Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Rasmus Paludan er halv svensker

Af Junior Supporter Pixel | 03-06-2019 23:22 | 2412 visninger | 44 svar, hop til seneste
Rasmus Paludans far er svensker. Har Rasmus Paludan svensk statsborgerskab? Gør det ham ikke til 2. generations indvandrer, eller en halv 2. generations indvandrer? Hvorfor er det ikke nævnt i medierne, at han har indvandrer baggrund? Har Rasmus Paludans mor dansk baggrund? Er han ikke dobbeltmoralsk? På hans wikipedia side står der ikke noget om hans baggrund, som der gør hos andre politikere. https://da.wikipedia.org[...] Kilde: https://www.bt.dk[...] http://www.kristianstadsbladet.se[...]
--
Sidst redigeret 03-06-2019 23:25
#2
NerdsLegend
Elitebruger
03-06-2019 23:32

Rapporter til Admin
Vil det betyde noget? Vil han så ikke bare efter hans egne definationer være "værdsat fremmed"?
--
#3
Veldrejet bæver
Megabruger
04-06-2019 00:14

Rapporter til Admin
I så fald har du ikke forstået hvad hans holdninger er. Den svenske kultur er ret tæt med den danske selvom vi elsker at hakke lldt frem og tilbage.
--
i7-7700k, RTX 2080 Gaming OC, Asus PG278QR 27” 165Hz
#4
anders1226
Superbruger
04-06-2019 00:30

Rapporter til Admin
Han går langt fra ind under ''værdsat fremmed'' nu når han er dømt :)
--
Meow
#5
bobson
Giga Supporter
04-06-2019 01:09

Rapporter til Admin
#4 Jeg værdsætter ham i hvert fald ikke :)
--
#6
Ilwaz
Guru
04-06-2019 01:28

Rapporter til Admin
#0 Pressen dækker det ikke, fordi at de fleste ikke går op i det.
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
#7
waskustobaskus
Nørd Aspirant
04-06-2019 05:53

Rapporter til Admin
Nu er han jo imod invadering af muslimer som ikke vil integreres.
--
#8
Munkeholm
Supporter Aspirant
04-06-2019 08:34

Rapporter til Admin
en mand der er SÅ eksponeret. Alligevel formår flere i denne tråd ikke at forstå hvad han går ind for? seriøst stemmeretten burde tages fra jer der ikke gider sætte jer ind i det mest basale.
--
Sidst redigeret 04-06-2019 08:35
#10
Martin_Nohr
Semi Supporter
04-06-2019 08:57

Rapporter til Admin
Stem på fremtiden - Stem på V for sejr
--
Hol.dk White/Black status: +13/-1 [url=https://valid.x86.fr[...]
#11
Karanka
Monsterbruger
04-06-2019 09:24

Rapporter til Admin
8# Mon ikke det i mange tilfælde er et spørgsmål om man vurdere det er ens tid værd. Personligt er jeg meget ligeglad med den tosse.. Har sat mig ind i mit partis politik. Men stemmer som jeg altid har gjort.. Så må vi bare krydse fingre for det ikke bliver en rød regering.
--
#12
Thomas
BOFH
04-06-2019 09:32

Rapporter til Admin
#8>>det er ret svært at vide hvad de mener for han skifter jo meningen hele tiden. Nogle gange taler han om udlændinge andre gange om muslimer og når han så møder en der ikke passer på hans fordomme så kan de blive værdsatte udlændinge. Derudover så kan man jo aldrig vide hvad der er for sjov og hvad der er seriøst se bare den flyer de uddelte sidste år. Derudover behøver jeg ikke sætte mig ind i alt hvad de skriver for at vide at han er en racist der vil bryde grundloven for at smide fremmede ud.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#13
Mr. WoLF
Guru
04-06-2019 09:52

Rapporter til Admin
Manden er hjerneskadet og meget påvirket af det men kan ikke gøre noget for det. Fordi hans normale filter ikke virker så udstiller udstiller medierne ham og han skal nu leve under beskyttelse resten af hans liv. At være muslim er et valg man selv tager og man er ikke racist fordi man ikke er tilhænger af muslimer. Man er heller ikke racist fordi man mener at vi ikke kan hjælpe hele Afrika. Det bliver en rød regering som går ind for det helt modsatte af Rasmus P så dem der er bange for ham kan sove roligt lige til regeringen kommer.
--
#14
Mion
Super Nørd
04-06-2019 09:55

Rapporter til Admin
hvis man ikke er enig med ham, så lader man være med at stemme på ham.. problemet er hvis man forsøger at trykke ham ned, for vi lever i et demokrati, og han repræsentere en befolknings gruppe, det kan man jo se, med de stemmer han er ved at få skrabt sammen. så det er vigtigt vi lader dem tale, og det er vigtigt vi lytter, for intet godt er kommet ud af at presse befolkningsgrupper ned. Hvis vi netop lytter, så er der også en mulighed for at vi reelt kan vise et alternativ, eller måske rette ind der hvor det er nødvendigt. JEG HADER simpelthen den nedladenhed man har over for ham som person, det har jeg generelt når folk behandler andre som skidt, fordi de ikke er enige med hinanden. det er også derfor jeg står tilbage for tiden, og ved faktisk for første gang ikke hvem jeg skal stemme på... er nok fundamentielt konservativ.. men de har 100% udspillet sig selv. problemet er netop den arrogance der er i sådan et rum, og den ekstreme uvidenhed og dekobling der reelt er for resten af samfundet, og den måde man reelt behandler sit embede på.. Virker også både når det er rød og blå, at minister delen er blevet en rotations ordning, hvor flest mulige skal nå at optjene minister pension, inden de 4 år er gået. en rigtig grim DONG sag med Corydon, et skattevæsen der smider penge til højre og venstre, men jagter de små beløb, man bliver ved med at råbe på flere folk... det sjove er jo at i den private sektor smider men 12-14 milliarder ud, så må man bare fyre og løse opgaven med resten, i det offentlige der skal man bare have FLERE folk.
--
Sådan en firkantet dims med en masse ben i en sort box, det er hvad jeg har. og den kan sgu trække hjertefri over Lan.
#15
Makthias
Ultrabruger
04-06-2019 10:31

Rapporter til Admin
#12 Han taler altid om muslimer, som jo er udlændinge. Man kan godt vide hvad der er for sjov, og hvad der er seriøst. Hans fordomme om muslimer er, at de generelt voldtager meget mere end andre grupper i samfundet. Muslimer tror profeten Mohammed var det perfekte menneske. Altså er det perfekte menneske pædofil, vil dræbe homoseksuelle, bekriger dem han ikke kan enes med, synes du skal dræbes osv. At kalde Paludan for racist er forkert. Det er bare ikke rigtigt. Hvor har du fra, at han skulle være racist? Det forstår jeg ikke. Helt ærligt. Han skifter ikke mening hele tiden. Og hvordan i al verden kan du vide noget som helst om det? Du har jo ikke sat dig ind i hvad han faktisk siger og mener. Du skrev, "Derudover behøver jeg ikke sætte mig ind i alt hvad de skriver for at vide at han er en racist der vil bryde grundloven for at smide fremmede ud." Hvis du gad sætte dig ind i hans politik. Så ville du vide at han IKKE vil bryde grundloven. At han IKKE er racist. At han ikke skifter mening hele tiden. At du ikke gider sætte dig ind i mandens holdninger, og derefter kalder ham racist, siger meget mere om dig end om ham. Det er kærligt ment Thomas. Helt seriøst. Du må altså ikke tage det her som et angreb på dig, for det er det ikke. Det her er et forsøg på at vise dig, at Danmark ikke er så uhyggeligt som du tror. Der er ikke racister over det hele. En af de uhyggelige ting der er i Danmark, er doven journalistik og mangel på empati i vores samfund. Manglen på god journalistik og empati fører så til, at man ikke interesserer sig for hinandens bedste. Det er uhyggeligt. -Mathias
--
Hvis nogen har penge, men ikke tid, så er jeg til rådighed. Jeg laver alle slags opgaver i Aarhus, så længe det ikke kræver kørekort.
#16
TechnoMulen
Super Supporter
04-06-2019 10:34

Rapporter til Admin
Shit i er bange for Paludan :D fint i smider smuds på ham og tror at det påvirker folk der stemmer på ham. Det tror jeg IKKE det gør. Folk stemmer på hans sag.. og ikke på manden. Manden er bare den man er nød til at stemme på for at få netop hans sag igennem, og så er de sgu ligeglade med at han opfører sig som en idiot engang imellem.
--
jeg er ik så dum som jeg ser ud !!! I7 - 3820 - 16gb 16xx mhz ram x79 sabertooth - gtx 580 3gb
#17
7430
Nørd
04-06-2019 11:03

Rapporter til Admin
gir rasmus ret i mange ting, men nøj han er elendig til at formidle det , samt hans opførsel er barnagtig og upassende for en politiker. men igen så¨aner jeg ik hvor mit kryds lander for syns hele lortet sku smides ud og borgen skulle lukkes, tyveknægte og løgnere det er hvad vi har vælge mellem
--
jep jep
#18
Vandkanden
Supporter Aspirant
04-06-2019 11:05

Rapporter til Admin
#15: Shiiiit du er naiv. Og hold da op, det er jo nærmest sørgeligt :O Meget kan man sige om Rasmus Paludan, men for fan altså.. de ting han påpeger, at altså ikke helt så tosset. For 20 år siden blev der gjort grin med Mogens Glistrup.. han var det ene og det andet, sindssyg, en tosse og skulle ikke tages seriøs. Nu 20 år frem, kan vi så kigge tilbage på og se, at manden jo havde ret i sine bekymringer. Så hvem er tosset nu? Det er præcis samme scenarie med Rasmus Paludan. Skal vi lige prøve og tænke en ekstra gang over de ting han siger. Der bliver flere og flere muslimer i Danmark. De føder flere og flere børn. Det er et faktum. Som han selv siger: ".. om 40-50 år, så bliver det ikke sjovt at være dig og mig i Danmark", hvilket jeg også frygter. Se bare rundt omkring i Europa. Sverige? Holland? Belgien? Ja Belgien! Belgien: https://israelunwired.com[...] https://www.youtube.com[...] Partiet ISLAM's mål, som de selv siger, er at indføre sharia i landet i 2030; om sølle 10 år.. Afskaffe demokratiet. Som Rasmus Paludan selv siger: Så snart muslimerne er en minoritet; dropper religionen og bliver en del af landet og samfundet, så fungerer det alt sammen perfekt. Men så snart de ikke gør dette, så bliver det netop farligt, hvilket jo jo kan se rundt omkring i DK, ja resten i Europa. Bare se Belgien nu her altså! Det er katastrofalt og yderst skræmmende. Gad vide, hvad der sker, så snart troende muslimer for flertallet i en regering? Partiet i Belgien, ISLAM giver et tydeligt eksempel. Jeg har ikke noget imod muslimer. Det jeg har noget imod, er dem som sætter deres tro over landet de bor i samt dets love. Danmark / Norden, ja sågar Europa er kristent. Islam og Kristendommen vil aldrig nogensinde kunne leve side om side. Bare ta et kig på historien? Evig krig og splittelse. En helt anden ting: Kan nogle nævne mig 1 eneste land i verden, hvor muslimerne er emigreret til, hvor de lever fredeligt med landets øvrige befolkning? Synes virkelig det er skræmmende.. det er som Chernobyl om og om igen.. Alle advarselser bliver ignoreret og til sidst er det for sent.
--
#19
Wut
Mega Supporter
04-06-2019 11:37

Rapporter til Admin
Halvt svensker? Det forklarer det velfungerende hår!
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)
#20
Makthias
Ultrabruger
04-06-2019 12:30

Rapporter til Admin
#18 Hvis man kan overbevise bare én... eller rykke bare lidt ved nogen. Jeg er ikke naiv. Jeg er håbefuld. Jeg er sikker på at jeg ikke kan overbevise Thomas alene. Måske er der en anden der læser og tænker lidt. Det er først og fremmest dem jeg prøver at vise noget til. Jeg håber selvfølgelig Thomas vil gidde interessere sig. Det tror jeg ikke han vil. Men lad os se. Man kan altid håbe. -Mathias
--
Hvis nogen har penge, men ikke tid, så er jeg til rådighed. Jeg laver alle slags opgaver i Aarhus, så længe det ikke kræver kørekort.
#21
Sp3ctrumm
Ny på siden
04-06-2019 12:37

Rapporter til Admin
#18 der er flere steder i verden, hvor muslimer og kristne lever side om side uden krig og ødelæggelse. Den syriske by, Maaloula, er et godt eksempel.
--
#22
Makthias
Ultrabruger
04-06-2019 12:43

Rapporter til Admin
#21 A hva'? Der har da lige været krig i Maaloula, right? https://en.wikipedia.org[...] 2013 er ikke ret længe siden.
--
Hvis nogen har penge, men ikke tid, så er jeg til rådighed. Jeg laver alle slags opgaver i Aarhus, så længe det ikke kræver kørekort.
#23
Thomas
BOFH
04-06-2019 12:50

Rapporter til Admin
Ja jeg vil altid argumentere mod folk som Rasmus Paludan og håbe at folk bliver klogere end at falde for hans tomme tale. Manden bruger had til en befolkningsgruppe til at fremme sin sag og det er racisme. Jeg er sikker på at i kan finde en eller anden snæver definition der siger at lige netop der RP står for ikke er racisme. Men som de siger i Asien same same but diffrent. Jeg er også klar over at han påstår at han kan gøre det umuligt for muslimer at leve i Danmark uden at bryde grundloven. Men hvis man i praksis vil forhindre en religiøs gruppe i at praktisere deres religion er det jo et brud på grundloven.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#24
Sp3ctrumm
Ny på siden
04-06-2019 12:55

Rapporter til Admin
#22 Ja der har været lidt krig med al-qaeda indblandet, men det var 6 år siden. Lige nu lever de side om side uden problemer.
--
#25
Makthias
Ultrabruger
04-06-2019 13:18

Rapporter til Admin
#23 En befolkningsgruppe kunne jo "alle dem der hader homoseksuelle". Eller have med "pædofile"? Pædofili er ulovligt i Danmark. Så har vi altså racistiske love i Danmark. Nej. Det har vi ikke. Man vælger sin egen religion. Man vælger ikke sin egen hudfarve. Paludan vil ikke have sharia. Han vil ikke gå med til kvindeundertrykkelse, homofobi og pædofili. Han kæmper MOD had og din definition af racisme. Er du imod det? #24 Nå ja. Bare den smule krig. De har det fint. Og 6 år er bare viildt lang tid siden. Du er ligeglad med de mennesker der blev dræbt. De hundrede de blev sårede. Og resten der nok stadig har traumer og sørger. Og det mener du er "uden problemer"? Det er hjerteløst. Du kan jo bare indrømme du tager fejl. Men det vil du ikke. Det er ondt.
--
Hvis nogen har penge, men ikke tid, så er jeg til rådighed. Jeg laver alle slags opgaver i Aarhus, så længe det ikke kræver kørekort.
#26
NerdsLegend
Elitebruger
04-06-2019 13:21

Rapporter til Admin
#24 Og siden den sidste krig der, er byen gået fra 10,000+ indbyggere til at være mindre end Jelling(altså på størrelse med en lille jysk lorte by).
--
#27
Sp3ctrumm
Ny på siden
04-06-2019 13:40

Rapporter til Admin
#25 hvad mener du? jeg har aldrig sagt, at jeg er ligeglad med nogen. Jeg har sagt, at de lige nu lever side om side uden problemer, og det er jo også rigtigt. Ja der har været terror og krig, men det er jo slut nu. så hvad er det jeg tager fejl om? #26 kilde?
--
#28
Makthias
Ultrabruger
04-06-2019 14:02

Rapporter til Admin
#27 Jeg har skrevet hvad du tager fejl om. De lever ikke uden problemer. Traumer, sorg, frygt, afmagt og økonomiske problemer er der sikkert også. Muslimer bestemte sig for at dræbe en masse kristne. Hvorfor skulle de kristne dræbes? Fordi de ikke ville konvertere til Islam. Jeg ved ikke om muslimer og kristne lever der side om side i dag. Det har jeg svært ved at finde kilder på.
--
Hvis nogen har penge, men ikke tid, så er jeg til rådighed. Jeg laver alle slags opgaver i Aarhus, så længe det ikke kræver kørekort.
#29
Sp3ctrumm
Ny på siden
04-06-2019 14:28

Rapporter til Admin
#28 Du mener, ekstremistiske muslimer dræbte kristne indbyggere. De muslimske indbyggere har jo fredeligt levet side om side med de kristne indbyggere før- og efter krigen. Selvfølgelig lever de ikke uden problemer, det er der jo ingen der gør, men de lever uden problemer med hinanden.
--
#30
Makthias
Ultrabruger
04-06-2019 14:31

Rapporter til Admin
#29 Nu søgte jeg lidt rundt selv og fandt det her. http://www.asianews.it[...] Ret foruroligende. Men jeg ved ikke helt med kilden her. Jeg er ikke overbevist. Virker ret kristendoms-aktivistisk. Jeg kan ikke finde troværdige kilder på, hvad der faktisk er sket med de her muslimer. Men jeg gætter på at der ikke er muslimer der længere. Og derfor er der nu fred. EDIT: Muslimer har også levet i fred i Sverige før. Se nu. No-go zoner. Brændende biler. Voldtægter osv.
--
Hvis nogen har penge, men ikke tid, så er jeg til rådighed. Jeg laver alle slags opgaver i Aarhus, så længe det ikke kræver kørekort.
--
Sidst redigeret 04-06-2019 14:37
#31
Himler
Gæst
04-06-2019 14:54

Rapporter til Admin
#29 Hvad er det du ikke forstår? En muslim er en muslim. Det er så simpelt. Alle muslimer følger den samme bog og tolker den 100% ens. Så de er alle sammen pædofile.... Det lærte både jeg (Johnni Hansen) og makthias på Rasmus P. ophold i Ørneborgen.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#32
Makthias
Ultrabruger
04-06-2019 15:16

Rapporter til Admin
#31 Den nedladende tone hjælper jo ingen. *Alle rettroende muslimer følger den samme profet. Der er forskellige slags muslimer, der er forskellige koraner og der er forskellige grader af Islam. Men alle de muslimer jeg kender til, tror på at Mohammed var det perfekte menneske. Han var pædofil. Han undertrykte kvinder. Han var voldelig. Han var morder. Hvis man er muslim, så er Mohammed ens ideal. Det er sygt. Det er dybt amoralsk. Så jo. Alle rettroende muslimer er et problem. De muslimer der ikke ved hvad de siger de tror på, er jo bare dumme. Det er også et problem. Men allermest for dem selv. Det er synd for dem. Men det skal altså ikke gå ud over "os andre".
--
Hvis nogen har penge, men ikke tid, så er jeg til rådighed. Jeg laver alle slags opgaver i Aarhus, så længe det ikke kræver kørekort.
#33
bobson
Giga Supporter
04-06-2019 15:17

Rapporter til Admin
#32 Du argumenterer som en dåre. Akkurat som din Rigsleder :)
--
Sidst redigeret 04-06-2019 15:18
#34
Sp3ctrumm
Ny på siden
04-06-2019 15:20

Rapporter til Admin
#30 https://youtu.be[...] jeg kunne heller ikke finde de mest troværdige kilder, men jeg fandt denne her YouTube video, som virker informerende nok:) #31 Jeg har da aldrig hørt så meget vrøvl i mit liv alle følger- og tolker ikke Koranen ens. Man kan være en lavt-troende muslim eller man kan være stærk troende(religiøs) muslim. ligesom at man kan være lavt-troende kristen(kultur kristen), altså en som måske arbejder om søndagen og kun går i kirke ved særlige lejligheder, som fx. jul, eller man kan også være stærkt troende kristen, som prøver at følge biblen til punkt og prikke. Der er markant forskel, det håber jeg, at du kan se. Det er jo ikke alle kristne, som har had til homoseksuelle og tror på kvindeundertrykkelse, selvom biblen nævner det, ligesom det ikke er alle muslimer, som tror på had osv. Sandheden er vel, at du BÅDE i bibelen og koranen kan finde passager, der lyder diabolske. Der står altid så meget lort i religiøse tekster, så hvis du tager det der står bogstaveligt, jamen så bliver du et meget mærkeligt menneske. Alting i religiøse tekster skal fortolkes! Og meget gerne læses den historiske sammenhæng det er skrevet i.
--
#35
v
Gæst
04-06-2019 15:20

Rapporter til Admin
#21 jamen det er jo genialt, fordi så kan de jo rejse hjem til syrien og leve i harmoni til deres dages ende, du kan godt se det ikke? det er jo genialt.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#36
Sp3ctrumm
Ny på siden
04-06-2019 15:24

Rapporter til Admin
#35 Det er fuldstændig genialt, men de fleste er jo blevet statsborgere og arbejder her.
--
#37
v
Gæst
04-06-2019 15:31

Rapporter til Admin
#36 det da lige meget. vi skal ikke have folk der hæver en bog over grundloven. istedet burde de rejse til et af de varme muslimske lande og leve efter deres bog der nede. så kan det jo også være at din gamle bedste mor kan få bad 4 gange om ugen istedet for 2 gange om ugen. og bevares der er sikkert også en del flere penge til skoler, børnehaver og andet som skriger på mere hjælp i form af penge og personale.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#38
Sp3ctrumm
Ny på siden
04-06-2019 15:49

Rapporter til Admin
#37 Enig i, at man skal følge grundloven fremfor en religiøs bog. Alle muslimer, som ønsker sharia burde også rejse hjem, men det er jo kun 10% af alle muslimerne, som ønsker Koranens ord som lov, de andre har 90% har jo ret til at være her.
--
#39
inckie
Elite Nørd
04-06-2019 15:59

Rapporter til Admin
#37 Hvorfor så ikke også de radikale kristne, som mener at en bog er hævet over loven og mishandler børn ?
--
https://twitter.com[...] - Ned med #lurerSørenPape https://linuxmint.com[...] - Få dit privatliv tilbage.
--
Sidst redigeret 04-06-2019 16:01
#40
Makthias
Ultrabruger
04-06-2019 16:08

Rapporter til Admin
#33 Rigsleder? Hej Krasnik v2. #34 Jeg prøvede at finde ud af, hvordan der er efter byen blev befriet 2014. Fin video dog. Hvorfor tror du det er muslimer de laver ballade, og ikke kristne? Folkekirken i Danmark vokser jo faktisk. Men muslimer laver tit ballade og bruger ofte vold. Kristnelaver mindre ballade og bruger sjældent vold. Flere spørgsmål kunne være; Hvor volden kommer fra? Islam eller muslimsk kultur(levemåde)? Hvis det ikke er selve ideologien Islam, så er det muslimerne der er problemet. Hvorfor har Islam nærmest ikke udviklet sig, når homoseksuelle kan blive gift i en kirke nu? Hvorfor er det så svært at slippe af med Islam som muslim? Fordi det er farligt. Muslimer gør det simpelthen sværere for hinanden at bryde fri. Det er derfor Islam er så slemt. Islam udvikler sig ikke, fordi kritikere bliver dræbt, ignoreret, tiet ihjel und so weiter. Jeg ved ikke hvorfor kristendommen kunne reformeres, når Islam ikke har kunnet. Men en ting er sikkert. Kristendommen i dag og Islam i dag er milevidt fra hinanden. #39 Det fatter jeg heller ikke. Jeg fatter ikke en skid af, at man stemte imod loven om at gøre drengeomskæring forbudt. Nu er der jo valg i morgen. Hvem stemte for forbuddet? Dem kan jeg nemt overbevises til at stemme på.
--
Hvis nogen har penge, men ikke tid, så er jeg til rådighed. Jeg laver alle slags opgaver i Aarhus, så længe det ikke kræver kørekort.
--
Sidst redigeret 04-06-2019 16:13
#41
Ilwaz
Guru
04-06-2019 16:25

Rapporter til Admin
#18 Og du ignorant? Er det meget bedre? "Meget kan man sige om Rasmus Paludan, men for fan altså.. de ting han påpeger, at altså ikke helt så tosset" Ja, for det jo slet ikke tosset at begynde at ville diktere hvad definition af en dansker er. Eller at begynde at smide smide indvandrer hjem, født i Danmark. "For 20 år siden blev der gjort grin med Mogens Glistrup.. han var det ene og det andet, sindssyg, en tosse og skulle ikke tages seriøs." Ja, og ved du hvorfor? Fordi manden ikke kunne lide at betale skat, og sammenlignede dem med frihedskæmpere. Noget han så blev berømt for i 71, da han fandt ud af en metode at få 0% i træk procent. Hvilket han så delte på nationalt tv(Den er frit tilgængelig på DR.dk). Hvad han så ikke fortalte sine klienter, var at for at få den trækprocent så blev de bundet op på alt muligt bræk, hvilket kunne koste dem enormt dyrt. Derfor er det sådan.
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
#42
zipn
Mega Supporter
04-06-2019 16:52

Rapporter til Admin
Nazi, racist osv. Bliver godt nok brugt meget for tiden. Vi har en syg mand der streamer massemord af muslimer. Samtidig er der dagligt henrettelse af folk der ikke vil konvertere, halshugninger, steninger og voldtægter.... det meste af det er offentligt. Og set som helt okay I islam. Men I sidste ende, så er racisten en mand der vælger at brænde sin egen bog. Det er sjovt hvordan tingene hænger sammen.
--
[email protected]@TC14PE- 16GB(2x8)LP [email protected] - EVGA 980Ti Hybrid - z97 Ranger- 3x240GB FSeries3- 2x XL2411t - QF TK Red - EC2-A - G930
#43
United
Junior Nørd
04-06-2019 17:05

Rapporter til Admin
#42 Du har jo helt ret, lige som dig og dine venner synes det var helt fint med massakrerne i Utøya og Christchurch.
--
´66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC CANTONA WAS BORN.
#44
Sp3ctrumm
Ny på siden
04-06-2019 17:06

Rapporter til Admin
#40 Jeg har dsv. ikke svarene på dine spørgsmål:)
--
Sidst redigeret 04-06-2019 17:06
#45
Intettalent
Ny på siden
04-06-2019 17:45

Rapporter til Admin
Jeg mener at man i et demokrati, har brug for kontroversielle mennesker samt holdninger. Paludan er et produkt af en alt for sløv udlændinge politik. Når man møder muhamedanere som begår kriminalitet, og som samtidig kan blive i landet, så er integrationen fejlet, og det er danskerenes egen skyld. Hvor mange herinde vil bryde sig om at en fremmed kom ind i jeres hus, og begyndte at indrette sig, som om det er deres hjem, du må forresten ikke smide dem ud. Hvordan er er det store billede anderledes? Danmark er vel jeres hjem.
--
Talentløs.
--
Sidst redigeret 04-06-2019 17:47
#46
Martin.v.r
Ultra Nørd
04-06-2019 18:03

Rapporter til Admin
Det her er lige som regioner,De har alle ført krig med sig,i dette land har alle tale ret,om man så ikke kan lide det de siger, er en anden sag,men lad det dov ligge?? Dette bliver jo til ren børnehave at høre på.
--
Vandkølet I7 [email protected]+GHZ asus p67 maximus iv extreme 2x4GB Samsung [email protected] 1.4v AMD HD 7970 bios mod 1200/1650

Opret svar til indlægget: Rasmus Paludan er halv svensker

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login

Denne tråd er låst, og du kan derfor ikke oprette svar i den.

Begrundelse

Da denne tråd er kørt af sporet låses den

Låst af Thomas | 04-06-2019 18:06

NYHEDSBREV
Afstemning