Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

London til foråret? Tips? Airbnb?

Af Mega Supporter MikeD | 11-01-2023 21:30 | 660 visninger | 11 svar, hop til seneste
Hej En forlænget weekend til London med kone og to børn (9 + 12år) er på tegnebrædtet til foråret. Det kommer til at være 4 overnatninger. 1 dag er afsat til Harry Potter (pga. børnene er fans). Men hvad med de andre 3 dage, hvad skal man se/opleve derovre? I forhold til overnatning. Jeg overvejer noget Airbnb, men det er ikke noget jeg har prøvet før. Nogen der har nogle tips? Super host, Rare find osv.? Er det noget man skal gå efter? Er der nogen områder I kan anbefale eller måske fraråde? Tænker ca. 1500,- pr. overnatning +/-
--
#1
Tomtop
Bruger
11-01-2023 22:01

Rapporter til Admin
Ville undgå London Eye, medmindre i elsker overpris for et pariserhjul. En vandring op og ned, hen og ind ad Oxford Street. Jeg vil altid foreslå Naturhistorisk Museum, uanset hvilken hovedstad du kommer til. Notting hill området på en halv fugtig lørdag er også en oplevelse, hele den bydel er charmerende på en måde man ikke finder her i landet, og så er der portobello market som er okay udenfor sæsonen, lidt for 'billigere end bilka på Mallorca' i turist sæsonen. Hvis nogen går op i arkitektur så tag ind og se Westminster Hall, fantastisk håndværk. En ægte byvandring, hav nogen gode sko med, måske noget gaze i tilfælde i bliver stukket ned(nej), oplev hele indre by og hvis i kan lide det så tag en tur på et andet tidspunkt og oplev yderkanterne.
--
#2
Business
Mega Supporter
11-01-2023 22:11

Rapporter til Admin
En tur i Sky Garden, som et lille afstik kan anbefales. Passer meget fint med en billet a 1 time, men det er gratis de fleste dage(husk at book billet på forhånd).
--
Sidst redigeret 11-01-2023 22:12
#3
ToFFo
Guru
11-01-2023 22:30

Rapporter til Admin
Sidst jeg var i London fik jeg mig satme en på overraskeren. Vi var godt nok en flok gutter afsted på tur men alligevel. Vi var nede i London Dungeon, som ligger tæt på London Eye. Det var da meget sjovt, men måske lidt mere for børn. Måske dine børn synes det er sjovt. Anyways, vi skulle have noget æde og gik ind på en mcdonalds tæt på. Jeg gik ned af nogle trapper i søgen efter et lokum. Lo and behold jeg gik direkte ned i en af de største arkadehaller jeg nogensinde har set... Gigantisk arkadehal med bowlingbaner og endda en gokart bane omringet af spillemaskiner. Så hvis dine unger, eller du, er til spillemaskiner er Namco Funscape tæt ved London Eye helt vildt epic :D Mht. overnatning, så er London virkelig godt strikket sammen når det kommer til offentlig transport. Hvis du booker hotel eller AirBnB i nærheden af en undergrunds-togstation kan man komme meget effektivt rundt i byen. Edit: Kan se Namco er lukket efter 25 år... Pis også. Gad ellers godt opleve det sted igen. Det var magisk.
--
Handels stats: Samme bruger i 19 år. B/W liste score: +37/-0. Stats sidst opdateret d. 27/08-2022
--
Sidst redigeret 11-01-2023 22:35
#4
Gnavpot
Gæst
12-01-2023 00:11

Rapporter til Admin
Hvad med nogle af markederne ved Liverpool Street Station - Spitalfields nød vi da vi var derovre i oktober. Derudover er Hamleys jo også en oplevelse for børn i alle aldre. Tænker I hvert fald sagtens, at jeres børn kan få noget ud af det. Ellers er der natural history museum, det er også kanon! I forhold til overnatning er jeg meget enig med #3, book tæt på en underground, så er der ingen problemer med at komme rundt. Lad dog være med at bo for centralt, vi boede lige ved Picadilly Circus, og det vrimler med mennesker alle døgnets 24 timer. Det blev for meget af det gode.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
holmhansen
Ny på siden
12-01-2023 09:07

Rapporter til Admin
Camden market er en oplevelse. En tur i teater evt. Løvernes konge. Man kan købe last minute billetter mange steder omkring Tottenham court. Shopping på oxfrd street. Pas på der er en kampe Primark som kan tage flere timer af ens liv men også en ganske udemærket PUB tæt på :)
--
#6
Freak13
Monsterbruger
12-01-2023 09:09

Rapporter til Admin
Måske se noget fodbold på en af de utallige stadions der er. Airbnb er fin ide. Find en med gode anbefalinger også er du godt sikret.
--
Ryzen 3950x | RTX 2080 TI | X570 Ultra | Corsair H150i PRO | 970 EVO 1TB | 2 x 8 TB Ironwolf HDD | 64 GB - 3600 MHZ | 3 x 27" Aorus IPS 1 ms 144 hz |
#7
Mion
Maxi Nørd
12-01-2023 09:28

Rapporter til Admin
did an AirBNB London has become very expensive after Brexit, and the energy crisis, we lived in SoHo, it was an excellent experience.
--
Sådan en firkantet dims med en masse ben i en sort box, det er hvad jeg har. og den kan sgu trække hjertefri over Lan.
#8
MikeD
Mega Supporter
12-01-2023 22:58

Rapporter til Admin
Fantastisk godt input. Bliv endelig ved :)
--
#9
SavedMen
Monsterbruger
12-01-2023 23:10

Rapporter til Admin
Hvis I skal besøge mange turistattraktioner, kan et London Pass typisk godt betale sig. Og et Oyster kort til transport gør det også nemmere at komme rundt i London.
--
#10
jbred
Giga Supporter
12-01-2023 23:49

Rapporter til Admin
Vi har engang taget "fly rejse - vi finder noget" tour, da vi ankom og ville finde et sted at sove var alt udsolgt pga wimpledon. Endte med vi rigtig romantisk sov på et ca loftværeelse ovenpå det vi tror var et bordel, men fantastisk historie idag, så altiig godt med forberedt overnatning :-)
--
#11
Razzia
Semi Supporter
13-01-2023 00:01

Rapporter til Admin
Jeg har været der en del gange ifm. kurser og et par ferier. Som andre nævner, så er transport i London super nemt med metroen. Jeg købte et Oyster card, men det er måske blevet nemmere med mobilen i dag. Jeg har boet i tre forskellige områder, og de har alle deres charme, men som turist satte jeg mest pris på Bayswater i den nordvestlige ende af Hyde Park. Metrolinjen Central Line kører langs Hyde Park, og som navnet antyder direkte til centrum. I Bayswater har jeg overnatte på Doubletree, Hilton, Grand Royale og Troy Hotel (som hed noget andet dengang) - de to første er glimrende, men også lidt dyrere. Grand Royale havde lidt Faulty Towers over sig, og den sidste var meget slidt, men det var billigt og der var rent. Queensway er fyldt med spændende spisesteder som har nogle meget fornuftige priser. (Jeg plejer at tage afsted til byen i løbet af morgen/formiddag og gå rundt i 6-8 timer og så komme tilbage til hotellet sidst på eftermiddagen og lige snuppe en halv time på øjet inden jeg skal ud og spise - og så gider jeg ikke køre tilbage til centrum igen) Jeg synes I skal gå en tur gennem Hyde Park forbi Kensington Palace, Royal Albert Hall, Buckingham Palace og videre til Big Ben. Så kan I krydse et par af turiststederne af. I kan også overveje at benytte bycyklerne til samme tur, det har jeg gjort til turen gennem Hyde Park - det er ganske hyggeligt og går noget hurtigere. Jeg vil fraråde jer at cykle udenfor parken - trafikken kan godt være lidt for spændende :-)
--

Opret svar til indlægget: London til foråret? Tips? Airbnb?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE