Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Ny pendler cykel

Af Monsterbruger L.Holgersen | 09-03-2016 18:26 | 1048 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hejsa hol Jeg håber der er nogen herinde, som har mere erfaring inden for cykler end mig :) Jeg står og skal til at pendle i skole på cykel og i den anledning leder jeg efter en ny. Jeg har læst lidt op omkring det og det virker som om at Cyclocross typen bliver anbefalet mest, pga. den er lidt mere robust og hårdfør end en regulær landevejsracer. Jeg har selv kigget lidt omkring og fundet denne her cykel: http://www.hargrovescycles.co.uk[...] Hvad synes I? Ser det fornuftigt ud eller overser jeg noget? Er der forøvrigt nogle ting ift. told mv. der gør sig gældende hvis man bestiller fra England? Har i andre bud i prisklassen 5000-7000kr? På forhånd tak :)
--
#1
CFE
Junior Nørd
09-03-2016 21:01

Rapporter til Admin
Nu ved jeg ikke hvor du bor henne, men en cykel uden gear kan være smart til hverdagsbrug da det er lettere at vedligeholde, men det er selvfølgelig irriterende hvis du bor et sted med kuperet terræn, de giver ikke den store bonus hvis man blot kører flad vej for det meste. Husk at købe den rigtige stelstørrelse i forhold til din højde. Det er naturligvis ikke told på varer fra England, de er med i EØS.
--
i teorien er teori og praksis det samme... i praksis fungerer det bare ikke.
#2
HvidtfeldtD
Semibruger
09-03-2016 21:13

Rapporter til Admin
Hvor langt skal du cykle og snakker vi i byen eller fra land til by? En cykel med tynde hjul er altid dejligt, men det kan også være en pinsel med så tynde dæk, når der ligger noget regn og slud på vejen. Har selv købt en citybike med ikke alt for tynde hjul, da jeg godt ville have noget at køre en søndags tur med damen på.
--
#3
berchrker2
Monsterbruger
09-03-2016 22:53

Rapporter til Admin
mange ting du skal overveje inden du vælger cykel. hvor langt har du hver dag? er det kuperet? kan du selv fixe småting (lappe, sætte kæde på, indstille gear osv.) er der tæt trafik? hvor god form er du i/ hvilket tempo forventer du at gøre det i? skal du have bagage med? kan der sættes hele skærme på cyklen? (så INTET skyder op og rammer dig) hvor mange dage om året regner du med den skal køre (jo flere dage, des mere slid derfor bliver der flere dele der skal udskiftes og du derfor også skal regne det med når du vælger) jeg har for eksempel valgt en alu citybike med bagagebærer for ikke at skulle have alting på ryggen, valgte flatbar styr for mere kontrol skulle jeg en dag vælge en omvej hjem. xtr gear fordi jeg hader indvendige gear og single speed ikke er rentabelt omkring mig. bruger skivebremser fordi trafikken i byen kan være hektisk og evnen til at stoppe akut er guld værd for mig, jeg kører typisk 40-60km om dagen på cyklen når den bruges på arbejde og ca 20 når jeg er på uni. denne er et godt bud, hvis du fasterholder at købe i england i stedet for at tage en god snak med en lokal cykel smed (jeg fik fuld service i 2 år med i mit køb fordi jeg valgte at undersøge det lokale marked) http://www.planetx.co.uk[...] husk hvis du køber engelsk så mind dem om at du vil have bagbremsen i højre side, ellers får du en overraskelse første gang du tager den i brug (jeg har selv handlet hos planetx og de laver hæderlige cykler)
--
#4
Anomynous
Mega Supporter
09-03-2016 23:09

Rapporter til Admin
Den førpris de har vist hører da ingen steder hjemme, kan ikke se hvad der skulle gøre cyklen så dyr, synes den har en del mangler i den prisklasse. Tiagra gearsystem, aluminium hele vejen igennem, udvendig kabelføring, kan næppe være hjulsættet der hiver det så meget op. Jeg ville også foreslå du tager dig en citybike hvis det er en du skal benytte året rundt, eller i hvert fald en du skal bevæge dig ud i i eksempelvis regn og snevejr. For det første, som #3 også er inde på, er det ikke optimalt med så tynde dæk i vådt føre, mønster eller ej og for det andet så skal du have skærme på, hvilket er et helvede på et racerstel og ser i øvrigt total dumt ud.
--
Back in my days the video games were more about the game than the video

Opret svar til indlægget: Ny pendler cykel

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning