ikke det er noget unikt for mig. Måske er der folk der gerne vil sortere brøndbyfans, folk der lytter til dødsmetal, folk der er født efter år 2000 osv fra.
--
.
#7
kb-
Super Nørd
02-10-2022 11:43

Rapporter til Admin
#4 Det er ikke dette jeg efterspørger, og det er ikke en løsning i mit tilfælde, da jeg bruger det til mange ting der ville være mere besværligt uden f.eks. Facebook.
--
.
#8
mr.hein
Nørd Aspirant
02-10-2022 11:45

Rapporter til Admin
#2 min "approch" er ved trolls og dum smarte kommentar derinde er, at jeg simpelthen blockere dem. Gider ikke bodega lars med 12 venner og EB som den eneste liket side skal sidde på dårligt dansk og svine en til fordi man ikke støtter Mette frederiksen. #5 Kommer an på hvad du definere dumt udfra. Jeg er ikke vaccineret og bliver det heller ikke. Ej er min kone eller mine børn. Jeg har Semi-Astma og har overlevet det ganske fint. Min skepsis går på at hele historien går på at smitten skulle opstå ved at en gut havde ædt en flagermus, og straks er virusen over alle bjerge. At mange af EUs "ledere" udskammede og direkte tvang og truede os ikke vaccineret med bål og brand, forstærkerede blot endnu mere min skepsis om, hvad den store agenda var omrking det. (NEJ jeg tror ikke det er noget med 5G, micro chips osv at gøre)
--
Brug for hvidevare råd? - smig mig en PB :)
#9
ToFFo
Guru
02-10-2022 11:45

Rapporter til Admin
#6 - Hmm, måske denne Chrome plugin kan bruges? https://chrome.google.com[...]
--
Handels stats: Samme bruger i 18 år. B/W liste score: +31/-0. Stats sidst opdateret d. 01/09-2021
#10
F4x
Elitebruger
02-10-2022 12:25

Rapporter til Admin
#8 Hvad skulle pointen være med det? Selv hvis det var isoleret i et laboratorie og slap ud/blev frigivet pga. nogle mennesker, ændrer det noget på hvordan det smitter og hvad virusset gørved vores kroppe? Medmindre du tror at EUs ledere har sat sig sammen om et bord og besluttet sig for at nu var det sgu lige corona-tid, for så er 5G microchips sgu ikke noget du bør gøre grin af. Det er fint at du og mange overlever (mange andre gjorde ikke), men mange mennesker lever også med ekstremt nedsat lunge-funktion og andre problemer efter en hård tur gennem covid-tumbleren, og det kan være noget som aldrig bliver 100% igen. Og det siger da sig selv at du skal holde dig væk fra andre hvis du ikke vil vaccineres. I sidste ende så kastede du nogle terninger og var heldig nok til at kunne skrive det du gør nu, men hvis de havde landet anderledes, var tonen nok ikke helt den samme. Det lyder stadig dumt for mine øre, men fred være nu med det.
--
#11
ToFFo
Guru
02-10-2022 12:28

Rapporter til Admin
#8+#10 - Guys i er på vej ud på et sidespor :P
--
Handels stats: Samme bruger i 18 år. B/W liste score: +31/-0. Stats sidst opdateret d. 01/09-2021
#12
mr.hein
Nørd Aspirant
02-10-2022 12:32

Rapporter til Admin
#10 Nu var det hele også kogt ned til et kort forum indlæg. Og nej jeg tror ikke at EU´s ledere har sat sig om det runde bord om at nu skal der skabes påstyr i EU. Men finder det ret så belejligt at virusen kom efter at Kina havde tabt handels krigen imod USA. det fortæller mig at en dårlig taber, vil for alt i verden vil ødelægge den anden parts sejr. det interssante med corrona er, at den kunne sprede sig globalt via rejsende. WHO´s data sagde 4 %dødelighed, den faldt så gevaldigt 0.4 % hvis jeg husker korrekt, da de rigtige tal kom. Min mor arbejede på daværende tidspunkt indenfor sundhedsvæsnet (desværre slemt syg af kræft nu, heraf "arbejede") da corrona var på sit peak point. NÅR/hvis en indlagt døde af kræft, hjerte stop whatever, men var smittet af corrona, så indgik personen i døds statistiken over corrona, samme gjorde sig gældende hvis du havde været smittet med corrona, men døde 30 dage efter smitte. osv osv osv. (kunne skrive en wall of text, men gider ikke xD - er ikke ude på at overbevise nogen, men tværtimod skrive min holdning til corrona). IMO tror jeg helt uvidenskabeligt, at corrona i sin nuværende form er kommet for at blive, dog som en influenza variant. At folk tror man får sprøjet micro chips ind i sig som kommunikere med 5G osv. der er jeg også stået af :D
--
Brug for hvidevare råd? - smig mig en PB :)
#13
F4x
Elitebruger
02-10-2022 12:34

Rapporter til Admin
#11 Synes ironien var god nok til at gøre det i denne tråd, så #0 bliver tvunget til at læse om det igen. Men helst seriøst, fair nok, jeg har sgu bare aldrig mødt en person som har haft det synspunkt, så det var da lidt interessant.
--
#14
kb-
Super Nørd
02-10-2022 12:38

Rapporter til Admin
#13 Det gør ingenting, jeg læser gerne en masse indlæg for at finde en langsigtet løsning. Jeg har heller ikke noget imod at folk argumenterer for deres sag, det er i langt højrere grad de personer der skriver: "LOL SÅ ER SLETTE METTE PÅ SPIL IGEN", "TILLYKKE DU ER VÅGNET", "FOLK KOMMER TIL AT GØRE OPRØR, BARE VENT OG SE OM SEKS MÅNEDER STÅR VI ALLE PÅ BARRIKADERNE" osv osv osv. I min optik burde de kunne sorteres fra, og omvendt burde de kunne sortere mig fra hvis det var det de ville.
--
.
--
Sidst redigeret 02-10-2022 12:38
#15
mr.hein
Nørd Aspirant
02-10-2022 12:43

Rapporter til Admin
#13 altså en skeptiker? har haft flere random danske læger i mit linkedin feed som har advokeret både for og imod vaccinen, syntes det er interssant at høre begge sider af en sag. men det kan hurtigt blive "religiøst" hvor ALT hvad præsten (sundhedsstyrelsen) siger er sandheden, og træder du udenfor rammerne, jamen så kommer du i helvede. (dør). men ja, min gamle souce chef mistede begge hans forældre til corrona (første bølge) om der har været underliggende sygedomme vides ikke. Men det var også de eneste tilfælde jeg har hørt om i "første led". Ellers har det været nogen der kender nogen, som kender nogen, som har hørt om at... #14 finder det ironisk folk skriver det, et oprør vil vare lige end til der er vild med dans kl 20, så er gaderne tomme xD
--
Brug for hvidevare råd? - smig mig en PB :)
--
Sidst redigeret 02-10-2022 12:44

Opret svar til indlægget: Filter til at fjerne uønsket interaktion på social...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE