Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Indrejse i USA efter adskillige domme

Af Gæst Anonym | 18-06-2019 12:34 | 4126 visninger | 47 svar, hop til seneste
Jeg er så heldig, at jeg er blevet inviteret af svigerfamilien til en rejse til Californien. Problemet er dog, at jeg er tideligere dømt. De ved ikke noget om dette, har forsøgt at skjule det for nye mennesker jeg har mødt. Sagen er den, at da jeg var ung så lavede jeg en masse ballade med en gruppe "venner". Vi stjal biler, sat ild til bygninger/huse og lavede røverier. Det endte med, at jeg som 15 årig kom i ungdomsfængsel og endte også senere med at afsone i et rigtigt fængsel. Nu er jeg nervøs for, at jeg ikke kan komme ind i USA. Pletterne for mit kriminelle liv er forsvundet fra straffeattesten, men vil de kunne se jeg har afsonet i dansk fængsel eller kan jeg uden problemer rejse ind? Vil være pinligt, at stå i lufthavnen og de så siger Jail-man you can not come in eller sådan noget.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Azakiel
Skribent
18-06-2019 12:35

Rapporter til Admin
Hvad får dig til at tro at et hardware forum kan svare på det? Tag fat i ESTA eller den amerikanske ambassade og forhør dig om det.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#2
BoreBissen
Gigabruger
18-06-2019 12:38

Rapporter til Admin
Det kan du glemme alt om at komme ind i USA. Selvom du du har ren straffeattest, så står dine ugerninger stadig i dine papirer.
--
#3
krykoli
Ny på siden
18-06-2019 12:38

Rapporter til Admin
Jeg tænker at du skal kontakte den amerikanske ambassade.
--
#4
ClumsyWizard
Juniorbruger
18-06-2019 12:41

Rapporter til Admin
Hej det er totalt umulig uden du har en MEGET god grund, hvilket besøg af familie og ferie ikke er.
--
Det er åbenbart for svært at søge, og istedet søge hjælp på et IT forum som giver svar der skaber mere forvirring ... Du skal søge visum. http://um.dk[...] Og så ville jeg nok lufte det overfor kæreste og evt. svigerfamilie. Iøvrigt. https://www.hardwareonline.dk[...]
--
Sidst redigeret 18-06-2019 12:45
#7
BoreBissen
Gigabruger
18-06-2019 12:45

Rapporter til Admin
#5 Det er meget fint, at du kommer med sådan et smart link, men kunne du ikke læse OPs indlæg, inden du poster? OP skriver netop at han har ren straffeattest.
--
#8
Mion
Super Nørd
18-06-2019 12:50

Rapporter til Admin
du skal have søgt en ESTA, og jeg vil råde dig til at tage en dialog med Ambassaden, omkring hvad og hvorledes.. for selv om du har fået de rette godkendelser, så kan du stadig blive afvist når du kommer til USA, og så bare ende med at blive sendt hjem igen, da det er indgangs kontrollen, hvor de godkender dig. Jeg ville nok dække min ryg så meget som muligt, "Du tidligere er blevet i USA længere end tilladt, tidligere er blevet nægtet visum, tidligere er straffet eller lider af visse sygdomme." denne sætning ligger op tli det er visum du skal søge, så jeg ville nok lave den visum ansøgning hos den amerikanske ambassade, udfylde hele ansøgningen ærligt, har du VISUM frem for bare ESTA i hånden, så er du rimelig sikret. Så hvis du ikke ønsker at dele din fortid, så er det jo en god måde at gøre det på, men det bedste kunne da være ærligt over for folk der tager dig ind i deres hjem.
--
Sådan en firkantet dims med en masse ben i en sort box, det er hvad jeg har. og den kan sgu trække hjertefri over Lan.
#9
perjr
Ultra Supporter
18-06-2019 12:50

Rapporter til Admin
Tror da først når attesten er "tom" dvs efter X antal år...så er det kun dansk politi/militær som kan se hvad der tidligere har stået. Du skal nok ikke satse på en karierre hos PET, men ferie i USA tror jeg sgu ikke er et problem. Men som de fleste andre siger - tjek med den amerikanske ambassade.
--
Programming is like sex: one mistake and you have to support it for the rest of your life.
#10
anonym
Gæst
18-06-2019 13:01

Rapporter til Admin
#9 hvis det er i et elektronisk system skal amrikanerene nok finde ud af det med eller uden Pet/dansk politi hvis du ikke kan komme ind i usa overvej canada og gå over en ubevogtet grænse overgant til USA
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#11
Bundy
Mega Supporter
18-06-2019 13:02

Rapporter til Admin
#9: Tror stadig det er et problem - Hvis dommen er af ældre dato og sagen ikke længere opbevares hos domstolen eller politiet, kan du kontakte Statens arkiver/Rigsarkivet (www.sa.dk[...] og bede om hjælp til at finde sagen. Taget herfra: http://www.ustraveldocs.com[...] Jeg tror ikke du kan komme ind. #10: Det er en pisse god ide det der!
--
Hvis du kan læse dette, har du tabt.
#13
stallemanden
HOL Moderator
18-06-2019 13:05

Rapporter til Admin
#10 Det lyder som en pisse god idé, der da på ingen måder kan give bagslag. Eller hvordan er det lige. #0 1. Meld ud overfor kæreste/svigerfamilie hvad der er foregået tidligere i dit liv. 2. Tag den med den amerikanske ambassade. 99,999% af alle svar på et internet forum, vil om ikke være direkte vildledende, så i hvert fald misvisende.
--
http://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"
#14
perjr
Ultra Supporter
18-06-2019 13:06

Rapporter til Admin
https://www.sol.dk[...] Der er også en del forskellige meninger her.
--
Programming is like sex: one mistake and you have to support it for the rest of your life.
#15
ToFFo
Guru
18-06-2019 13:12

Rapporter til Admin
Udfyld en ESTA ansøgning og tag den derfra. Vi kan umuligt svare på det. Hvis din ESTA går igennem, er der en god chance for alting går uden problemer. Men vær opmærksom på at din ESTA ikke er en garanti for at du kommer ind i landet. Det er sikkerhedsfolkene i lufthavnen der har det sidste ord. De kan afvise dig på stedet, hvis de har lyst. Det er heldigvis ikke sket for mig endnu, og tror også det sker for meget få mennesker, men det er dem der bestemmer i sidste ende. Du skal udfylde en ESTA med mindre du har et visum, som du kan få gennem ambassaden, og som er noget sværere at få. Jeg mener man skal have visum hvis man skal være der mere end 3 måneder. ESTA er en visum fritagelse.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 18-06-2019 13:15
#16
stenergut
Supporter Aspirant
18-06-2019 13:44

Rapporter til Admin
Hehe, jeg har ytret mig kritisk om Trump, USA og forfægtet socialdemokratiske dyder på twitter. Gad vide om de vil lukke mig ind igen :)
--
#17
Bruger
Gæst
18-06-2019 13:57

Rapporter til Admin
Du skal under ingen omstændigheder snakke med ambassaden eller søge et visum - så kommer du aldrig ind med din record. Det er kun ved MEGET små forseelser, at de lader én komme ind, med pletter (eller tidligere pletter) på straffeattesten! Det du skal gøre er; søg ESTA og svar "uærligt" på denne. Dvs. du skal skrive at du aldrig har begået ulovligheder eller været straffet. Man kan hvis man vil, også tolke deres spørgsmål på en måde der gør, at man (for egen samvittighed) ser pletfri ud. Det jeg mener er, til spørgsmålet hvor der spørges ind til om man er straffet eller tidligere straffet, kan man jo tolke, at hvis man har en ren straffeattest pga. udstået tid, så er den ren og man tolkes derfor ikke som straffet længere. Tro mig, hvis du giver dem et hint, så kommer du aldrig ind. Hvorimod, hvis du blot ryger med i ESTA bunken over "godkendte", så stryger du lige igennem. Btw, jeg havde selv svedige hænder ved indgangen til USA for et par år siden, men det gik helt fint. Klæd dig ordentligt på, vær sammen med familien og lign en der skal afsted på ferie og som kan opføre sig ordentligt. Just my 50 cent ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#19
Ilwaz
Guru
18-06-2019 14:48

Rapporter til Admin
#16 Baseret på hvor meget de går op i deres free speech, så burde der ikke være nogen problemer. #17 Du kunne være en god smugler.
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
#20
~DoN~
Maxi Supporter
18-06-2019 14:58

Rapporter til Admin
#17 Det kan være en ide. Dog risikerer man vel at begå dokumentfalsk, så det skal man lige have med i overvejelsen.
--
#21
Bruger
Gæst
18-06-2019 15:06

Rapporter til Admin
#17... Måske... Men igen, så kommer det an på, hvordan man tolker det skrevne. Eksempel: Er man tidligere straffet hvis man har taget sin straf OG tiden for hvor længe straffen kan stå på ens papirer er gået? De fleste vil nok sig "Ja", men nogle vil måske også mene, at man kigger på personens profil i dette øjeblik og her er personen jo ikke straffet ifølge nogle tilgængelige papirer. Kun visse instanser kan grave dybere i ens fortid og derved finde dette information. Er straffen udstået og tiden gået, så kan man jo hente en ren straffeattest på politigården på ligefod med alle andre som aldrig har være straffet. Det meste kan være op til fortolkning ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#22
Dragonheart
Elite Nørd
18-06-2019 15:57

Rapporter til Admin
#21 Spørgsmålet "om man er tidligere straffet" er et deduktivt spørgsmål. Dvs. man kan ikke tolke på hvad det betyder. Sandhedsværdien ligger i enten ja eller nej. Ja, hvis man tidligere i sit liv har, havde eller var straffet, og nej hvis det ikke er tilfældet. Hvad der står i diverse papirer, ens straffeattest mv. er uvæsentligt. Jeg vil ikke anbefale dig at basere dine argumenter ud fra hvad du personligt synes. At man tænker og synes noget gør det ikke virkeligt. Så nej, faktisk er det meget sjældent endda højest usandsynligt at lovtekster er åben for fortolkning. Det er mere eller mindre hele ideen med lovgivning. #OP Som tidligere straffet ved jeg ikke om du kan komme ind i USA. Opgiver du forkerte oplysninger i din ESTA kan det godt være du bare stryger lige igennem og kommer ind. Men finder de ud af det får du nok en bøde og karantæne for nogensinde at komme ind. Ifm med visum mener jeg det er en straffeattest til offentlige myndigheder du skal bruge. Her står betingede straffe i 10 år såvidt jeg husker.
--
#23
Sven Bent
Super Nørd
18-06-2019 16:34

Rapporter til Admin
#7 Fra linket. Søg visum, hvis: Du tidligere er blevet i USA længere end tilladt, tidligere er blevet nægtet visum, tidligere er straffet eller lider af visse sygdomme. @op Jeg har tidligere vaere straffet men ikke pga i samme grade som dig. Jeg kom dog fint ind med en ESTA men vi taler ogsaa omkring 15-20 aar mellem domsags og esta
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#24
Torben67
Monsterbruger
18-06-2019 16:35

Rapporter til Admin
Tænker som flere, spørg og vær ærlig. Det er for forbandet dumt at komme i problemer derovre. Tænker også noget andet: Du har mindst været ustraffet i 10 år efter noget ungdomsroderi. Godt gået - du har brudt et mønster #0, der har involveret både et brud med kriminalitet og de såkaldte "venner" fra dengang!! (med mindre det er fordi, du ikke er blevet snuppet!). Tænker dog også: Vær dog ærlig overfor familien. Sig at du har været en rod som ung, men at du har rettet dig. Livet er for kort til fortielser og løgne - vær stolt af dig selv trods de fejl du har lavet - vær stolt fordi du har brudt et mønster. Er selv ærlig om de fuck-ups jeg har lavet.
--
#25
Die_Happy
Monsterbruger
18-06-2019 21:44

Rapporter til Admin
#20 Nej det er ikke dokumentfalsk, det er blot at lyve på et spørgeskema. Dokumentfalsk er når du f.eks. underskriver med en anden persons navn.
--
#26
Khougaard
Juniorbruger
18-06-2019 21:58

Rapporter til Admin
Jeg arbejder med unge mennesker og har haft en unge som skulle besøge hans familie i USA, har for en 4-5 år siden en dom for noget vold (han var 15 år på tidspunktet) han skulle møde op på ambassaden i København og søge visum + samtale, han fik visum til besøget. Ved dog ikke hvor grænsen går for ja og nej. Ps. Hvis man lyver på esta og bliver knaldet af tolden og smidt på næste fly hjem, hvordan ser forholdet så lige ud til kæreste og svigerfamilie?? Men håber sgu du kommer afsted, mega fedt land at besøge:)
--
#27
BabaMac
Giga Nørd
19-06-2019 07:36

Rapporter til Admin
Ikke uden at lyve i din ESTA-ansøgning.. To af spørgsmålene i den, er omkring tidligere domme for hhv euforiserende stoffer og anden kriminalitet... Da jeg i sin tid ansøgte, tænkte jeg at jeg hellere måtte være ærlig, så svarede ja til at været taget med euforiserende stoffer(det var 15 år siden på daværende tidspunkt og det var "bare" en bøde.. Men det var umiddelbart nok til at jeg ikke fik godkendt min ansøgning.. Og da et andet af spørgsmålene er om man tidligere har fået afvist en ESTA-ansøgning, vil jeg formodentlig aldrig kunne få min ESTA godkendt... Tænkte så, at jeg måtte på ambassaden og snakke med dem, men for at kunne lave en aftale med dem, skal jeg indsende hvilken adresse jeg skal opholde mig på i USA, som om jeg bestiller billetten før jeg har fået en godkendelse....
--
Retter gerne pins - Har du spørgsmål om reklamationsret eller andet relateret til forhandler/producent?
#28
Beer
Gæst
19-06-2019 07:41

Rapporter til Admin
#0 Jeg er ikke i helt samme bås som dig. Men jeg fik i min unge dage en 2 ugeres betinget dom. Dette har dog ikke stoppet mig for at besøge USA sidenhend. Som andre siger heinde så tage en skan emd ambesaden
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#29
Beer
Gæst
19-06-2019 07:46

Rapporter til Admin
Du kan se: https://officiel-esta.dk[...] og der står der: "Bemærk venligst at De vil ikke være berettiget til at indrejse i USA med en ESTA, hvis De er tidligere straffet for bestemte kriminelle lovovertrædelser. Forhør Dem hos Deres lokale USA-ambassade, inden De ansøger om et ESTA-visum." Undersøg hvad der menes her
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#30
Thomas
BOFH
19-06-2019 08:04

Rapporter til Admin
#27>>Så slemt er det altså heller ikke. Du booker jo bare et hotel som kan afbestilles og så kan du søge visum. Jeg nævner altid bare det første hotel jeg skal bo på i min ESTA ansøgning.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#32
eric clapton
Junior Nørd
19-06-2019 14:49

Rapporter til Admin
er det slettet på din straffeattest behøver du ikke være nervøs, jeg har også lavet en del skidt i mine unge dage, men er alligevel kommet ind i USA 4 gange og skal også til Californien i Oktober.
--
i7 8700k 4,9 ghz GTX 1080TI 16 gb ram
#33
eric clapton
Junior Nørd
19-06-2019 14:57

Rapporter til Admin
Skal lige siges at min dom var betinget og faldt da jeg var 19 år, nu er jeg 50 år anyway jeg rejste til USA første gang i 2001 og kom altså ind uden problemer.
--
i7 8700k 4,9 ghz GTX 1080TI 16 gb ram
#34
eric clapton
Junior Nørd
23-08-2019 18:12

Rapporter til Admin
Folk skal læse hvad der står.Er du på noget tidspunkt blevet arresteret eller dømt for en forbrydelse, der resulterede i alvorlig beskadigelse af ejendom eller alvorlig skade på anden person eller statslig myndighed? !! har man en betinget dom for f.e.k.s som mig at for 32 år siden at have åbnet en bildør og taget en ketcher, ja så burde man jo får visum, jeg har netop IKKE gjort alvorlig skade på ejendom eller mennesker, så jeg burde jo få visum.NÆ NEJ afslag !! lad mig sige det som det er har du en dom der minder om min så skriver du NEJ i det felt og det gør du med god samvittighed.Som jeg ser det har man to valgmuligheder i ESTA lyv eller bliv afvist, medmindre du er det perfekte menneske, du skal lige vide at du er handicappet hvis du bruger høreapperat, ja du vil blive afvist, hvis du svare ja til at du har et handicap.USA hader turister.Tro mig jeg har været på side op og side ned for komme til bunds i dette.ps:er din straffeattest ren i dag både den offentlige og private kan de ikke se mere end det.
--
i7 8700k 4,9 ghz GTX 1080TI 16 gb ram
#35
eric clapton
Junior Nørd
23-08-2019 18:26

Rapporter til Admin
Jeg fortryder bitterligt i dag at jeg skrev JA !!!
--
i7 8700k 4,9 ghz GTX 1080TI 16 gb ram
#36
Kaasje
Guru
23-08-2019 18:39

Rapporter til Admin
#34 Jeg antager at du ikke kom afsted?
--
*(Foreveralone face)* Ultimate goal: More bacon! And cola. Thats it. Oh, and Cocio. OOOH, and potato chips.
#37
bobson
Giga Supporter
23-08-2019 18:41

Rapporter til Admin
#34 Sikke dog en omgang vrøvl
--
#38
eric clapton
Junior Nørd
23-08-2019 18:45

Rapporter til Admin
# 37 vil du være rar at fortælle mig hvad der er noget vrøvl ? 36# jeg har booket en ny aftale den 17 sep, så først derefter ved jeg om vi kommer afsted den 3 okt.
--
i7 8700k 4,9 ghz GTX 1080TI 16 gb ram
#39
ToFFo
Guru
24-08-2019 11:41

Rapporter til Admin
#38 - Blandt andet at de hader turister og at man skal være det perfekte menneske. Det er da noget sludder. Jeg har aldrig fået afvist en esta, men jeg har heller ikke begået kriminalitet. Føler du det er uretfærdigt, at du bliver afvist fordi du har været kriminel? Jeg forstår frustrationen, og det er da også ærgerligt, men synes det virker weird, at du skriver du har været på side op og side ned for at komme til bunds i det. Men alligevel nævner du esta og visum i flæng. Hvor esta jo netop er en ansøgning om at rejse ind i landet uden visum. USA er et fantastisk land med rigtig mange fantastiske mennesker og utrolig natur. De er meget mere snaksalige, gæstfri og servicemindede end os indspiste danskere. Jeg elsker landet og dets folk. Okay måske lige med undtagelse af New York og indbyggerne der. Naturligvis er der røvhuller og ekstremister iblandt, det kommer man ikke udenom. Man hører jo også kun de dårlige historier. Jeg er i USA en gang om året, og jeg har aldrig haft problemer med hverken esta eller ind-/udrejse. Man skal blot skrive en destinationsadresse på esta. Man behøver ikke opholde sig på destinationsadressen alle dage på ens ferie. Faktisk behøver man ikke engang have booket noget på den adresse. Jeg er rejst til USA 2 gange på min nuværende esta. Ingen af de 2 gange har jeg haft den destinationsadresse jeg skrev ind i esta, da jeg skiftede mening mht. hotellet jeg havde booket, og bookede et andet. Uden at lave en ny ansøgning. Kom stadig ind uden problemer.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 24-08-2019 11:42
#40
ReneSDK
Guru
24-08-2019 12:58

Rapporter til Admin
#39 Han føler sig røvrendt fordi han har lavet en fejl og svaret ja til noget han uden at lyve og uden at gøre noget galt, kunne have svaret nej til.
--
FFHAU! This is 2019, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
#41
ToFFo
Guru
24-08-2019 13:08

Rapporter til Admin
#40 - The system works!
--
- Indsæt signatur -
#42
ReneSDK
Guru
24-08-2019 13:48

Rapporter til Admin
#41 Uden tvivl :D
--
FFHAU! This is 2019, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
#43
eric clapton
Junior Nørd
24-08-2019 16:49

Rapporter til Admin
lad mig svare med et svar fra jounalist og USA expert Henrik Lange. Henrik Lange siger: 18. august 2019 kl. 21:23 Mange tak for din kommentar og beretning herinde. Din historie og oplevelse med først ESTA ansøgningen og dernæst selve visum ansøgningen – der så desværre også gav et afslag – er rigtig interessant, for den bekræfter sammen med historier fra bl.a. medierne, at man er blevet langt mere strikse med at udstede turistvisum, når folk får afvist deres ESTA forhåndsgodkendelse. Og selv små bagateller som din betingende dom fra 1988 og folk der som helt unge for 25-30-35 år siden måske blev lidt for længe i USA ud over de tilladte 90 dage – nu bliver afvist og ikke kan få turistvisum til USA. Det giver ingen mening. Langt de fleste af disse personer har besøgt USA indtil flere gange siden dengang – helt som dig selv. Og nu er det så pludselig et stort problem med sådanne bagatelsager – for personer, som jeg gætter på hidtil har været fremragende “advokater” for USA som rejseland. Men som nu pludselig får det røde kort p.g.a. en meget rigid fortolkning af reglerne. Det giver i mine øjne ingen mening, og det skader USA som rejseland og som nation langt mere end det gavner. Så jeg kan kun give dig ret: Den tilsyneladende strammere fortolkning af indrejsereglerne for helt almindelige turister og forretningsrejsende virker urimelig og unødvendig. Endnu en gang tak for din kommentar og beretning. Naturligvis er det en overdrivelse at sige man skal være perfekt, men en lille ting for 32 år siden bør ikke udelukke én fra at rejse derover, jeg er dog selv skyld i hele skidtet da jeg bagefter godt kunne se jeg skulle have sagt nej og det med god samvittighed.
--
i7 8700k 4,9 ghz GTX 1080TI 16 gb ram
#44
eric clapton
Junior Nørd
24-08-2019 16:51

Rapporter til Admin
ps: skal så derind igen den 17 sep med en ny visumansøgning, så må jeg prøve at få dem overbevist om at jeg ikke er farlig at lukke ind.
--
i7 8700k 4,9 ghz GTX 1080TI 16 gb ram
#45
kikophil
Ultra Supporter
24-08-2019 17:06

Rapporter til Admin
Hmm - det er jo altsammen sikkerhedsoptimering - hvor gældende regler fra årtier tilbage ikke har nogen mening på aktuelle tidspunkt. Henrik Lange skriver stort set kun, at han er enig i, at tingene er eskaleret udover, hvad der efter omstændighederne burde være nødvendigt. Men i lyset af terrortruslerne kan man så diskutere dette, da der selvf. kan være paranoide tanker omkring terroren, men man kan jo ikke gå på kompromìs, hvis man helt vil undgå noget så modbydeligt + andet :)
--
#46
eric clapton
Junior Nørd
24-08-2019 17:37

Rapporter til Admin
# 45 både ja og nej ikk, der kan være overfaldspersoner derude, eller folk med endnu værre ting som ville kunne komme ind fordi de aldrig er blevet taget eller straffet, Emilie Mengs morder, er jo ikke fanget, hvis han nu er en mand der aldrig før har lavet noget, kan han jo reelt set skrive nej og få sin ESTA godkendt, selvmon manden faktisk er morder, hvor går grænsen. ?så kan man som jeg kommen i denne knibe fordi jeg én gang for 32 år siden lavede en dum ting, men som jeg har skrevet før er jeg jo selv skyld i det, jeg skulle jo bare have svaret nej, og så var jeg jo kommet ind uden problemer.Nå men jeg prøver at bevare håbet den 17 sep, med rejsedokumeneter gammelt pas ansættelsbrev o.s.v med derind.
--
i7 8700k 4,9 ghz GTX 1080TI 16 gb ram
#47
kikophil
Ultra Supporter
24-08-2019 17:55

Rapporter til Admin
#46 - Uanset man er skyldig eller ej, vil indrejsemulighederne uanset hvilken instans man vælger, være afhængig af hvorledes samme undersøger og overholder de regler, der på ethvert tidspunkt er udstukket af usa.. Når jeg læser tråden igennem, lyder det til tider som om, ESTA er en form for genvej udenom andre indrejsemuligheder/blokeringer - og måske er de faktisk nemmere at manipulere med, hvis de ikke er så baggrundskontrollerende som andre - men som allerede sagt tidligt i tråden, får man enten en indgangs eller en returbillet (på egen regning) ved ankomsten to the big states :) Men håber da, at du kommer ind, så svigerfamilien kan se, at du ikke er så stor en "bandit" som du synes at være på hol :)))
--
#48
bobson
Giga Supporter
24-08-2019 19:06

Rapporter til Admin
#39 Præcis, hvad jeg mente, orkede bare ikke den lange udgave. #0 Jeg anerkender, at jeg så hellere skulle have holdt mig ude af tråden, end skrive så kort og upræcist som jeg gjorde. Når det er sagt, så forstår jeg da godt din frustration, og vil ønske dig held og lykke med hele situationen, og håbe at du og din familie får en dejlig tur til USA :)
--
#49
bobson
Giga Supporter
24-08-2019 19:33

Rapporter til Admin
Ovenstående #0 var naturligvis refereret til #38
--
#50
ToFFo
Guru
25-08-2019 01:04

Rapporter til Admin
#46 - Bare husk på at ESTA ikke er lig med indrejse. Det giver dig en mulighed for indrejse. Men der er stadig mange sikkerhedsinstanser du skal igennem, hvor de, uden egentlig begrundelse, bare kan bede dig om at smutte hjem. Det er sikkerhedsfolkene der har det sidste ord. Esta er kun noget af det. Hvis det hele går igennem, og det håber jeg da det gør, så er det samme situation. Et visum er ikke en garanti for fri adgang til landet. Det er dog usandsynligt det bliver et problem. Men hvis man lyver på sin esta, og de finder ud af det i mellemtiden fra godkendelses tidspunktet til man faktisk står der i security, så ved jeg ikke hvad der sker.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 25-08-2019 01:05
#51
ReneSDK
Guru
25-08-2019 09:06

Rapporter til Admin
#50 Hvis de fra de har godkendt og til du lander ændrer mening, så bliver du afvist ved indrejse, og sendt hjem med næste fly på egen regning. Kender en der var ude for det. Han skulle have været på en 5 måneders road trip derovre, men det endte med at blive 3 timer i ankomstlufthavenen, og så retur på første fly retur til Danmark.
--
FFHAU! This is 2019, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.

Opret svar til indlægget: Indrejse i USA efter adskillige domme

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning