Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Spm om telt og løst gulv

Af Gæst jensjens | 13-08-2019 08:06 | 667 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hej bestilte i går dette telt ved Bilka, kan se der står "løst gulv" og på billedet ser det ud til at gulvet bare ligget under teltet der så fungerer som en parasol der næsten går ned til græsset. Jeg skal bruge det til smukfest næste år og det telt jeg havde i år (et smukfest telt) holdte ikke tør og jeg er meget bekymret for at have et telt der gør næste år. Se på billederne hvad jeg mener: https://www.bilka.dk[...] Mit spm er: skulle der være en der har sådan en telt der ved noget om gulvet, eller andre der har erfaringer med telt der kan hjælpe mig på vej?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
ZoneSlash
Elitebruger
13-08-2019 08:57

Rapporter til Admin
Det er i hvert fald ikke et telt der umiddelbart ser ud til at ville kunne holde regn og andre væsker fra at løbe ind via jorden, selvom det burde skærme fint nok mod regnen når den falder i middelmådige mængder - til sådan et telt vil en mulig løsning være at grave en mindre rende rundt om for at hindre indløb, men falder der meget vil den slags løsning hurtigt blive for lidt hjælp til at holde det tørt indvendigt. Man kunne også forsøge sig med at slå teltet op på en lille forhøjning, men som udgangspunkt ville jeg ikke forvente det ville holde tørt på en festival hvis der kommer regn alá hvad der har gjort i år. Hvis jeg selv var typen der tog på festivaller ville jeg nok vælge et billigere og mere robust telt som Igloo, selvom det ikke er et telt man kan stå oprejst i, så hvis det regner så fælt at festen må flytte indenfor er det siddende, men de holder generelt fint tørt mod både regn og indløb, og de andre væsker der kan komme i udbrud på en festival ; https://www.spejdersport.dk[...] Kan se de også har det som en festivalpakke med luftmadras og et par soveposer til rimelig billig pris ; https://www.spejdersport.dk[...]
--
Denne forum signatur indeholder ingen brugbare oplysninger
#2
Commodore64
Gigabruger
13-08-2019 10:08

Rapporter til Admin
køb et "outwell" telt
--
Trump 2020
#3
Flyver88
Gigabruger
13-08-2019 11:18

Rapporter til Admin
Altså det er en tepee og ikke et normalt telt du har købt dig, så du har helt ret i at det bare er et løst gulv man smider ned direkte på jorden, tænk indianer telte, that's what it is. Til festival ville jeg klart vælge noget andet. Jeg plejede selv at bruge et telt lignende dette https://www.teltet.dk[...] - så har man en aflukket (i dette tilfælde 2) sovekabiner + et lille "fælles" område man kan sidde og drikke og ryge i hvis det skulle blive super skod vejr, eller hvis man bare lige vil have lidt afbræk fra resten af festen.
--
#4
the688
Guru
13-08-2019 11:31

Rapporter til Admin
Fed "social" telttype, men i mine øjne komplet uegnet til festivalbrug, med mindre du ved at der bliver tørvejr og let brise, og at ingen nogensinde pisser i nærheden af dit telt. Du har dybest set kig på en parasol der går helt ned til jorden. Næsten.
--
"ORK SATME!"
#5
Conluxa
Junior Supporter
13-08-2019 12:15

Rapporter til Admin
Alternativ valgmuligheder: https://www.cfhorsens.dk[...] Vandsøjletryk: 3000 mm https://www.cfhorsens.dk[...] Vandsøjletryk: 3000 mm Front kan løftes op: http://kortlink.dk[...] Eventuel underlag som beskytter teltbund mod sten og grene. https://www.cfhorsens.dk[...]
--
#6
Flagg
Ultrabruger
13-08-2019 12:19

Rapporter til Admin
#7
jensjens
Gæst
14-08-2019 10:29

Rapporter til Admin
Tak for hjælpen. Endte med at købe dette i stedet så sparer jeg også et par håndører. https://www.bilka.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
Fafler
Giga Supporter
14-08-2019 10:52

Rapporter til Admin
Til gengæld tror jeg det er hyggeligt at have med på festival som alternativ til en have pavillion.
--
C:\DOS C:\DOS\RUN RUN DOS\RUN

Opret svar til indlægget: Spm om telt og løst gulv

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning