Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hjælp! med html/jsp

Af Maxibruger Aireal | 10-05-2015 11:45 | 661 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej hol! :) Er lige begyndt at kode html, så er rimelig meget nybegynder.. men mit problem lyder således: Jeg har et billed i denne path: /ProjectMaster/image/Jellyfish.jpg Når jeg "kalder" på det med <img src="/image/Jellyfish.jpg" alt="Tasty"> finder den intet... Dog kan den godt finde det hvis billedet er lagt i den mappe med html filen <img src="Jellyfish.jpg" alt="Tasty"> ... er ved at blive godt frustreret på det xD.. og ville derfor høre om i måske havde mulighed for at hjælpe? I siger bare til hvis i skal bruge mere kode, er lidt i tvivl mht hvor meget der skal inkluderes :)
--
#1
Gill Bates
Mega Nørd
10-05-2015 11:53

Rapporter til Admin
prøv med <img src="/ProjectMaster/image/Jellyfish.jpg" alt="Tasty"> ?
--
#2
Aireal
Maxibruger
10-05-2015 11:56

Rapporter til Admin
Gik ikke :/... men det er også svært at se hvad der skulle være galt ud fra den smule data jeg har givet E: Men værdsætter din hjælp :)
--
#3
Coff
Junior Supporter
10-05-2015 12:13

Rapporter til Admin
I hvilken mappe har du din jsp-side? Hvis dit filnavn starter med / så er det ud fra rodmappen der søges. Hvis filnavnet ikke starter med / så er det ud fra den mappe som din jspside ligger i der søges i.
--
#4
Aireal
Maxibruger
10-05-2015 12:21

Rapporter til Admin
#3 det var nemmelig ud fra roden jeg prøvede til at starte med, men kunne hverken med det ene eller det andet.. :) af en eller anden grund virker <a href="image/Jellyfish.jpg"> Test </a> Jeg takker mange gange for at i gad at bruge jeres tid på at hjælpe mig, håber i får en god søndag :) E: og det er præcis det her jeg elsker ved at kode, når man løser et problem man har kæmpet med stort eller småt :D
--
#5
stallemanden
HOL Moderator
10-05-2015 12:29

Rapporter til Admin
Det er fordi "ProjectMaster" ikke er DOC_ROOT for dit site. når du angiver stien uden foranstillet / betyder det, at stien er relativ til den fil der prøver at finde billedet. Absolut sti: /image/jellyfish.jpg Relativ sti: image/jellyfish.jpg
--
http://hamdentykke.dk[...]

Opret svar til indlægget: Hjælp! med html/jsp

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning