Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

PriceRunner-konto og personoplysninger

Af Juniorbruger Urbanight | 10-07-2019 23:34 | 634 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej HOL Jeg vil gerne oprette en prisalarm på pricerunner.dk. Jeg har åbenbart ikke gemt mine passwords i LastPass - på begge e-mails, jeg har haft oprettet på PriceRunner. Og af en eller anden grund virker nulstilling af password ikke på nogen af dem - som om at begge konti er blevet slettet? Jeg prøver så at oprette en ny konto, hvor PriceRunner beder mig om både e-mail, fuldt navn, fuld postadresse OG telefonnummer, der skal bekræftes med sms. WTF? Det eneste, de mangler at bede om, er mit fucking CPR-nr. Kan det virkeligt være rigtigt, at man ikke kan oprette en simpel prisalarm uden at skulle overgive alle ens personoplysninger? Har de slettet gamle konti ved overgangen til denne absurde strategi for hamstring af personoplysninger? Kan se at edbpriser ikke har en prisalarm længere, og jeg vil virkeligt gerne holde øje med et bestemt produkt. Men fuck PriceRunner og deres shitty Plus-konto.
--
#1
h3mp
Junior Nørd
10-07-2019 23:40

Rapporter til Admin
Der er da ingen der stopper dig i at indtaste forkert data? Det er vel til deres "købsforsikring" eller hvad pricerunner kalder det.
--
#2
Urbanight
Juniorbruger
10-07-2019 23:48

Rapporter til Admin
Du har ret. Troede at telefonnummeret skulle bekræftes, men det skal åbenbart bare være gyldigt (hvordan de så end tjekker det). Har oprettet konto med deres eget telefonnummer. :)
--
#3
teletown.dk
Semi Nørd
11-07-2019 09:02

Rapporter til Admin
Måske lidt OT Men har i set at Pricerunner app ikke længere er at finde i play butik.. Jeg skrev til dem og har fået bekræftet st de ikke længere har en App ude. De satser på en mobil venlig hjemmeside i stedet.. Lyder det ikke lidt underligt?
--
#4
ToFFo
Guru
11-07-2019 09:34

Rapporter til Admin
#3 - Det synes jeg ikke. Det kræver meget at have apps ude til deres platform. Det kræver en masse vedligehold, og vedligehold koster penge.
--
- Indsæt signatur -
#5
stallemanden
HOL Moderator
11-07-2019 09:44

Rapporter til Admin
#3 Nej, det giver pisse god mening. Hellere en side der virker ordentlig, end en side og en app, der virker middelmådigt.
--
http://onsdagssnegl.dk[...] "Held er noget, der indtræffer, når grundige forberedelser mødes med gunstig lejlighed"

Opret svar til indlægget: PriceRunner-konto og personoplysninger

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning