Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hårtab som 20-årig

Af Gæst Hårtab | 13-12-2018 17:07 | 3236 visninger | 29 svar, hop til seneste
Hey Nu er det et hardwareforum, men jeg regner nok med de fleste herinde er mænd og der så også højst sandsynligt er nogen som har mistet eller mister håret i en ung alder. Derfor håber jeg, at i kan hjælpe mig lidt og evt. andre herinde som også oplever dette problem. Jeg er en 20-årig mand som er begyndt at miste håret, jeg er ret sikker på, at det er genetisk, men jeg må ærligt indrømme, at mit selvtillid begynder at fejle en del pga dette. Jeg ved det er normalt, men som 20-årig føler man at det er ret tidligt. Jeg ville høre om nogen af jer evt. har fået en behandling som har stoppet og evt. været med til, at håret er vokset ud igen? Jeg har hørt, at man kan få noget minoxidil fra lægen som hjælper på det. Men har i oplevet en behandling som har hjulpet på det?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
kb-
Nørd
13-12-2018 17:09

Rapporter til Admin
På hovedet? Jeg tror dit bedste håb er at du har en nogenlunde hovedform til at være skaldet. To af mine venner begyndte at tabe håret efter gymnasiet og valgte bare at køre en Bjarne Riis (uden doping).
--
.
#2
Turbo Henrik
Gæst
13-12-2018 17:29

Rapporter til Admin
Stå ved det! Sku da ligemeget hvor meget hår du har på hovedet. Se positivt på det, du kan bare på ingen tid og det er nemt at holde. man kan sagtens være badass uden hår hovedet :D https://bt.bmcdn.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
pederlk
Guru
13-12-2018 17:30

Rapporter til Admin
Mit råd er at droppe alle de der "mirakel" hårkure da de sjældent har nogen effekt, og hvis de endelig har, skal man bruge dem resten af livet, da effekten af dem ophører ligeså snart man stopper med at bruge dem. Jeg selv er rimelig tynd i toppen, men har affundet mig med det, for lang tid siden. Istedet klipper jeg det helt ned med en trimmer og cirka en gang om ugen, barberer jeg det helt af med en barbermaskine. Så det kunne du også eventuelt gøre, desuden er det på mode idag, plus at der er nogle kvinder tænder på det, så op med humøret. :) #2 Hvor fandt du det billede af mig? :D
--
ASUS P8Z77-V LE Plus | Intel i7 3770k 3,[email protected],5GHz | Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 16GB(4x4) | MSI GTX 1070 ARMOR 8G OC | Samsung 860 Evo MZ-76E250B
--
Sidst redigeret 13-12-2018 17:30
#4
TankBrutalis
Monsterbruger
13-12-2018 17:37

Rapporter til Admin
Mit hår tab starte som 17 årige det blev også en bjarne riis herfra selv om jeg var vant til den helt store flotte hårpragt du vender dig til det :)
--
#5
tpjan
Gigabruger
13-12-2018 17:39

Rapporter til Admin
Der er vist en sammenhæng med skaldethed og testosteron, altså at du har mere af det. #3 skriver at kvinder tænder på det. Det er sådan at alle kvinder er mere tilbøjelige til en skaldet mand når de har ægløsning, netop pga øget testosteron! Jeg fik grå hår og hvide skægstubbe som 22 årig. Det føltes også ret mærkeligt. Uanset hvad så indhenter de andre dig snart.
--
#6
Fuller 8900
Mega Supporter
13-12-2018 19:12

Rapporter til Admin
Er 31 og mit har også været tyndt siden ~22 års alderen. Jeg overvejer tit at køre det helt i bund, og bare beholde mit skæg. Men ja, har ikke gjort det endnu. Burde jo nok. Men "tør" ikke :D Selvom det jo vokser ud igen på en lille måneds tid hvis man ikke er tilfreds :) Jeg bruger shampoo til hårgain, men det hjælper da nada :) Har prøvet alpecin, american crew samt en anden jeg ikke lige kan huske. Det giver intet (tror jeg) er jo ikke stoppet med at bruge det :D Så man ved da ikke om det hele forsvinder hvis jeg stoppede :P Men jeg får da ikke mere hår af at bruge det :) Hvis jeg skulle prøve noget nyt ville det nok være noget ala det her .. https://www.made4men.dk[...] Det gør dog ikke andet end at snyde til at ligne der er mere :)
--

--
Sidst redigeret 13-12-2018 19:13
#7
Volcanism
Ultra Supporter
13-12-2018 19:31

Rapporter til Admin
#0 helt normalt vi hardware elsker er generationensforsøgskaniner. Jo mere du kan lide hardware jo mere hår taber du... det falder sgu hurtigt i værdi min ven! Ej... har også været tynd i håret siden 20'erne og nu efter par år er jeg stortset helt skallet omkring issen.
--
RampageVI-Extreme|I9-7900X|EVGA1080TIHYBRIDFTW3|32GB TridentZ RGB 3200mhz cl14|NVME|AX1200i|PhanteksELITE| 3x Predator XB321HK
#8
jensjens
Gæst
13-12-2018 19:34

Rapporter til Admin
Hej er selv kun i slut 20erne, men jeg har så også kun tyndt hår. Gå til en frisør, måske flere de kan virkelig lave det så du ikke kan se det. Mit hår står altid skarp, selvom der er en lillebitte måne der er begyndt at titte frem.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#9
virus
Superbruger
13-12-2018 19:42

Rapporter til Admin
Jeg begyndte at få høje tæning i midten af 20erne Jeg valgte at kronraget mig, så folk kunne begynde at vende sig til det, i dag tænker jeg slet ikke over det ,men den gang var jeg klar til at grave mig ned i et hul for det gik mig meget på.
--
#10
ketfri8002
Junior Supporter
13-12-2018 19:47

Rapporter til Admin
Er selv 22 og har virkeligt lidt hår. Begyndte at miste det i teenageårene, tyndt hår og næsten intet i panden. Gør selv det at jeg bruger shampoo som virklig udtører håret godt og ræer det op som strit hår og lader det tørre nogenlunde og så ræ det ud og dække over de manglende stæder. Hvis du ikke har tyndt hår men blot mangler noget i panden eller får måne, så kan det oftes redes ved en hår transplatation. Dette er dog en selvforstærkende process, hvis du stopper så har du pludslig hår på hoved unaturlige steder.
--
"Why so serious!" - A unserious clown
#11
Jepperdepper
Giga Supporter
13-12-2018 20:12

Rapporter til Admin
#0 Jeg taber også håret på toppen af hovedet som de fleste andre. Jeg har valgt bare at acceptere det helt fra start. Der er intet at gøre ved det. Der er ingen kure der kan hjælpe dig, så jo før du accepterer det, jo mindre tid skal du spilde på dårligt selvværd. Da jeg blev 24 eller sådan noget trimmede jeg håret ned i 7mm, og det har jeg gjort siden. Jeg har så fået lidt mere skæg for at "kompensere", og jeg synes faktisk, at jeg ser godt ud. Jeg har arvet det fra min far, og jeg synes han er en flot mand, så jeg har intet imod at komme til at se ud som ham. :) Det vigtige er bare, at du får det trimmet ned (hvis ikke du vil være helt skaldet - det vil jeg ikke), og at du holder det trimmet. Det dur ikke med noget halvlangt matematikerhår i siderne og hentehår på toppen.
--
#12
Roy Munson
Super Supporter
13-12-2018 20:13

Rapporter til Admin
go allin glatzekopf! det er den eneste rigtige løsning!
--
90210 har ødelagt Danmark Jeg har altid vsync på også i competitive MP og jeg plejer ikke at blive pwned ;O) "citat Sandie Rivers"
#13
mrKayne
Nørd Aspirant
14-12-2018 09:10

Rapporter til Admin
Jeg begyndte også at blive tyndhåret i starten af 20erne. Både ved issen og høje tindinger. Der gik nogle år, før jeg tog mig sammen og fik det barberet ned til en 3mm længde... Der er desværre bare ikke noget at gøre. Eller jo, man kan jo få en hårtransplantion, det koster mellem 40 og 50k. En af grundene der afholder mig fra det, er spørgsmålet om hvor længe der går før dét så også falmer :P Men altså.. Det kræver sku bare tid at vænne sig til. I det mindste kræver kort hår ikke meget vedligehold :)
--
#14
Stilling
Semi Supporter
14-12-2018 09:12

Rapporter til Admin
Hvis du kan få et flot skæg, så barber dig skallet :) Min bedste ven har intet hård på toppen men et flot skæg. Det startede i samme alder.
--
#15
NogetDerVirker
Gæst
14-12-2018 09:43

Rapporter til Admin
#0 - Jeg var i samme situation da jeg var i din alder. Det var begyndt tidligt at falde af hver gang man satte hår, jeg havde heldigvis meget af tage af og har stadigvæk en del tilbage, dog titter der sig en måne frem bagved de sidste par hår som kæmper en brav kamp. Hvis du skal have noget der faktisk virker, så tag ned til lægen og sig du vil have propecia(finesterid). Det stopper dit hårtab, nogen mener det kan give lidt af håret tilbage - men det har jeg nu ikke oplevet, dog har jeg oplevet det stopper hårtabet med 99% efter 3 måneders brug - man skal fortsat bruge det. MEN og selvfølgelig er der et men, læs lige bivirkningerne inden og hold øje med om din krop forandre sig. Jeg oplevede ingen bivirkninger, men da min kæreste skulle gøres gravid og under graviditet kan man ikke bruge det, da der er store chancer for at propecia (finesterid) kan skade barnet. Jeg er ikke begyndt på det efterend vi har fået barn, da jeg egentligt kan se de fleste i omgangskredsen bare har accepteret deres hårtab og jeg affinder mig således også med det. Det ligner pis, men sådan er det. Propecia skal tages fra den dag du begynder til du dør, hvis du vil beholde dit hår - og det er dyrt. I udlandet kan man købe ren finesterid, hvilket koster 1/4 del af propecia fordi det er et brand - men det er finesterid som er det stof din krop har brug for at stoppe hårtabet.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#17
OvervejKRAFTIGT
Gæst
14-12-2018 11:00

Rapporter til Admin
Overvej kraftigt inden du begynder på medicinering såsom finasteride og propecia. Uden at gå for meget i dybden med det, så hæmmer det groft sagt optagelsen af det mandlige kønshormon DHT. Dette har en række komplikationer, og kan i værste fald give dig permanent bivirkninger. Evt. prøv at søg på "post finasteride syndrom" Mit råd, hit the gym og gå jason statham looket. Der er stortset bivirkninger ved samtlige præparater mod hårtab, også ved minodioxil. Du bør i hvert fald virkelig læse godt, inden du kaster dig ud i det.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#18
Pico
Nørd
14-12-2018 11:03

Rapporter til Admin
Jeg var igennem det samme omkring de 20. Jeg havde også svært ved at acceptere det i starten, men der var bare ikke så meget at gøre ved det. Så fra en alder af 21 har jeg enten altid været trimmet helt ned eller været skaldet.
--
i7 4790K|Noctua NH-D15|ASUS Z97-WS|16GB Kingston 1866mhz|2x970 ASUS STRIX|160GB Intel SSD|240GB Corsair SSD|500GB EVO SSD|3TB Seagate|750W CM
#19
Raskolnikov
Supporter
14-12-2018 12:17

Rapporter til Admin
Jeg bemærkede de vigende tindinger allerede i 9. klasse, kæmpede en forgæves kamp i gymnasiet og har kørt "Bjarne Riis-stilen" lige siden universitetet. Self. var det træls til tider men, set i bakspejlet, har det ikke haft afgørende betydning ifht venner, "damer i byen", studiet eller arbejde bagefter. Hvis man kan "sætte sig ud over det" og derved udvise selvtillid og overskud, er det et "non-issue".
--
#20
Trapper
Gæst
14-12-2018 15:12

Rapporter til Admin
Der var et program for 1-2 år siden med frisør mener jeg der havde specialiseret sig i parykker de limet på, så blev håret klippet og de kunne gå i bad med parykken på. Limen holdte en måned menes jeg. Du kan jo eventuelt kigge ind i det
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#21
TopSwagCode
Gæst
14-12-2018 15:31

Rapporter til Admin
Jeg forstår dig godt. Er selv 31 og det begyndte for nogle få år siden. Til at starte med var det hårdt. Men helt ærligt. Det er ikke noget du kan gøre noget ved. Om man er trænet eller ej det sker for mange mænd. Så med mindre du har mega mange penge og vil gå igennem en masse er det bare at owne det. Eller som så mange andre begynde at gå med hat / kasket eller andet.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#23
Rasmus
Gæst
19-02-2020 17:22

Rapporter til Admin
Jeg er 26 og har bøvlet vildt meget med hårtab også, men mest på grund af at jeg var super stresset for et år siden. Jeg har brugt en del af HairLusts produkter.. Det hjalp altså helt vildt! Specielt deres vitaminer mod hårtab, som man både kan få som vingummier og som kapsler (kapslerne lugter lidt, men de er virkelig effektive). Og så har de også en shampoo mod hårtab som har nogle ting i som stimulerer hovedbunden, tror vidst, det er pebermynte. Den er super god. Jeg så lige at de faktisk har skrevet en artikel om hvordan man kan modvirke eller undgå høje tindinger og tyndt hår: reklame De hjalp i hvert fald mig, så måske du skulle gi' den et skud også?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
--
Sidst redigeret 19-02-2020 18:40 af Ronson
#24
Yoda626
Elite Supporter
19-02-2020 18:23

Rapporter til Admin
Endnu et firma, som forsøger at sælge noget, som i bedste fald har en beskeden effekt. Produktet er ikke testet på testpersoner fordi det virker ikke. Placeboeffekten skal nok ramme nogle, som så siger at det virker. Finasterid har ofte en effekt, men synes ikke bivirkningerne kan betale sig, ihvertfald langsigtet.
--
#25
torbenhansen91
Bruger Aspirant
19-02-2020 18:31

Rapporter til Admin
Forhøjet testosteron kan blandt andet være årsagen til hårtab og skaldethed, fortæller min læge mig. Genetik og arvelighed kan man ikke ændre ved :-(
--
#26
torbenhansen91
Bruger Aspirant
19-02-2020 18:43

Rapporter til Admin
Der er flere årsager til hårtab blandt andet kronisk stress, sygdom i immunforsvar, hormonel ubalance, søvnproblemer, langvarigt depression og angst påvirker helbredt og søvn, ustabilt døgnrytme, kronisk forstoppelse og irritabel tyktarm kan ændre sammensætning af bakterier og genom i tarmsystemet, idet 70-80% af immunforsvar sidder i tarmsystemet. I første omgang vil jeg anbefale dig at få foretaget en blodprøve, om du har normalt blodprøve. Måske du vil skulle indtage d3-vitamin eller kosttilskud relateret mod dit hårtab. Det kan være meget svært at ændre hårets og hovedbund tilstand hvis det er tale om genetik og arvelighed. De fleste hårshampoo indeholder SLS og SLES som kan medføre skællende hårbund og kløende hårbund. Derfor bør du investerer i en hårshampoo uden SLES og SLS https://www.google.com[...]
--
#27
torbenhansen91
Bruger Aspirant
19-02-2020 18:48

Rapporter til Admin
Jeg har førhen været alvorligt ramt af meget hårtab, kløende og skællende hårtab pga. forkerte hårshampooer som indeholder ingredienser som medføre ubalance i hovedbund ph-værdi. Derfor ville jeg anbefale dig at prøve https://thehairlust.com[...] https://thehairlust.com[...] https://thehairlust.com[...] Jeg har osse denne hårshampoo uden SLS og SLES, farvestoffer og andre skadelig kemikalier, i mit badeværelse https://purelyprofessional.dk[...]
--
#28
ilmep
Bruger Aspirant
19-02-2020 19:14

Rapporter til Admin
#27 Intet i dit produkt anbefaling der vil gavne hans sag (farmaci uddannet)
--
#29
torbenhansen91
Bruger Aspirant
19-02-2020 19:18

Rapporter til Admin
#28 Behandling mod hårtab i hårklinikken https://harklinikken.dk[...]
--
#30
Danboi
Gæst
27-05-2020 17:36

Rapporter til Admin
Hej, jeg læste fornylig en artikel om det på http://mandligpleje.dk[...] Ved ikke om de tips virker, men det er et forsøg værd.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#31
torbenhansen91
Superbruger
27-05-2020 19:45

Rapporter til Admin
Shampooer som indeholder skrappe sulfater kan medfører hovedbundskløe og hårtab, hvorfor du bør købe milde hårshampoo som indeholder milde sulfater https://www.google.com[...] Stress og søvnproblemer kan medføre depression og angst, hvilket igen medføre ustabilt døgnrytme. Det hele er en ond cirkel der skal brydes. Det ikke nok med en kostplan og sundeopskrifter. Man er nødt til at kigge på hele ens livsstil og se hvilke årsager der skyldes hårtab. Moderne livsstil har det med at give så mange negative påvirkninger i ens hverdag så hellere løbe eller gåture i naturen. Min læge fortæller mig at hårtab kan skyldes forhøjet testosteron.
--

Opret svar til indlægget: Hårtab som 20-årig

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning