Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Tado til gulvvarme - How ?

Af Monsterbruger Da9L | 02-12-2018 16:15 | 1687 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej alle! Jeg har invisteret i nogle Tado Smart radiator thermostater til hjemmet og fået dem installeret.. Så langt så godt! Jeg vil dog også gerne have deres udvidelse til gulv varme, men har kigget lidt videoer om hvordan det skal installeres .. og jeg er helt blank! Så vidt jeg kan se så er der ingen thermostat med i deres kit til gulvvarme. Men jeg har thermostater ude i fyrrummet til hvert rum med gulvvarme, som man skruer på, nøjagtigt som en radiator termostat. Jeg havde egentlig troet at man så installerede en thermostat der kunne styres trådløst via bridgen, også styrede man varmen på de firkantede enheder man kan hænge op på væggen fra tado. Men er der nogen her der ved hvordan det fungerer ? I kan se nogle billeder fra mit fyrrum her: https://imgur.com[...] Tak på forhånd for jeres hjælp ! :-) ~D
--
#1
ToFFo
Guru
02-12-2018 16:33

Rapporter til Admin
Well, du sætter bare Tado på termostaterne i fyrrummet, ligesom du sætter dem på alle de andre termostater. Jeg kan ikke se hvad udfordringen skulle være. Kører de ikke over Wifi eller Zigbee eller sådan noget?
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 02-12-2018 16:33
#2
Da9L
Monsterbruger
02-12-2018 16:38

Rapporter til Admin
Hvis nogen har haft et lignende system til gulvvarme og bruger tado, kunne det være fedt at høre hvordan i gjorde #1 Jeg tror bare ikke det er dét der er meningen. Når man køber et start sæt til gulvvarme, er der ikke engang sådan en termostat med. Og selvom en radiator termostat virker på samme måde, så er gulvvarme jo meget meget langsommere end en radiator til at blive varm, så jeg ved ikke hvordan systemet ville reagere på det.
--
Sidst redigeret 02-12-2018 16:38

Opret svar til indlægget: Tado til gulvvarme - How ?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning