Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Erfaring med coinbase.com

Af Maxibruger stender | 28-11-2018 17:52 | 1053 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej jeg har aldrig brugt den slags website før er det et man kan brug uden og frygt at ens info og id bliv misbrugt https://www.coinbase.com[...]
--
Sidst redigeret 30-11-2018 12:49 af Thomas
#1
ToFFo
Guru
28-11-2018 18:00

Rapporter til Admin
Ja... Men ligesom alle andre websites, er det kun sikkert indtil nogen bryder sikkerheden. Hvorvidt du stoler på deres, og alle mulige andre siders sikkerhed, er op til dig.
--
- Indsæt signatur -
#2
Akasut
Giga Nørd
28-11-2018 18:09

Rapporter til Admin
Jeg har en kammerat der havde en account ved coinbase, intet var smidt ind i den så ingen valuta tabt, men over 2 uger, flere gange kontakt til deres support (tlf + email), blev han bare stonewalled og fik intet andet at vide at kontoen var lukket grundet mistanke om snyd og at de ville vende tilbage med svar hvilket of course aldrig skete. Nu er der gået en måned siden da og jeg har lige spurgte ham igen for at verificere at huskede rigtig, og nu siger han at en af hans kammerater sagde "take your currency out of coinbase before they close your account and take it for themselves". Jeg ville ihvertfald lige undersøge hvad betingelserne er, og hvad bruger erfaring er med siden. At de bare lukker ens konto uden videre med bullshit excuse og man ikke kan bruge deres Customer Support er rødt flag for mig. Jeg har dog kun info fra mund til mund, så tag det som det er.
--
#3
KimAleksP
Ny på siden
28-11-2018 20:01

Rapporter til Admin
Har efterhånden lavet mange transaktioner på coinbase. De kan fint anbefales og deres support plejer at være hurtige til at svare. :)
--
#4
groor
Ny på siden
29-11-2018 10:01

Rapporter til Admin
Jeg bruger selv Coinbase, og kan varmt anbefale dem. Jeg synes dog at du skal sætte dig ind i hvordan Coinbase Pro fungerer. Der er det nemlig muligt at handle uden kurtage :)
--

Opret svar til indlægget: Erfaring med coinbase.com

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE