Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Politi - Tilfredshed ?

Af Guru gQrgh | 22-10-2011 09:48 | 2334 visninger | 76 svar, hop til seneste
Hej kære HOL Jeg kunne godt tænke mig at høre om jeres meninger og holdninger omkring det danske politi som en service i vores samfund. Hvordan syntes i de klare deres arbejde? Kom gerne med faktuelle situationer. Grunden til jeg spørger, er at jeg er simpelthen så træt af hvor elendigt jeg føler mig behandlet af det danske politi. Og jeg har flere situationer som jeg syntes er totalt til grin. Det er nogle lidt længere episoder som jeg vil skrive senere i tråden. Men tilbage til tråden kerne : Hvordan syntes i de klare deres arbejde?
--
#1
djrazz
Giga Supporter
22-10-2011 09:59

Rapporter til Admin
Ikke godt nok, på den måde at de skulle a) have flere ressourcer og b) have flere tilføjelser. Så det er som sådan ikke en utilfredshed med politiet, men mere et ønske om en endnu størrere indsats fra deres side. Edit: Staveplade
--
Giv mig dit hardware, og jeg løber med det!
#2
M.Mikkel
Monster Supporter
22-10-2011 10:06

Rapporter til Admin
Godt hvis man Opfører sig ordenligt får man ingen problemer med dem. # 1 Enig og de må godt ta mere fat i et bestemt folkefærd
--
Imac 27 I7 2,8.Macbook pro 13. Iphone 4.ipad 64
#3
Jepperdepper
Semi Supporter
22-10-2011 10:06

Rapporter til Admin
Politiet i Esbjerg klarer det godt synes jeg. De er virkelig effektive og gode til at komme rockerne i forkøbet f.eks. Jeg føler virkelig Esbjerg er en sikker by. Er du sur over, at du har fået en bøde men føler dig hævet over loven?
--
#4
Lexio
Ultrabruger
22-10-2011 10:12

Rapporter til Admin
Politiet er generelt bare nogle som er ude for at høste nogle penge til statskassen med diverse bøder. De kommer aldrig når man faktisk kunne have god brug for dem. Det har jeg oplevet adskillige gange at de ikke kommer og ikke gør en skid.
--
We know the speed of light, but whats the speed of dark?
#5
gQrgh
Guru
22-10-2011 10:14

Rapporter til Admin
Hør her, i tror jeg har lavet en form for crime lyder det til :) Dette er ikke tilfældet har aldrig fået en bøde. Men : Jeg har været udsat for tyveri, kendte gernings manden, har beviser på det er ham = Der er ikke noget at komme efter alligevel, politiet er totalt ligeglade. Jeg har skullet bruge deres hjælp til at fjerne en forladt bil det tog tre måneder, og det var mig selv der flyttede den! Politiet dukkede ALDRIG op, eller jo det gjorde de, de hentede nummer pladerne og så skred de igen, så flyttede den på egen regning. Og nu har de skullet lave en våbentilladelse til mig, den blev lavet i torsdag, (ringede der ind, btw elendig service) og skulle modtage den fredag, men den kom ikke (jeg stod og skulle på jagt, som jeg så måtte aflyse) og idag har jeg endnu ikke modtaget noget! Og ja der er flere situationer endnu. Det var lige for at understrege det ikke er mig der er sur over jeg har fået en bøde. Edit #4 Jeps, præcist også sådan jeg har det.
--
Mvh. gQrgh / Mads http://geekentertainment.org[...] http://db.tt[...]
#6
Deuxmen
Semibruger
22-10-2011 10:20

Rapporter til Admin
#5 Hvis man får lavet en våben tilladelse 2 dage inden man skal på jagt beder man da også om det skal gå galt. Enhver kan da sige sig selv man skal være ude i god tid.
--
#7
saiot
Monsterbruger
22-10-2011 10:22

Rapporter til Admin
5# så går jeg også ud fra du går ind for vi sæter skatte trykket højre op man kan jo ikke både vil have laver skat og flere penge til politiet = flere folk
--
#8
Laph
Bruger Aspirant
22-10-2011 10:24

Rapporter til Admin
Langt fra tilfreds. Problemet er, at der er alt for mange rådne æbler inden for politiet. Der er mange betjente der udfører deres arbejde fantastisk, men der er satme for mange af dem der ikke kan håndtere den magt de har. Politiet er de eneste der må benytte fysisk magt (vold) i deres virke. Så skal dem der adfører det også kunne finde ud af at håndtere det. Og den der med at man bare kan opføre sig ordentligt... COP15 anyone? Eller min kammerat der får decideret tæv af dem, da han vender sig om for at bukke sig ned efter sine sko da de gerne ville snakke med ham. Af irritationsmomenter er det den der 'jeg bestemmer alt' attitude og at man dælme ikke skal fortælle dem noget der pisser mig af. F.eks. bliver jeg irriteret når man ved et lyskryds oplever at sirenen lige kommer på for at kunne passere for rødt, for derefter at blive slukket igen. Hvad fanden er det for en opførsel? Ja, jeg er ikke glad ved uniformer, derfor prøver jeg så vidt muligt at undgå dem. Jeg ser ingen grund til at skabe en konflikt, men det er der desværre andre der gør...
--
#9
gQrgh
Guru
22-10-2011 10:25

Rapporter til Admin
#6 Hør her ven, jeg har været ude i god tid ! Det otte dagen siden jeg sendte den ind, torsdag ringede jeg ind for at høre hvor den blev af, så fik jeg at vide den lige var blevet "udstedt" så jeg ville modtage den i morgen (igår fredag) men der modtog jeg den ikke, og idag har jeg stadig ikke modtaget den. Fik at vide det normalt tog 3-4 dage, nu har det taget otte dage ! #7 Hvis dem vi betalte penge nu begyndte at lave noget ville det sgu hjælpe, tror du ikke?
--
Mvh. gQrgh / Mads http://geekentertainment.org[...] http://db.tt[...]
#10
Chevrolet3367
Juniorbruger
22-10-2011 10:29

Rapporter til Admin
Jeg syntes de gør det godt.. Men det kunne være fedt hvis det blev lidt mere USA'isk og lavede PIT's xD Ej, men seriøst.. syntes de er gode nok.. Men har aldrig prøvet at blive stoppet af dem..
--
#11
MatHan
Supporter Aspirant
22-10-2011 10:29

Rapporter til Admin
Jeg er meget tilfreds, synes sgu de nogle flinke fyre :)
--
#12
saiot
Monsterbruger
22-10-2011 10:30

Rapporter til Admin
9# du tro alser der sider en folk onde politi mend og kiger ond på din våbentilladelse... Det er ingen hemlighed for de fleste af der mangler ressourcer hos politiet man for hvad man vil betale for lige som i Føtex og ja jeg ser hiller politiet bruger deres ressourcer på af køre patroler ind af du lige kommer til af vente lidt på din våbentilladelse
--
#13
the688
Guru
22-10-2011 10:30

Rapporter til Admin
Politiet gør det fremragende, med de resourcer de har. De burde have langt flere, så de kunne efterforske al slags kriminalitet. Jeg har sjovt nok aldrig oplevet at have andet end gode oplevelser med politiet. Men jeg er så heller ikke et curlingbarn, der er vant til altid at få sin vilje af mor og far, og ikke aner hvad det vil sige at indgå i et samfund. Der er mange idag som absolut skal søge konflikt, og som aldrig har oplevet at få et "Nej" fra deres forældre. Det er typisk også dem - dem som ikke har fået en ordentlig opdragelse - som har problemer med politiet. Ja, selvfølgelig er der også uheldige episoder med politiet - det er kun mennesker, og selvfølgelig er der også politifolk som er stressede, eller som kommer ud i pressede situationer. Om man kan li' lovene eller ej, har intet med politiet at gøre - de bestemmer ikke reglerne, det gør folketinget. Politiet er bare sat til at rydde op. Hvis folk opførte sig ordentligt, ville politiet aldrig være nogen til besvær - vi kunne sågar undvære politiet - men der er altid nogen som ikke forstår forskellen på "dit og mit", eller som har fået så elendige forældre, at de reagerer på den mindste situation med at blive truende, eller sågar voldelige. Jeg håber en dag at vi får et samfund hvor alle børn og unge får uddannelse og "dannelse" nok til ikke at reagere som truede sårede vilddyr, hvis de møder modstand. Desværre har det vist sorte udsigter. Personligt har jeg oplevet at blive stoppet af politiet i min bil flere gange - og også at få en fartbøde - og jeg har kun oplevet høflige og venlige betjente. JEG mødte dem så også med venlighed - så måske var det derfor. Ikke betjentens skyld at jeg kørte for stærkt, jo. Var også vidne til et røveri i en 7-Eleven, hvor jeg ringede 112, og selvom det tog lidt tid at overbevise dem om situationens alvor, må jeg jo acceptere at de nok får *mange* opkald som i virkeligheden er komplet "ingenting" - og da de ikke ligefrem har hverken betjente eller tid nok, er de nødt til at være kritiske med hvad de rykker ud til. Det samfund hvor Politiet altid kom når man havde brug for dem, ville kræve at de fik penge nok, til betjente nok, og at folk ikke konstant ringede til 112 om komplet ligegyldige småting. Hvis man misbruger et system, bliver systemet ineffektivt. Prøv at tænk på hvor meget man kunne sænke skatterne hvis folk holdt op med at lave socialt bedrageri, eller arbejde sort. Og sjovt nok er det altid de samme håndværkertyper der mener at skatten skal ned.. Ja, det kan vi jo så desværre ikke så godt, når du ikke indbetaler din egen del af kagen, mester.
--
"Two hands working are better than a thousand hands praying"
#14
gQrgh
Guru
22-10-2011 10:31

Rapporter til Admin
#10 Har du en begrundelse for de er gode nok, har de hjulpet dig i en situation? Eller er det bare et indtryk du har? #11 Ligeledes har de hjulpet dig? Eller også bare et indtryk du har? Det er ikke for at være sur eller råden, men kom gerne med en begrundelse for hvorfor og hvorfor ikke.
--
Mvh. gQrgh / Mads http://geekentertainment.org[...] http://db.tt[...]
#15
gQrgh
Guru
22-10-2011 10:38

Rapporter til Admin
#12 Har meget svært ved at læse det du skriver. Men som jeg har forstået det mener du at det er bedre at der er nogle der køre patrulje end der sidder nogen at laver papir arbejdet? Nu er det jo kontor folk der laver papir arbejdet og betjente der køre patrulje. Nej, og du sidder fint der og siger jeg bare kan vente på min våbentilladelse og jeg bare skal være tålmodigt, det vil jeg også mene jeg er når jeg har ventet over dobbelt så lang tid som det burde tage. Og desuden er det ikke kun den her våbentilladelse der gør mig lidt hidsig. Det er det generelle som jeg også har skrevet. #13 Moral-prædike ftw .. Gider ikke engang læse det. Du mener der er mine forældres skyld at jeg føler politiet ikke gør deres arbejde. Har du læst det jeg har skrevet? Og det syntes du er helt iorden? Så kan jeg godt se vores samfund er perfekt hvis du ser sådan på tingene.
--
Mvh. gQrgh / Mads http://geekentertainment.org[...] http://db.tt[...]
#16
Laph
Bruger Aspirant
22-10-2011 10:40

Rapporter til Admin
#15 - stiller man ikke et spørgsmål som dit for at få forskellige meninger? Det er ret nemt at få de svar man ønsker hvis man kun læser det man vil...
--
#17
gQrgh
Guru
22-10-2011 10:41

Rapporter til Admin
#16 Tjoe, syntes bare det er helt i skoven :)
--
Mvh. gQrgh / Mads http://geekentertainment.org[...] http://db.tt[...]
#18
DEVIL_DK
Guru
22-10-2011 10:42

Rapporter til Admin
De gange jeg har været i kontakt med dem har de gjort deres job som det burde gøres, Jeg syntes de gør det godt med de resurser de har, man får hvad man betaler for.
--
*ASUS P8Z68-V PRO*Intel I5 2500K*Gainward GTX560TI* *G.Skill ECO 1600 Mhz 4GB*Corsair TX 650 V2*
#19
saiot
Monsterbruger
22-10-2011 10:44

Rapporter til Admin
15# "Nu er det jo kontor folk der laver papir arbejdet og betjente der køre patrulje" forkert på grund af ressource mangel er det lige netop betjente der ofte er ned til af lave kontor arb. og tro nu ikke 13# skriver spcifik til dig nok nærmer de fjolser der altid skal stile spøsmål til politiet når de bliver bedt om noget i byen istet for bare af gøre som der bliver sagt
--
#20
gQrgh
Guru
22-10-2011 10:44

Rapporter til Admin
#18 Fair nok :) Også godt at høre der er nogle der er glade for vi har dem.
--
Mvh. gQrgh / Mads http://geekentertainment.org[...] http://db.tt[...]
#21
marjk
Supporter Aspirant
22-10-2011 10:45

Rapporter til Admin
Fordi alt denne snak hjælper med at gøre Politiet bedre? Hvad var mening med denne snak, når der ikke kommer til at ske noget forskel`?
--
Computer Opsætning 2.4 gHz Dual Core Intel MSI 8800 GTS Ram: 4 GB DDR2 Ram PSU: Energon 550 watt Asus
#22
gQrgh
Guru
22-10-2011 10:49

Rapporter til Admin
#19 Der kan man bare se, var det måske ikke bedre at fyrer politi folk som får bedre løn end kontor folk? Kontor folk ville gøre arbejde bedre og hurtigere og billigere end betjente der sidder og snakker telefon. Så det forstår jeg ikke rigtigt. Og ja det er jeg helt enig i dem der står i byen på diverse diskoteker og ævler løs om at politi er racister og de har slået på en eller andens fætter. Det er resource spild. Så også i tv'et (igår måske?) at der var blevet sat en vagt på et bibliotek fordi folk ikke kunne opfører sig ordenligt derinde. Det siger ligesom også hvor slemt det kan stå til i weekenderne i byen. #21 For at høre om andre havde samme holdning, og det godt er drøfte sådanne emne sommetider. Derimod var DIT indlæg ligegyldt da det ikke bidrager til samtalen, er udmærket klart over en tråd på HOL ikke gør nogen forskel in real life. :)
--
Mvh. gQrgh / Mads http://geekentertainment.org[...] http://db.tt[...]
#23
J. Dalager
Monsterbruger
22-10-2011 10:58

Rapporter til Admin
Jeg synes de gør det rigtigt godt som så mange andre herinde. Dog ville jeg godt have de fik mere "magt" mod dem som bare ikke kan opfører sig ordenligt når betjentene er der.(Som man så godt kan se i tv) Dog agter jeg også at ansøge til politiet når jeg fylder 21, så jeg er klar tilhænger af det Danske Politi.
--
#24
the688
Guru
22-10-2011 11:00

Rapporter til Admin
#15 Mit indlæg var ikke henvendt til dig, men tak fordi du underbyggede min påstand om selvoptagne mennesker der bare forlanger og kræver. Surt at du må vente på en våbentilladelse - men eftersom Politiet har fået beskåret deres resourcer i årevis, og senest i år har måttet fyre en MASSE HK'ere som ellers lavede kontorarbejde, må man forvente at ting bliver forsinkede. Hellere at folk må vente på et stykke papir, end at vi lader en spritbilist køre, IMO. Det er så nemt bare at skælde ud på kassedamen i Fakta, hvis køen er lang. Men det er ikke kassedamens skyld at der ikke er ansat flere folk, eller flere på vagt, eller at folk skal have deres pauser. Men hvor er det dog typisk dansk. "SÆT SKATTEN NED!!! MEN VI VIL HAVE MERE SERVICE!" Folk er så beskyttede herhjemme, at de går helt i chok over ingenting, og tuder over hvad som helst - det er fan'me sørgeligt. ER det så fucking svært at smile til kassedamen, eller betjenten? De er bare på arbejde - et lortejob til en lorteløn, og de må stå for skud for hele familien Danmarks stress og følelse af utilstrækkelighed. Vis dog lidt respekt. Det er ikke mange uger siden jeg gav kassepigen i mit supermarked en krammer. Det smittede i hele køen. Der havde lige været endnu en sur kælling i køen, da jeg kom til, og den stakkels pige skulle bare sidde og tage imod. Så jeg sagde (mens den tidligere kunde kunne høre det) "Stakkels dig, sikke da nogle sure kællinger der lader det gå ud over dig at de ikke får noget. Du ligner en der ku' bruge en krammer!" - hun var sådan lidt !?!? - men overgav sig hurtigt. Så hun fik en hurtig krammer. Det tog 5 sekunder at være flink ved en total fremmed - og resten af køen stod og storsmilede. Det er så nemt at lade lort gå ud over andre - men øv dig lidt i at lade noget godt gå ud over andre. Det er måske ikke så provins-bad-ass, men man bliver i så godt humør af det.
--
"Two hands working are better than a thousand hands praying"
#25
Solnaes
Monsterbruger
22-10-2011 11:10

Rapporter til Admin
#24 Er enig i alt hvad du skriver!!! +1000
--
MM-Vision 17" Bærbar NB2795: i7 2720QM • 8GB DDR3 1600-HyperX Ram DualChannel • HD6990m 2GB • 120GB SSD • 750GB 7200RPM HDD
#26
Shtennek
Nørd
22-10-2011 11:22

Rapporter til Admin
Politiet i hjørring er til grin! For 4år siden var et par kammerater og jeg i byen. Vi skulle så lige have en pizza slice og valgte så at sætte os over på banegården som ligger lige over for hvor man går i byen. da vi så kommer derover kan vi høre en pige/dame råbe på hjælp. så vi løber derover for at se hvad der sker. Og der er så gang i, hvad der ligner en voldtægt. En af os løber så over på politistationen, for at få hjælp, uden vi selv kommer i problemer. deres svar til det var: Det er hun sikkert selv ude om. På vej tilbage møder vi så et par store gutter, og forklare situationen til dem. det resultere så i at de kommer og hjælper pigen, og gerningsmændene får nogle velfortjent tæsk! De der tog affære, hvor politiet burde være skredet ind, fik 2års fængsel, og voldtægtsmændene har ikke fået en dom... Hvad satan er dét??
--
i5 2500k @ 4,6Ghz/AsRock P67 Extreme4/Corsair F60/Cogage Arrow/MSI 280GTX SLI/Thermaltake TR2/Lian Li PC-V1110a/Custom vand =
#27
saiot
Monsterbruger
22-10-2011 11:25

Rapporter til Admin
26# seltægt og er enlig fin tilfras med vi ikke har det de kunne jo have holdt ham tilbage til politiet kom eller evt løftet ham over til politiet pigen kunne nok godt forklare hvad der var sket så
--
#28
gQrgh
Guru
22-10-2011 11:25

Rapporter til Admin
#24 Hør her Edward. Vil ikke mene jeg underbygger din påstand, men det vurdere du selv. Har du læst det jeg skrev om de dårlige situationer jeg har haft med politiet? Syntes du ikke det er okay jeg føler mig lidt "dårligt" behandlet, måske er dårligt et forkert ord i denne sammenhæng. Det jeg mener er at jeg mangler deres hjælp og har ikke kunnet få den. Fair nok det sker, men det er sket for mig mange gange.5-6 gange har jeg kontaktet politiet i alt, gæt hvor mange gange jeg rent faktisk har fået hjælp der kunne bruges til noget? Aldrig. Derfor er jeg utilfreds, og hvis du mener det er fordi jeg er forkælet, fair nok. Men hvis du skal være helt ærligt syntes du så ikke det er for ringe? Og ja ved godt de ikke kan gøre alle tilfredse, og slet ikke med de resourcer de har nu. Og jeg syntes det er helt rigtigt det du skriver i #24 jeg har siddet ved i Fakta, jeg ved hvor utaknemligt et job det er, personen ved kassen er den der får skyld for alle kunders frustrationer, og det er et lorte arbejde, ingen (næsten ingen) er taknemmelige. Bare et venligt smil eller et hej og et farvel gør sgu meget. Ved ikke hvorfor i alle sammen nævner "Sænk skatten og vi vil have mere service" Det er nu ikke det jeg har stemt for, hvis det var mig i henvendte jer til.
--
Mvh. gQrgh / Mads http://geekentertainment.org[...] http://db.tt[...]
#29
gQrgh
Guru
22-10-2011 11:28

Rapporter til Admin
#26 Det er satme forfærdeligt sådan noget der, ikke nok med de har fået 2 års fængsel, så har de også en volds plet på attesten. Det burde ikke kunne ske!
--
Mvh. gQrgh / Mads http://geekentertainment.org[...] http://db.tt[...]
#30
Michaelhh
Monsterbruger
22-10-2011 11:43

Rapporter til Admin
Nu har jeg ikke læst tråden men! Min far arbejder inde for politiet i roskilde. Og de har svært ved at gøre deres arbejde pga. når de gør det godt. holder de % af opkald nede også siger arbejdstilsynet at næh det går jo gotdt med lad os sige 5 man inde der hvor man tager 112 opkald osv så dek an sagtens klare sig 4 mand. men så når hele lortet vælter mangler de nogle mænd. men hvor er de henne ja de er fyret fordi man skal spare. bare vent om nogle år er der sikkert ikke mere politi på gaden fordi det er sparte væk!
--
Overvejer at bygge egen gaming pc.
#31
theOXdude
Nørd
22-10-2011 12:04

Rapporter til Admin
the688 has spoken! - Er meget enig med the688 og er ekstremt frustreret over det jeg læser i #26. Det er satme for galt! Jeg er fuldstændigt underforstået med at de bare kunne bære ham over på Politistationen, men politiet var fuldstændig ligeglade i starten, og fordi at nogle gutter hjælper og faktisk risikere deres eget liv for at hjælpe en ung pige, skal de straffes med 2 års fængsel og sikkert et usselt job resten af livet. Jeg kan ikke forstå at man kan få 2 år for at forsvarer en person, som ikke selv er i stand til det på grund af de fysiske mangler. Come on Danmark! Håber de røde hunde kan lave lidt om på systemet, så vi ikke oplever sådan noget igen.
--
Husk! - Jeg er her for at hjælpe :) Setup under profil! "LEEROY JENKINS!" -Ben Schulz
#32
J. Dalager
Monsterbruger
22-10-2011 12:13

Rapporter til Admin
#31 Problemet er jo at de ikke kun forsvaret hende, som jeg har forstået. De bankede overfaldsmanden. Og det er selvtægt uanset om han fortjente det eller ej. Havde de nu bare holdt ham eller bæret ham over på stationen, så var der ikke sket noget og det havde haft samme effekt, dog uden at de ville få fængselsstraf. Dog synes jeg selv det er godt han fik tæsk..
--
#33
waskustobaskus
Elitebruger
22-10-2011 12:20

Rapporter til Admin
Jeg har ingen problemer med dem, de gør deres arbejde. De har alt for lidt resourcer og beføjelser. Når der bliver råbt forlad gaden og en flok ungen ikke hører efter skal kneplerne sku frem og slå:-) Sidst jeg havde brug for dem, en eller anden kælling havde parkeret sin bil så at min ikke kunne komme ud, ringede jeg til dem og 10 minutter senere holdt der en patrulje bil og 2 betjente skubbede bilen væk hehe det er sku da service.
--
#34
jhc_denmark
Gigabruger
22-10-2011 12:21

Rapporter til Admin
Nu bor jeg i Ukraine og vi har den fordel herover at der ikke er den politmand som ikke kan bestikkes. Så bliver du taget for at kører forstærkt eller lign så ligger man lige 50 kr. i passet og så har han glemt alt om det. Vi har den vits at der ikke er nogen politi mand som ved hvad deres "grundløn" er de lever alle af "den ekstra fortjeneste". Hvad mon der ville ske hvis man prøvede at give en dansk politimand hundrede kroner sammen med kørekortet eller at man ringede til dem og sagde "Pigen er ved at blive voldtaget - hvis i skynder jer lidt giver jeg en pizza" :). Ps. jeg syntes at politiet i Danmark gør det rigtigt godt når man tænker på hvilken resourcer som de har.
--
Mvh. JHC AMD 1055T, Asus M4A77T, 16gb. DDR3 ram, MSI 6870 HAWK, 2 * LG E2260. 5x750 + 43" 3D plasma skærm fra Samsung
#35
theOXdude
Nørd
22-10-2011 12:22

Rapporter til Admin
#32 - Ja, jeg var vidst lige lidt for hurtig der. Du har helt ret. Jeg ved godt at systemet ikke fungerer sådan, men det kan jo heller ikke passe at dem som prøvede at overfalde hende bare kunne smutte. Derimod er det selvfølgelig ikke i orden at tæve en person, men hvilken anden straf findes der? Gerningsmændene kan bare gå sin vej, da politiet er ligeglade og derved gøre det igen ved et nyt offer. De trænger til en lærestreg. Dog er vold ikke den rigtige løsning, men hvilken er så, når Politiet bare står og kigger på ved sidelinjen?
--
Husk! - Jeg er her for at hjælpe :) Setup under profil! "LEEROY JENKINS!" -Ben Schulz
#36
J. Dalager
Monsterbruger
22-10-2011 12:30

Rapporter til Admin
#35 Vold er den eneste løsning nogle gange. Nogle folk kan bare ikke se fornuft og det eneste der lærer af, er en omgang tæsk. Og tit så lær de det ikke. Så skal de i fængsel og blive der indtil de ved hvordan man skal opfører sig.
--
#37
theOXdude
Nørd
22-10-2011 12:43

Rapporter til Admin
#36 - Hehe, sjovt du nævner det. Jeg kendte en dreng som var blevet mobbet hele sit liv, men da han så kom i 7. klasse og havde fået nok bankede han de 3 største gutter fra hans klasse og siden har de ikke rørt og/eller snakket grimt til ham. Det burde dog ikke være en løsning, men sådan er det nogle gange nu til dags.
--
Husk! - Jeg er her for at hjælpe :) Setup under profil! "LEEROY JENKINS!" -Ben Schulz
#38
Lortesav
Superbruger
22-10-2011 12:51

Rapporter til Admin
#8 Den form for kørsel er der såmen ikke noget galt med. De gør det for at komme hurtigt og uopdaget frem til f.eks. et indbrud.
--
Hvor er A. Høegh?
#39
JakeCake
Junior Supporter
22-10-2011 12:53

Rapporter til Admin
Jeg har delt mening. Det kommer an på hvem politiet er, da nogle ansøger om at blive politibetjent fordi han/hun mener at kan gøre verden til et bedre sted. Politiet tiltaler desværre også en anden gruppe, de magtliderlige der blev mobbet igennem hele underskolen, som dømmer alt og alle. Stadig, mange af dem der egentlig er gode indeni kan stadig godt gøre mig virkelig sur, de taler til folk som om de er ondskaben selv, og det eneste der står i vejen for dem at give os tæsk, er loven. Jeg har en anekdote: Alt dette foregår samme aften/nat. Vi 7 at sted på en bar. 5 af os var 18år+ hvor de to var 17år. Vi havde fredeligt fået nogle øl, da vi valgte at tage videre. Da vi havde pakket vores ting og skulle til at gå, stoppede to gutter i starten af 30erne os. De spørg en af de to 17årige, der desværre faktisk ligner en på 17år, efter ID, da de kan se hun har købt en øl. Hun gør "fejlen" og viser falsk ID (en venindes). De får hende hurtigt til at tilstå at det ikke er hende, og så går det galt! De trækker hende udenfor på en kold dag, og lader ingen komme tæt på, og truer med at kalde forstærkning (vi var meget stille og rolige). Hun bryder så sammen i gråd da de fortælle om hvordan de vil sende hende i fængsel for dokumentforfalskning. På det tidspunkt er vi andre ligeglade og går hen til dem, ikke alle da det ville virke truende, men bare to drenge og taler med dem. De er selvfølgelig pisse flabede og siger at vi skal smutte helt væk nu. Vi forklarer selvfølgelig at vi ingen intentioner har at forlade vores ven med dem. Vi går dog lidt væk igen da de virker truende. Vi finder så ud af at det rigtige at gøre faktisk er at få dem til at tilkalde politiet, som de tidligere havde truet med, da vi har enorm lyst til at klage over behandlingen. Vi taler med dem, og de har allerede sendt bud efter en vogn. Da politiet kommer, får de to undercover betjente sendt os i et vildt dårlig lys, og vi får selvfølgelig slet ikke lov til at forklarer os selv før de er færdige med deres subjektive følelser om os. De to rigtige betjente tager pigen med, og vi finder ud af at de to var rigtig flinke og bare havde kørt hende hjem. Man skulle tro at historien var færdig, men NEJ! Da de havde taget hende med var der ikke så meget at gøre, aftenen var ødelagt og vi valgte at tage hjem. En af os var kommet i bil, og alle ville selvfølgelig med, 6 personer ved 5 sikkerhedsseler ^^ Vi prøver at få humøret op i bilen ved at joke om politiet og hvor en ondsvag en lille ting det er at drikke en øl på en bar som 17årig, og hvor stor en situation det udviklede sig til. Vi så godt at en bil fulgte efter os på vejen hjem, men tænkte i fuldskab ikke meget over det. Da vi drejer ind på en tankstation for at sætte nogle folk af, kigger den 6mand der sidder ovenpå nogle andre sig bagud, da bilen drejer efter og råber alt hvad han kan, fuuuuuuuuuuuuuuuuu, det er politiet, KØR VIDEREEE!! Vi drejer så ud igen uden at have købt noget, hvilket selvfølgelig er utrolig dumt, da bilen så sætter blinket på og for os ind til siden. Vi går ud af bilen og føreren af vores bil er selvfølgelig pisse bange da det er ham det kommer til at gå ud over. Det er så to rigtig venlige betjente, der bare vil tjekke for førerens alcohol-promille. Vi kommer i tale, og vi fortæller om vores aften med de to undercover betjente, og de er meget forstående. Vi bliver i tvivl over om de så at vi kørte 6 personer i en 5-personers bil, og de svarer at de ikke finder det vigtigt nok til at gøre en sag ud af, helt modsat de andre der ville gøre en kæmpe sag ud af ingenting. Så, som sagt før wall of text, det kommer an på betjenten, ikke politiet som helhed. Politiet som helhed er noget lort i alle lande i verden, men Danmark gør det bedre end de fleste.
--
#40
mrKayne
Supporter Aspirant
22-10-2011 13:25

Rapporter til Admin
Politiet er mennesker, ligesom alle andre. Jeg tror at deres opførsel kommer utrolig meget an på hvordan deres dag ellers har været. Har de været i "kamp" med en flok uduellige møgunger hele dagen, så skal der altså ikke meget til at den sidste møgunge de møder, lige får bægeret til at flyde over. Sådan er det for ALLE mennesker, i ALLE erhverv. (jaja, der er undtagelser...). Der er et godt ordsprog.. Behandl folk som du selv vil behandles. Den gælder i største velgående! Som en anden skrev, så giver det meget, lige at give det ekstra smil på vejen, til kassedamen, til betjenten, til skraldemændene, til håndværkerne, etc. Et smil gør meget.
--
#41
sNIPP
Ultra Nørd
22-10-2011 14:12

Rapporter til Admin
Fuck the Police! Crime Rider Mads :D hahaha. Jeg føler med dig bro! http://www.google.dk[...]
--
Never Back Down, Stand Your Ground http://www.shokoboyz.dk[...] Plague Injector -> Mess with the best? Die like the rest!
#42
Ilwaz
Elitebruger
22-10-2011 14:26

Rapporter til Admin
Poltiet i danmark er så fucking korrupte, det helt ekstremt. En af mine venner blev for nylig taget med en joint på sig,Der vælger panseren så at veje hele jointen, Istedet for at tage og smuldre den, Han får en bøde for 7gram hash. Tiltrods for der måske har maks været et gram i den joint! Derudover er det alment kendt at panserne faktisk ofte fifler med rapporterne. En anden god ven blev for ca et år siden taget med en kniv og 8-9gram hash mener det omkring Chr st. Det mest underlige er ham(panseren) faktisk slet ikke skriver kniven ned, Men istedet smider den i baglommen. og min ven han får så kun en bøde for tjald hvor kun 2-3gram faktisk blir indmeldt.
--
#43
BRS
Monsterbruger
22-10-2011 14:32

Rapporter til Admin
Jeg er fuldt ud tilfreds med det arbejde politiet lægger for dagen med de få midler de nu engang har. Folk som har anden mening har enten en forudindtaget mening måske skabt af andre folk, eller selv har oplevet enkelte episoder hvor de kom i klemme. Ellers er der jo den sidste at de faktisk selv har hang til ulovlige vaner og derfor ser ordensmagten som fjenden.
--
#44
Ispind
Elitebruger
22-10-2011 14:38

Rapporter til Admin
#42 det har eddermame været noget af et filter han har brugt så, for en cigerat vejer 1gram og normalt vælger man at blande det 50/50 så med mindre din ven har røget en joint med 1gram tjald og 6 smøger lyder det ret usandsyligt :) en 1 smøgs joint med smøg+papir+filter vejer normalt 2,5 gram max. :)
--
#45
mrKayne
Supporter Aspirant
22-10-2011 14:48

Rapporter til Admin
#42 > Stakkel. Fortæl dine ven at han skal lade være med at have joints på sig. Buu-huu.
--
#46
Eidolon
Semi Nørd
22-10-2011 14:55

Rapporter til Admin
Har aldrig været stoppet og aldrig været i direkte personlig kontat med politiet. De gange jeg fik stålet noget, blev det hele ordnet hurtigt ordnet over telefonen. Det, som skulle sendes, tog lidt tid, men det skal man da have fuld forståelse for, da kommunen er 3x længere om at ordne deres papirarbejde.
--
"Remember, amateurs built the Ark. Professionals built the Titanic." - Richard J. Sexton
#47
PHH91
Elitebruger
22-10-2011 15:17

Rapporter til Admin
Har været stoppet af en emsig strisser med 3 tilhørende strisserhvalpe... ja så bliver man da træt af polissen. Men har fuld respekt for deres arbejde, og er træt af alle de regler der er i det her land med hvad de ikke må. Er så træt af medierne hver gang noget autonomt kneppeaffald holder demostration, og de som sædvanlig begynder at smadre ting og sager. Ligeså snart strisserne kommer og begynder at slå på de små møgunger, begynder de at whine til medierne. Politiet burde ha' lov til at hamre de folk der ikke fatter hvad der bliver sagt, nogen på låget. Det er det samme når folk står og spiller smarte overfor politiet, og kalder dem det ene og det andet, det burde resultere i afklapning med politistav. Men det bliver nok bare en drøm, især med den røde regering vi har nu. Nu bliver det vel lavet om til at de kriminelle får en charterrejse for det ugerninger de har lavet. Kan sgu bedre li' den måde det amerikanske er på, hvis man ser bort fra de racistiske / udskud i politiet. Der er sgu ikke særlig mange der tør sige / gøre noget igen overfor det amerikanske politi, så er der afregning ved kasse 1.
--
Gigabyte P67-UD4-B3, i5-2500K @ 4.5 ghz, 16 GB Corsair Vengance DDR3 1600Mhz, GTX 570 SLI @ 850Mhz, Corsair Force GT SSD, Xigmatek Elysium
#48
Wifebeater666
Mega Supporter
22-10-2011 15:18

Rapporter til Admin
De gør det godt og skulle have mange flere ressourcer.
--
Life is a bitch and then you marry one
#49
IUnknownI
Ny på siden
22-10-2011 15:21

Rapporter til Admin
#8 lol dig har jeg svært ved at tage seriøs, jeg frydede mig under cop15, magen til idioter under de demonstrationer, man må opføre sig ordentligt ja, og hvis man går ind i en mængde der ikke gør men man selv gør, så beder man OGSÅ selv om det, tror du det nemt for politiet at skelne hvem der ikke er idiot og hvem der er? Nej, derfor, vil du ikke sættes i futtog, risikere at få knippel tæv så hold dig væk fra de voldelige demonstranter, så politiet kan gennemtæve dem der har fortjent det... Btw, sig til næste gang så jeg kan få købt en cola og poppet nogle popcorn... Udover det synes jeg ikke rigtigt det politiet som sådan, mere alarm centralen der er total ubrugelig...! "hej vi har fået tæv af en kæmpe gruppe rockere" "er de der stadig?" "Øhm nej idiot, ellers ville jeg jo ikke kunne ringe" "så der ikke noget vi kan gøre hej hej" øhm...lang historie kraftigt forenklet og forkortet men oplevet sådan en reaktion fra alarmcentralen flere gange... Totalt ubrugelig..
--
#50
fireaim
Monster Supporter
22-10-2011 15:29

Rapporter til Admin
#42 Undskyld men jeg kunne ikke lade være med at grine af det du skrev. Du klager altså over at dine venner for bøder for at gå med ulovlige ting? Det er da det dummeste jeg længe har hørt. De ville ikke have fået nogle problemer hvis de bare havde fulgt reglerne fra starten af. Efter min mening så er det folk, og ikke politiet den er gal med. Efter hvad jeg har set, så behandler størstedelen af folk politiet utroligt dårligt, og sjovt nok forventer de samme personer at politiet skal komme og passe på dem. Politiet har et job, de skal håndhæve loven. De er der ikke for at være din bedste ven/mor og gøre tingene som det passer dig selvom mange åbenbart har den opfattelse. Jeg synes faktisk at det er utroligt at politiet ikke finder køllerne frem noget oftere, men det er nok også derfor jeg ikke er i politiet hehe.
--
GIGABYTE GA-X58A-UD3R - Intel Xeon W3530 2.80GHz - Corsair H50 - Corsair Dominator 6GB - ASUS HD6970 - Cooler Master M850 - Silver Stone Fortress 2.
#51
Villanyi
Junior Nørd
22-10-2011 15:32

Rapporter til Admin
Jeg holder på at politiet gerne må skyde på folk der er alt for flabede overfor dem. Idet mindste give dem en omgang med strømpistolen (Som de burde have).
--
Intel i7 920 Quad 2.66 GHz Corsair Dominator GT 6 GB XFX GTX295
#52
sNIPP
Ultra Nørd
22-10-2011 17:12

Rapporter til Admin
#47 +1 :) Det amerikanske politi er sgu bad ass :). Man burde tæske alle idioterne som gør grin af politiet. Hvorfor kan vi ikke komme tilbage til de gode gamle dage, hvor man fik tæsk bare man lavede ansigter til politiet :D *host host perk host host ere* skulle først bankes til de blødte også smide dem ud af landet. My man det ville være godt.
--
Never Back Down, Stand Your Ground http://www.shokoboyz.dk[...] Plague Injector -> Mess with the best? Die like the rest!
#53
Laph
Bruger Aspirant
23-10-2011 11:25

Rapporter til Admin
#49 - det er ret tydeligt, at du ikke aner hvad der foregik d. 12 december. Politiet foretog deres manøvre 40 minutter efter der havde været ballde, hvor der var grund til at skride ind. Det de gjorde svarer til hvis de spotter en der kører for hurtigt for derefter at stoppe ham, samt alle omkring ham 40 minutter efter forseelsen - de er jo samme sted som synderen, ergo må de også have kørt for hurtigt. 40 minutter efter... Og den såkaldte 'sorte blok' lavede faktisk deres egen demo, som politiet så førte ind i den store folkelige ;) 'tror du det nemt for politiet at skelne hvem der ikke er idiot og hvem der er?' Eftersom de forvekslede egne kampklædte tropper med 'sort blok' fra en helokopter, så nej, de kan ikke se forskel, hvilket blot viser deres inkompetence mht. den aktion der foregik. Din sidste kommentar lader vi vidst bare stå for sig selv...
--
#54
Ilwaz
Supporter Aspirant
23-10-2011 13:08

Rapporter til Admin
# 44 Dude det var en færdiglavet. Så nej det har mindst været en 2er eller 3er. Derudover skal du osse tænke på politiet ikke ligefrem har de mest præcise vægte. #45 Undskyld mig men hvad skulle den kommentar til for? Den var total unødvendig. #50 Så du vil altså mene det er iorden der lige er forsvundet en kniv og 3-4g hash som panseren selv har taget? vil du osse mene det ok, Hvis du fx har kørt overfor rødt og samtidig blir taget for at sætte andres liv på spil. Og nu vil jeg igen pointere at Smøger,Filter og papiret er overhovedet ikke ulovligt. Så nu spørger jeg dig er det fair overfor min ven, at de tæller det med så han kan få en større bøde?
--
#55
Ilwaz
Supporter Aspirant
23-10-2011 13:17

Rapporter til Admin
# 52 Hvis du oprigtigt mener det der, Så må du være psykopat eller Masochist. Sæt nu du står til en fest og er standerstiv også du måske kommer til at grine, over en ting din ven siger, Men politiet vælger så at tage det personligt og tæve dig? Seriøst man det jo for langt ude. Derudover skal du tænke på at RIGTIG mange af de perkere som du påstår laver ballade er alle født i danmark. Hvorfor tror du forresten de er blevet så hårde? Det skudda fordi de er opvokset med at få smidt ukvemsord og blevet bagtalt i krogende af tåber som DIG!
--
#56
J. Dalager
Monsterbruger
23-10-2011 13:41

Rapporter til Admin
#54 Han kan sku da bare lade være med at lege med ulovlige ting..
--
#57
Ilwaz
Supporter Aspirant
23-10-2011 13:46

Rapporter til Admin
#56 Hvad svarer du på?
--
#58
J. Dalager
Monsterbruger
23-10-2011 13:49

Rapporter til Admin
[quote#54] Så nu spørger jeg dig er det fair overfor min ven, at de tæller det med så han kan få en større bøde? [/quote] Han kan forhelvede bare lade være med at have lortet på sig. Uanset om hvor unfair det er, så kan han bare lade være med at lege med ulovlige ting som jeg skrev.
--
#59
Deuxmen
Semibruger
23-10-2011 14:17

Rapporter til Admin
#58 Hvis din ven mener det er så unfair kan han bare tage en tur i retten.
--
#60
KCheKRiK
Super Nørd
23-10-2011 14:21

Rapporter til Admin
Jeg synes behandlingen er ligeså forskellig som de folk man møder. Dem jeg har mødt har været flinke og hjælpsomme eller arrogante, nedværdigende og uhjælpsomme.
--
|Rampage Formula X48|Q9650|OCZ PC2-9200 Reaper 4GB|Gainward GTX570 GLH|OCZ Vertex 2 60GB|X-Fi Prelude 7.1|4,25TB|Dell U2711|Z-5500|
#61
Ilwaz
Supporter Aspirant
23-10-2011 14:21

Rapporter til Admin
# 58 Ja det let at være bagklog? Men du svarer stadig ikke på om det er fair, at de indberegner LOVLIGE ting så han kan få en større bøde? #59 Har han desværre ikke pengene til, opfordrede jeg ham osse til :)
--
#62
J. Dalager
Monsterbruger
23-10-2011 14:44

Rapporter til Admin
#61 Jeg synes det er fair, da jeg overhovedet ikke støtter narkotika på nogen måde. Han kunne have været røget i fængsel og jeg ville stadig være ligeglad.
--
#63
mrKayne
Supporter Aspirant
23-10-2011 15:10

Rapporter til Admin
#54 "vil du osse mene det ok, Hvis du fx har kørt overfor rødt og samtidig blir taget for at sætte andres liv på spil." Ja, gu fanden er det rimeligt at han sættes for at sætte andres liv på spil, for det er edderfanme hvad han gør! Hvad hvis en familiebil med mor, far og 3 børn ruller ud i krydset, netop som idioten der kører over for rødt, og dermed smadrer ind i siden af dem? Så er der en OK chance for at 70% af den familie dør. Igen, ja - det er OK at han bliver taget for at sætte andres liv på spil! #61 Ja, det er også helt OK at han bliver taget for hele jointen. Klaphatten kan bare lade være med at have den på sig til at starte med. Vil han ryge sig skæv, så kan han gøre det i privaten. Hvis han kun vil tages for "det ulovlige", så kan han bare lade være med at have en færdiglavet joint på sig.
--
#64
djrazz
Giga Supporter
23-10-2011 15:22

Rapporter til Admin
#62 +1 Det er common knowledge det er ulovligt, så skal man fandme ikke whine hvis man blir taget. Sådan en whiny little bitch der ikke kan tage ansvar for sine handlinger skulle bare ha en hårdere straf. Knippelsuppe er godt, hvis folk ikke kan opføre sig og det er der alt for mange som ikke kan. Ergo skal der mere knippelsuppe på banen. Simple as that.
--
Giv mig dit hardware, og jeg løber med det!
#65
Ilwaz
Supporter Aspirant
23-10-2011 15:46

Rapporter til Admin
# 62 Bare glem det, Kan ikke og vil ikke diskutere med en SÅ ensporet holdning. #63 Gider heller ikke diskutere med dig, Du kan ikke engang holde det i en sober tone. Jeg er åben for at diskutere men ikke hvor der blir smidt med ukvemsord og andet stads. #64 Så du tror simpelthen at det vil hjælpe folk at blive tævet? Fordi de brokker sig over behandling af politiet? Seriøst det er jo helt væk. Skal vi så have et politi samfund?
--
#66
sNIPP
Ultra Nørd
23-10-2011 15:49

Rapporter til Admin
#55 Hahaha :D Trololo http://www.google.dk[...] You jelly mate? http://www.google.dk[...]
--
Never Back Down, Stand Your Ground http://www.shokoboyz.dk[...] Plague Injector -> Mess with the best? Die like the rest!
#67
ToFFo
Guru
23-10-2011 15:54

Rapporter til Admin
De er en flok aber i uniform når det kommer til sager om svindel. Folk får ikke deres penge tilbage, og svindlerne kan nå over mange bjerge, før de får fingeren ud og gør noget ved det. Jaja nu er der nok nogen der skal forsvare dem med, at de har travlt og alt muligt.... Men det er noget pis. De har endda været med i DR Kontant, fordi de er legendarisk langsomme og/eller ligeglade. Flere og flere betjente er ved at være gamle. Enhver småfed teenager, med en promille på 5 eller derover, kan løbe fra dem til enhver tid. Det er da godt der er NOGET politi. Men de er alt for langsomme. Det er ikke længe siden de var her hvor jeg bor. Der blev kastet med blålyn og store kanonslag, lige så vinduerne rystede, lige udenfor. Det er pænt farligt, og meget nederen for os som har biler lige udenfor. Politiet blev tilkaldt, men de kom ikke før dagen efter. Så det var jo 100% useless. Så kom jeg for sent i skole, fordi jeg skulle afhøres da jeg var på vej ud af døren. FFS! #3 - Jeg føler virkelig Esbjerg er en sikker by. Så har du fandme nosser. Esbjerg er stadig fuld af galninge.
--
Join min facebook fansite! http://kortlink.dk[...] Alt gik galt i Danmark, da man gav opvaskemaskiner navne og stemmeret
#68
Ilwaz
Supporter Aspirant
23-10-2011 16:00

Rapporter til Admin
# 66 overhovedet ikke Andreas. Jeg forstår dig bare ikke. Du har jo været en del af Hol, også vælger du alligevel at være så destruktiv overfor noget du selv har været en del af.
--
#69
ToFFo
Guru
23-10-2011 16:15

Rapporter til Admin
Vil da lige tilføje, at jeg ikke hader politiet som helhed. Efter at have læst samtlige indlæg i tråden, kommer der faktisk nogen meget gode, samt overbevisende, påstande og argumenter. Der kommer også nogen gode historier. Det er ligesom at være i banken. Nogen rådgivere er røvhuller som ikke ønsker at hjælpe på nogen måde. Andre rådgivere er venlige og forstående, og ønsker gerne at hjælpe. Helt til grin. Historie: Da jeg boede i en lille bondeby udenfor Skjern, blev jeg engang stoppet på vej i biffen. Bare et rutinecheck. Det var tydeligvis en aspirant der stoppede mig.. Han spurgte hvor meget jeg havde fået at drikke. Jeg svarede "Fået? Jeg har sgu købt det hele selv" med et grin og et smil på læben. Så tændte han af. Jeg skulle ud af bilen, blæse i alkometer og skældes ud for at være flabet. Han spurgte flere gange om jeg vidste hvor stærkt jeg kørte. Kunne jo kun sige "Det ved jeg ikke helt præcist, men jeg ved, at jeg kørte det tilladte eller derunder". Så skulle jeg også lige belæres om at jeg sgu ikke skulle spille smart for de har holdt øje med mig osv. Så kommer den rigtige politibetjent, en ældre herre, hen til aspiranten og siger "Jeg tager den lige herfra". Så siger han til mig "Må jeg se kørekortet lige?" (Fordi det spurgte aspiranten ikke engang om, i hans raserianfald). Jeg viser ham det og han siger "I må have en god aften. Husk nu at køre forsigtigt, vejene kan være glatte." Endda med venlig tone og med et smil på læben. Fandme weird. Jeg ved ikke hvad det er de lærer på politiskolen. Men tror de har en gylden regel der siger "Hvis i fornemmer personen er under 30 år, skal i antage, at de er bevæbnede og påvirkede af spiritus." Ang svindelsager. Historie: Eksen blev snydt for 2500kr. Et relativt lille beløb. Men stort for hende. Selvom det var mig der lagde ud. Jeg skulle selv lave alt detektiv arbejdet for at finde svindleren. Jeg fik sat navn, adresse, billede, CPR nummer, telefonnummer og facebook konto i min bunke med beviser. Politiet får det hele, og efter et år får jeg et brev om, at vi begge skal møde op i retten i Roskilde, eller noget der omkring. Der står også at transport udgifter ikke dækkes, men at vi har mødepligt. Vi fik et familiemedlem til at møde op for os, da hun boede derovre. Det var helt fint med retten. Svindleren havde svindlet for omkring en million, men vi så aldrig skyggen af de 2500kr. Fik dog et brev, 6 måneder senere, om at personen var blevet idømt bøde og så videre, og at sagen var afsluttet. Halvandet år.... Begge historier er naturligvis sande. Ikke engang overdrevne. Men skrev historie, så i kan springe det over, hvis det er uinteressant. Nu bor jeg i Sønderborg. Her gør politiet et godt stykke arbejde faktisk. De patruljerer byens gågade, hvor alle barer og diskoteker mv. ligger. På vejen hjem i går, så jeg 2 politibiler på patrulje ved barerne. Måske endda lidt overdrevet, da der ikke var optakt til uroligheder. Har jeg i øvrigt slet ikke set noget til de snart 3 måneder jeg har boet her. Her kan man mærke at politiet gør et godt stykke arbejde. For en gangs skyld.
--
Join min facebook fansite! http://kortlink.dk[...] Alt gik galt i Danmark, da man gav opvaskemaskiner navne og stemmeret
#70
theOXdude
Nørd
23-10-2011 16:28

Rapporter til Admin
#67 Lmfao. Så de brændte ikke din Chrystler? (damm ^^) #65 - Det hjælper ikke at løbe fra problemerne, gør dog for helvede diskussionen færdig.
--
Husk! - Jeg er her for at hjælpe :) Setup under profil! "LEEROY JENKINS!" -Ben Schulz
#71
sNIPP
Ultra Nørd
23-10-2011 16:29

Rapporter til Admin
#68 Ohhh slap nu af. Folk som kender mig ved at jeg laver gas. Folk som ikke kender mig, laver jeg bare lidt spas med :) Men jeg er ikke psykopat som du påstod ^^, er en ganske normal chilleren fyr der bare tager tingene stille og roligt :)
--
Never Back Down, Stand Your Ground http://www.shokoboyz.dk[...] Plague Injector -> Mess with the best? Die like the rest!
#72
Andrew-90
Semi Nørd
23-10-2011 16:34

Rapporter til Admin
#69 der er altså ikke meget politi i sønderborg, er flyttet til Aabenraa og her ser man dem ofter end i sønderborg
--
Intel i7 2600k @ 5ghz | ASRock Z68 Extreme7 Gen3 | 800D | custom vand| 6970x3 | 16 GB Ram CL7 1600mhz | ocz vertex 2 | AX 1200 | G500 + G35 | xl2410t
#73
ToFFo
Guru
23-10-2011 16:55

Rapporter til Admin
#70 - Nej jeg har gudskelov købt en garageplads til den. For en sikkerheds skyld :) #72 - Synes da ellers 2 patruljevogne til 150meter gågade er temmelig meget. I hvert fald i forhold til hvad jeg er vant til hjemme fra Skjern. Der ser man måske 1 politibil køre igennem byen... Om året...
--
Join min facebook fansite! http://kortlink.dk[...] Alt gik galt i Danmark, da man gav opvaskemaskiner navne og stemmeret
#74
J. Dalager
Monsterbruger
23-10-2011 17:29

Rapporter til Admin
#73 Så prøv at bo i en forstad til Fredericia. Sidste gang jeg så en politibil på patrulje er flere år siden.. Sidst de var her, var fordi der havde været indbrud.. Ret vildt når man tænker over det :)
--
#75
Amir
Monsterbruger
23-10-2011 17:44

Rapporter til Admin
Synes de håndterer deres sager fint men er enig i at de er lidt sløve med kontorarbejdet.
--
#76
fireaim
Monster Supporter
23-10-2011 20:18

Rapporter til Admin
#54 1: Ja når man kører over for rødt så sætter man både sit eget og andres liv på spil. 2: Har du nogle beviser for at det du siger rent faktisk er sket? Og her mener jeg andet end det dine "venner" har fortalt dig? Efter hvad jeg kan dømme ud fra det du har sagt, så er dine venner meget utroværdige, og er af den type der mener at "All Cops Are Bastards". Den slags typer finder altid de mindste små ting at bruge imod politiet for at stille dem i et dårligt lys, om det er sandt det er de ligeglade med. Dine "venner" (siger venner i gåseøjne fordi du burde finde nogle nye) bryder reglerne og forventer bagefter at de skal have særbehandling? Eller har jeg misforstået dig? Hvordan synes du selv det lyder? Politiet er som jeg sagde tidligere ikke din mor.
--
GIGABYTE GA-X58A-UD3R - Intel Xeon W3530 2.80GHz - Corsair H50 - Corsair Dominator 6GB - ASUS HD6970 - Cooler Master M850 - Silver Stone Fortress 2.

Opret svar til indlægget: Politi - Tilfredshed ?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning