Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Bedste vandtætte rygsæk?

Af Elitebruger Pauge | 02-08-2019 09:40 | 905 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hej Hol Jeg er på jagt efter en ny rygsæk, men har lidt problemer med at finde en der lever op til mine krav. Måske kender i en? -Vandtæt /vandafvisende uden regnslag. -Plads til 13"-14" Laptop ( rummet må gerne være løftet fra jorden). -omkring en 25L + - -Gerne luftkanaler på ryggen /åndbar ryg. -Pæn og ikke ligne en gaming rygsæk eller være alt for frilufts rygsæk. gerne i sort eller lign. Bonus: Hvis den kan udvides, til når man handler eller skal have en ekstra trøje med. Hvis den kan købes eller prøves i København. budget 1500 + -
--
#1
the688
Guru
02-08-2019 10:21

Rapporter til Admin
Køb den rygsæk der passer dig bedst, og køb et regncover til småpenge :) "vandafvisende" er ikke nogen præcis videnskab. Selv den måde de måler "vandtæt" på i millimeter og vand-søjle-gøgler-show-tal er heller ikke vanvittigt brugbar (men bedre end så meget andet) Rigtigt meget grej kan holde til en god byge, men ikke til 4 timer i silende regn. (Skulle jeg hilse at sige fra ham der kører MC til og fra arbejde, og nogle gange bliver overrasket af et listigt Aalborg-skybrud på vejen hjem. Fucks sake... :) Et rigtigt regncover ER vandtæt (well, lad være med at tage ud at dykke, naturligvis) - og fylder ikke alverden at folde sammen og sætte på ydersiden af rygsækken et sted.
--
"ORK SATME!"
#2
Mr. WoLF
Guru
02-08-2019 10:24

Rapporter til Admin
Jack wolfskin bliver mit næste valg af rygsæk. Kan desværre ikke finde nogen der er vandtæt uden slag https://www.jack-wolfskin.com[...]
--
#3
|Smash|
Guru
02-08-2019 11:15

Rapporter til Admin
Tag en tur i Spejdersport og lignende butikker. De har oftest et udvalg af rygsække man kan prøve. https://www.spejdersport.dk[...]
--
FFHAU!
#4
JakobBay
Semibruger
02-08-2019 11:27

Rapporter til Admin
Ellers er der Bobby designet: https://www.gucca.dk[...]
--
Mobilnørd :)
#5
Pauge
Elitebruger
02-08-2019 11:45

Rapporter til Admin
#1 jeg giver heller ikke så meget for det der vandafvisende. Pt. har jeg en Haglof med regnslag, og det regnslag er virkelig træls. det kan ikke rigtig slutte tæt om rygsækken på grund af stropperne og så skal det af og på hele tiden. Så er regntæt/vandtæt rygsæk skal prøves. #2 Den er lige lidt for "vandre" rygsæk med de farver, til mig. men tak for buddet :) #3 De har bare desværre ikke så mange med laptop rum. #4 godt bud, jeg tror bare ikke den tåler meget vand :)
--
#6
the688
Guru
02-08-2019 12:10

Rapporter til Admin
Både Spejdersport, Friluftsland og de andre, har faktisk masser af rygsække med laptop-rum. Værd at checke ud hvis du bor i nærheden. Har selv købt en Haglöfs med laptop-plads til min søn for et par år siden. Ellers er der også http://www.usol.dk[...] - et gammelt overskudslager i KBH. Der kan man ofte finde en del fedt og seriøst gear til rimelige priser. Deres hjemmeside ligner hat, men de er skudsikre og seriøse, og har en fin butik i KBH som har ligger der i ... årtusinder (well, næsten :) Har handlet der flere gange.
--
"ORK SATME!"
#7
|Smash|
Guru
02-08-2019 12:46

Rapporter til Admin
#5 - Spejdersport eller lignende butikker har et fornuftigt udvalg. Eventyrsport har en kategori: https://www.eventyrsport.dk[...] Mange af dem forhandler f.eks. Haglöfs, som har et udvalg.
--
FFHAU!
#8
Pauge
Elitebruger
02-08-2019 13:14

Rapporter til Admin
#6 jeg må give friluftbutikkerne et skud mere :) Har de flere tasker i butikken end på hjemmesiden? #7 det prøver jeg :)
--

Opret svar til indlægget: Bedste vandtætte rygsæk?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login