Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Spørgeskema i forbindelse med projekt

Af Gæst PalleA | 12-06-2019 11:00 | 269 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej alle, Jeg står i den situation at jeg sammen med min gruppe er i gang med et projekt omkring bæredygtighed. Så hvis i vil være søde og svare vil det være perfekt! :) https://docs.google.com[...] Ris og ros bedes holdes på et sobert niveau Mange tak på forhånd! // Palle
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Munkeholm
Supporter Aspirant
12-06-2019 11:15

Rapporter til Admin
køn : mand / kvinde / other??? regner i med en bæver kommer ind og svare :-) denne mulighed ville jeg nok fjerne. Men der er svaret
--
#2
uff82
Ny på siden
12-06-2019 11:22

Rapporter til Admin
Hvordan sætter man krydset hvis man er født kvinde/pige, men altid har opført sig som en mand/dreng, man har skiftet udseende ( måske div oprationer) og har et liv der er præet at mande/drenge beslutninger. håber i forstår hvad jeg mener. det jeg vil frem til at en pige der altid har opført sig som en dreng skal hun/han svare pige? eller vil det ikke give et skævt billede at konklusionen?
--
Sidst redigeret 12-06-2019 11:23
#3
Fuur
Super Supporter
12-06-2019 11:30

Rapporter til Admin
Jeg har udfyldt den, men jeg må indrømme at der er nogle mærkelige formuleringer og manglende svarmuligheder. Jeg vil helt klart anbefale at I vælger en ulige skala, altså fra strongly disagree til strongly agree og midt imellem neither agree og disagree. Hvis I ikke vil bruge denne skala, så vil jeg anbefale I tilføjer en "Ved ikke" mulighed. Et par ændringer jeg ville lave (der er flere end dem jeg har noteret), men f.eks. "Klimaet er vigtigt at værne om" samt "Klimaforandringer er menneskeskabte". Den sidste vil jeg ændre til hvor man kan vælge valgmuligheder om hvad man mener der skaber klimaforandringerne. Generelt vil jeg anbefale i læser om den kvantitative metode og laver et nyt design :)
--
#4
GumpDK
Elite Supporter
12-06-2019 11:36

Rapporter til Admin
#1 Efterhånden er der ret mange køn... Prøv ww.lgbt.dk hvis du vil vide mere... #2 Hvorfor skal det altid overkompliceres? Det er fair nok at man ikke føler at man passer ind i mand/kvinde kasserne, men lad nu være med at gøre et stort nummer ud af det. Det er i hvert fald en af grundene til at jeg har svært ved at tage disse personer seriøst... Og der er jo mulighed for at svare "andet". Der er endda mulighed for at skrive hvad man så identificerer sig som. Jeg kan virkelig ikke se problemet.... Jeg har svaret :-)
--

Opret svar til indlægget: Spørgeskema i forbindelse med projekt

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning