Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Mobil TLF og E-Sim

Af Gigabruger Triplecity | 09-06-2023 20:16 | 630 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej HoL. Jeg skal til at købe et Smart Watch til min knægt, som om kort tid bliver student. Pt. har han et Yousee mobil abonnement med fri data, og som jeg læser det på deres hjemmeside, kan han derfor gratis tilvælge SmartWatch uden at skulle betale de ekstra 30,- pr måned. Han ønsker et Samsung Smart Watch, til at monitorer på løbeturer, styrketræning og søvn. Er det korrekt forstået, at når alt først er sat op, så behøver han ikke at have sin mobil i nærheden? Og at han ville, efter smart watch modellen, kunne koble sit bluetooth headsæt til hans watch, til musik under løbeturen? Endeligt, er det er smart watch der kan anbefales af Samsung, i budgettet 1200 - 1700'ish? Mange tak for hjælpen. :)
--
#1
vaff
Supporter Aspirant
09-06-2023 20:53

Rapporter til Admin
Det eneste i den kategori er Samsung Galaxy Watch LTE urene. Hvor LTE er modellerne der kan forbinde med eSIM, altså modtage opkald og beskeder uden telefon. Af telefoner under 2000,- findes Galaxy Watch 4. Hvor 5 og 5 Pro er de nyeste, men derfor også dyrere. Alternativt kan du prøve kontakte YouSee og se om de vil forlænge hans bindingsperiode imod køb af telefon: https://yousee.dk[...]
--
#2
ToFFo
Guru
09-06-2023 21:06

Rapporter til Admin
Sådan som jeg har forstået det, er det ikke nødvendigt med eSIM i uret, selvom man ikke har telefonen med på tur. Når man kommer tilbage efter sin tur, bliver alt det uret har "optaget" overført til telefonen, så man kan se sin rute, puls og alt det.
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
#3
Minimus
Semi Supporter
09-06-2023 21:54

Rapporter til Admin
Esim er kun til og ringe og modtag opkald og har ikke noget med musiken og gøre der kan han lægge nr over på uret og høre det på hans headsæt via Bluetooth
--
#4
CyberOpz
Monster Supporter
10-06-2023 08:41

Rapporter til Admin
#3 - Aaah. På Apple Watch kan man streame musiken via LTE i stedet for først at downloade den via Wifi. Det giver noget frihed.
--
#5
Triplecity
Gigabruger
10-06-2023 15:12

Rapporter til Admin
#1: Super god ide, prøver at kontakte hans udbyder. Kan se, at jeg kan få et Galaxy Watch 5 til 699,- såfremt jeg binder mig i 6 yderligere måneder. Skal det købes uden bombardement, er det billigste knap 1.600,- jf. Pricerunner. Fedt tip, havde ikke overvejet den approach. :) #2: Er en mulighed, men ud fra sønnikes ønsker, havde han håbet på noget, hvorfra han kunne afspille eks.vis musik til hans headsæt til løbetræningen mm. #3: Som jeg kan Google mig frem til, kan han med et Youtube Premium abonnement streame musik direkte fra hans ur til eks.vis hans headsæt, hvordan det så praktisk foregår, finder vi ud af til den tid. :D Mange tak for hjælpen! :)
--
#6
vaff
Supporter Aspirant
11-06-2023 09:23

Rapporter til Admin
Jeg har selv et Fenix 6 fra Garmin. Det har ingen LTE, men man kan nemt overføre musik og gemme det lokalt på den. Jeg er dog gået tilbage til at have mobil med ... Jeg er faldet en gang på løbetur, fik kæmpe flænge i hånden og efterfølgende 8 sting. Jeg var 8 km væk hjemmefra uden mobil. Det var ret stenet. Ud over det, syntes jeg det er fedt at kunne tage billeder undervejs eller skifte fra musik til podcast. jeg var ellers meget imod at have mobil med. Men nu har jeg fundet den rigtige løsning med en bæltetaske til at have den med. Alt efter hvad han skal bruge uret til vil jeg næsten forslå et andet mærke end Samsung. De laver fine telefoner. Men ure er ikke deres speciale, det er fine smartwatches. Men ville hellere have Coros, Garmin eller Polar til decideret fitness. Samsung og Apple er primært smartwatches med fitness features. Mens de de andre er omvendt. Det kommer selvfølgelig an på hvad man prioriterer.
--

Opret svar til indlægget: Mobil TLF og E-Sim

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE