Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Njord - dybt forvirret.

Af Super Nørd Mion | 11-03-2017 09:43 | 7588 visninger | 53 svar, hop til seneste
Jeg står undrende tilbage. jeg ved der er 100 tråde om dette, men jeg synes den her er lidt underlig. jeg modtog i dag et brev fra Njord, med et krav på 2100kr for materiale af "erotisk" art downloaded over Popcorntime / Torrent 3 måned 2016. jeg skal ikke gøre mig til hellig med "EROTISK" materiale, men det er nu engang det Xhamster er til.. ANYWAYS, der er 2 ting der undre mig, så jeg SLET ikke forstår hvor jeg får dette brev (foruden jeg aldrig har brugt Popcorn time). 1. jeg har haft fast ip BETALT siden 10 december 2015 og det IP nummer der står på sagen er SLET ikke mit. (eneste andet internet abon. jeg har er firma telefon). 2. Internettet er FIRMA internet, og jeg har intet ejerskab af det, og jeg står heller ikke som ejer af adresse jeg bor på, det gør min kone, så at det er stilet til mig, undre mig også. Jeg regner egentligt bare med at bruge IP´en som grund til af affærdige mig disse bøller, men jeg står bare og undre mig.. fordi hvordan fanden er denne opstået, og hvorfor skal jeg nu rende rundt og have ondt i maven over det. derudover så irritere det mig også BRUTALT at det er en bøde fra 3 måned 2016 = hvis man HAVDE brugt sådan en service, så kan man da have 100vis af bødeforlæg til "2100kr" liggende, som de bare kan sende løbende til en.
--
Sådan en firkantet dims med en masse ben i en sort box, det er hvad jeg har. og den kan sgu trække hjertefri over Lan.
#1
Ostenost
Junior Supporter
11-03-2017 10:00

Rapporter til Admin
I sidste ende er det fusk og bedrag. For det første kan de aldrig nogensinde bevise det er dig, for de har ingen mac adresser eller andet... Enhver med lidt viden om netværk og lign. ved at det ikke kræver meget for at knække en wpa kryptering osv. For det andet har du haft fast ip som ikke passer med givende, så hvordan de har strikket de oplysninger sammen er der jo ingen god forklaring på. Så skriv du bare til dem at du benægter, da det ikke er din ip da du har haft fast hele tiden.
--
Sidst redigeret 11-03-2017 10:01
#2
Mion
Super Nørd
11-03-2017 10:06

Rapporter til Admin
HEHE konen stod også lidt undrende, over Erotisk material.. havde hun været HELLIG kristen, så kunne det da også være man skulle have haft en diskussion om det, hun blev heldigvis bare PISSE sur på firmaet, og vil nu have vi anlægger en modsag.. der er vel også nogle der skal begrave dem en dag, og vi har da ressourcerne til det.. men seriøst.. med en 2 årige knægt og ingen søvn.. men har kun en gang før været i tvister med advokater, angående et hus vi havde købt, hvor forrige ejer havde en masse kreditorer, vi havde så købt huset af banken, men vi havde både politi og diverse kreditorer som kom og mente vi skjulte ham gutten, og de ville have penge, der fik jeg fandeme nok. men det her er jo mere en principiel ting, det kan blive noget tungt noget i forhold til at gå amok på en kreditor, som bruger bøller taktik mod nogle som aldrig har skyldt ham noget, fordi han jagter en forrig ejer af et hus.
--
Sådan en firkantet dims med en masse ben i en sort box, det er hvad jeg har. og den kan sgu trække hjertefri over Lan.
--
Sidst redigeret 11-03-2017 10:08
#3
Thomas
BOFH
11-03-2017 10:12

Rapporter til Admin
Det er ikke en bøde, det er et forslag til forlig. de kan ikke sende dig rykkere eller noget på det medmindre du indrømme ar have downloadet det og dermed anerkender forliget. Du skal blot skrive til dem at du ikke kan anerkende deres forlig og du kan jo så supplere med at du heller ikke kender den omtalte IP adresse da du har statisk IP. Hvis de derefter vil videre med sagen er de nød til at stævne dig og tage sagen i retten hvor de skal føre bevis for at det var dig der har set det. Kort sagt det sker ikke. Se feks her http://www.antipiratgruppen.dk[...]
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#4
Mion
Super Nørd
11-03-2017 10:53

Rapporter til Admin
Vil der være nogen værdi i at jeg principielt kører en sag imod dem. enten er det der ulovlig markedsføring, hvis det er et "forslag" til at betale dem for at lade være med at kontakte mig mere.. Eller et ulovligt bødeforlæg?... jeg ved godt jeg intet for ud af det, men der er vel nogle der skal gøre noget vi disse folk... og har en ARRIG advokat fra helvede jeg har brugt i andre sager, selvom jeg ved man ikke kommer lagt for det første 50.000kr.. ved godt alternativet er jeg bare gør hvad jeg har gjort, og de sender mig en mail om 1-2 dage hvor der står.. "Sagen er slettet"
--
Sådan en firkantet dims med en masse ben i en sort box, det er hvad jeg har. og den kan sgu trække hjertefri over Lan.
#5
ZooKeeper
Supporter
11-03-2017 11:05

Rapporter til Admin
# 4 - Ja eller hvis du er lige så heldig som mig.. Fik også et brev sidst i november 2016 - skrev til dem 2 dage senere at jeg ikke kunne vedkende mig at have hentet omtalte materiale.. og at jeg betragtede sagen som afsluttet.. Fik 10 dage senere en mail om at de havde modtaget mine oplysninger som de var glade for.. For 14 dage siden modtager jeg så en mail fra dem: "Vi har tidligere sendt dig et brev ang. ulovlig hentning af materiale... Vi kan ikke se at du har reageret på vores henvendelse og der er svært at afslutte sagen hvis du ikke reagere..." Sendte dem så den mail de havde sendt til mig i december og sagde: "Jeg kan jo kun konkludere at i enten ikke har styr på jeres sagsbehandling eller at i prøver endnu engang at få mig til at betale" 5 dage senere: "Jo vi har sørme modtaget dine oplysninger til sagen - de var bare ved en fejl blevet lagt på en forkert sag - det beklager vi selvfølgelig meget"..
--
På intet tidspunkt kommer jeg med min personlige holdning til pistacienødder uden skal..
#6
Roy Munson
Elitebruger
11-03-2017 11:06

Rapporter til Admin
tak fordi du bekræfter at opus law nu går under njord.
--
I got munsoned. - Roy Munson https://pbs.twimg.com[...]
#7
Kaasje
Guru
11-03-2017 11:19

Rapporter til Admin
Det er fordi der ikke findes noget nemmere land at snyde i, og stadig være beskyttet af loven. :-) Bastarder. :-P
--
*(Foreveralone face)* Ultimate goal: More bacon! And cola. Thats it. Oh, and Cocio. OOOH, and potato chips.
#8
kb-
Elite Supporter
11-03-2017 13:06

Rapporter til Admin
Det skal du ikke bekymre dig over. Min mor fik et brev om at have downloadet noget serie ingen kender til. De kan ikke engang finde ud af at printe normalt, så jeg skrev bare at vi intet kendte til det, og så fik vi brev om at sagen var afsluttet.
--
.
#9
mrKayne
Elite Supporter
11-03-2017 19:42

Rapporter til Admin
Jeg ville heppe på dig, hvis du gik efter dem. Eventuelt tag en snak med din advokat, om der kan være noget at hente. Det er vel på sin vis injurier, når de på den måde kommer ud med breve om forliger, til ting man slet ikke har haft noget at gøre med. Og det lyder da til, at du har dit på det rene. Statisk IP, etc. (som du jo givetvis kan dokumentere ret nemt), og alt det andet du skriver.
--
#10
ReneSDK
HOL Moderator
11-03-2017 19:51

Rapporter til Admin
#6 Opus Law og Njord er to forskellige advokatfirmaer.
--
FFHAU! This is 2017, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
--
Sidst redigeret 11-03-2017 19:56
#11
afm|
Semi Supporter
12-03-2017 06:28

Rapporter til Admin
Begge firmaer der udnytter de uvidende.. Fatter ikke de kan få lov til lovligt at køre den hetz mod folk.
--
I5 4690K - MPower Z97 - Gigabyte 760 2 GB - 8 GB G.Skill TX 2600 MHz - 850 Evo 500 GB - WD Red 4TB - Evga 850W G2 - FD Define R5
#12
S.A.R.G.E.
Ny på siden
12-03-2017 07:03

Rapporter til Admin
Jeg synes det er din pligt som borger at kontakte advokat klagenævnet og få de her kriminelle undersøgt. I bedste fald får de frataget deres licens. Det er så svinagtigst. Desuden kan du jo medsende en regning for den tid du har brugt på at behandle deres injurier og bagefter stævne dem.
--
#13
Jacob [5260 Od.S]
Monster Supporter
12-03-2017 11:19

Rapporter til Admin
Hvis man gik efter dem med en advokat, hvad skulle kontrasøgsmålet så lyde på? Svjv er der ikke noget ulovligt i at sende regninger til folk. Denne praksis er meget udbredt i ferieperioden, når den sædvanlige bogholder er på ferie, så fremsendes der fiktive regninger til firmaer for varer eller services de aldrig har modtaget, i håb om at bogholdervikaren bare betaler regningen uden at blinke. For mig at se, så er det samme fremgangsmåde, bare med en lidt anden tone i de fremsendte breve - og det er langt fra alle som modtager disse breve der er uskyldige. Man kan sagtens synes at tonen er ubehagelig, men ligefrem at komme med påstande om at de er kriminelle og det er injurier, er måske lige at tage den et stykke for langt - imo. Jeg tror der skal mere til for at være injurier, ellers tror jeg Ekstra Bladet, BT, Se & Hør m.fl. ville bruge en del mere tid i retsalene end de gør. Personligt tror jeg ikke det kan betale sig at gå i retten. Særligt ikke når det eneste man skal gøre for at slippe, er at benægte man har gjort det. Hvis man skulle i retten så skulle det være et kollektivt søgsmål fra alle som følte sig uretfærdigt behandlet.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#14
JD-79
Supporter
12-03-2017 11:25

Rapporter til Admin
#13: Naturligvis er det ikke lovligt at sende regninger ud som du beskriver det. Det er forsøg på bedrageri.
--
MSI G250 I | Pentium G4560 | 8GB @ 2400mhz | Asus GeForce GTX 780-TI |Samsung 840 EVO SSD 240GB | EVGA GQ 650 | Fractal Design Nano S
#15
myR_
Megabruger
12-03-2017 11:31

Rapporter til Admin
Er vi alle enlig ikke lidt dobbeltmoralske? vi snakker om skræmme kampagner? men inderst inde, ved vi vel godt alle sammen at vi har gjort noget der ikke er lovligt?
--
#16
Mion
Super Nørd
12-03-2017 12:01

Rapporter til Admin
i det her søgsmål er jeg 100% uskyldig. i dag har jeg økonomien og der er services som spotify og viaplay som rent faktisk giver friheden.. så ja jeg har ikke dårlig samvittighed... mit problem er "bøden" kommer fra et tilfældig advokat firma og ikke politiet.. . og man bliver sgu også lidt træt af sådan noget når jeg smider ifølge 2016 forbrugsoversigt 6000kr for stofa kabel tv 1200kr for spotify 6500kr i playgames 3500kr i steam 1050kr netflix og et fuldt nfl abon. samt godt 1000kr i app store samt 2 win 10 licenser... på et år... så kommer der godt 12 biografbesøg for 2 mennesker det er på et år 20k+ til den industri. så gør det mig lidt træt af at skulle høre om sådan måde. men jeg forstår at selve rettighedshaverne gerne vil kradse flere penge ind og det har jeg respekt for, men så skal det ikke være på en generel dårlig samvittighed blandt folk. så skal det være på en bevist forbrydelse. praktis her er GRIM det er lige som blankmedia afgiften som bare antager at alle bryder loven.
--
Sådan en firkantet dims med en masse ben i en sort box, det er hvad jeg har. og den kan sgu trække hjertefri over Lan.
#17
ReneSDK
HOL Moderator
12-03-2017 12:03

Rapporter til Admin
#15 Om det er dobbeltmoralsk komme jo an på hvad folk laver, og på deres morale. Lige nu er der en retslig kendelse der siger at IP-adressen ikke er bevis nok for at der er begået noget ulovligt. Det er godt nok en gammel kendelse der stammer fra dengang de fleste trådløse netværk var uden sikkerhed, og dengang kunne en IP adresse fra en internetforbindelse ikke entydigt bevise at det var ejeren af forbindelsen der havde gjort noget ulovligt. Det er lidt anderledes i dag, men dommen ligger stadig til grund for de muligheder man har for at frasige sig kravet omkring opkrævningen.
--
FFHAU! This is 2017, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
#18
myR_
Megabruger
12-03-2017 12:56

Rapporter til Admin
17# Jo Jo Bevares. Men det var nu mere tanken om hvorvidt at IP-Adressen ikke kan bevise noget.. For folk der har modtaget brevet, ved jo godt at de har downloadet/set filmen/spillet/cd'en på et eller andet given tidspunkt. Så er det vel lidt dobbeltmoralsk, fordi du ved du har gjort noget ulovligt, men gør det gerne fordi du ved du ikke kan blive "taget" for det?. Det jo lidt ligesom at stjæle i en butik, her bliver du bare taget istedet?. Altså jeg har da også selv brugt Popcorntime. Så det ikke for at være dobbeltmoralsk jeg siger det, jeg er bare begyndt at tænke over det :).. Skal siges jeg ikke bruger det mere.
--
#19
Pendor
Semi Supporter
12-03-2017 16:16

Rapporter til Admin
#16 er hele husstanden 100% uskyldig? Ved ikke hvordan de opsamler IP'er, men tror ikke de sender til helt tilfældigt udvalgte IP'er.
--
#20
Charly
Nørd Aspirant
12-03-2017 19:50

Rapporter til Admin
#13 Det der tror du da forhåbentligt ikke er lovligt?
--
#21
AKHvid
Maxi Supporter
12-03-2017 21:56

Rapporter til Admin
#18 er kun en af mange som er stoppet med at bruge det, skal ikke kunne sige om det er på grund af frygten for en bøde at han er stoppet, men jeg ved at det er grunden for mange andre, så deres "show" har da haft en effekt af positiv karakter må man sige :-)
--
#22
V3nu1
Supporter Aspirant
13-03-2017 13:23

Rapporter til Admin
#1 Man ville ALDRIG kunne bruge en MAC adresse til noget da du nemt kan bruge macchanger.
--
#23
myR_
Megabruger
13-03-2017 13:49

Rapporter til Admin
21# Jeg gider bare ikke bøvlet med breve.
--
#24
Jintao
Super Nørd
13-03-2017 14:01

Rapporter til Admin
Ot og/eller spam fjernet.
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af |Smash|.
--
Sidst redigeret 13-03-2017 18:57 af Fjummer
#25
Mr. WoLF
Guru
13-03-2017 17:58

Rapporter til Admin
Hvis nu jeg tog et billede af en bil på vejen og bare kunne få oplyst alt info på ejer af bilen med en mail til politiet, så skrive jeg mener bilen har en fart på 130 km/t hvor den kun må have en hastighed på 80 km/t, det mener jeg skal koste 10000 kr. Er det så ok at et advokatfirma sender det til ejer af bilen og mig og advokatfirma så kan dele kagen hvis ejer af bilen bliver bange og betaler? Det er noget forbandet noget at åbne op for og burde være meget ulovligt.
--
#26
Fjummer
HOL Moderator
13-03-2017 18:14

Rapporter til Admin
#25 Det er jo en dybt forkert analogi. Da du ikke bestemmer hverken hastigheden på vejen ej heller ejer rettighederne på bøde/afgifterne for at køre for hurtigt. De IP# som Njord sender ud til er jo ikke hevet ud af den blå luft. En dommer har ment at en forbrydelse har fundet sted og et fornuftigt erstatningskrav er sendt ud. Alt i alt ganske OK, dog er det flere ting som er dybt problematiske. F.eks hvem har downloadet/uploadet pirat materiale, kan men straffe ejeren af IP#, hvor præcis er IP#=ejer, kan en IP# ejer presses til at angive brugeren af netværket, kan et åbent netværk straffes..
--
Yea though I walk through the valley of the shadow of death I will fear no evil for I am the god of death.
#28
Jintao
Super Nørd
13-03-2017 19:03

Rapporter til Admin
Jeg kan ikke se, at opfordring til at #0 rent faktisk gør noget ved sagen falder ind under OG, men ok. :o)
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af |Smash|.
#29
myR_
Megabruger
13-03-2017 19:10

Rapporter til Admin
28# Nej det havde heller ikke undret mig.. Mon ikke 0# har downloadet/set dette materiale? så er det jo lidt dobbeltmoralsk at skulle køre en sag mod dem? for han har jo gjort noget ulovligt...
--
#30
Mion
Super Nørd
13-03-2017 20:33

Rapporter til Admin
Jeg gør noget ved det, jeg er igang med at undersøge. Jeg vil først lige prøve at afklare om der er gået noget galt i "data delingen" fra min internet leverandør, som sagt er det ikke mit IP nummer. og jeg har en konstant fotoserver kørende, som jeg har brugt løbende (med mit faste ip), og dette forlig er dateret mens vi var på ferie. = jeg var faktisk bevist ikke i mit hus på den dato. så ved det ikke er mig. Jeg har også kvitteringer på FAST IP nummer, som sagt det ligner slet ikke det nummer jeg har fået tilsendt, og jeg kan se på historikken at jeg ikke pludselig har haft frit IP... det siger min udbydder også at jeg har haft den faste IP siden 2015. derudover så forstår jeg ikke flere ting. Jeg må dog indrømme jeg gider ikke ud i det store principielle og jeg er sikker på i denne sag er det en reel fejl.
--
Sådan en firkantet dims med en masse ben i en sort box, det er hvad jeg har. og den kan sgu trække hjertefri over Lan.
#31
Mion
Super Nørd
13-03-2017 20:36

Rapporter til Admin
#19 lige til dig.. Husstanden består af MIG, min kone og på det tidspunkt en 1 årige knægt. der er ikke rigtigt nogle af dem der kunne have gjort det, eneste min kone går på internettet med er en firma bærbar og en ipad. hun skal være rimelig skarp hvis hun skal installere software på en af disse. men det siger da lidt om den reelle mentalitet hvis alle mener at alle gør det. Det er da godt vi lever i et samfund hvor alle er skyldige til det modsatte er bevist. ;-) nok om det, for min skyld kan tråden godt lukkes. som jeg forstår proceduren så kommer Njord med en liste af måske 100-200 IP´er, for en GENEREL kendelse, og så sender de breve ud, bevis materialet gennemgåes "generelt" og det kan da sagtens være det IP nummer HAR hentet materiale, men det er stadig IKKE MIT IP NUMMER... jeg forstår hvis det IP nummer VAR MIT IP NUMMER, at der måske var mere om det.
--
Sådan en firkantet dims med en masse ben i en sort box, det er hvad jeg har. og den kan sgu trække hjertefri over Lan.
--
Sidst redigeret 13-03-2017 20:40
#32
Jintao
Super Nørd
13-03-2017 20:45

Rapporter til Admin
#29 jeg modtog i dag et brev fra Njord, med et krav på 2100kr for materiale af "erotisk" art downloaded over Popcorntime / Torrent 3 måned 2016. 1. jeg har haft fast ip BETALT siden 10 december 2015 og det IP nummer der står på sagen er SLET ikke mit. (eneste andet internet abon. jeg har er firma telefon). Njord er ude at skide her. Du kan eventuelt prøve at læse #0, i stedet for at kommentere blindt på sagen...
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af |Smash|.
#33
myR_
Megabruger
13-03-2017 21:09

Rapporter til Admin
32# men sjovt de så alligevel skriver til ham? Noget har jo forbundet ham til den givne adresse
--
#34
Pengekær
Juniorbruger
13-03-2017 21:29

Rapporter til Admin
#32 Enig! Njord skal skrive eksakt hvad for noget materiale, det drejer sig om. De er nødt til at specificere, hvad det drejer sig om. Ellers er det bare pis fra deres side (men det vidste de fleste af os godt). Selv stiller jeg mig tvivlende overfor den software, de bruger. Hvordan ved vi, at den er sikker og sporer ordenligt? #33 Noget har forbundet ham til den givne adresse? Det kan lige så vel være, at Njords (eller dem de hyrer til deres wet-work) procedurer for at sammenknytte IP-adresser med faktisk, real-life personer er det rene malarkey. Det er den hypotese, jeg p.t. abonnerer på.
--
Sidst redigeret 13-03-2017 21:36
#35
Memo85
Semibruger
13-03-2017 21:59

Rapporter til Admin
Har selv fået brev fra Opus Law og Njord. ang. 2 forskelliger filer som de mente jeg havde hentet. De samler IP'er fra evt. utorrent. der kan du se IP / land på alle dem som henter en fil, hvis du uploader den. ( de har lov fra dem der har rettighederne til filen at uploade til at finde folk der henter. ) Så tager de IP adresser som er fra DK til en dommer, og får en dommerkendelse på udlevering af info. At jeg så ikke havde været hjemme den ene gang, og den anden var om natten en hverdag, så der er jeg ikke oppe. Men jeg havde ikke kode på mit wifi, så jeg skrev bare at de måtte selv spørge nabo'er i opgangen og evt. deres gæster o.s.v. Har ikke hørt mere siden. Bare husk at skriv tilbage enden 10 dage, for ellers sender de den vidre til inkasso, og det så er løbet kørt. Og husk evt. journal nummer når du sender mail til dem, så de ikke bare siger at du aldrig har skrevet.
--
#36
Raz
Maxi Nørd
10-04-2017 18:38

Rapporter til Admin
Ved godt det er en gammel tråd, men af ren nysgerrighed, er der nogen der endte med at blive stævnet? Fordi jeg kan se de er igang med en ny runde af deres kampagne: https://www.reddit.com[...] Nu med mobilepay løsning!
--
#37
Jens Ole
Bruger Aspirant
10-04-2017 23:44

Rapporter til Admin
#35 Der sker intet ved at de sender den til inkasso for du har ikke indgået forlig, så du skylder dem ikke penge. Faktisk står du ret godt juridisk hvis de sender den til inkasso for så har de gjort noget forkert. Det vil dog altid være bedst rent juridisk at kontakte dem inden for en rimelig periode og sige at du ikke vedkender dig noget og intet kender til deres beskyldninger. #36 Jeg har lige haft en omgang med dem hvor de påstod at jeg havde hentet noget for over et år siden. Da boede jeg på en anden adresse... Jeg fik spildt en masse af deres tid (og dem af min) og så kravlede de tilbage i deres hule hvor de hører hjemme.
--
#38
Pendor
Semi Supporter
11-04-2017 07:18

Rapporter til Admin
#37 Havde de fået rodet rundt i IP adresserne eller hvordan kunne der være tvivl om det?
--
#39
Jens Ole
Bruger Aspirant
11-04-2017 09:19

Rapporter til Admin
Jeg ved det faktisk ikke. De nægtede først at sende dokumentation for deres påstand og bagefter fik jeg bare en standard smøre om at de havde sporet noget over et torrent netværk og forelagt det en dommer. Jeg sagde ærligt at jeg ikke anede noget om det de påstod og så udbad de sig ekstra tid. Da de havde givet mig 12 dage til at svare, så skrev jeg at det var uacceptabelt at de udkræver hurtigt svar fra en lægperson, men at de som den professionelle part ikke kan svare inden for samme tidsgrænse. Så lukkede de sagen.
--
#40
nakedSundays
Juniorbruger
11-04-2017 12:21

Rapporter til Admin
De har bare taget fat i nogle få buzzord, som de så svinger om sig, for at gøre folk bange. Lur mig om de ikke allerede har en exit-plan, hvor de har en eller anden sø-forklaring om at noget data vi alle bruger, pingede ud som torrents/popcorn time.
--
loveandmusic
#41
Pengekær
Juniorbruger
11-04-2017 12:40

Rapporter til Admin
#39 Lol, plattenslagere confirmed. Minimum må være, at de kan fremvise beviser for det, de anklager folk for. Skulle de her folk ikke forestille at være advokater???
--
#42
Roy Munson
Supporter Aspirant
11-04-2017 15:55

Rapporter til Admin
Dette gælder alle advokat breve med forligsgiro omhandlende ulovlig streaming/download. Der er vitterligt intet at være forvirret over. nægt modtagelsen af brevet. send det uåbnet retur.
--
I got munsoned. - Roy Munson https://pbs.twimg.com[...]
--
Sidst redigeret 11-04-2017 15:56
#43
P.Nutz
Elitebruger
11-04-2017 19:17

Rapporter til Admin
#42 Hvad så hvis det ligger i din postkasse? Holder det at sende tilbage?
--
6700K - GTX 1080ti - 1440p
--
Sidst redigeret 11-04-2017 19:17
#44
Roy Munson
Supporter Aspirant
11-04-2017 19:27

Rapporter til Admin
#43 kryds dit navn over og skriv et 4 tal med en cirkel omkring. derefter smid den i en rød postkasse. så modtager postnord den og sender den retur.
--
I got munsoned. - Roy Munson https://pbs.twimg.com[...]
#45
P.Nutz
Elitebruger
11-04-2017 20:19

Rapporter til Admin
#44 Lyder mærkligt at modtage et brev med ens navn på og uden at kende indholdet på forhånd, sende det retur. At nægte modtagelse kan man ikke rigtig da det allerede er modtaget. Siger ikke at det ikke passer det du siger, men undrer mig blot over det.
--
6700K - GTX 1080ti - 1440p
#46
Noj
Gæst
27-02-2018 19:21

Rapporter til Admin
Nu sender de igen breve ud og jeg er sgu lidt bange, det må jeg indrømme. Sidste år modtog jeg også et brev og valgte at betale da jeg blev skræmt. Jeg har ikke downloaded noget siden, men det nye brev drejer sig om et tilfælde i 2016. Nu sender de altså dette brev med et beløb der er dobbelt så stort. Kan de forsætte med set her, så går jeg på røven :(
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#47
mrKayne
Nørd Aspirant
27-02-2018 19:30

Rapporter til Admin
#46 Eller du kan bare benægte, som alle andre opfordrer til i disse sager?
--
#48
ToFFo
Guru
27-02-2018 19:33

Rapporter til Admin
#46 - Skriv til dem, at du ikke kender til det nævnte forhold, og du gerne ser dokumentation for at det er foregået, da du ikke mener du har gjort det de anklager dig for. Simple as that. Kære Njord, Jeg kan ikke anerkende jeres krav og ønsker ikke at betale jeres forlig, da jeg ikke har udført nævnte handling. Jeg ser gerne i sender mig dokumentationen på at det nævnte skulle være foregået fra en computer som jeg ejer. Hvis ikke jeg ser dokumentation fra jer indenfor rimelig tid, ser jeg sagen som afsluttet. Noget i den retning. De havde endda nosser til at skrive at jeg har downloaded ulovligt materiale fra en Macbook. Jeg ejer ikke en, og det skal jeg aldrig have.
--
- Indsæt signatur -
#49
Wing Man
Nørd
27-02-2018 19:42

Rapporter til Admin
#48 Det et endda lige meget om det er sket på en PC du ejer, de skal bevise at du har gjort det. Har andre adgang til PC'en, så kan det også være dem.
--
Den som ler sidst, tænker langsomst!
#50
DownClock
Guru
27-02-2018 19:53

Rapporter til Admin
#46 Nice try Njod.
--
#51
Noj
Gæst
27-02-2018 20:12

Rapporter til Admin
#48 Tak for svaret, det må jeg prøve. Håber bare at de snart lader mig være i fred.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#53
Jim Night
Guru
28-02-2018 09:55

Rapporter til Admin
#52 De kan da ikke bevise hvem der har hentet filen med Maverick Eye. De kan vel højst bevise at det er en ip adresse, som måske har været benyttet af 200 mennesker på en gang...
--
Livet på jorden er kun generalprøven før premieren!! Se profil for specs
#54
Marden
Gæst
28-02-2018 10:03

Rapporter til Admin
Jeg fik også et brev, 1. januar 2015 kl. 10:01 skulle have hentet ?filmen A Walk Among the Tombstones. IP adressen var korrekt, men jeg havde taget mit net ud den uge da vi var på miniferie og vi var slet ikke hjemme der + de skrev jeg brugte uTorrent på en PC. Dengang havde vi kun Macs. Skrev dette til dem og de blev fandme ved, så skrev jeg bare "fint så ses vi i retten, jeg har mit på det rene". Hørte aldrig fra dem igen, men hvordan fanden de har fået min IP + adresse fra er mig et under. Fup og svindel, det var iøvrigt samme advokatfirma som senere samme år blev bustet i at lave en masse fusk.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#60
Reklame Nej Tak
Gæst
04-01-2019 14:32

Rapporter til Admin
#52: Usmagelig reklame hvor der i bunden på jeres hjemmeside står, at I kan "håndtere sagen" med advokatfirmaerne for et beløb på 500 kr. men ikke nævner, at det hele kan klares med et simpelt "skabelonsvar" fra eks. antipiratgruppens hjemmeside. Og rigtig flot du prøver at få det hele til at lyde som om, at der snart kommer et modspil fra OPUS og Njord med stævninger og lort, når der i virkeligheden ikke vil ske en skid. Loven har hele tiden været den samme, og disse pseudoadvokater vil adrig kunne bevise noget som helst, jo mindre folk selv indrømmer, at de har hentet noget.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Njord - dybt forvirret.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login