Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

hjælp - bolig - hva nu ?

Af Gæst dumped | 03-11-2018 15:22 | 1516 visninger | 18 svar, hop til seneste
Hej HOL Sorry at jeg skriver fra gæstebruger, men det er hvad det er. Anyway. For at gøre en lang historie kort.. Efter 3 års forhold, har kæresten valgt at hun vil være alene. Ergo, står jeg nu og er fucked. Det materielle går jeg ikke højt op, men mit problem er, at jeg skal finde et sted at bo (og hvor man må have en hund) Hvad gør man i sådan en situation - for jeg har aldrig prøvet dette før. Har altid været mig der havde en bopæl til at starte med, og "hun" så har måtte flytte. Jeg er 34 år, og muligheden for at flytte "hjem" er der ikke, da de ikke må have hund hvor de bor. Har har for et år siden cuttet hele min vennekreds, ergo har jeg intet netværk som jeg fx kunne bo hos midlertidig. Jeg er sådan set ligeglad hvor henne i landet, da jeg alligevel skal starte forfra, fra bunden af med alt. Alle de boligselskaber jeg har kigget på, er der minimum 2 års ventetid - også selvom det er en 1 værelse.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
JohnnyGogo
Maxi Supporter
03-11-2018 15:36

Rapporter til Admin
er ked af at sige det men mig bekendt er der ikke nogle akutte boliger i landet - hvor man kan have sin hund med. Har selv boet i en bolig hvor man ikke måtte have hund, hvor jeg pludselig fik et trussels brev om at hunden skulle væk inden få x antal dage, ellers ville lejemålet blive opsagt. Bedste/hurtigste løsning er nok at finde noget midlertidigt/fremleje på dba, eller boligportalen eller lign. hvis du insisterer på at beholde hunden det tog mig 12 mdr at få en bolig fordi jeg har min hund - på trods at af jeg havde været skrevet op i over 15 år i KAB, og havde samtidig også lidt større månedlig budget end en studerende f.eks. ift. husleje krav(valgte lejligheder op til 9000 kr om måneden)
--
Meshify Mini / Z270I / 7700K / Nh-U12S / 16GB Dominator Platinum(3200) / RTX 2070 Strix / RM750x V2 / 2TB SSD / Creative Katana / AOC AG322QCX
#2
laof
Superbruger
03-11-2018 15:37

Rapporter til Admin
"Flygtninge" krisen har desværre gjort, at alle et værelses i hele landet er givet til "flygtninge". Så de byer man før kunne få en lejlighed fra den ene dag til den anden, er der nu flere års ventetid, og kommunerne/regeringen er ligeglade. Du kan sikkeret leje noget på det private, hvis du har råd.
--
#3
Vandkanden
Elitebruger
03-11-2018 15:39

Rapporter til Admin
First off.. Respekt for ikke at gå af med din hund! Så mange mennesker som anskaffer sig dyr for så blot at gå af med dem som var det ingenting! Kæmpe high five herfra! Hvad med boligportal.dk? Og diverse facebook grupper med lejeboliger-- dem jeg er i (for Odense/fyn) bliver der ret så ofte meldt ud, at der er nye lejeboliger til leje. Har du et budget ift. husleje osv? Jeg har selv katte, så jeg ved hvor pisse svært det er, at finde et acceptabelt sted at bo, hvor man må have dyr. Jeg er selv lejer hos Barfoed i Odense. Totalt lækker lejlighed, hvor man gerne må have dyr. Prøv og gi' dem et kald på Mandag og hør om det har noget ledigt snarrest, hvor man må have dyr. Best of luck man!
--
#4
Akasut
Giga Nørd
03-11-2018 15:41

Rapporter til Admin
Hjemløs, der er ingen interesse for at stille housing til rådighed i Danmark mere, det eneste nybyggeri der sker er til familier og studerende. Jeg har selv løbende kigget på lejligheder i en provinsby gennem et halvt årti, det er de samme 5-10 annoncer hver gang. Det er dødt, tomt. Alt er styret af boligselsskaber hvor de kræver penge for ventelister, men det kan man jo ikke bruge til noget medmindre man konstant vil flytte, mens man allerede har lejlighed som "upgrade af lejlighed". Det løser netop ikke problemet med at man skal have noget at bo i, her og nu. Noget familie var nødsaget til at bo i campingvogn i længere stykke tid af samme årsag, sat for døren lige pludselig. Andre jeg har hørt om, har måtte sove og bo i deres bil. Prøv nogle af de gratis lejligheds portaler i Danmark og se hvilke annoncer der er, kan være du er heldig. Nuværende lejlighed jeg sidder i blevet slået op en fredag lidt over middagstid, jeg var nummer to i køen da jeg kontaktede dem prompte (rent held mht timing), og Mandag morgen tidlig var der rundvisning og jeg tog lejligheden. Allerede 13 folk stod klar efter få timer annoncen blev indrykket. Et tegn på kæmpe efterspørgsel og lille udbud, hvilket måske også forklarer de sindsyge dyre lejlighedspriser man ser i DK efterhånden. Jeg tror det var https://www.boligportal.dk[...] jeg anvendte. Men hvis du ingen krav har er dine muligheder selvfølgelig større.
--
#5
dumped
Gæst
03-11-2018 16:10

Rapporter til Admin
Om jeg så fik tilbudt 1 Million kr. for min hund, går jeg aldrig af med hende. Det er det jeg frygter kommunen vil "tvinge" mig til, men det kommer aldrig på tale. Så hellere bo på en sten. Jeg går pt. sygemeldt pga. en discus, desværre. Burde være klar om 5-6 mdr :( har altid været selvforsørgende og jeg HADER som ind i helvede at modtage hjælp fra det offentlige, men det er der jeg er nu :( Har prøvet at kigge på boligportal, synes bare ikke der er noget at finde med mindre man vil betale 8-12.000 kr pr mdr i husleje :(
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
Ali
Super Nørd
03-11-2018 16:16

Rapporter til Admin
Her er 401 boliger til leje i hele landet der koster op til kr 8000: https://www.dba.dk[...] Så er det bare at gå i gang med at kontakte udlejerne og høre om hund er tilladt og evt indkredse et selvvalgt geografisk område. Held og lykke med søgningen....og helbredet.
--
Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.
#7
Rumleskafte
Superbruger
03-11-2018 17:01

Rapporter til Admin
Svært at gøre meget for dig når vi ikke kender din økonomi (max beløb om måneden) samt hvor du vil bo. pt er det jo lejers markedet, ihvertfald i Århus området. Har set mange lejligheder til leje, men igen når vi ikke aner hvad du max kan lægge om måneden så er det svært
--
#8
kb-
Semi Nørd
03-11-2018 17:15

Rapporter til Admin
Prøv boligsiderne på Facebook. Der er ting fra dag til dag i udkantsområderne. Hvordan er din økonomiske situation? Jeg har set boliger på airbnb hvor der var hund tilladt, mener endda der var få boliger til ca 100-150 kr om dagen med mulighed for langtidsleje. Har du ikke noget arbejde hvis det må være hele landet?
--
.
#9
Flagg
Gigabruger
03-11-2018 19:35

Rapporter til Admin
Jeg har en campingvogn, jeg gerne vil leje ud. Den står i en stor tør lade. Der er strøm og Internet. Hund er OK, hvis den er velopdragen og kan omgås mine 2 Flatcoat Retreiver. Beliggenhed: 7400 Tidsbegrænset: 6 mdr. fra 1/11 2018. Der er plads til indendørs parkering af bil.
--
Sidst redigeret 03-11-2018 19:39
#10
DUmped
Gæst
03-11-2018 19:59

Rapporter til Admin
#7 Altså pt. da det er sygedagpenge jeg går på, er det 8.800kr udbetalt :-/ Total snot, når man kommer fra en løn med 18-19 udbetalt.. #8 Jeg blev fritstillet fra tidligere arbejde pga discussen. Derfor er jeg åben for hele landet. #9 Tak for tilbuddet, men må afslå desværre. Kommer det der til, så har mine forældre en campingvogn (fastliggene i holbæk) Til jer andre, tak for rådene. Vil søge alt det jeg kan.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#11
Slæden
Junior Supporter
03-11-2018 20:15

Rapporter til Admin
Der findes huse, som du kan leje, min søster var husvild mellem 2 huse sidste vinter, hun lejede et sommerhus i hele vinterhalvåret, hvor hun kunne have sin hund også ;-). Det var endda med udsigt over Mossø (8660)
--
6800K/Z370F/DDR4/1080ti/34UM95.
#12
R4p70r
Monster Supporter
03-11-2018 21:21

Rapporter til Admin
Det er en trist situation at være i Har du kigget i mindre byers lokalavis? Nu prøvekiggede jeg lige i min "gamle" by Farsø (mindre by på 2-3000 indbyg.), i lokalavisen er der 4 lejligheder til leje. De kommer næppe på dba og lign. Dog er det selvfølgelig lidt besværlig når der er husdyr involveret, men der er jo også mange lokalaviser. Håber det bedste for dig
--
It seems like I'm always getting stuck Between the handshake and the fuck
#13
finansministeren
Gæst
03-11-2018 21:27

Rapporter til Admin
Det er en træls situation. HAr været der. Efter 11 år skred min kæreste og efterlod mig uden indbo i et alt for stort hus til 1 person. Troede vi skulle have 2 børn der og sårn. Enten finder du et værelse eller en lillebitte lejlighed. Alternativet (og var der) er forskellige steder for hjemløse, forsorgshjem, Fx Saxenhøj i Sakskøbing, eller lign. Og sidste mulighed er at du meget hurtigt finder en ny kæreste som vil flytte ind og også bidrage (økonomisk). Men undgå hjemløshed, det er værre end at æde sin egen lort at være hjemløs!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#14
Apexx512
Guru
03-11-2018 21:45

Rapporter til Admin
Hvis du flytter ud til provinsen eller længere væk kan du leje privat eller erhvers boliger fra dag til dag hvis du har penge til depositum. Boligselskaberne har faktisk ledige boliger, men det er så steder som nordjylland og helt nede i sydsjælland. Som side kommentar kan jeg så fortælle at leje privat svarer til at svømme over til en bolighaj, jeg mistede 30000 sidst, så uanset hvad var jeg flyttet langt væk eller satset på kommerciel erhvers bolig(dvs folk/firmaer der har ejendomme de lejer ud af til boliger).
--
|vision midi, sf450 gold, I5-4590, shadow rock lp, 2x4 gb 1600 mhz hyperx, 1080 strix, 512 gb plextor ssd, x34, razer chroma/sphex|
#17
Madschr
Monsterbruger
29-11-2018 12:00

Rapporter til Admin
Du kan evt. prøve at tilmelde dig en venteliste. De fleste har fleks kriterier som burde kunne skaffe dig noget. Har i hvert fald en kollega der fandt en 2 værelses i København indenfor 1 måneds tid da han lige var blevet skilt. Og til en fornuftig husleje.
--
#18
Hønse
Gæst
29-11-2018 12:04

Rapporter til Admin
Der ligger et hotel i Korsør (Hotel Broen) - der må man have hund, og det er ganske fornuftigt prismæssigt (2000/md ca). Det er så heller ikke meget mere end et værelse og fælleskøkken. Var tæt på at flytte dertil i nogle måneder, da vi er ved at bygge hus og pludseligt måtte forlade en midlertidig bolig.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#19
Satter
Giga Supporter
29-11-2018 12:25

Rapporter til Admin
Hvis du har mulighed for at bo i dine forældres campingvogn i Holbæk, så ville jeg overveje dette. Det er en mulighed for dig, for at få tag over hovedet i en periode, indtil du kommer ovenpå din discus. I den periode kan du så (forhåbentligt) sparre lidt penge op, så du evt. kan ligge depositum til en lejebolig. - Jeg vil opfordre dig til, at tænke på din fremtidige job-situation, og ikke blot flytte hen hvor kragerne vender. Hvor vil det være lettest, at få job for dig (ved jo ikke hvad du arbejder med)? Held og lykke!
--
Don't let your mouth write checks your ass can't cash!
#20
bornholmeren92
Maxibruger
29-11-2018 12:37

Rapporter til Admin
#0 Nogle lejere og udlejningsselskaber kan man godt snakke med, ang. hund :) Det sted jeg bor nu, og det sted jeg boede før det, var husdyr ikke tilladt, men efter lidt snak fik min kæreste og jeg overtalt udlejer til at vi godt måtte have en lille hund (chihuahua størrelse) :) Ønsker dig alt held og lykke :)
--
Youtube: https://www.youtube.com[...]

Opret svar til indlægget: hjælp - bolig - hva nu ?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE