Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hvordan undgår man alt for høj beskatning

Af Gæst NAN | 21-08-2018 20:47 | 3352 visninger | 49 svar, hop til seneste
Hej Jeg har indgået en kontrakt med en virksomhed som ønsker at ansætte mig som konsulent på en kontrakt uden udløb og med 3 måneders opsigelse fra begges side. Jeg får 87.000 om måneden uden overarbejde og skal selvfølgelig betale den nødvendige skat - dog rammer jeg rimeligt meget over grænsen for topskat. Virksomheden som jeg har indgået kontrakt med er med på at de får en faktura fra mig hver måned - så jeg gør det at jeg ansætter mig selv i et ApS. ApS'et udbetaler så 50.000 til mig i løn om måneden og beholder de resterende penge i ApS'et. Er der nogen måde at ApS'et kan investerer de sidste penge med et fornuftigt afkast som samtidig er fradrags berettiget
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
TheMoller
Super Supporter
21-08-2018 21:01

Rapporter til Admin
Det vil jeg ikke mene, da du jo som udgangspunkt beskattes af alt overskud. Husk at selskabet også betaler 22% skat af et evt. overskud.
--
#2
SaxMan
Ultrabruger
21-08-2018 21:03

Rapporter til Admin
Husk feriepenge samt pension. Plus du må vel godt trække udgifter til husleje til kontoret og bil fra?
--
#3
jhc9817
Super Supporter
21-08-2018 21:09

Rapporter til Admin
....
--
Sidst redigeret 21-08-2018 21:10
#4
Olau
Gæst
21-08-2018 21:34

Rapporter til Admin
Der er intet i vejen for, at du stifter et APS som konsulentvirksomhed og fakturere herfra. Skat kan dog anfægte, at du kører "løn" ind gennem selskabet, og de vil se på realia frem for hvordan dine små krumspring er strikket sammen (læs: hvis du har indgået en kontrakt der tilnærmelsesvis minder om et ansættelsesforhold kan det medføre problemer ift. SKAT). Hvis du mener, at din kontrakt underbygger at du er mere konsulent (dvs. INGEN opsigelsesfrist mv. - du kan dog "projekthyres" - snak med en revisor) så kan du jo fradrage en lang række omkostninger (fx kørepenge, udstyr til konsulentvirksomheden, husleje m.v.) , og du kan vælge at udbetale løn op til topskattegrænsen og herudover udbytte op til 27% grænsen. Hertil kan du indbetale op til grænserne på pensionsordninger, så er du ved at være "der oppe af" - du kan således udbetale ca. 650 t.kr. uden at ramme topskat og ca. 100 t.kr. i udbytte hvis du er gift. Dog vil jeg godt sætte et stort spørgsmålstegn ved dine hensigter med at drive din virksomhed. Overvej derfor den anden mulighed: Få pengene som løn!? Indbetale til pension mv. op til grænserne (på begge ordninger)? Det er ca. 100 t.kr. årligt. Således beskattes du af ca. 850 t.kr (efter AM-bidrag) hvilket medfører topskat af ca. 350 t.kr. (alt afhængig af dine øvrige personlige forhold). Vi snakker en ekstra skat på ca. 50 t.kr. årligt ift. at undgå topskat, mon ikke du overlever? Jeg er revisor og tjener selv ca. 1 mio. årligt. Betaler med glæde min skat så jeg kan sove om natten.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
Thomas
BOFH
21-08-2018 21:56

Rapporter til Admin
#4>>Der er jo ikke noget galt for at en virksomhed laver en kontrakt med en anden virksomhed om at levere en konsulent opgave. Den løsning er jo meget normal og er noget man tit oplever. Så opsigelsen burde ikke være noget problem, blot kontrakten er skrevet rigtig. Men er enig i at der ikke er det store og spare, da de store skatte huller er forsvundet. Men kan han leve med "kun" at have ca 45.000 kr. i løn om måneden (ja ved godt der er lidt pension man kan lege med også), så kan han jo lade de resterende penge blive stående i virksomheden til at investere med eller blot opsparing til når kontrakten en gang er udløbet (for det gør de altid) og han har nogle måneder uden indtægt.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#6
Olau
Gæst
21-08-2018 21:59

Rapporter til Admin
#5 var det for kompliceret, at jeg pointerede han godt kunne "projekt-hyres"? Han kan IKKE have 3 måneders gensidig opsigelsesfrist uden at SKAT anser dette for at være et ansættelsesforhold.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
ToFFo
Guru
21-08-2018 22:05

Rapporter til Admin
Kan man ikke bare flytte overskydende penge ind i ApS, og så flytte ApS overskuddet ud af landet? Selskabet kan jo ikke betale skat af penge der ikke er der.
--
- Indsæt signatur -
#8
Humolus
Super Nørd
21-08-2018 22:09

Rapporter til Admin
Du skal jo så også betale moms eller lønsumsafgift alt efter hvilken branche du er i, tror du skal snakke med en revisor om hvad der bedst.
--
Man skal ikke kaste med sten, når man selv er i en hashrus
#9
|Smash|
Forumansvarlig
21-08-2018 22:14

Rapporter til Admin
#6 Aftalen bliver lavet mellem 2 firmaer. #0 er ansat i eget konsulentfirma. Konsulentfirma laver aftale med 3 måneder gensidig opsigelse med virksomhed. Det er der ikke noget i vejen for. Aftalen mellem de 2 virksomheder skal dog kun lyde på "en konsulent" og ikke en navngivet person, f.eks. "Nan Nansen".
--
Bazinga! Problemer med en Admin/Moderator? Spørgsmål vedr. en tråd/et indlæg? - Send en mail til undertegnede. FFHAU!
#10
Olau
Gæst
21-08-2018 22:15

Rapporter til Admin
Alt andet lige snakker vi vel ex moms, da arbejdsgiver jo (alt andet lige) får fradrag for momsen.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#11
NAN
Gæst
21-08-2018 22:17

Rapporter til Admin
Tak for jeres svar Jeg er klar over at kontrakten udløber på et tidspunkt - grunden til at opgave stiller har indgået kontrakten er at de har søgt efter folk med mine kvalifikationer mere end 1 år og ikke har fået en ansøgning. Da denne typer opgaver er svær at besætte i 3-kants området. - Jeg har flere andre store kunder allerede og den nye opgavestiller har indvilliget i jeg arbejder for dem 10 - 15 timer om ugen. Dette betyder at jeg får en lang arbejdsuge men samtidig med er jeg ikke så følsom for at kontrakten på et eller andet tidspunkt ophører. Jeg er ikke interesseret i at udbetal en stor løn til mig selv da jeg har ret få faste udgifter. Mine faste udgifter er under 15.000 kroner om måneden så der skal ikke være en stor indtjening for at oppebære min levestandard.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#12
Olau
Gæst
21-08-2018 22:21

Rapporter til Admin
#9 - igen, det er realia der er gældende. Det er formentlig folk som dig der ryger i seriøse problemer når skat kigger forbi ;o) man kan lave alle mulige krumspring, når alt kommer til alt bliver der lavet en vurdering. APS, ingen ansatte, hovedaktionær spiller central rolle i arbejdets udførelse, få kunder, opsigelsesfrist. Jeg ved hvordan det vil ende :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#13
fisk7aal
Supporter Aspirant
21-08-2018 22:34

Rapporter til Admin
Det bedste råd du har fået i denne tråd er at snakke med en reviser. Noget andet du kan gøre: 1. Stem på Liberal alliance eller Nye Borgerlige, da det er de eneste partier, der vil have skatten ned. 2. Flyt til et andet land med et mere rimelig forhold til hvad der er dit, og hvad der er statens. 3. Brug alle de fradrag du er berettiget til.
--
#14
Jim Night
Guru
21-08-2018 22:41

Rapporter til Admin
Nemmeste måde at undgå så høj beskatning er at blive alm. lønmodtager i middelklassen. Der er INGEN krumspring at udnytte...
--
Livet på jorden er kun generalprøven før premieren!! Se profil for specs
#15
RaGe_22
Semi Nørd
21-08-2018 22:45

Rapporter til Admin
#14 Og hallelujah for det :) sjovt at se folk panikke når de rammer topskat.
--
Better to reign in Hell, than serve in Heaven
--
Sidst redigeret 21-08-2018 22:46
#16
Jim Night
Guru
21-08-2018 22:48

Rapporter til Admin
#15 Jeg har betalt topskat én eneste gang, og det skyldes udelukkende min egen uopmærksomhed!!
--
Livet på jorden er kun generalprøven før premieren!! Se profil for specs
#17
Thomas
BOFH
21-08-2018 23:09

Rapporter til Admin
#12>>der er jo ingen tvivl om at der skal en revisor ind over, for at finde den rette løsning. Men når jeg skrev var det jo fordi at du stillede det op som om at en gensidig opsigelig kontrakt ikke kan laves og det er forkert. Spørgsmålet er om den virksomhed #0 ville kunne oprette vil blive betragtet som en reel virksomhed. #16>>Jeg vil da personligt gerne betale så meget topskat som muligt, jo mere jo bedre. Det betyder jo at jeg har en høj løn.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#18
Olau
Gæst
21-08-2018 23:26

Rapporter til Admin
#17 Er du ikke revisor da? Du mener det er forkert, at #0 ikke med rette kan kører hans indkomst gennem et 100 % ejet selskab? Jeg kan garantere dig for, at den gensidige uopsigelighedsperiode i dette tilfælde vil være det faldende punkt :o) Det er præcis hvad der kendetegner et ansættelsesforhold, og er han samtidig hovedaktionær, eneste ansatte, 1/få kunder m.v. er det 100 % sikkert, at SKAT ikke vil godtage det setup. De ville måske hvis der ikke var uopsigelighed, og hvis han kan dokumentere at han forventer eller har leveret lignende ydelser til flere andre (samt udbyder hans arbejdskraft/tid). P.s. ja der skal en revisor ind over det, og der kan være små ting der gør en forskel ift. de faktuelle forhold i det omtalte setup. Pp.s jeg er tilfældigvis revisor. Nå - det var ikke for at starte en diskussion, man bliver bare træt når folk kloger rundt i alt muligt. Bottom line - skat ville kunne gå ind og lave en individuel vurdering, man kan være heldig og man kan være uheldig - jeg har tråden igennem blot påpeget de mest springende punkter.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#19
Thomas
BOFH
21-08-2018 23:40

Rapporter til Admin
#18>>Prøv nu for pokker at læse hvad jeg skriver, ikke hvad du tror jeg skriver! Jeg er jo fra starten af enig med dig og tilføjer blot at der intet galt er for at 2 virksomheder laver en løbende aftale med en gensidig opsigelse. Jeg har arbejdet i konsulent branchen og det er helt almindelig praksis. Problemet er at han er ejer, har en kunde og ingen ansatte, som du jo skriver og derfor er hans kontrakt vigtig. Det faktum at han jfr #11 har flere andre kunder kan dog hjælpe hans sag
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#20
Ninja777
Junior Supporter
22-08-2018 07:33

Rapporter til Admin
Problemstilling: 1. Du kan blive anset som reel lønmodtager (selvom du laver det fra et ApS eller enkeltmandsvirksomhed) - Såfremt du f.eks. ikke har nogen risiko ved det arbejde du udfører. Mener det hedder for egen regning og risiko. 2. Har du et ApS, kan du kun få pengene ud enten via løn eller udbytte. Tager du løn ud, bør du ikke komme over 498.800 kr. (efter AM) 542.174 kr. (før AM) her i 2018. Betaler du selv (og ikke dit ApS) ind til en pension (grænse på 50.400 kr.) Gør dit ApS er der ikke fradrag for dig. ApS'et skal lave et regnskab som det skal indsende hvert år. Herudover bogføring osv. 3. Såfremt dit overskud i ApS (omsætning minus løn minus diverse omkostninger) stadig giver positiv, skal der betales 22%. Efter de 22% er trukket fra, kan du hæve udbytte af resten. Der er minimal forskel på at hæve løn til topskat og udbytte til grænsen (52.900 kr., dobbelt hvis gift. og denne grænse hedder Aktieindkomst, så har du andet her skal du lige huske det) 4. Du kan også klare det som en enkeltmandsvirksomhed, og bruge Virksomhedsskatteordningen. Her er det muligt at "gemme" sit overskud, betale aconto skat på 22%. Og hvis du hæver mindre end du bruger, så har du mulighed for at komme under topskattegrænsen. Så i de år hvor det ikke går så godt, så hæver du af det du tidligere har gemt væk. VSO kræver bogføring og opdeling mellem privat og erhvervsøkonomien. Det kunne måske give mening at henvende dig til en godkendt revisor, så du får lavet det rigtige. Det koster nok lidt, men er nok givet godt ud.
--
#21
Lobber333
Guru
22-08-2018 07:54

Rapporter til Admin
Utroligt som dem som tjener meget vil have mere :/ Vores dejligfamilie tjener ikke engang 42000kr ( efterskat i måneden ) Vi har det nu meget godt. Så betal din skat. Du vil jo gerne have de goder det giver dig senere i livet eller ved behov.
--
Top nørd med en tilfreds kone : sådan da hehe
#22
fransfrakker
Junior Supporter
22-08-2018 08:24

Rapporter til Admin
Der er kun et rigtigt svar i denne tråd. FÅ EN REVISOR! Stort set alle jeg kender, der er gået konsulent vejen, siger det er de bedste 10000/år de nogensinde har givet ud. Der er millioner af ting at tage højde for, og det er ikke muligt selv at klare, medmindre man laver en kæmpe tidsinvestering selv.
--
#23
Charly
Nørd Aspirant
22-08-2018 08:59

Rapporter til Admin
#21 Eet fordomsfuldt. Der er vel ingen, der er interesserede at betale mere skat, end de skal.
--
#24
kemad
Maxi Supporter
22-08-2018 09:05

Rapporter til Admin
#21 42.000 efter skat virker i mine øjne filme også som en fin udbetaling da. Så jeg ville da heller ikke klage. #0 Lyt til Olau - og rådene om revisor hvis det er du vil fifle. Jeg kan kun sige at selv i virksomhed bliver virksomheden beskattet af overskuddet, og når du vælger at udbetale skal du alligevel beskattes. Du udskyder det i princippet bare ... Jeg forstår ikke alle de problemer ved at tjene mange penge. Betal den skat der skal til og nyd en høj løn :)
--
Z270-P ; 1000W Coolermaster GOLD ; I5-7600K ; MSI 1080 ; 2x8 GB DDR4 2400MHz ; Evo-840 250GB + 1TB ; X61 Kraken ; Phantom 820
#25
MOAAA
Semibruger
22-08-2018 09:06

Rapporter til Admin
#21 Slap dog af med den glorie.. det er sgu da klart når man knokler for at tjene mere, at man gerne vil undgå at for hver 10. time man arbejder skal de sidste 1,5 time være gratis arbejde som straf for at man arbejder eller tjener mere. Og #0 få fat på en revisor, min har virkelig hjulpet på sagerne og er alle pengene værd. #23 Nej det er der faktisk ikke, for da SKAT havde en frivillig skattekonto var der kun 350 mennesker der betalte til sammen - hold nu fast - 92.000 kr. ekstra i skat og en stor luns af dem var fejlindbetalinger da de tog fejl af kontoen. Så nej alle de danskere der siger de gerne betalte mere er fulde af løgn.
--
Sidst redigeret 22-08-2018 09:08
#26
TheMoller
Super Supporter
22-08-2018 09:12

Rapporter til Admin
#21 42.000 er da også et stort beløb efter skat. Det tror jeg ikke en gennemsnitsfamilie har. Jeg synes min kæreste og jeg har mange penge og anser os for at være ret godt betalt. Vi har 39.000 om måneden. ... når man selv bor i glashus.
--
#27
Bangca
Bruger Aspirant
22-08-2018 09:48

Rapporter til Admin
flyt penge ud af landet :)
--
#28
zzup
Semi Nørd
22-08-2018 10:35

Rapporter til Admin
Hvorfor udbetale så høj løn til dig selv? Lad pengenge stå i virksomheden, og kun udbetal hvad du har brug for, virksomhedsskatten er lavere end din personlige skat.. Grænsen til topskat er omkring de 490.000kr så udbetal under de beløb til dig selv, og husk at du kan betale ind til pension, for at sænke din skattepligtige indkomst..
--
i7-7700k, z270, 1080ti OC 11gb, m2 ssd 960 evo 500gb,
--
Sidst redigeret 22-08-2018 10:35
#29
TheMoller
Super Supporter
22-08-2018 11:28

Rapporter til Admin
#28 har du overhovedet læst tråden?
--
#30
zzup
Semi Nørd
22-08-2018 11:54

Rapporter til Admin
#29 Du mener kommentarene? nope.. Men det ændrer stadig ikke på, at det er bedre at lade pengene stå i virksomheden end det er at udbetale dem som løn..
--
i7-7700k, z270, 1080ti OC 11gb, m2 ssd 960 evo 500gb,
#31
Charly
Nørd Aspirant
22-08-2018 12:12

Rapporter til Admin
#0 Min situation er ikke helt den samme som din, idet jeg har en virksomhed og ikke noget, der ligner en ansættelse i en anden virksomhed, men jeg gør i store træk det, som Olau foreslår. Jeg udbetaler løn til mig selv op til topskattegrænsen, som er 542.283 kr. i 2018. Derefter betaler jeg selskabsskat af overskuddet i virksomheden og flytter det til et holdingselskab, hvor jeg herefter kan udbetale udbytte til mig selv (52.900 kr. til 27% skat) og investerer resten af overskuddet. Når først der er betalt selskabsskat af pengene, giver det ikke længere mening at udbetale det som løn, men udbytte op til grænsen på 52.900 kr om året.
--
#32
wazer^
Junior Nørd
22-08-2018 12:30

Rapporter til Admin
Du skal investerer pengene i december og få dem skattefrit udbetalt, det kan du gøre hver år i nov,dec.
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
#33
Jim Night
Guru
22-08-2018 12:52

Rapporter til Admin
#17 Jeg vil nu hellere have tid til familien. Jeg har ikke brug for at køre i en ny Mercedes og bo i et hus til 5+ millioner.
--
Livet på jorden er kun generalprøven før premieren!! Se profil for specs
#34
MOAAA
Semibruger
22-08-2018 13:34

Rapporter til Admin
#33 Nu er flere penge jo ikke ensbetydende med du nødvendigvis skal arbejde mere, meget handler også om hvilken stilling eller hvilket firma du har banket sammen.
--
#35
Jepperdepper
Giga Supporter
22-08-2018 14:10

Rapporter til Admin
#33 Man kunne også give den gas i 5-10 år og leve resten af sit liv uden at lave en skid (eller i hvert fald kun det man synes er sjovt)? Hvem kunne ikke tænke sig det? At tjene meget er ikke ensbetydende med, at man arbejder 80 timer i ugen. Jeg er selvstændig på 3. år som webudvikler, og mit mål er at opnå økonomisk succes men samtidigt ikke arbejde mere end 40 timer om ugen. Jeg går hjem kl. 16 hver dag. Jeg sad på en arbejdsplads før til en lille løn, da jeg var i lære. Jeg lavede 90% af hver opgave og var også involveret i salg og kundehåndtering. Hvorfor ikke blive selvstændig og score alle pengene men lave samme arbejde, tænkte jeg? Og her er jeg så nu. Det er klart, at jeg har investeret en del flere timer de første 1-2 år, for jeg skulle jo opbygge en kundebase og portfolio, men nu er det en del nemmere. Jeg hører tit de her fordomme om, at tjener man mange penge, så kan man ikke være familiemenneske. Gu' kan man så. Jeg er blevet selvstændig for at designe mit eget liv.
--
Sidst redigeret 22-08-2018 14:12
#36
Jim Night
Guru
22-08-2018 14:46

Rapporter til Admin
#34 At banke et firma sammen er som regel meget tidskrævende. Og de lykkedes ikke altid.
--
Livet på jorden er kun generalprøven før premieren!! Se profil for specs
#37
MOAAA
Semibruger
22-08-2018 15:19

Rapporter til Admin
#36 Ja det ved jeg. Been there done that. Lykkedes i andet forsøg heldigvis.
--
#38
Troelsen
Gæst
22-08-2018 17:48

Rapporter til Admin
#35 - Definer økonomisk success? Hvis man tror, at det at være successfuld erhvervsdrivende er en dans på roser, så skal man lige hive hovedet op af jorden. Det er ikke en forkert betragtning, at det er svært at forene familieliv og livet som selvstændig. Flot hvis du har klaret det, og at du efter 5-10 år kan lave ingenting - men mon ikke det bare er en lille dagsdrøm du leger med? Du kommer nok til at opleve op og nedturer, sove dårligt om natten, opleve modgang i banken i nedgangstider, opleve gode tider hvor livsstandarden stiger for så ikke at kunne blive opretholdt på sigt. Og så har du nok ingen pension når du rammer 67 :) Jeg håber ikke jeg har ret.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#39
Jepperdepper
Giga Supporter
22-08-2018 19:00

Rapporter til Admin
#38 Du har heldigvis ikke ret, men som jeg skrev krævede de første år da hårdt arbejde. Jeg er ikke nået dertil endnu, som jeg skrev i første sætning. Det var bare et andet synspunkt og indspark til #33. Om jeg når dertil lige så hurtigt er ikke sikkert, for mit mål har som sagt altid været at få succes som selvstændig men uden at arbejde mere end 40 timer. Det kan ikke lade sig gøre i alle brancher og typer virksomheder, selvfølgelig kan det ikke det, men som webudvikler er det såmen ikke så svært, hvis du er dygtig nok. Det skal ikke lyde som om det er nemt. Det synes jeg heller ikke, at jeg fik det til at lyde som i #35, men vi lever i en tid, hvor mulighederne aldrig har været bedre. Jeg vil bestemme hvordan mit liv skal være.
--
Sidst redigeret 22-08-2018 19:01
#40
Nan
Gæst
19-10-2018 21:17

Rapporter til Admin
Hej Ville lige komme med en opdatering på min oprindelige post. Jeg har fået forhandlet en bedre aftale på plads så jeg nu får 104.000 om måneden. Samt har kunne skaffe et par ekstra kollegaer til virksomheden som giver en yderligere bonus. Derudover har jeg fået 3 nye kunder så alt i alt har jeg en månedlig indtægt i virksomheden på 150.000 før egen løn på 50.000. Ændre det nogen af jeres forslag ?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#41
syncmarster
Junior Supporter
19-10-2018 21:40

Rapporter til Admin
#40 prøv at spørge din revisor. Nu hvor du har så travlt med at fortælle om hvor mange penge du tjener, må du have råd til at betale for en time ekstra....
--
To stk. En stationær og en bærbar.
#42
Mig
Gæst
19-10-2018 21:41

Rapporter til Admin
#40 Yeps, så kan du smide nogle tusinde denne vej hver måned: https://www.unicef.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#43
Fc Junkies
Nørd
19-10-2018 21:44

Rapporter til Admin
Egentligt sjovt at man tjener så mange penge, men tænker at det er smart at spørge omkring beskatning på et forum i stedet for at bruge en lille sum på en fagperson...
--
Mvh Fc Junkies
#44
thechillum
Megabruger
19-10-2018 21:51

Rapporter til Admin
Forventet års indkomst 1.800.000-2.000.000kr og du bruger hol.dk som revisor. Du virker til at være alle pengene værd...
--
Sidst redigeret 19-10-2018 21:55
#45
bighair
Semibruger
19-10-2018 22:48

Rapporter til Admin
han lyver
--
Bighair
#46
Perfod
Elite Supporter
19-10-2018 23:31

Rapporter til Admin
Tjer så lidt som muligt
--
#47
Luske!
Ultra Supporter
21-10-2018 17:51

Rapporter til Admin
Vær opmærksom på at det vil blive betragtet som skattesvig, såfremt virksomheden bare betaler den regning som kommer fra dit ApS. Virksomheden har indeholdespligt, da alle naturligvis ellers ville lave den løsning. Så pas på med ovenstående, strafferammen siger fængsel. Mvh Skattekonsulenten
--
There is a difference between knowing the path and walking the path.
#48
stenergut
Supporter Aspirant
21-10-2018 19:13

Rapporter til Admin
Eh, betal de 15% og vær glad?
--
#49
Mattii
Ultra Nørd
22-10-2018 10:40

Rapporter til Admin
Få dig en revisor - Hvis han/hun er dygtig kan de altså nemt tjene sig selv hjem.
--

Opret svar til indlægget: Hvordan undgår man alt for høj beskatning

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning