Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

trendster.dk = bedrageri, what to do?

Af Mega Supporter Wut | 12-06-2019 21:24 | 5119 visninger | 56 svar, hop til seneste
Hey drenge Min kone har købt nogle sandaler på en "dansk netbutik" ved navn trendster.dk til 300 kr. De var sat ned fra 600 kr, skriver de i hvert fald. Det viser sig, at efter mange ugers venten, så dukker noget værre plastik-lort op. Det kommer direkte fra Kina, og de kan findes på ebay til 30 kr. Jeg har så lavet lidt detektivarbejde for at finde ud af, hvem der driver https://trendster.dk[...] Ved at bruge den danske WHOIS ( https://www.dk-hostmaster.dk[...] ), så finder man ud af, at trendster.dk ejers af Cavani Aps, som har adresse i Herning. På virk.dk kan man så finde ud af, hvem ejeren af Cavani Aps er ( https://datacvr.virk.dk[...] ). Hvis man så slår ejeren op, så finder man ud af, at han og hele hans familie åbenbart ejer en lang stribe virksomheder, hvor de alle er direktører i hinandens selskaber. Det er anpartsselskaber, iværksætterselskaber og holdingselskaber, som ejer hinande på kryds og tværs: https://cvrapi.dk[...] Ejeren kan man finde på krak.dk, og familien bor åbenbart i et lækkert stort villahus som ser ret nybygget ud. Det kan man jo godt forstå, at man kan have råd til, når man sælger sandaler til 300 kr, som leveres direkte fra Kina uden porto til 30 kr i indkøb, og derefter undlader at give folk penge tilbage, hvis de brokker sig (se Trustpilot: https://dk.trustpilot.com[...] ) Jeg skrev en ret sur anmeldelse af selskabet, og den er naturligvis blevet "indrapporteret for at overskride Trustpilots regler" i løbet af ganske få minutter. Alle negative anmeldelser på Trustpilot.dk kvitteres med "Butikken har kontaktet brugeren for yderligere informationer".... Jeg har ikke tænkt mig at give nogen form for informationer til ejeren af butikken, for hvis han finder ud af min adresse, og jeg har fortalt verden om deres bedragerier, så kan jeg jo ende med at have en sur mand på nakken resten af mine dage (man må ikke undervurdere bedrageres energi, når det kommer til at tage hævn over folk, der exposer dem). Og hvis jeg IKKE angiver mit ordrenummer osv, så fjerner Trustpilot min anmeldelse, da de tror den er falsk. Anpartselskaber bruges ofte til at lave den her slags bedrageri, da man ikke bliver holdt personligt ansvarlig for bedrageriet (så vidt jeg ved i hvert fald). Ham idioten har stribevis af selskaber bag sig. Hvad fanden skal vi almindelige brugere gøre imod sådan nogle bedragere? Teknisk set, så overholder de jo lige akkurat reglerne så meget, at man ikke kan komme efter dem... og Trustpilot er jo glade for at holde hånden over dem ved at slette negative anmeldelser af dem... Men hvad nytter det jo også alligevel, når man kan lave vilkårligt mange anpartselskaber og skjule sig bag random internetadresser?
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)

--
Sidst redigeret 12-06-2019 21:26
#1
rootkit
Ny på siden
12-06-2019 21:30

Rapporter til Admin
Du har jo 14 dages fortrydelsesret på alle webhandler, du skal blot skrive en mail til dem explicit inden for de første 14 dage om at du har fortrudt købet og ønsker gøre brug af din fortrydelsesret (ikke retur ret! det hedder det nemlig ikke). Du skal nok selv betale retur fragten i og med du ikke har krav på at de skal betale den og du får selvfølgelig heller ikke fragten tilbage, altså for den oprindelige forsendelse. Nægter de dig din fortrydelsesret tænker jeg umiddelbart center for klageløsning. Men det koster vidst 200kr at oprette en sag.
--
Sidst redigeret 12-06-2019 21:31
#2
Wut
Mega Supporter
12-06-2019 21:30

Rapporter til Admin
#1 Det er helt korrekt. Men jeg forventer ikke at få pengene tilbage. Flere skriver på Trustpilot, at de aldrig fik deres penge. Men jo det har vi allerede gjort, og afventer deres svar på, hvor (om) vi skal sende varen tilbage. Det er lige netop det: Jeg gider ikke bruge ret meget af min tid på 299,-... Omvendt så pisser det mig af, at man bare kan gemme sig bag et ApS og snyde folk i flæng.
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)
--
Sidst redigeret 12-06-2019 21:32
#3
rootkit
Ny på siden
12-06-2019 21:33

Rapporter til Admin
slettet
--
Sidst redigeret 12-06-2019 21:35
#4
damp barn
Guru
12-06-2019 21:33

Rapporter til Admin
Altid tjek https://dk.trustpilot.com[...] Du siger så flere uger venten, så har der ikke været så mange de er fra marts.. Bare heldigt, i ikke fik handlet for flere kroner.
--
"Be yourself, is all that you can do" Chris Cornell
#5
Wut
Mega Supporter
12-06-2019 21:36

Rapporter til Admin
#3 Du har nok ret. #4 Jeg har de sidste timer ... hvordan skal jeg sige det ... højt, tydeligt og gentagne gange instrueret fruen i fremover at lade mig slå ting og sager op, før hun trykker på køb-knappen ;-D
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)
#6
BloodClaw
Super Supporter
12-06-2019 21:44

Rapporter til Admin
Ingen tvivl om at det er en lortebutik, men jeg kan ikke se snyderi som sådan: https://trendster.dk[...] "Levering Alle pakker leveres direkte til din dør med fragtselskabet Postnord. Ordre indgået inden kl. 12:00 afsendes typisk i løbet af 1-3 hverdage. Når ordren afsendes fra vores lager vil du automatisk modtage en besked på den mail du har benyttet i forbindelse med købet. Alle ordre sendes direkte fra vores fjernlager i Guangdong, dette gør vi for at kunne tilbyde vores kunder den mest fordelagtige pris. Leveringstiden vil derfor typisk være 2-3 uger fra afsendelsesdatoen. Ved ordre på 300kr,- eller derover opnår du som kunde gratis levering. På ordrer under 300kr,- betaler du 39kr,- i levering."
--
#7
afm|
Semi Supporter
12-06-2019 21:53

Rapporter til Admin
#1 Rootkid Hvis man returnere hele sin ordre, og selv betaler for returfragt, så har man ophævet købet og har ret til at få refunderet fragtomkostninger også. Hvis man derimod bestiller flere ting, og kun returnere noget af ordren, så har man ikke krav på at få fragtomkostninger tilbage. Hvis webshoppen tilbyder fri retur, så har man ikke krav på fragtomkostninger retur, uanset om hvor meget man returnere.
--
I5 4690K - MPower Z97 - Asus GTX970 Strix - 16 GB G.Skill 2600 MHz - M.2 950 Evo 250 gb - 850 Evo 500 GB - WD Red 4TB - Evga 850W G2 - FD Define R5
#8
Wut
Mega Supporter
12-06-2019 21:55

Rapporter til Admin
#6 Ok, det skriver de faktisk i deres betingelser. Det har jeg (altså fruen) så misset. Fair nok så, men stadig nitte at de stolt skriver "Dansk netbutik" på forsiden i store bogstaver, og gemmer den "lille" detalje med X ugers leveringstid nede i nogle leveringsbetingelser. Det er jo ikke tilfældigt, at de ikke skriver leveringstider på produkterne, som de fleste andre netshops gør. Men fair nok. Men stadig er det jo underligt, at de kan tillade sig at "sætte en vare ned fra 600 kr til 300 kr", hvor varen så i virkeligheden er en Kina-vare til 30 kr. Igen: Det er nok ikke ulovligt, men stadig vildledende. Man kan eksempelvis undre sig over, at deres butik ofte har "udsolgt" af en vare, og så dukker der hele tiden nye varer op. Disse varer er så lynhurtigt "sat 50% ned". Hvordan kan man påstå det, hvis de lige har fået varen ind i deres butik? Det lugter imo. ... for ikke at nævne, at min anmeldelse af biksen på trustpilot er blevet flagget, fordi jeg har skrevet navnet på ejeren i anmeldelsen. Er der nu noget galt i, at folk ved, hvem de handler med? Føjda!
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)
--
Sidst redigeret 12-06-2019 22:00
#9
Sven Bent
Super Nørd
12-06-2019 22:00

Rapporter til Admin
sikke dog en masse udenoms snak som intet har med snyderi at gore. Kan du ikke lige lave en simpelt svar paa disse spoergsmaal? For indtil vider virker det mer som en typisk whine traad hvor det er OP det er galt med 1: Fik du den vare du bestilte? 2: Gjorde du opmarksom paa din utilfredshed ved butikken ? 3: Gjorde du brug af din fortydelses ret / naegted de at retunere den? Hvis ikke svare at NEJ JA JA/JA saa er der ingen medlidehend herfra Alt udenomsnak om priser andre steder og dine personlig teorier og selskabs ejerforhold er irrelevant foer de 3 ting er afklaret
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
--
Sidst redigeret 12-06-2019 22:01
#10
Wut
Mega Supporter
12-06-2019 22:10

Rapporter til Admin
#9 Har du bemærket, hvor ofte folk slet ikke engang gider svare på dine indlæg?
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)
#11
M.Mikkel
Maxi Nørd
12-06-2019 22:18

Rapporter til Admin
#9 enig ta en kiks
--
Imac 27 ipad pro Iphone xs max og en Hyawai x pro win Bærbar
#12
hjortekid
Bruger Aspirant
12-06-2019 22:19

Rapporter til Admin
Hold nu op en butik... Udover at samtlige "modelbilleder" ligner noget der er stjålet fra Wish og andre sider der sælger kina-crap, vil jeg mene at de overtræder markedsføringsloven mht. deres før/nu priser. Kan se at alt er på tilbud, og jeg har en mistanke til at alt er på tilbud hele tiden. Altså vi taler om normalpriser og ikke reelle besparelser.
--
#13
Wut
Mega Supporter
12-06-2019 22:23

Rapporter til Admin
#12 Det er lige præcist det punkt med, at de overskrider reglerne for før/nu priser, der gør, at det er vildledning. Udover at det "altid er på tilbud", så skal man også kunne godtgøre, at det er en reel "normalpris", når man bruger før/nu-priser. Den vare har aldrig været til salg til 600 kr i Danmark, så det er absurd at kalde det en "normalpris", specielt givet, at man kan købe dem på ebay el.lign. for 30 kr. året rundt. https://www.forbrugerombudsmanden.dk[...]
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)
--
Sidst redigeret 12-06-2019 22:24
#14
Jesper164a
Maxi Supporter
12-06-2019 22:35

Rapporter til Admin
Er der ikke også en masse bøvl i at sælge eBay/Wish ting i Danmark i forhold til skat og oplysning om hvor varen er købt, indberetninger og opgørelser osv. ?
--
Hvad er fede menneskers, favorit computer mærke? - Dell'er. (Bah-dum-tich)
#15
Wut
Mega Supporter
12-06-2019 22:49

Rapporter til Admin
#14 Jo, god pointe. Samt varedeklarationer, godkendelser og mærkninger på varen mv. Og hvem står med ansvaret, hvis nogen kommer til skade på produktet? Og hvad med afgifter, told osv? Anpartselskabet fordufter jo som dug for solen, så snart der er optræk til bødeforlæg, erstatningssager osv. Det er noget rod. Det burde stoppes. Først bør man indføre lov, der fjerner direktørens mulighed for at være uden personligt ansvar såfremt virksomheden i stor stil består i at bedrive lovstridig aktivitet. Helt utroligt man bare kan gemme sig bag et anpartsselskab.
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)
--
Sidst redigeret 12-06-2019 22:50
#16
minoo
Elite Supporter
12-06-2019 23:00

Rapporter til Admin
alle tingene er de første jeg ser når jeg åbner wish.. også udover det har de ikke synligt cvr eller emærke på deres side
--
Sidst redigeret 12-06-2019 23:01
#17
Veldrejet bæver
Gigabruger
12-06-2019 23:10

Rapporter til Admin
Noget andet er om han overhovedet må sælge ting fra Kina fyldt med diverse pis og lort?
--
i7-7700k, RTX 2080, Asus PG278QR 27” 165Hz
#18
Wut
Mega Supporter
12-06-2019 23:32

Rapporter til Admin
#17 Så vidt jeg ved, kræver det ingen tilladelse at importere eksempelvis tøj. Men det er ansvarspådragende at være distributør/sælger af produkter også selvom de kommer fra Kina. Hvis du bliver syg af det, så kan du køre en erstatningssag ... mod et selskab, der løbende bliver lænset for værdier, så der intet er at komme efter :-/
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)
#19
Sozadk
Semibruger
12-06-2019 23:56

Rapporter til Admin
#12 De skriver jo ikke noget om tilbud eller før og nu priser de har bare en pris der er streget ud, at det så er nogle vanvittige nu priser de har det er så noget andet, det hele oser langt væk af Kina crap. Edit: har lige lagt mærke til at de skriver tilbud flere steder, det er ved at være sent:-)
--
Sidst redigeret 13-06-2019 00:00
#20
Janus
Gæst
13-06-2019 00:29

Rapporter til Admin
#10 og #11: Haha har også lagt mærke til at folk bare ignorerer ham :D
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#21
vejenar
Megabruger
13-06-2019 01:01

Rapporter til Admin
Men altså hvad har din kæreste tænkt på? Alt er jo dyrere derinde end på normale danske webshops. Jeg må dog sige jeg er meget fristet til at købe et rør kvalitets badminton fjerbolde i skumplast(HVORDAN KAN EN FJERBOLD VÆRE I SKUMPLAST) af ukendt mærke til 150 kr., hvilket er dyrere end hvad et rør gode bolde koster i sports-butikkerne.
--
#22
anders1226
Superbruger
13-06-2019 01:24

Rapporter til Admin
Skal ikke belære mig for meget. men vis der er ting de sælger der har plastik. som på nogle måder kan komme i nærheden af børn osv. så skal de vis være testet for gift stoffer. men om de så har en ren uden om måde og komme uden om dette. ved og have lager uden for EU. det tør ikke siges. men generalt er disse butikker meget normale. fks. på facebook ses tit nu om dages fks dansk ads med teath whiting mund ting. some de gerne sælger fro 600kr. men fra Alibaba koster de ca 25kr for en æske. når der købes over 100stk... generalt er det fuckt. men om der er noget lov osv. der kan tages op. det må jeg sku melle pas på. men EVT kan du skrive en Mail til '' https://taenk.dk[...] '' og se hvad de siger så send alt det du har fundet ud af med det. :)
--
Meow
#23
Wut
Mega Supporter
16-06-2019 19:31

Rapporter til Admin
OPDATERING: Vi har kontaktet trendster.dk og modtaget beskrivelse af, hvordan man skal returnere pakker. Pakken er nu sendt, som de siger, vi skal til Bredgade 45, 7400 Herning og har angivet modtagerens emailadresse. Vi kan ikke give telefonnummer til DAO, fordi Trendster.dk ikke ønsker oplyse et telefonnummer. Nå men, DAO skriver nu, at pakken ikke kunne afleveres og kan fås i en pakkeboks. Trendster.dk nægter at modtage pakker i pakkeboks og vil have pakken til adressen. Det viser sig så, at Bredgade 45 er et kontorfællesskab, hvor der jo ikke er åbent udenfor alm. arbejdstid. Trendster.dk har IKKE angivet, at de kun kan modtage pakker i et eller andet tidsrum. Hvis vi havde sendt med Post Nord, så kunne pakken jo også være kommet frem kl 19 om aftenen (som den ofte gør her på adressen). GLS leverer også nogle gange meget tidligt om morgenen. Så hvad gør man så nu? Skriver man til Trendster, at de kan hente pakken i pakkeboksen, eller skal vi vente på pakken kommer retur (og betaler returgebyret) og så sender den med en anden postudbringer? Eller skulle jeg simpelthen starte bilen og køre til Herning, og aflevere pakken personligt? Jeg kunne faktisk godt være fristet til at tage en fridag og få en høflig snak med dem.
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)
--
Sidst redigeret 16-06-2019 19:32
#24
bphhm
Monsterbruger
16-06-2019 19:57

Rapporter til Admin
Sikke en energi der er i denne tråd :-) Men kan sagtens forstå det principielle i at det er noget crap der sælges og der skal advares mod firmaet. - Skriv på trustpilot som så mange andre har gjort - Skriv til tænk, måske kan de som forbrugerrepræsentant hjælpe med at advare mod firmaet - Få inspiration her https://taenk.dk[...] - Skriv til DR Kontant - Lav post på Facebook hvor du beskriver din oplevelse, som så kan deles uhæmmet - etc. Selv ville jeg nok nøjes med at sige til min hustru: "hvad kan du så lære af det?" Og det har jeg gjort før. Hun blev sur på mig og ikke sig selv....
--
Ghost S1, Asrock X470 itx, R7 2700, Corsair H100i m 2 x NF-A12x25, Corsair 16 GB DDR4-3200, EVGA RTX2070, Corsair SF600, Samsung EVO 970 1TB NVMe
#25
Wut
Mega Supporter
16-06-2019 20:02

Rapporter til Admin
#24 Det er gode forslag. Problemet er bare, at ham tossen, der driver Trendster.dk har en lang række virksomheder bag sig. Det er sikkert i samme skuffe det hele: Opret et ApS, tag imod en masse ordrer fra kunder, undlad at betale penge tilbage, og så bare trække pengene ud af firmaet og lukke det. Og forfra! Hvordan bekæmper man sådan noget? Jo man kan fremskynde deres lukning ved at klage til Forbrugerombudsmanden, skrive til Kontant osv, men han åbner jo bare en ny biks i morgen så. Måske skulle man begynde at skrive til politikerne i stedet, om det er meningen, at anpartselskaber virkelig kan benyttes til at snyde og bedrage og friholde ejerne for ansvar.
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)
#26
the688
Guru
16-06-2019 22:36

Rapporter til Admin
Hvordan kan folk - og så herinde - finde på at anbefale TrustPilot? Der var engang hvor alle herinde vidste hvad for et foretagende det er.
--
"ORK SATME!"
#27
Veldrejet bæver
Gigabruger
16-06-2019 22:59

Rapporter til Admin
Hvordan kan det her hænge sammen for dig? Tage en fridag for et par sandaler til 300kr? Rent økonomisk hænger det ikke sammen. + Transport + tid. Du stiller selv spørgsmålet i#25 "Hvordan bekæmper man sådan noget" et godt sted er ihvertfald at undlade at støtte et halv fishy site rent økonomisk.
--
i7-7700k, RTX 2080, Asus PG278QR 27” 165Hz
#28
zulink
Ny på siden
17-06-2019 00:18

Rapporter til Admin
Synes du skulle overveje at skrive til nogle politikkere og anmelde virksomheden til politiet? Men du skulle kunne skrive til trustpilot med din kvittering så burde din anmeldelse gå igennem ifølge deres retningslinjer så længe du har skrevet det sobert
--
Sidst redigeret 17-06-2019 00:21
#29
Senses
Monster Supporter
17-06-2019 03:20

Rapporter til Admin
Det bedste du kan gøre er klage til deres betalings indløsere, skriv til Mobilepay, Viabill og Epay og send din historie. Hvis de ikke kan få penge slutter deres svans.
--
#30
Rolf
Ultra Supporter
17-06-2019 07:41

Rapporter til Admin
Man undgår at blive snydt, hvis man tænker sig om. Den kloge narrer den mindre kloge, sådan har det altid været. Der er en grund til phishing, Nigeria-breve osv eksisterer, nemlig at folk falder for det.
--
#31
kikophil
Ultra Supporter
17-06-2019 18:09

Rapporter til Admin
Hmm - gad vide hvor sikker lillemors kortoplysninger er ved en person/selskab, der i forvejen sælger "skrot til guldpriser" :) Har du/i tjecket om betalingen gik til Kina eller Danmark? Har selv prøvet noget af det samme for et par år siden med et par ecco sko, på en hjemmeside, der bestemt så legitim ud. Oplysninger om T&T fulgte pænt efter, men da det så endte ved et jysk postcenter, tjeckede jeg lige min konto (sku` selvf. ha` gjort dette fra starten) og pengene var sendt til et udefinerbart kinesisk chingdellachang selskab. Sitet blev lynhurtigt lukket ned, og bar røv til mig hehe.. Heldigvis som din kone - ikke nogle særligt dyre sko :) Jeg lukkede mit kort ned, og fik et nyt...
--
#32
Mads
Gæst
17-06-2019 19:14

Rapporter til Admin
Det er dårlig stil, hvis man ikke kan få sine penge igen. Men det er da en smart forretning, købe billig kina lort og sælge det 10 gange dyrer. Der er også de der netbutikker hvor man kan købe trøjer og bukser til 2-300 kr. per styk. der er lavet af plastik, og hvor det lugter spøjst, sådan kemisk.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#33
Maruchin
Elitebruger
18-06-2019 10:57

Rapporter til Admin
Never mind, jeg mangler kaffe i blodet :)
--
Sidst redigeret 18-06-2019 10:58
#34
ZulfoDK
Semi Supporter
18-06-2019 10:58

Rapporter til Admin
#33 Du ville have godt af at læse det første indlæg igen. De stod til 300,- - og det var først da de ankommer at man begynder at undersøge hvad det faktisk er man har købt :)
--
----------------- Lars B. / ZulfoDK
#35
madz860
Monsterbruger
18-06-2019 15:27

Rapporter til Admin
Det ultimative du kunne gøre var at melde det til Operation-X , så må Morten Spiegelhauer komme på sagen :D
--
#36
zzup
Nørd
18-06-2019 17:49

Rapporter til Admin
#2 Så tager du bare ned i din bank, og laver en indsigelse, så skal de nok trække dine penge retur..
--
i7-7700k, Rog Strix 270F Gaming, Rog Strix 1080ti OC 11gb, m2 ssd 960 evo, Acer Predator Z1 32" 165hz G-Sync 1440p Curved
#37
Wut
Mega Supporter
04-07-2019 23:20

Rapporter til Admin
OPDATERING: Efter nogle e-mails frem og tilbage og noget insisterende tone fra vores side valgte indehaveren af trendster at tilbagebetale beløbet til vores konto. Det ændrer ikke på at de sælger elendige Kina-varer til vanvittige priser, under opdigtede før-priser, og at de lader ebay-kinesere sende varerne direkte til kunden uden nogen form for kvalitetskontrol af varen eller korrekt mærkning eller noget som helst. Jeg mener fortsat at det er en lortebiks... Men som så er vi ikke længere "bedraget" af dem. Det synes jeg lige at jeg skylder dem at fortælle trods alt.
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)
#38
Senses
Monster Supporter
05-07-2019 08:56

Rapporter til Admin
#37 Det du beskriver er "dropshipping" Basically hvad Wish.com er bygget på. Den går bare ikke i DK, danskere vil ikke vente 6 uger på deres vare, og kan godt se når det koster 1kr og producere.
--
#39
Wut
Mega Supporter
06-08-2019 08:32

Rapporter til Admin
OPDATERING trendster.dk er nu gået offline <fanfare.wav> De andre sites, som er registreret til Cavani Aps kører dog videre: - cindy.dk - moni.dk - smartbutik.dk - venola.dk Alle har de rædderlige karakterer på blandt andet Trustpilot (naturligvis). It never ends...
--
Jeg ser ikke indlæg fra gæster. Så gæst: Opret en profil :-)
#40
ZulfoDK
Semi Supporter
06-08-2019 09:58

Rapporter til Admin
Tja, deres omsætning er vel mere eller mindre direkte ned på bundlinjen. De har ikke noget varelager, de eneste omkostninger de stort set har, er "personaleudgifter" - og hvis man kan hive 277.000,- om året ud ved at lave en, eller flere, hjemmesider der blot laver drop-shipping (jfr. regnskabet er personaleudgifter 277.000 i 2018), så er der selvfølgelig nogen der udnytter det, og det gør manden bag Cavani så.
--
----------------- Lars B. / ZulfoDK
#41
ZulfoDK
Semi Supporter
06-08-2019 10:01

Rapporter til Admin
Jeg kan forresten godt lide at de på "smartbutik.dk" skriver "SIKKER E-HANDEL" uden at have et ehandlesmærke. Magen til fusker :)
--
----------------- Lars B. / ZulfoDK
#42
Martin.v.r
Ultra Nørd
06-08-2019 14:34

Rapporter til Admin
Lær din kone lidt om at lave detektivarbejde på wish,så kan man finde de org: vare og ikke kopi vare. og spare de 200 til 1000% som Danske butikker ligger oven i varene. Min kone har sparet over 100,000,- i sidste md ved at sætte sig lidt ind i det,og købt fra producenterne Det er ikke kun kopi vare der er på wish Hvor egen dyrlæge er nu tosse fordi hun føler sig tage hårdt i røven,af de danske sælger der kommer i butikken,når min kone har købt en vare hjem til 800,- og hun har givet 32.000,- for den samme vare :D
--
Vandkølet I7 [email protected]+GHZ asus p67 maximus iv extreme 2x4GB Samsung [email protected] 1.4v AMD HD 7970 bios mod 1200/1650
--
Sidst redigeret 06-08-2019 14:35
#43
Wing Man
Super Nørd
06-08-2019 19:30

Rapporter til Admin
#42 Når i nu har jeres egen dyrlæge, hvorfor skal personen så købe sit eget? Når nu dyrlægen er jeres, så ville det da pænt af jer at bruge de 800kr., så dyrlægen ikke skulle af med 32000kr. selv.
--
Den som ler sidst, tænker langsomst!
#44
M.Mikkel
Maxi Nørd
06-08-2019 20:06

Rapporter til Admin
#42 grinder og den tror vi så på´
--
Imac 27 ipad pro Iphone xs max og en Hyawai x pro win Bærbar
#45
Daddy Cool
Junior Supporter
07-08-2019 10:55

Rapporter til Admin
#42 ja hvis noget lyder for godt til at være sandt så.....................
--
hvis arbejde er så sundt så giv det til de syge
--
Sidst redigeret 07-08-2019 10:56
#46
Martin.v.r
Ultra Nørd
07-08-2019 14:04

Rapporter til Admin
Tag det som i vil. De kloge narre de mindre kloge.
--
Vandkølet I7 [email protected]+GHZ asus p67 maximus iv extreme 2x4GB Samsung [email protected] 1.4v AMD HD 7970 bios mod 1200/1650
#48
Jesper164a
Maxi Supporter
07-08-2019 18:03

Rapporter til Admin
#43/46 Jeg er helt nysgerrig efter hvilket produkt der bliver omtalt her, kan slet ikke forestille mig noget der koster så meget, kan koste så lidt!
--
Hvad er fede menneskers, favorit computer mærke? - Dell'er. (Bah-dum-tich)
#49
Stroyer
Elite Nørd
07-08-2019 18:16

Rapporter til Admin
48# Well...har du nogensinde købt vand på flaske på en tankstation? :D /mvh
--
IDGAF!
#50
Martin.v.r
Ultra Nørd
07-08-2019 21:48

Rapporter til Admin
Min kone arbejder med heste,men det er udstyre til at behandle skaber med.
--
Vandkølet I7 [email protected]+GHZ asus p67 maximus iv extreme 2x4GB Samsung [email protected] 1.4v AMD HD 7970 bios mod 1200/1650
#51
Martin.v.r
Ultra Nørd
07-08-2019 21:54

Rapporter til Admin
#49 nemlig
--
Vandkølet I7 [email protected]+GHZ asus p67 maximus iv extreme 2x4GB Samsung [email protected] 1.4v AMD HD 7970 bios mod 1200/1650
#52
Wut
Giga Supporter
18-11-2019 16:36

Rapporter til Admin
Cavani har lige åbnet www.avello.dk[...] hvor de igen sælger Kina skrammel og reklamerer via Facebook osv. Sådan en nar mand. Jeg overvejer at skrive til de rette politikere om det kan være meningen at man kan kæde-oprette aps-selskaber for at bedrage folk og skride fra regningen.
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...]
#53
Belize
Ny på siden
18-11-2019 16:41

Rapporter til Admin
Der er vel intet forkert i at indkøbe varer til en lavere pris og sælge til højere. Det sker alle steder verden over, hver dag :-) De fleste burde godt kunne se at den side ikke er legit.
--
#54
Ð Xargo
Ultra Supporter
18-11-2019 16:56

Rapporter til Admin
#52 Der er helt sikkert et system til at tage sig af den slags "fusk". Jeg tror bare ikke det er forbudt at sælge lorte produkter til overpris, ellers ville elgiganten mangle 50% af deres gamer sortiment. Umiddelbart er den bedste måde at stoppe sådan noget lort, at gå publik med det. I bedste fald lukker Cavani Aps, samt alle datterselskaber grundet den elendige omtale. Om 3 mdr, så har alle glemt det eksisterede og der bliver åbnet Inavac Aps istedet, som gør det hele forfra bare uden et tilsmudset omdømme(så længe det holder). Du kan lave uendeligt meget lort bag et Aps og de andre typer, bare ikke enkeltmands (der hæfter du selv). Så længe du ikke snyder i SKAT og laver dine indberetninger, så er der jo ingen der tjekker.
--
Ncase M1, 16gb DDR4 3200Mhz, 2060 super, delided i7-6700k @ 4,5Ghz, SF600.
#55
gghvad
Semibruger
18-11-2019 17:01

Rapporter til Admin
#53 Ja, tjoo, kender ikke loven mht. førpris og markedspris eller hvad har du, men f.eks. det allerførste man ser på siden er dette: https://avello.dk[...] "Førpris"(?) 499, nu 149. Ja, nemlig...: https://www.aliexpress.com[...] $1.99 Og nej, de fleste kan ikke se, at det ikke er legit. Men der sker vel intet ulovligt som sådan.
--
#56
thechillum
Junior Supporter
18-11-2019 17:24

Rapporter til Admin
Jeg tænker allerede du har brugt for meget tid på et lille småt beløb som giver din kone en god lige lektion i nu og fremtidens internet handel. (Jeg har selv haft noget lignende i familien) Alle disse ting du har fundet frem til iforhold til pris, virksomheden, ejeren og deres lange vedvarende måde at drive forretning på, skal man jo tjekke op på inden man køber ved et ukendt sted. (Dette er du nød til at lære din kone nærmere om) Min mor har været i samme bås omkring 400kr, og der måtte jeg bare fortælle hende at det er sure lære penge, så nu søger hun selv alt hun kan og ellers spørger hun mig om det. Jeg ville ikke personligt bruge mere tid på det, end du allerede har. Det giver bare ikke værdi i ens fritid at bruge så mange kræfter og tid på noget så træls - brug tiden på noget der giver mening og værdi og betragt det som sure lærepenge. Se fremad og nyd tiden foran jer - det giver mere værdi end heksejagten på de penge! :)
--
#57
Wut
Giga Supporter
18-11-2019 17:53

Rapporter til Admin
#53 Her er opskriften: 1: Åbn en netbutik 2: Sælg sko til 400 kr som du køber til 17 kr på ebay. 3: Angiv ulovligt at skoene er "sat ned fra 600 til 400" 4: Træk alle pengene ud til dig selv i løn 5: Når kunderne står i kø og vil have pengene tilbage, som de har krav på, så lukker du bare biksen med 0 på kontoen 6: Gentag fra toppen Jeg kan godt forstå, at det skal være muligt at oprette et selskab, så man ikke hænger personligt på risikoen, hvis det braser sammen. Men det kan ikke være meningen, at man kan udnytte det system til at løbe fra regningen i et selskab, hvor underskudet alene kommer af, at man har trukket pengene ud i løn til sig selv. Det må altså på en eller anden måde være bedrageri.
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...]

Opret svar til indlægget: trendster.dk = bedrageri, what to do?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning