Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Julefrokost Kahoot

Af Super Supporter RoadRunnah | 29-11-2023 14:54 | 747 visninger | 4 svar, hop til seneste
Julefrokost sæsonen er over os, og vi lever efter sjov underholdning. Har overvejet noget ala Band eller Business agtig, men mangler lidt mere i inspiration. Har i nogle sjove quizzer på Kahoot, som er god underholdning til en julefrokost?
--
#1
the688
Guru
29-11-2023 15:07

Rapporter til Admin
Julefrokost for... Et modelbureau? En IT-virksomhed med 800 ansatte? Dig og dine 3 nærmeste venner? En flok tidligere udsendte veteraner? Jazz-tema-aften hos Ældresagen? I swingerklubben? Det kommer sq nok lidt an på publikummet, og antallet af dem. Hvis det kræver du skal have en smartphone frem, så er det ikke "god underholdning" til en julefrokost. Raflebægere er 100 gange bedre. Hvis I er en lille flok voksne, så måske et mordmysterie? Komplet med tema-dresscode? Der er MANGE muligheder - men vi skal nok bruge *lidt* mere information.
--
"ORK SATME!"
#2
Comicsdk
Giga Nørd
29-11-2023 15:13

Rapporter til Admin
Sommetider er det også helt fint bare at sidde og spise, drikke og tale med folk uden at skulle igennem et Linie3-show eller binde bordpartnerens snørebånd med en stegegaffel mens man står på hænder "for det er jo bare herregrineren"
--
Sidst redigeret 29-11-2023 15:13
#3
7430
Ultra Nørd
29-11-2023 15:50

Rapporter til Admin
pakkeleg over hele bordet
--
jep jep
#4
jbred
Ultra Supporter
29-11-2023 16:29

Rapporter til Admin
Det bedste til firma og sammenkomst-familiefrokost er at blande folk så de kan sidde ved nogen de ikke kender. hold kæft jeg brækker mig i lårtykke stråler når man "pga HR afdelingen er uhjælpelig handicappede" skal blandes med andre afdelinger og / eller fra andre dele af verden. Så kan man bruge 1½ time på at lære navne og høre om hvor de kommer fra, at det gør ondt når de tisser og de ikke drikker julebryg og har langt hjem og pis mig i øret. INGEN syntes det er fedt at skulle "feste" med folk man ikke kender, dem. Kahoot hører til i folkeskolen eller i HR´s interne afdeling, man slår søm i og lægger arm ;-) ironi kan forekomme, dog ikke med hvem man skal sidde med.
--

Opret svar til indlægget: Julefrokost Kahoot

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login


ANNONCE