Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Jobsamtale HSSE Manager løn

Af Gæst Manager | 25-03-2023 12:15 | 875 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej HOL. Jeg står og skal til jobsamtale som HSSE Manager, nærmere betegnet Health, Safety, Security og Environment manager. Jeg ved dog ikke hvad man kan forlange i løn. Jeg har været til en anden samtale til en anden stilling, hvor jeg var så dum at sige at jeg fik XX i mit nuværende job, og så sagde de, "jamen så får du et par tusinde mere her". Så det er i hvert fald ikke vejen at gå. Tips og lignende modtages med kyshånd!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Henry
Gæst
25-03-2023 12:50

Rapporter til Admin
Dav Hvor i DK? Hvor stort er firmaet? Hvor mange har du ''under'' dig? Hvilken branche/industri? Har du snakket med din fagforening og tjekket diverse statistikker? Har du forhørt dig i dit netværk? Ud fra det du har givet os vil jeg gerne lave et gæt. Mellem 22.500 og 125.000 kr
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
ToFFo
Guru
25-03-2023 12:50

Rapporter til Admin
Skyd et stykke over hvad du forventer, derefter må du forhandle med dem indtil begge parter er tilfredse.
--
Handels stats: Samme bruger i 20 år. B/W liste score: +40/-0. Stats sidst opdateret d. 01/03-2023
#3
Henry
Gæst
25-03-2023 12:51

Rapporter til Admin
Hov og btw du kan sagtens fortælle din nuværende løn til en kommende arbejdsgiver. Bare husk at lyv omkring den :-)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Manager
Gæst
25-03-2023 13:22

Rapporter til Admin
Det har jeg også lidt overvejet, men er også bange for at skyde for højt, så de bliver fornærmede eller lignende
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
Henry
Gæst
25-03-2023 13:37

Rapporter til Admin
Du kommer jo netop ikke til at skyde for højt, hvis du rent faktisk undersøger markedet og finder ud til en ca. løn baseret på geografi, virksomhed, branche, erfaring mm. Så bare læg 10-15-20% oveni, så kan det ikke gå helt galt. Det er klart - er gennemsnitslønnen 35k, så lad vær med at sig du får 50k nu for et job med mindre ansvar. Siger vel sig selv :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
stallemanden
HOL Moderator
25-03-2023 14:39

Rapporter til Admin
For langt de fleste herinde, kan vi ikke fortælle dig hvad du kan/skal have. Det er fint, at undersøge om der er nogle med en lignende stilling, der kan melde ud hvor meget de tjener. Der er bare rigtig mange ting, der spiller ind, i forhold til hvad andre får, og hvad du måtte kune forvente. Du kan være sikker på ganske få ting. 1. Virksomheden giver så lidt som muligt for dig. 2. Virksomheden har en idé om, hvor meget de maksimalt vil give. Hvis du melder ud med, at du har en "drøm om en løn...." som så ligger tilpas meget over, hvad du er villig til at arbejde for. Så er der luft til at "prutte". Der er også den anden udgave, og det er, at lægge 100% fast på hvad du vil have. Det kan godt nogle gange lønne sig, men vær forberedt på, at du ikke får jobbet. Udover det, så har jeg ingen anelse om, hvad sådan en manager får. Men lad dig ikke narre af "manager"-delen af titlen. Men 30-50.000, afhængig af erfaring fra tilsvarende stillinger.
--
https://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"
#7
Thomas G
Supporter Aspirant
25-03-2023 15:01

Rapporter til Admin
Kan ikke helt lure hvad der faktisk ligger bag den titel. (titler i den moderne verden suk...) Ikke for at være grov men i teorien kunne det være en gårdmand. Det tænker jeg dog ikke det er her :) Det afhænger både lidt af virksomhedens størrelse, antal af folk du evt skal manage, samt hvad du har af ansvar derudover. Uden en lidt klarere ide er det svært at svare på, vil dog sige at er man manager til 30k bliver man taget i måsen med mindre det er på mcd, og selv hos mcd tror jeg faktisk 30k er lavt. Er der betydende ansvar og et behov for erfaring/høj uddannelse vil jeg mene at svaret skal ligge omkring de 40-60. Ligeledes betyder det også lidt hvor i landet du er. Lønnen er højere i storbyer end i de små. Kender flere der kører relativt langt til kbh, kun fordi lønforskellen dækker køreturen både tid og transportudgift.
--

Opret svar til indlægget: Jobsamtale HSSE Manager løn

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning