Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Starte dronebusiness

Af Gæst Michael | 20-05-2019 22:36 | 865 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej hol Jeg leger lidt med tanken om, at starte en dronebusiness. Det jeg tænker på er at tage billeder af huse der skal sælges af ejendomsmæglere og hvad folk nu ellers kunne bruge billeder af. Er der nogen herinde fra, der har gang i sådan en forretning, hvis ja, hvordan går den så? Tænker det er en god måde, at komme ud på, man får luft og tjener samtidig en skilling ;) Det skal siges, at jeg ikke er proffesionel indenfor fotografi, har kun taget lidt billeder på hobby plan når jeg har været på ferier.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Mikkelmohr
Junior Supporter
20-05-2019 23:05

Rapporter til Admin
Bare husk der er en helvedes masse regler :) Du skal bland andet ha et certifikat som koster plus der er en masse ekstra kursuser. Du skal vist også hvis jeg ikke huske forkert få lov at flyve og melde hvornår du flyver til kommunen og ha tilladelser, men vist ikke når du er på privat grund :) Men slå det op på nettet der er massere gode sider om det :) Og ved ikke om du har en drone, men dronen i sig selv skal jo også være af en vis kvalitet :) Men fedt hvis du gør det overvejede det selv i en periode da jeg selv flyver drone, dog kun med dronebevis og langt uden for byzoner :)
--
i5-3570K - H60 - P8Z77-V LX - 2 x 4 GB corsair veangence pro 2133 mhz - Corsair CX500M SM - SP silicone 120 Gb SSD - 2 TB WD green - Msi GTX 770 2 Gb
#2
Michael
Gæst
20-05-2019 23:19

Rapporter til Admin
#1 Ja der er mange regler, men tænker også at starte ud med at flyve langt væk og evt. starte med landejendomme. Hvordan fik du selv interesse for droner og hvorfor har du afholdt dig fra at gøre det til en forretning? :) Er der en speciel drone du kan anbefale, har lige været inde og tjekke og kan godt se, at mange af dem er rimelig dyre
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Rasmus
Gæst
20-05-2019 23:45

Rapporter til Admin
Nu arbejder jeg til daglig som ejendomsmægler, og vores fotografer tilbyder allerede foto fra drone til næsten ingen penge, så det bliver nok svært at starte op, hvis du kun vil tilbyde drone foto. Og som #1 allerede har sagt er det mange regler omkring det, samt skal du have et certifikat.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Mikkelmohr
Junior Supporter
21-05-2019 00:07

Rapporter til Admin
#2 flyver selv med dji phantom drone :) og det er som sådan en fin drone, men hvis det var til erhvervsbrug ville jeg klart gå efter en inspire :) hvis du skal tjene penge skal du ind i byggebranchen og filme for dem, som #3 skriver er bolig branchen allerede godt dækket ind og har højst sandsynlig deres egne eller en god aftale med et større firma :) Du kommer ikke udover at skulle ha et certifikat hvis du ind i det da det ellers vil begrænse dig heeelt vildt ellers :) Jeg droppede tanken da jeg så at der allerede er en del firmaer derude, og der er rigtig meget forberedelse i det samt rigtig mange tilladelser du skal ha, plus jeg blev ramt af længere varende sygdom :)
--
i5-3570K - H60 - P8Z77-V LX - 2 x 4 GB corsair veangence pro 2133 mhz - Corsair CX500M SM - SP silicone 120 Gb SSD - 2 TB WD green - Msi GTX 770 2 Gb
--
Sidst redigeret 21-05-2019 00:07
#5
kvist1992
Maxi Nørd
21-05-2019 06:56

Rapporter til Admin
Jeg forsøgte mig sidste år. Vi havde fået aftaler med både campingpladser og mæglere. Problemet var bare at campingfatter mente at lønnen skulle være to overnatninger, og at han gerne ville have os til at filme på en sådan måde at vi ville overtræde reglerne. Mægleren endte med selv at tage dronebevis og klare det hele, ellers fik deres fotograf bevis og kunne klare det hele samlet. Branchen er præget af ekstrem konkurrence, og en helveds masse lykkeriddere. Jeg er uddannet kategori 2 pilot, og må flyve med op til 25 kg. Det kostede mig ca. 15.000 kr. at blive. Det er et svært marked, og du er oppe mod folk med mange, mange flyvetimer, som bare er bedre end dig. Det er dem folk vælger. Men du skal bruge et dronebevis samt en god drone for at komme igang. :) Der findes flere grupper på Fb!
--
The Great (X79), The New (X99) and The Mighty (X58)! MBPr 15" 2018! iPad Pro 12.9 2018 LTE! iPhone Xs Max 64GB!
#6
Chres
Mega Supporter
21-05-2019 07:37

Rapporter til Admin
Som andre skriver, er det virkelig knald eller fald. Sidste år startede jeg selv en foto- og videobusiness op, og ret hurtigt købte jeg også en drone, samt dronebevis hertil. Jeg fandt hurtigt ud af, at mange forventede man også kunne tilbyde dronevideo og billeder. Dermed sagt, er det ikke noget der er ret store penge i. Markedet er godt mættede, og det handler enten meget om dit netværk, eller om hvor meget du vil knokle OG reklamere for dig selv. Det er bestemt muligt at skabe en dronevirksomhed, men hvis du udelukkende vil tilbyde drone billeder og video, skal du nok indse at du kommer til at knokle meget for at skabe omtale.
--
#7
Bjørn
Gæst
21-05-2019 10:11

Rapporter til Admin
Hej Michael Jeg hedder Bjørn og ejer firmaet Godrone.dk og har nu haft firmaet i lidt over et år. Det er lidt som de andre siger en hård branche og starte op i og der skal arbejdes meget for at finde arbejde til dronerne. Selvfølgelig er der noget arbejde i alm billeder og video, men det er ikke nok til at man kan leve af det. Det er grunde som ejendomsmæglere der selv tager dronebevis og billedere og derfor bliver der mindre arbejde til os med firma. Det der har haft størst betydning for mit firma er evnen til at se ud over almindelige billeder og video. Hvis du agter og kaste dig ud i det her, så skal du bruge dronerne til meget mere, og du skal kunne kigge fremad og lave nye metoder og bruge dronerne på så du gør noget de andre ikke nemt kan efterligne. Inspektions med droner er stadig der hvor der er mest arbejde så det skal du også have interesse for. Hvis du rigtig gerne vil det her så vil jeg anbefale at du har et fast job ved siden af, fordi det er ikke noget du bliver rig af de første par år. Når det så er sagt så er der meget fremtid i droner og hvis du har iværksætter ånden og mod på at udvikle nye måder og bruge dronerne på så tror jeg bestemt der er muligheder for dig. Mvh Bjørn
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Starte dronebusiness

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning