Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Universitet: Udlandsophold?

Af Gæst eyu | 16-01-2019 17:23 | 642 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hej Nogen der har været på udlandsophold, som universitetsstuderende? Det plejer normalt at være i ca. 4-6 måneder, at man er afsted. Vil bare lige høre om jeres holdninger om dette, hvor meget I har betalt og alt det tekniske, da jeg selv overvejer dette :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
kb-
Nørd
16-01-2019 17:35

Rapporter til Admin
Stort set alle fra min studiegruppe har været afsted, og ingen har fortrudt det i et sekund. Jeg var selv taget afsted også hvis jeg ikke havde fået barn lige inden jeg startede på studiet. Det var via DTU, og de har folk ansat specifikt til at rådgive om udenlandsophold.
--
.
#2
Noregret
Supporter
16-01-2019 21:43

Rapporter til Admin
Bare kom af sted. For mig var det simpelthen den bedste tid nogensinde på mit studie. Tog selv til Australien.
--
Dafuuuuuuuq!?
#3
Cris
Giga Supporter
16-01-2019 22:39

Rapporter til Admin
Jeg kan kun anbefale det! Jeg ved godt at, det kan virke lidt skræmmende nu før du tager afsted, men du kommer ikke til at fortryde det. For mig var det simpelthen den bedste tid jeg har oplevet i mit liv, så jeg er utrolig glad for at have truffet den beslutning og taget afsted i 1 år. Tag til info-møderne, hvor du kan få svar på dine spørgsmål
--
i5 3570k @4,5GHz - Corsair h100i - Asus 670 TOP - Fractal R3 - Asus Z77-V - Samsung 120GB SSD - 1TB HDD - 8GB RAM - Silver power 750W
#4
Lassebech123
Supporter Aspirant
16-01-2019 22:49

Rapporter til Admin
Jeg tog et semester i Singapore, hvilket var superfedt! Undersøg om dit universitet har nogle after, i Aarhus har de en helt masse, som gjorde at eksempelvis mit ophold på NUS var gratis.
--
#5
L.Holgersen
Monsterbruger
16-01-2019 22:52

Rapporter til Admin
Har selv været afsted til Canada og kan sagtens anbefale det. Det kan I starten godt virke lidt skræmmende, specielt hvis du ikke kender andre som skal samme sted. Men husk at de fleste universiteter har en form for studiestart specielt for udvekslingsstuderende, da de jo netop godt ved man ikke kender så mange. Min anbefaling vil være, at huske at tage afsted en uge eller to før studiestart, så du har tid til at møde nogle af de andre udvekslingsstuderende. Mange af de venskaber man får, er dem man laver i den første periode, så prioter denne. Derudover husk at opleve landet som du er i. Jeg fokuserede selv måske lidt mindre på studie, men mere på at opleve naturen og menneskerne omkring mig. Og slutteligt: Husk nu at få søgt legater i god tid. Det er dyrt og tage på udveksling og jeg brændte selv ca. 50k udover den SU jeg fik derovre på diverse ture, skiferier og andre rejser. Jeg fik 20.000kr i legater, for måske et par timers arbejde. Det kan sagtens betale sig! Og husk at noter dig ansøgningsfristen. Der er ikke noget værre, end at se et oplagt legat skulle være søgt forgående uge/måned.
--
#6
Luske!
Ultra Supporter
17-01-2019 07:37

Rapporter til Admin
Har også selv haft fornøjelsen, og inden jeg drog af sted, havde jeg god glæde af de forskellige erfaringsrapporter man som KU-studerende skulle skrive, hvis man kom ud gennem en af deres aftaler
--
There is a difference between knowing the path and walking the path.
#7
eyu
Gæst
19-01-2019 15:26

Rapporter til Admin
Lyder virkelig spændende, dog tror jeg ikke min økonomi ville holde til det. Nu går jeg selv på Syddansk Universitet, og her er der et minimumskrav på ens gennemsnit, før at det andet universitet vil optage én.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
jonas DK
Elite Supporter
19-01-2019 22:19

Rapporter til Admin
Jeg sidder pt. i Østrig som udvekslingsstuderende. Det kan kun anbefales.
--
stud.mech.eng. - IHA

Opret svar til indlægget: Universitet: Udlandsophold?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning