Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Nogle der har erfaring giztop.com

Af Semi Supporter Lowice | 21-11-2023 10:39 | 494 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej alle Vil lige høre om nogle herinde har brugt giztop.com og evt. har erfaring med dem. Jeg overvejer nemlig at købe en tablet derfra, da den ikke kan købes i Danmark, men er lidt bekymret for told. De skriver godt nok følgende på deres side. "(a) In most cases, we pay customs duties and VAT fees for buyers through the EU's IOSS system, buyers needn't pay customs duties and VAT fees. (b) In rare cases, customs will randomly check some packages. If the items in the package are of high value, such as smartphones, customs will not accept the value of the price we declare, but will charge the buyer duties according to the value they assess." Men vil som sagt lige høre hvad jeres oplevelse er omkring bestilling og told. Er vi begyndt at scanne alle pakker ude fra EU her i DK eller er det bare tilfældige pakker der bliver taget? Hvis vi eventuelt kan droppe moral prædiker om hvorvidt man ikke burde købe ting fra udlandet uden at betale told, så vil det bare være dejligt. På forhånd tak :)
--
#1
Cocio21
Supporter
21-11-2023 11:20

Rapporter til Admin
Når du betaler moms på varen, så er der ikke så meget at komme efter, sælgerens vurdering af værdien er det eneste der kan opstå tvivl om ifb med evt kontrol, som de selv nævner. Du vil ikke blive pålagt toldgebyret (160.~ vistnok) bare fordi pakken bliver udtaget til kontrol, kun hvis de mener du ikke har betalt nok i moms pga deres vurdering af værdien afviger fra sælgeren deklarering. For eks går den nok ikke at købe en Iphone 15 til $100, medmindre sælgeren lyver i sin told dekleration vil den blive udtaget til kontrol af systemet pga den lave værdi. Spare du $200-300 på samme Iphone udfra nypris herhjemme, ville det være ret svært at påstå den er værdisat for lavt.
--
#2
Ronson
HOL Moderator
21-11-2023 14:07

Rapporter til Admin
IOSS er så vidt jeg ved kun til moms, så hvis din vare er dyrere end €150 så skal du også betale told (og toldbehandling formoder jeg). Hvad varens toldsats er og om du stadig skal betale for toldbehandling hvis den er 0% ved jeg ikke.
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]

Opret svar til indlægget: Nogle der har erfaring giztop.com

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning