Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Erfaringer med varmepumper fra Hisense

Af Maxibruger Cani83 | 05-03-2024 10:43 | 495 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej med Jer. Som kasserer i vores kolonihaveforening, skal jeg tage beslutning om en varmepumpe til vores nye foreningshus, som blev bygget sidste år. Den vil kun blive benyttet til at holde huset på 10 grader om vinteren samt opvarme på kolde dage i vores sæson, som går fra 1. April til til 32. Oktober, da dage hvor vi benytter huset til arrangementer, hvilket i gennem snit er én dag om ugen.. Vi har modtaget en række tilbud og blandt andet fra én af libe gode gamle venner, som installerer varmepumper fra Mitsubishi. Det skal nævnes, at vi selv har en varmepumpe fra Mitsubishi i vores eget kolonihavehus. Udover dette har mine forældre også en Mitsubishi varmepumpe moe i deres helårsbolig. Vi ved derfor, at Mitsubishi er et sikkert køb, da det bare virker. Vi har fået et virkelig godt tilbud på en ny varmepumpe fra Mitsubishi, hvor vi får en ny model på 5 kWh til 16.000 kr. Inklusiv installation. De andre tilbud vi har fået på selvsamme pumpe, ligger på over 20.000 kr. Vi har dog så fået et tilbud på lige under 14.000 kr. Inklusiv installation på en en varmepumpe fra Hisense, og det er her, jeg håber på, at der er nogle blandt jer, som har erfaringer med Hisense ? På forhånd tak. Hilsen Carsten
--
#1
Jacob [5260 Od.S]
Semi Nørd
05-03-2024 15:59

Rapporter til Admin
Jeg har ikke erfaring med HiSense - ud over at jeg fordomsfuldt vil mene det er kvalitet fra de nederste hylder. Personligt synes jeg ikke det giver mening at spare 2000 kr på noget der skal bruges og virke i flere år, når du har flere gode erfaringer med et marginalt dyrere produkt.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#2
Jacob S.
Juniorbruger
06-03-2024 21:00

Rapporter til Admin
Uden eksakt model så kan man ikke sammenligne dem. Det der betyder noget er hvilke ventiler de er udstyret med, kan styringen afrime udendørs enheden og hvem har lavet kompressoren, er der variabel hastighed på kompressor og ditto på ventilator, hvilket kølemiddel bruges osv. Sidst men ikke mindst så kan man være heldig at få en god billig model eller uheldig og så en dårlig dyr model.
--

Opret svar til indlægget: Erfaringer med varmepumper fra Hisense

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE