Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Transport A-B

Af Juniorbruger SimonOlsen8000 | 23-07-2019 11:28 | 439 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej hol, Ville i transportere varer med folk, hvis de eksempelvis sagde, at de skulle fra Aarhus til Odense en given dag? Jeg skal selv samme tur, og tænkte, da jeg kører i Van, at jeg tit har set, at folk ikke køber noget herinde, fordi de bor for langt væk. Overvejer at jeg blot oprettede det som GoMore, og så i stedet for pladser, kunne man reservere plads til grafikkort, pc, skærm eller lignende. Jeg ved man bare kan benytte gls osv., men i tilfælde af, at tidspunktet passede mere præcist, end hvad et fragtfirma kunne, kunne man jo byde sin hjælp. er det ‘lovligt’, og ville i benytte det? mvh.
--
#1
Bangca
Semibruger
23-07-2019 11:32

Rapporter til Admin
kigger med . Har tænk det samme :)
--
#2
Akasut
Guru
23-07-2019 11:33

Rapporter til Admin
Hvad er køretøjet registered til?
--
#3
Azakiel
Skribent
23-07-2019 11:34

Rapporter til Admin
Du vil nok løbe ind i nogle problemer i forbindelse med forsikring, medmindre du klart melder ud fra start at transport igennem dig er helt og holdent på ejet ansvar og uden dækning.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#4
the688
Guru
23-07-2019 11:35

Rapporter til Admin
Der er allerede folk der bruger GoMore til at få kørt ting fra A til B - så selvfølgelig kan man det. Spørgsmålet er jo om folk hellere vil betale en Vejgaard-Dollar (en 50'er for jer fra andre dele af landet) for at få et firma med forsikring og track-and-trace, eller sende det med en "tilfældig gut fra internettet" (med al respekt). Ideen er ski'e go, og sympatisk, men det bliver svært at konkurrere på pris og kvalitet. Du skal jo ikke køre en ret stor omvej før at en 50'er er en dårlig forretning for dig.
--
"ORK SATME!"
#5
Grandt
Ultrabruger
23-07-2019 11:40

Rapporter til Admin
Jeg tænker der skal noget forsikring ind over, da du har ansvaret for tingene i din varetægt. Derudover er der kommet nye regler fra den 1. juli: https://www.fstyr.dk[...]
--
#6
Anarky
Bruger Aspirant
23-07-2019 13:47

Rapporter til Admin
Stoler nu mere på et større firma, end en tilfældig gut. Formålet er vel at man gerne vil eliminere, det der med at skulle stole på en fremmed mht fragt. Men den bliver jo bare flyttet fra person A > person B
--
#7
SimonOlsen8000
Juniorbruger
23-07-2019 14:08

Rapporter til Admin
Tak for svar - har tænkt de samme tanker, fordi det skulle bare være, at man tilfældigvis skulle den vej, og intet firma kan nå det PRÆCIST til den dag og tidspunkt. Det var også det med forsikring jeg tænkte, fordi jeg vil ikke stå til ansvar, men blot være til hjælp. Og jeg er jo bare en tilfældig gut. Køretøjet er registreret på gule plader til privat benyttelse, så intet problem der.
--

Opret svar til indlægget: Transport A-B

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login