Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Benytte VPN til at købe en billigere billet

Af Gigabruger Triplecity | 31-10-2022 10:06 | 884 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej HOL. Har i lidt tid holdt øje med billet priserne, da jeg skal på ferie til næste år til Thailand sammen med min hustru. Et par af mine kollegaer insisterer på, at cookies på min computer/mobil gør, at priserne bliver højere end hvis jeg benytter en andet device, eller går incognito, når jeg gentagende gange søger på samme afrejse dato. Selv mener jeg, at dette ikke længere er aktuelt, men hvad siger HOL panelet? I min søgen efter billigere billetter, stødte jeg på nogle artikler, som nævnte muligheden for at bruge VPN til den vej igennem at kunne købe billigere billetter, hvad er jeg er erfaring med dette? Hvis der er hold i dette, hvad er så nogle gode lande at ændre sin VPN til, for på den måde at kunne købe lidt billigere billetter? Takker for input. :)
--
#1
Thomas
BOFH
31-10-2022 10:56

Rapporter til Admin
Jeg har også hørt den med at det skulle blive dyrere hvis man søger mange gang, men jeg har ikke kunne se den effekt når jeg selv har søgt efter flyrejser. Det betyder efter min opfattelse mere hvornår man søger på rejsen. Jeg har både grundet messer i Taiwan og at min ekskone har familie i Thailand, rest meget derned. Min oplevelse før Corona var at det var vigtigt at købe biletterne på det rigtige tidspunkt. Feks når jeg rejste til computex så stoppede jeg altid i Bangkok og sådan en rejse omkring 1 Juni var typisk billigst at købe i marts eller starten af april. I vores rejser i Sommerferien var jeg dog typisk lidt tidligere ude da det er et tidspunkt hvor mange vil rejse. Hvornår skal du afsted?
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#2
Triplecity
Gigabruger
31-10-2022 11:44

Rapporter til Admin
Hej Thomas. Som du selv skriver, har jeg heller ikke kunne "genskabe" at rejsen skulle blive dyrere, desto mere jeg søgte på den samme dato. Tænkte jeg bare ville spørge, om der var andre der havde nogle andre erfaringer. :) Har selv rejst meget til Thailand og kommer fremadrettet også til det, men synes nu at priserne har taget et godt nyk opad, særligt efter Corona og krigen i Ukraine. Dette var årsagen til, at jeg ville spørge om der mon sad godt-folk, som havde erfaringer med at benytte VPN i forbindelse med køb af billetter. Jeg planlægger på at rejse ca. d 21/2 til d 22/3, men der kan tweakes lidt inden for nogle uger. Tak for svaret. :)
--
#3
Thomas
BOFH
31-10-2022 12:17

Rapporter til Admin
#2>>Det er ikke så lang tid til at du skal afsted, så der er nok ikke det store at spare. Samtidig er det stadig højsæson for at tage til Thailand så billetterne er ret dyre. Men du har da nok ret i at priserne er steget en del efter Corona. Men de var også blevet latterligt billige. Da jeg var i Thailand første gang i 2002 gav vi vist omkring 7-8000 kr for en billet og det var endda gennem nogen mine svigerforældre kendte og så fik vi lidt rabat. Idag er det jo nemt at finde billetter til mindre selv i højsæsonen. Jeg søgte lige på dine dage og den bedste rejse jeg kan finde er med Thai og med et stop i Frankfurt på vej ud til 5850. Det tror jeg simpelthen ikke du finder billigere medmindre du vil tage lange stopovers.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#4
Jesper
Gæst
31-10-2022 13:50

Rapporter til Admin
Bare at tweake nogle få dage kan betyde rigtig meget. (Aldrig lige op til en højtid, hverken i afgang eller ankomstland.) Omkring tirsdag er typisk meget billigere at rejse end eksempelvis fredag/lørdag. Hvis man også er parat til at tweake tidspunkt (eks meget tidlig/sent), samt tweake routen (eks flere stop), så bliver forskellene ofte endnu større. Det er min erfaring, at det er de ting som ofte har den største indflydelse på prisen. Husker en tur (kun fly) jeg undersøgte fra KBH til Bangkok, der kunne jeg ved at skifte dag og tid samt rejse over Moskva (før krigen) med et stop ekstra, opnå ca 45% rabat.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
Vuy
Monsterbruger
31-10-2022 16:11

Rapporter til Admin
#0 Jeg har personligt oplevet det op til flere gange at det sker. Tit har jeg så åbnet op en ny browser og gået og søgt på ny og så fået den "originale" pris som jeg først så. Jeg har ikke oplevet det så meget med billetter der ligger mange måneder væk men dem der ligger samme dag eller inden for et par uger har jeg tit oplevet at det sker. Jeg har prøvet incognito mode for at undgå at der gemmes cookies, men nogen sider har med vilje "blokkereret" det trick ved at give en fejl på a "den findes ikke længere" stil. Det er et beskidt market, og priser er often mis vejljende fordi at så ryger der lige ekstra ting på her og der fordi der skal også. Det tager lidt at sætte sig ind i at vide hvad de forskellige tager sig for bagage, eller om det er med i prisen, osv.
--
2x ASUS STRIX 1070 OC, I7 AIO WaterCooled, 16GB RAM, Samsung 850 Evo, 500Gb, x34a 100HZ UWQHD 3440x1440 G-SYNC. K70 RGB Keyboard, M65 Pro RGB Mouse

Opret svar til indlægget: Benytte VPN til at købe en billigere billet

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE