Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

LF1-2 til noget Co-Op og evt. VR

Af Ny på siden Saa4den | 01-02-2024 09:11 | 625 visninger | 4 svar, hop til seneste
Jamen, som opfordret af folk i et andet opslag, så tager jeg chancen her. Jeg har ikke længere nogle bekendtskaber som gamer (andet end CS) og derfor søger jeg så en enkelt eller to gæve gutter, til en masse CO-OP og potentielt VR oplevelser. Det kan næsten hver hvad som helst, men skal nok lige slutte af med et præg til sidst, ang. hvilket spil jeg ikke er så meget til. Lige hurtigt om mig selv: - 31 år - Nat arbejde p.t. (så er primært tilgængelig i tidsrummet 12/13 til 19/20) - Jylland - Har Aspergers (Det er min erfaring at folk ikke rigtigt ved hvad det egentlig er og hvad det vil sige.. primært vil det nok mærkes ved at jeg er meget direkte, meget ærlig (på godt og ondt), og de fleste dage er jeg rigeligt snaksaglig.. men eftersom jeg bliver drænet hurtigere end "normale" mennesker, ved diverse ting så kan jeg også have perioder hvor jeg er ret stille osv. Det er for svært at forklare Aspergers på få linjer.) - Elsker træning/fitness, gaming & anime. Det er nok mine primære interesser, foruden andet Tech orienteret m.m. Nå, hurtigt videre... Potentielle spil kunne være (men bestemt IKKE begrænset til), så det er bare lige fra toppen af hovedet. Flat Screen Games: - Ready or Not - Enshrouded - GTA 6 (når det kommer) - Wizard with a Gun - Escape Academy - Core Keeper - Bread & Fred - Mange flere VR: - Legendary Tales - Arizona Sunshine 2 - Ghost of Tabor - Breachers - Dungeons of Eternity - Diverse sports spil (bordtennis, minigolf, paddeltennis osv.) - Mange flere Competitive spil er udelukkende hvis vi ligger på samme niveau, jeg spiller kun comp games hvis det er for at nå den højeste rank/toppen af leaderboard. Hvilket jeg har gjort i Valorant, Apex, Rocket League, The Finals, CS, TF2, Smite og lidt flere. Jeg er hverken toxic eller andet, men jeg spiller "seriøst" hvis det er comp spil.. men vil hellere bare finde nogle folk at have det sjovt med i Co-op og VR, og hvis så dynamikken spiller kan vi jo kigge på det andet. Spil jeg ikke rigtigt er til er f.eks.: Civilisation spillene, Dead By Daylight, bil spil og simulator spil generelt, Fifa osv. Der kan være undtagelser til det hele, men det kommer meget anpå spillet og kvaliteten heraf. Det var lidt en lang smøre, men har det interesse, så skal du være velkommen til at sende mig dit discord navn, enten i en kommentar eller en privat-besked. I må have det.
--
#1
Saa4den
Ny på siden
02-02-2024 13:02

Rapporter til Admin
Nå, den får et enkelt bump. Men jeg sagde jo i den anden tråd, at det ikke ville give noget at lave et post herinde. God weekend.
--
#2
saiot
Junior Supporter
20-02-2024 01:36

Rapporter til Admin
Hej har sent dig en besked
--
#3
Spriz
Supporter Aspirant
20-02-2024 09:20

Rapporter til Admin
Jeg er på alle måder uegnet - jeg er dårlig til competetive spil, jeg spiller ikke casual eller VR spil og jeg arbejder i den tidsperiode - men jeg ville bare lige sige thumbs up til at du har lavet den her post :-) Jeg håber du finder nogen ligesindede. Se det som et gratis bump :)
--
Sidst redigeret 20-02-2024 09:20
#4
Saa4den
Ny på siden
23-02-2024 14:43

Rapporter til Admin
#2 Har tilføjet dig mate. Flere er velkomne.
--

Opret svar til indlægget: LF1-2 til noget Co-Op og evt. VR

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE