Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Ting man kan lave til bødekassefesten

Af Bruger JannickC | 20-04-2024 09:24 | 557 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej HOL. Jeg står i den situation jeg skal være med til at arrangere årets bødekassefest i klubben. vi er godt 25 mand, og et budget på 20000kr. Vi skal være i Aalborg og vil gerne gå rundt til forskellige ‘poster’ vi har tænkt noget udklædning også skal være en del af dagen. Så er der måske nogle herinde der kunne have en sjov eller anderledes aktivitet til dagen? Så taget det imod med kyshånd. Vi havde tænkt det godt måtte være noget abefest! Så der er ikke rigtigt nogle grænser for hvor skørt det må være ?????
--
Jc
#1
Anomynous
Nørd
20-04-2024 09:45

Rapporter til Admin
Ølsmagning efterfulgt af pubcrawl måske? Vi var afsted en flok gutter for noget tid siden og efter ølsmagningen gik vi på de forskellige pubs/værtshuse der lå i gåafstand og ved hvert stop skulle vi rafle en omgang 7-9-13. Det foregår ved at man sender en terning rundt på skift og hver gang der bliver slået 1 eller 6 så tæller de som et "point". Den hvorved pointet rammer 7 skal betale for genstanden, den der rammer 9 skal vælge og den der rammer 13 skal drikke. Det synes jeg var meget sjovt og der blev sommetider indtaget noget rimelig fantasifuldt. Jeg nævner blandt andet fernet branca med tabasco og flødeskum. Udklædning er det jo kun fantasien der sætter grænser men hvis man skal sætte et tema kunne det være disney/pixar figur. Jeg ville personligt selv vælge at komme klædt som Buzz Lightyear! Bare fordi.
--
#2
Padde80
Bruger
20-04-2024 22:30

Rapporter til Admin
Vi holder bødekasse fest på lørdag for vores hold. Det starter med 2 timers padel tennis og nogle rammer øl. Herefter tager vi hjem privat til en fra holdet og laver lidt konkurencer. Der skal slås søm, spilles dart, jungleres med fodbold osv. inden vi spiser nogle kæmpe bøffer, høvler os ned og tager samlet videre i byen.
--

Opret svar til indlægget: Ting man kan lave til bødekassefesten

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning