Hvordan kunne du ikke finde deres menupris?
Står under Menu Frokost & Aften :P
Menuen koster 2500kr og så kan man tilkøbe forskellige vin menuer
--
i7 4790K|Noctua NH-D15|ASUS Z97-WS|16GB Kingston 1866mhz|1080 ASUS STRIX|160GB Intel SSD|240GB Corsair SSD|500GB EVO SSD|3TB Seagate|750W CM
Det er sådan en restaurant hvor man vejer mindre når man går ud fordi tegnedrengen er blevet lænset...
--
Og pointen med dit opslag er?
at på pege at Geranium er dyrere end de fleste andre spisesteder?
Michelin niveau restauranter koster kassen - det er der ikke noget nyt i, især i Danmark.
Fra 2016:
"Men hvad er det, man får, når man bestiller mad på en 3-stjernet Michelin-restaurant?
Vi har spurgt Geraniums køkkenchef Rasmus Kofoed.
»I virkeligheden er vi jo Danmarks billigste restaurant, her får du mellem 18 og 20 serveringer i fem til seks timer. Her er et personale, som servicerer dig, og kokke, som laver det bedst tænkelige måltid til dig, for 1.800 kr. Hvis man altså skal sige det lidt provokerende,« lyder det fra Rasmus Kofoed.
Han mener, at det handler om en oplevelse, hvor man selv skal være villig til at prøve noget nyt. Der skal – som ordsproget lyder – to til tango, så både gæst og kok skal være involverede i oplevelsen hos Geranium. Men mest af alt handler det om at appellere til sanserne.
»Vi er her for at give oplevelser. Selvfølgelig får man også noget i maven, men det er ikke min primære funktion,« siger Rasmus Kofoed."
--
Sidst redigeret 25-06-2019 18:31
"1, jo, det så jeg godt, men ledte efter en liste over hvad der er at vælge imellem, eller er det bare at æde hvad der bliver serveret ? :p
--
#3, ikke nogen "pointe", jeg hygger mig bare, her i hyggekrogen, hvad fik dig til at tro at jeg rakkede ned på dem ? jeg ville gerne så stinkerig at jeg kunne spise der!
--
Jamen tillykke :D fedt med danskere i top!
Og så endnu en restaurant hvor vi (pøblen) en eller to gange om året kan føle os som en del af det bedre borgerskab. :D
--
i7-7700k, RTX 2080, Asus PG278QR 27” 165Hz
6 - Beklager :-) - jeg læste blot din post som en "hold kæft hvor er det her åndsvagt" post.
--
Well - uanset priserne, der selvf. holder hovedparten af danskerne væk, laver de åbenbart mad, der forhåbentligt udover jagten på den evige prestige - også kildrer smagsløgene udover det sædvanlige.
Selv kan jeg uden at ha`prøvet deres menu kun sige, at jeg helt sikkert kan blive tilfredsstillet ved en god pølsevogn mens jeg banker frankfurtere/lignende ind med alt tilbehøret - og garanteret forlader stedet med en bedre og laaaangt billigere fornemmelse end de, der i håb om en form for prestige samt andre former for mig mig oplevelse smider utallige kroner for en anretning, der i konstatering/form og arkikatur mest ligne en mineudgave af et Picasso maleri - hvor den gode mand havde det lidt dårligt!..
Men smag og behag - og skik følge eller mad fly :)
--
#9 Du ved ikke hvor tæt på virkeligheden du er. Jeg har spist på Geranium. 4k for en menu med øl til (jeg var træt af vin)
Midt i menuen joker jeg med min sidemand hvor år der kommer kød. It never did. Jeg gik på pølsevogn bagefter.
Hvis man vil spise fint og godt kan je anbefale Tyskland. Kig på Andy Haylers hjemmeside, min favorit af den håndfuld Michelin jeg har prøvet er Vendôme og så Gaggan derefter.
--
Large deployment System Engineer, High Performance Computing specialty.
#6
Selvfølgelig gør du grin med deres priser - det kan enhver da se med den måde, du skriver det på.
Og det er da helt fair og ok at gøre det. Så stå du bare ved det :)
--
#11, tjoo, måske en lille smule, dog mere overrasket end grin, men på ingen måde rakke ned på dem. :D
--
#10 :)
Ja du verifiserer jo nærmest - lig mit eget indlæg - at prisen for de 4-5 stjernede retter mest er baceret på prestige etc. frem for smag etc. :)
En ret/smag kan jo sagtens være lige så god, uanset den er stegt mm. og lavet hjemme hos fru Olsen med pandebånd, natkjole og hjemmesutter - eller bliver stegt mm. af en sprudlende initiativrig mesterkok med fedtet kittel, der laver den på akkurat samme måde som fru Olsen - dog iført kokkehue og hvid kittel etc. :)
På den anden side!!!
Hvad ville verden ikke blive til, hvis folk ikke længere kunne skille sig ud fra mængden via f.eks. penge/pral - og det snobberi, de via utallige generationer/opdragelser/tvang har fået med sig - til tider allerede fra fødslen! :)
Intet ondt herfra - kun omtanke/hensyn og ønske om alt godt for mine medmennesker :)
--
#12
Det kan jeg faktisk godt se, at du har ret i, nu hvor jeg læser dit oprindelige opslag igen, så det er mig, der misfortolkede indlægget. Beklager! :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. Er Michelin stjerner og kåringer ikke mest af alt til for at madkritikere ved hvor de skal tage hen for at få nogle nye smagsoplevelser. Det virker ihvertfald som om at det mest er det der bliver bedømt efter. Personligt ville jeg kigge efter restauranter med 1 Michelin stjerne fordi man kan være rimelig sikker på at håndværket er i orden men uden at de syrer fuldstændig ud for at finde på noget verden aldrig har set før
--
Geranium har jeg ikke prøvet endnu, men de fleste Michelin-restauranter, jeg har været på, har været oplevelser langt ud over det sædvanlige. Om det er pengene værd, må hver enkelt gøre op med sig selv. Jeg kan sagtens nyde en hotter ved foderbrættet, men det bliver aldrig den kulinariske oplevelse, det kan være, når nogle af verdens bedste kokke tilberede mad til dig. Geranium er klart på listen over steder, jeg skal opleve.
--