Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Avatar 2

Af Ny på siden Karstens78 | 12-06-2023 10:45 | 1354 visninger | 12 svar, hop til seneste
Hej folkens, ja, jeg var een af de fedterøve der ikke ville betale for at se den i biffen...men så den her i weekenden på Disney+. DER VIL VÆRE SPOILERE HERUNDER - så har du ikke set den --> EXIT ...den lagde jo helt sikkert op til en 3'er (jeg ved der har været tale om "mange Avatar-film"...lad os nu se)...men det er faktisk det jeg lige vil høre folks mening om ? Hvad end-game kan Cameron trække ud af hatten ?! Her tænker jeg præcist på hvilket scenarie kan udløse final victory for Na'vi'erne ? Som jeg forstod på hende Generalen; så var jorden så godt som "ovre" og de ville relocate til Pandora...men kommer HELE styrken (mennesker) til Pandora....så bliver det jo cowboy/indianere om igen...og det endte ikke godt for indianerne. Basen i 2'eren var jo 5-10x større end i 1'eren, så den får de ikke overrendt, så jeg har svært ved at se hvad der ligesom kan give dem sejren. Har i nogle bud ? For naturligvis er det utopi at mennesker kommer til at leve nsync med Na'vi'erne....og slet ikke hvis det der gue kan forlænge livet. Så det scenarie kan jeg slet ikke se ske.... Noget jeg dog slet ikke forstod var, at de ikke havde lært lektien fra sidst ?! Een hval var jo nok til at lægge hele "kampgruppen" ned.....og når man så det isenkram de havde på basen....så virkede det meget nemt og lidt som om at det lige var en gruppe mere der skulle ha' bank. Visuel flot film og den fortsatte i samme stil som 1'eren - selvom der er mange år i mellem. Det ses sjældent.
--
#1
mr.hein
Nørd Aspirant
12-06-2023 10:49

Rapporter til Admin
simpelt money talks jeg tror vi måske ser en kernevåben trussel i 3´eren, da det er noget med "ring of fire" eller sådan noget. og det ville give god mening, i forhold til scullys army baggrund. end game kunne være navierne får den ind på "vores" base og den så detonere der sammen med scully og han så bliver udråbt til martyr
--
----------------------------------- Status på B/W-listen: +2/-0 -----------------------------------
#3
waskustobaskus
Maxi Nørd
12-06-2023 17:52

Rapporter til Admin
Så den igår på disney+ Jeg var sku underholdt alle 3+ timer :-) Ikke som wankanda forever... den føltes sku 1 time for lang.
--
#4
Anomynous
Semi Nørd
12-06-2023 17:57

Rapporter til Admin
Synes 2'eren var/er piv elendig. Visuel flot ja men det er så nærmest også det eneste positive der er at sige. Total kliché film. Hvad sker der for at den der "blåhval" lignende ting kan tale via telepati. Hold kæft det var dårligt lavet. Den største parodi siden fast & furious franchisen.
--
#5
DeXTer_DK
Maxi Supporter
12-06-2023 22:17

Rapporter til Admin
Kanon flot film. helt imponeret over den visuelt. Lyd delen er også fænomenal, så den i highframerate i biffen. Den er et masterpiece! Men handlingen er præcis i den modsatte ende, det er en totalt ligegyldig hævnatgigt cowboy historie som er både plat og overdrevet og faktisk bare lidt en gentagelse af 1'eren, det er mig uforståeligt at man på så lang tid ikke har kunne skabe noget som bare havde lidt mere substans i handlingen.
--
"Always bear in mind that your own resolution to succeed, is more important than any other one thing."
#6
Juusuhako
Guru
13-06-2023 10:13

Rapporter til Admin
Så den både med og uden 3D, synes det er en rigtig god film. Der er dog 2 "underlige" ting ved den... Først og fremmest, at bygge en sådan base på en anden planet kan man nok slet ikke sætte tal på hvor meget koster. Og efter deres store hval-jagt, hvor de dræner det der gule stads ud, nævner han hvor meget det er værd. Husker ikke beløbet, men det var ikke sådan, at man tænkte det på nogen måde gav mening ift. størrelsesordren af alle de maskiner og what not de har. Ja, man undrer sig hvor pengene kommer fra lige pludselig... I den helt store kamp-scene til sidst i filmen, hvordan vand-folket (kan ikke huske navnet...) pludselig er forsvundet ud af det blå fra hele kampen og det kun er familien tilbage. Enten missede jeg noget ellers kunne de godt lige have brugt bare en 5-10 sekunders scene, som viser dem svømme væk pga. tab / skade e.l.
--
ASUS TUF B460M-Plus • i5 10400F • 16GB 2933MHz • Sapphire Pulse RX6700XT 12GB • Cooler Master Q300L • Corsair MP400 M.2 1TB
#7
BlindN00b
Ny på siden
13-06-2023 23:13

Rapporter til Admin
Avatar 2 - nu med fisk ... fra fugle til fisk...
--
#8
jhc9817
Giga Supporter
14-06-2023 07:59

Rapporter til Admin
Da jeg så den i biffen var det positive øjeblik i filmen da den var færdig. Elendig film.
--
#9
Nesta
Bruger
14-06-2023 08:47

Rapporter til Admin
Mega dårlig film. Jim Cameron skulle skamme sig.
--
#10
Karstens78
Ny på siden
14-06-2023 11:27

Rapporter til Admin
Jeg tænker mere i retning af, at eftersom Avatar-universet per default inkl. Aliens....monstro der kommer nogle til Pandora der både vil nakke mennesker og Navi'er ? Altså den klassiske samarbejde-eller-dø løsning ? Men ja ! Jeg har nu heller ikke fortrudt at jeg var nærrig..... #5 - præcis sådan havde jeg det også.
--
#11
7430
Ultra Nørd
14-06-2023 11:29

Rapporter til Admin
i det mindste bedre end det bræk marvel brækker op for tiden, eller dc*gruer ved tanken om en ny aquaman*
--
jep jep
#12
jbred
Giga Supporter
14-06-2023 12:27

Rapporter til Admin
Undrer mig over mit opslag om en handling blev slette når der kun er linket brok siden. Min ide var da i det mindste en ide til en handling.
--
#13
Djin
Maxi Supporter
15-06-2023 08:14

Rapporter til Admin
Jeg så Avatar 2 i biografen og jeg synes det var en god oplevelse.. MEN: Jeg tror man skal tage Avatar-serien for hvad det egentlig er; en tech-demo. Den første Avatar-film demonstrerede nogle ting, som efterfølgende blev samlet op af en masse andre produktioner i bedre film. Avatar 2 er visuelt meget imponerende, særligt hvordan de har fået simuleret vand til at interagere med både green-screenede skuespillere og CGI-Navier på samme tid. Vandsimulationerne er next-level og jeg er sikker på at vi kommer til at se teknikker fra Avatar 2 anvendt i alle mulige andre film i fremtiden. :) Det er ligesom når der kommer en ny UnrealEngine.. "Vi har Nanite, se dette klip" og så går der 3 år før noget, som er værd at spille dukkker op. Avatar er for mig lidt det samme; en tech-demo.
--

Opret svar til indlægget: Avatar 2

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login


ANNONCE