Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Refurb fra Proshop

Af Semi Supporter BioHazard^^ | 28-01-2023 22:00 | 849 visninger | 4 svar, hop til seneste
Er der nogen der har erfaring med køb af refurbished computere fra Proshop? Er det noget at smide penge efter, eller kan man ligeså godt købe en brugt på brugtmarkedet?
--
Ownz U
#1
Comicsdk
Nørd
28-01-2023 22:03

Rapporter til Admin
Jeg har aldrig shoppet refurbed hos Proshop, men Raycomp i Grenaa og Refurb i Tilst. Forskellen er indlysende; ulempen hos butikkerne er højere pris, fordelen er garanti og reklamationsret, kontra privatsælgerens lavere pris og nul reklamation og garanti.
--
Sidst redigeret 28-01-2023 22:04
#3
pvangsgaard
Bruger Aspirant
29-01-2023 10:15

Rapporter til Admin
Når du køber refurbished så vil jeg nok spørge om der har været mærkning på, jeg købte en bærbar for itlagersalg.dk som var en ok lenovo x250 kører fint, men den har haft mærkning så løsning fra dem var at kradse det ud og så sætte sort tape på, det ser bare IKKE pænt ud og en anden gang vil jeg ikke have sådan en maskine, men gad ikke returnere den for det. Refurbished maskiner er tit erhvervsmaskiner og nogle gange er de mærket med noget som skader udseende hvis det fjernes. Jeg har gode erfaringer med proshop.dk dog aldrig købt brugt der. Hvis man køber brugt på DBA eller andre steder direkte fra private så kan du resikere at det har defekter de ikke har oplyst og så er det op ad bakke at få dem til at tage udstyret tilbage, så kan ikke anbefale at købe elektronik fra en anden forbruger, der er en klar fordel selvom man nok betaler lidt for det at købe fra en virksomhed som har noget garanti på og så du har en kvittering på det er købt. Køber man det via nettet i en webshop så er der 14 dages fortryd på, det er der ikke hvis du vader ind i en af deres butikker, så man kan have en fordel af at købe online da man kan levere det tilbage hvis det ikke virker som det skal.
--
Linux bruger og admin Elsker at have godt med diskplads, ram og en masse computere at lege med.
--
Sidst redigeret 29-01-2023 10:16
#4
Nosa
Super Supporter
29-01-2023 11:00

Rapporter til Admin
Hvis du køber en brugt fra Proshop. Så skal du være opmærksom på deres inddeling af standen på computeren. Du kan læse mere omkring deres inddeling her: https://www.proshop.dk[...]
--

Opret svar til indlægget: Refurb fra Proshop

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE