Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Mistet pakke i posten HJÆLP

Af Elitebruger Zmos | 31-03-2015 03:37 | 3133 visninger | 21 svar, hop til seneste
Hej hol, sendte min elskede bærbar til reperation pga en vandskade den 21 i denne måned, jeg var uheldig at komme ud for et uheld og miste track and trace kvitteringen... hvilket medførte at jeg ikke kunne spore pakken PÅ NOGEN SOM HELST MÅDE. utroligt postdanmark ikke engang kan spore pakken eller finde frem til track and trace nummeret når jeg kom ned med en kvitteringen på afsendelsen (dankort kvitteringen). Ikke engang posthuset den er sendt fra, eller kundeservice / tlf / email kan hjælpe mig ... Går ud fra jeg bare har mistet en bærbar til 8000.. Er der nogen der kender nogle lumske postmænd der har lange fingre, eller kender nogle postmænd der eventuelt arbejder på nogle pakkecentre som kan tjekke op på eller undersøge om de kan se noget i deres systemer? alt hjælp er appreciated.. lige nu venter jeg bare på den ryger tilbage til mig, på retur... Men må snart erkende den nok er stjålet.. jeg ved dog ikke hvorfor man ville stjæle en pakke hvor der står kolding data på, ergo den skal jo nok repareres og er broken.. - ZMOS.
--
Only the sith thinks in absolutes.
#1
vest-aalb-dk
Super Nørd
31-03-2015 08:08

Rapporter til Admin
#0 har du forhørt dig om kolding data evt har modtaget pakken, det syntes jeg ikke du skriver noget om.
--
Ironi forekommer aldrig!
#2
Gea200x
Supporter Aspirant
31-03-2015 08:24

Rapporter til Admin
Hvis der står i reglerne hos postdk, at du mister al retten til dit betalte track&trace, fordi du mister nummeret, så er der nok ikke noget at gøre, men hvis de ikke nævner det, så burde din private forsikring kunne dække det, nu når du har mistet den ifølge et uheld(forstås som ulykke?, eller at du bare har været uheldig at tabe den ud af lommen?)
--
#3
Csagild
Super Supporter
31-03-2015 10:40

Rapporter til Admin
Jeg tvivler på, at det er noget en normal indboforsikring ville dække. Nu skal jeg ikke gøre mig klog på, hvordan ALLE indboforsikringer dækker, men i de forsikringsselskaber jeg har arbejdet i, vil det ikke være dækket af forsikringen. En ulykkesforsikring er noget andet og dækker ens person, hvis man kommer ud for en ulykke og får varige mén, så i den forstand vil der med sikkerhed ikke være noget at hente. Jeg tror desværre ikke, der er så meget at gøre, hvis du ikke har T&T nummeret. Synes dog det er utroligt, at de ikke kan finde det frem igen, når du nu viser kvittering for afsendelse af pakken osv.
--
MSI Z97 Gaming 5 - i7-4790K - Scythe Mugen 4 - MSI GTX 980 Gaming 4GB - 2x4GB G.Skill 1866MHz - Samsung 840 EVO 250GB - EVGA SuperNOVA 750 G2
#4
Gea200x
Supporter Aspirant
31-03-2015 10:53

Rapporter til Admin
#3 Nu ved vi ikke hvad for et uheldigt uheld han har været ude for. Men det kunne også bare være han har fået stjålet sin jakke, taske, mm. med sedlen i. Eftersom at at postdanmark ikke har mulighed for at finde T&T i deres system, må man anse papiret som "værdibevis" for bærbaren, hvis man skulle gå hen og være uheldig(Hvad dette nu indebærer). Men ud over dette, så syntes jeg det er meget mærkeligt at et så stort firma, ikke har mulighed for at finde et T&T nummer frem igen. Tror ikke det er første gang der er nogle der har mistet deres T&T, så de burde have tænkt, at en mulighed for at finde frem til nummeret, ville være en god idé.
--
#5
Csagild
Super Supporter
31-03-2015 11:48

Rapporter til Admin
#4 - Jeg kan godt se, hvad du mener, men der vil stadig ikke være dækning. De 2 ting ville ikke kunne kædes sammen og lige så snart du afleverer computeren til postvæsenet, stopper din indboforsikring med at dække. Fra du afleverer computeren, vil det være postvæsenet, der har ansvaret for den. Om du mister værdibeviset på den ene eller den anden måde er irrelevant, da det er selve pakken, det handler om. Jeg siger dette med 2 års erfaring som skadebehandler i et forsikringsselskab. Men en ulykkesforsikring vil på ingen måde dække noget som helst. Hvis, og kun HVIS, der er noget at hente hos et privat forsikringsselskab, vil det være igennem en indboforsikring.
--
MSI Z97 Gaming 5 - i7-4790K - Scythe Mugen 4 - MSI GTX 980 Gaming 4GB - 2x4GB G.Skill 1866MHz - Samsung 840 EVO 250GB - EVGA SuperNOVA 750 G2
#6
michaelp
Giga Supporter
31-03-2015 12:42

Rapporter til Admin
Der forsvinder så uendeligt lidt pakker for postdk i forhold til dem som omdeles, så spørgsmålet burde være? HVORFOR tror du pakken er væk og har du talt med afdelingen som skulle kikke på den til rep? Lyder næsten mere som du vil have ny bærbar, og begrunde det i at din defekte forsvandt med posten, rimeligt ringe scam der ;(
--
#7
Zmos
Elitebruger
31-03-2015 14:36

Rapporter til Admin
Michael, du er master conclusionist. tror simpelhen du skal ud og tjene penge på dine hurtige og præcise konklusioner :). Jeg er fucked og søgte hjælp, tak til alle som skrev :)
--
Only the sith thinks in absolutes.
#8
michaelp
Giga Supporter
31-03-2015 16:23

Rapporter til Admin
#7 Denne mistro starter vel allerede i dit oprindelige indlæg, Er der nogen der kender nogle lumske postmænd der har lange fingre Så it takes one to know one. Jeg er ikke anderledes end dig som har mistro til vores postvæsen, jeg vendte din spydigheder imod dig, og hvis du ikke syntes om dem, tror du postarbejdere syntes om din?.
--
#9
Zmos
Elitebruger
31-03-2015 17:02

Rapporter til Admin
Det stykke tekst var egentligt et spørgsmål om en der kendte en Postmand som måske lige havde pralet og kunne give nogle ledetråde.. Men ja fair nok michael :)
--
Only the sith thinks in absolutes.
#10
Zmos
Elitebruger
31-03-2015 17:49

Rapporter til Admin
Men eftersom du er den eneste på mange foraer der skriver sådan noget fis, må du jo være en skummel type eftersom din tankegang er sådan :)
--
Only the sith thinks in absolutes.
#11
michaelp
Giga Supporter
31-03-2015 18:01

Rapporter til Admin
#10 Sviner du dig selv til nu? ;) Det var da ikke nødvendigt, alle kan svine postvæsnet til, det behøver deres tankegang ikke være svinsk for, den er bare forkert.
--
#12
Tyller
Guru
31-03-2015 18:07

Rapporter til Admin
Har du kontaktet reparationsstedet og fået bekræftet at den ikke er modtaget? "jeg ikke kunne spore pakken PÅ NOGEN SOM HELST MÅDE. utroligt postdanmark ikke engang kan spore pakken eller finde frem til track and trace nummeret når jeg kom ned med en kvitteringen på afsendelsen (dankort kvitteringen)." Havde du forventet det? Ligeså vel din lokale kiosk ikke kan se hvilke varer du har købt ud fra din dankort kvittering, ligeså vel kan postDK ikke se din tracking kode ud fra samme
--
Je suis Charlie - Vive La France
#13
Gea200x
Supporter Aspirant
31-03-2015 22:32

Rapporter til Admin
#5 Okay, det ville jeg så bare gå ud fra, og forsøge at prøve få forsikringen til at dække, selvfølgelig ville det helt og særdeles komme an på "uheldet". Men nok om det. #12 Der er jeg så lidt uenig, og syntes det er en dårlig sammenligning. Vi snakker om et så stort Firma som PostDK, med et formodet stort IT system, eftersom de har så stor logistik. Der er mange forretninger som sagtens kan slå din kvittering op, bare du kommer med et bankudtog/dankort kvittering eller lignende. De steder jeg har arbejdet igennem tiden(supermarkeder, byggemarkeder, diverse forretninger) har vi altid haft mulighed for at kunne slå en kvittering op, med overraskende få informationer. Det kan have været et beløb, en dato + ca. tidspunkt, nogle cifre fra dankortet der er betalt med, osv. Men at sammenligne med den lokale kiosk, hvor du ikke engang får kvittering på hvad du specifikt har købt, men at der nogle gange bare står Vare 1 10kr, Vare 2, 9kr. Total 19kr. Om dette er lovligt, ved jeg ikke, men det går jeg ikke op i da jeg aldrig har oplevet at skulle bruge kvitteringen til noget. #0 Det er satme ærgerligt at stå i sådan en situation. Men jeg syntes du skal prøve flere gange at kontakte postdk, for at se om det er muligt at komme frem til det tracking nummer. Så bare håb på det ikke er den samme dame/mand du får i røret. Så kan det godt være de bliver trætte af det i længden.
--
#14
MarcLSP
Ny på siden
31-03-2015 23:17

Rapporter til Admin
#0 Super lækkert at du lige mistænkeliggjorde samtlige ansatte i posten der. Så jeg må takke for du lige satte mig i samme bås. Ja jeg er ansat i posten, ja jeg sortere pakker og breve og alt muligt andet. Men det er sq ikke ensbetydende med der kommer en pakke med hjem i tasken. Føj siger jeg bare... Skam dig.
--
Det er den lyd farven får når man træder på den..
#15
glacE
Megabruger
01-04-2015 00:59

Rapporter til Admin
#12 "Havde du forventet det? Ligeså vel din lokale kiosk ikke kan se hvilke varer du har købt ud fra din dankort kvittering, ligeså vel kan postDK ikke se din tracking kode ud fra samme" Nu sammenligner du en lokal kiosk med PostDK, som er statsejet og de største inden for deres felt i DK - Hvordan synes du selv det går? :) Lad os lave et mere relevant eksempel: Alle Dansk Supermarked butikker kan slå alle kvitteringer op, med tilknyttet dankort - Her i blandt både dagligvare og større køb. Her bliver der i øvrigt også opbevaret købsbeviser, som både kunden og lad os sige f.eks. Bilka får en kopi af. Kunne man tænke at PostDK havde et lignende system? De bliver vel også nødt til at have en hvis bekræftigelse på, at de har modtaget #0's pakke. Specielt når der er Track N Trace på, som du i øvrigt betaler for i dyre domme. Selvfølgelig kan den spores tilbage til #0, såfremt at de rent faktisk gad at gøre en indsats.
--
#16
Helmer
Ultra Supporter
01-04-2015 01:04

Rapporter til Admin
#15 Hvis du blot køber et forudbetalt pakkelabel hænger kvittering og T&T ikke sammen. Dertil skrives navn og adresse i hånden, så der er ikke noget digitalt footprint på sagen før den rammer Post Danmarks postcenter.... Jeg kan faktisk heller ikke se, hvorfor der skulle være det, da de jo ikke skanner pakkelabellen i butikken. Det er derfor du som kunde gemmer den fucking kvittering eller tager et billede med din mobiltelefon. Selv hvis PostDk kunne spore en pakkelabel, så vil jeg sgu blive sur over de bruger 30 minutter på at finde dit skide T&T, fordi du har smidt det væk. Det skal sgu ikke være skyld i at prisen stiger, stiger og stiger.
--
#17
Aireal
Maxibruger
01-04-2015 07:17

Rapporter til Admin
#16 Og det er derfor du garanteret ikke er ansat indenfor service :P...
--
#18
Charly
Ultra Supporter
01-04-2015 07:22

Rapporter til Admin
#17 Men manden har jo ret... Hvis man mister sit T&T-nummer, kan man ikke bare forvente, at PostDK har et system til at finde det frem igen. Jeg er enig i, at det da kunne være lækkert, hvis det var sådan. Men det er det åbenbart ikke. Ergo bør man sikre sig, at man ikke smider T&T-nummeret væk :)
--
ITX: i7 4770k Gigabyte 780 Bitfenix Prodigy
#19
Aireal
Maxibruger
01-04-2015 08:02

Rapporter til Admin
#18 Virker lidt old nordisk, at det hele afhænger af en lille lap papir... så burde de kunne lave lidt om på det, så man får tilsendt en eller anden form for sikkerhedskopi til email eller et eller andet.. hvis de ikke har ressourcer til at opgradere deres database, hvis altså det ikke bare er dovenskab der spiller ind fra post danmarks side i den her sag... :)
--
#20
Survey
Supporter Aspirant
01-04-2015 12:02

Rapporter til Admin
#19 hvis man bruger deres pakkepost automat, bruger mobilporto, eller køber pakkelabel over nettet, kan man også sagtens få det;) så det er kun hvis man kommer helt oldnordisk med en pakke uden forberedelse, at man får en gammeldags kvittering med nummer på. EDIT: til #0, kan det jo sagtens være at din pakke er forsinket pga. ekstraordinært meget påskepost og derfor først kommer frem efter påsken.
--
Consider it as a free bump
#21
Claus
Gæst
07-02-2017 15:38

Rapporter til Admin
nogen update har mistet en iphone til præcis samme firma og har selvfølgelig også mistet T&T
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Mistet pakke i posten HJÆLP

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning