Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Dresscode bryllup?

Af Giga Supporter Fuller 8900 | 09-06-2019 09:14 | 1192 visninger | 11 svar, hop til seneste
Hej hol! Så er tiden inde til jeg skal til bryllup, og faktisk 2 på 2 uger! Jeg er den type som helst har afslappet tøj på så af det pænere tøj har jeg kørt shaping New tomorrow bukser samt dem fra teeshoppen :p Men tænker ikke det lige går til bryllup, det første bryllup har de skrevet "dresscode festligt" men hvad fsnden betyder det lige? Jeg tænkte selv bare et fint habitsæt.. Samt mørke pæne sko og bælte samt butterfly eller slips.. Men hvd læser i ud af det? Det andet er uden dresscode, men kender brudgommen og bruden og de går begge op i tøj, så tænker også dinere tøj :) Jeg skal ud og investere i tøj, og så helst jeg kunne bruge det til begge 2 da jeg sikkert ikk kommer i det tøj ret mange gange efterfølgende hehe
--
#1
bphhm
Monsterbruger
09-06-2019 09:32

Rapporter til Admin
Du kan jo bare spørge hvilken dresscode de forventer sig og specielt til det bryllup hvor de beskriver festligt. Her ser de ud til at have forventninger men jeg vil da nok sige at netop festligt kan tolkes meget forskelligt og netop derfor giver det mening at spørge.
--
#2
Fuller 8900
Giga Supporter
09-06-2019 09:47

Rapporter til Admin
Okay, sad og læste lidt på nettet og festligt betegnes som i det finere altså smoking eller habit.. Tænker selv jeg ville være bedst tilpas i habit, da smoking er alt for fint hehe. Nogle som kender til Marcus tøj i den kaliper? https://www.marcus.dk[...] er det her ordentligt eller skal man k migge andetsteds? Skal ud i denne uge og kigge nemlig, køber selvfølgelig i en butik så jeg kan prøve det, men har i nogle fysiske butikker i kan anbefale, skal ikke koster 5000 kr for et sæt hehe. Gerne 2500 Maks for bukser, jakke og en skjorte og evt vest..
--
#3
bphhm
Monsterbruger
09-06-2019 09:55

Rapporter til Admin
Der er ingen grund til at købe en habit for dyrt og specielt ikke hvis det kun er til fest brug. Jeg synes dit maks ser ganske fornuftigt ud. Husk der formentlig skal være lidt tid til at få tilpasset bukserne i rigtig længde. Hvis der med festligt menes smoking så er de faktisk ikke særligt dyre og man kan oftest leje en smoking også. Men sørg for rette størrelse da det ser fuldstændigt tåbeligt ud hvis den ikke passer ordentligt. Var engang til et bryllup hvor brudgommen havde smoking på som ikke passede i armlængden og jeg lavede ikke andet end at fokusere på hvor skørt det så ud hele aftenen :-).
--
#4
Thomas
BOFH
09-06-2019 10:04

Rapporter til Admin
Men som #1 skriver så spørg, de har inviteret dig til brylluppet så er de sikkert også helt okay med at du spørger hvad de forventer af påklædning.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#5
jensjens
Gæst
09-06-2019 10:07

Rapporter til Admin
Et par jeans og en skjorte i buksen, kombineret med en pæn jakke og en butterfly er også festligt. I jakkesæt virker det bare sådan lidt stuck-up whiskeybælte agtigt, og de fleste går som regel i arbejdstøj til dagligt.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
kikophil
Ultra Supporter
09-06-2019 17:33

Rapporter til Admin
Hvis nr. 2 bryllup alligevel siger, at pingvindresset ku` være passende, bør du nok leje det frem for at købe, da det rigtignok ikke er noget, man tit får brug for med mindre, man fedter rundt med det blå blod :) Men alm. pæn mørk habit med div. kravetøj er brugbart til langt de fleste bryllupper efter tidens standart.. Hyg dig til dem begge :)
--
#7
~DoN~
Maxi Supporter
09-06-2019 18:13

Rapporter til Admin
Kom i habit, for hvis gommen ikke er i smoking, så bør gæsterne ikke bære bedre klædt.
--
#8
kb-
Super Nørd
09-06-2019 18:18

Rapporter til Admin
Tag i genbrug og snup et Hugo Boss sæt til 150 kr.
--
.
#9
Texas
Supporter Aspirant
09-06-2019 23:18

Rapporter til Admin
Som #3 skriver så sørg for at dit suit (eller hvad du nu vælger) passer. Jeg har lige læst en artikel i Washington Post om Trump's besøg i England ift tøj. De er lige knapt positive, men nu hader den avis jo også Trump ;-)
--
#10
Gliese
Gigabruger
10-06-2019 09:20

Rapporter til Admin
De bukser du har er nok fine nok, det ligner lærredsbukser. Jeg ville bruge pengene på at købe en lækker habitjakke, som man kan bruge til forskelligt tøj, inkl. jeans. OBS. Et jakkesæt vil du få glæde af i mange år, såfremt du kan passe det :-)
--
Mvh Kim Gliese
#11
SimonFRB
Superbruger
10-06-2019 10:08

Rapporter til Admin
Du må aldrig være mere dressed up end gommen, så pingvin er naturligvis udelukket. Desuden er blå jeans altid NO-GO - med mindre du er en typisk mellemleder. Prøv en tur i H&M, hvor de ofte har både sorte/mørkeblå slimfit suits. Koster ingenting, og holder fint, hvis det ikke er til hverdagsbrug. Køb en hvid skjorte til og så er butterfly/slips valgfri. Du kan både matche med finere sko eller blot ensfarvede (nye!) sneakers. Alternativt loafers eller lign.
--

Opret svar til indlægget: Dresscode bryllup?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning