Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Erfaring med Bosch Zeolith opvaskemaskine?

Af Gæst Jesper | 17-08-2019 13:54 | 1380 visninger | 27 svar, hop til seneste
Hej alle. Jeg har overvejet at købe denne opvaskemaskine https://www.elgiganten.dk[...] Men vil høre om i har erfaringer med denne model eller lign og med Zeolith i det hele taget? De skriver jo at selvfølgelig plastik bliver tørt, noget vores nuværende maskine ikke er god til. Og hvad med vaske evnen? På forhånd tak.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Torben67
Monsterbruger
17-08-2019 17:19

Rapporter til Admin
Vi har den maskine i varianten med topbakke til bestik. Den kører fint, er støjsvag, men jeg har ikke observeret med normale indstillinger, at plastik bliver helt tørt! Jeg kan ikke sige med de energimæssigt dyrere programmer dog. Den vasker fint. Et par råd: Prisen ser fin ud og Bosch har gode statistikker for lave fejlrater - eller for at være mere præcise: Blandt de laveste fejlrater (men de er stadig høje - glem 10 års holdbarhed for familiebrug). Glem de koreanske. Mens de er glimrende til vaskemaskiner, har de extremt høje fejlrater på opvaskemaskiner. Prøv dog at søge lidt rundt og faktisk prøv at presse dem i butikken på prisen! Selv Elgiganten vil give rabat i mange tilfælde. Bemærk også at Bosch findes i andre brands - reelt er der meget lidt forskel på en række mærker, da stumperne tit købes de samme få steder og nogle gange produceres på samme fabrik.
--
#2
mr.hein
Elite Supporter
17-08-2019 21:14

Rapporter til Admin
https://dk.trustpilot.com[...] av av ...
--
Signed by me
#3
MadsAG
Elitebruger
17-08-2019 22:29

Rapporter til Admin
#2 Kom da endelig med en konklusion for hvad du tænker dit link viser?
--
#4
Laust
Mega Nørd
17-08-2019 23:53

Rapporter til Admin
Mener den har platikbund hvilket efter min erfaring gør at der samler sig skidt i samlingerne mellem metal og plastik.
--
#5
16bamse
Giga Supporter
18-08-2019 00:12

Rapporter til Admin
Det er sku fin hjemme hos mig, købte den godt nok fordi den var støjsvag, jeg har bruger heller ikke så meget plastik pjat så det siger dig vel ikke særlig meget :) Jeg har haft den i et par år og det har sku været forholdsvis tørt, men det problem har jeg så heller aldrig haft.
--
CPU: R+ 2700x MB: Asus x470 ITX RAM: Corsair LPX 2x8GB GPU: Nvidia 1080Ti HDD/SSD: 2x4 TB & Samsung 830 256 GB Dell XPS 13 9360 & 9370
#6
ToFFo
Guru
18-08-2019 00:38

Rapporter til Admin
Bosch er ganske glimrende til hvidevarer, og i det hele taget! Alt mit værktøj er Bosch. Har haft Bosch hvidevarer, men da jeg måtte købe mit eget da jeg skulle flytte, var der ikke råd til Bosch, så Zanussi og Gorenje må holde sig kørende for nu, selvom jeg foretrækker Bosch/Siemens da jeg ikke har råd til Miele. Jeg har selv arbejdet i hvidevare branchen og der lærer man hurtigt hvilke producenter der leverer det bedste. Der er nogle go-to producenter som jeg synes leverer kvalitet til rimelige penge hver gang. I forhold til Zeolith tørring, er det ikke perfekt. Men jeg har hørt meget godt om det! Det er dog laaangt bedre end maskiner som ikke har lignende teknologi. Jeg er da også selv pisse træt af at tørre tingene af, når jeg tager dem ud af vaskeren. #2 - Alle herunder har kun 1 stjerne på trustpilot. Håber ikke det holder dig fra deres produkter: ASUS: https://dk.trustpilot.com[...] MSI: https://dk.trustpilot.com[...] Gigabyte: https://dk.trustpilot.com[...] Corsair: https://dk.trustpilot.com[...] Razer: https://dk.trustpilot.com[...] og sikkert flere...
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 18-08-2019 00:42
#7
Jesper
Gæst
18-08-2019 08:58

Rapporter til Admin
Kan godt se de får høvl på Trustpilot, men vi har både vaskemaskine og tørretumbler i Bosch og er godt tilfredse med dem. Og har hørt at det her Zeolith skulle være rigtig effektivt til at tørre, noget jeg som sagt er træt af med vores nuværende maskine.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
Bicakd
Bruger Aspirant
18-08-2019 11:10

Rapporter til Admin
Alle mine hvidevarer er fra Siemens, min opvaskemaskine har zeolith og det har fungeret fint i det ca. 2,5 år jeg har haft den. Den eneste tidspunkt hvor jeg har oplevet at det ikke bliver helt tørt, er når jeg har kopper/service med fordybning i bunden, hvis de står placeret nogenlunde lodret, men det er jo så ikke maskinens skyld Derudover har jeg med bestikbakke øverst, den har jeg det lidt delt med, det er MEGET praktisk at have, men ved ikke om det kun er mig der oplever at den til tider har svært ved at vaske genstridig snavs væk, det er primært på skeer som har været brugt til blødkogte æg eksempelvis.
--
#9
Jesper
Gæst
18-08-2019 13:01

Rapporter til Admin
Okay lyder godt. Jeg har bestikbakke i toppen på min nuværende og jeg synes det er noget juks. Den nye jeg har kig på har den traditionelle kurv i bunden som jeg klart foretrækker.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#10
ToFFo
Guru
18-08-2019 13:12

Rapporter til Admin
#8 - Det problem har jeg også. Især hvis der er snavs på bestikket som "hærder" og er svært at fjerne. Selv med opvaskebørsten. Derfor skyller jeg altid det meste af inden jeg sætter det i opvaskemaskinen, hvis der er genstridig snavs på, som jeg ved er svært at fjerne. Hvis man fx. har lavet noget i et ildfast fad i ovnen, lasagne eksempelvis, så kan det godt sidde sindssygt godt fast hvis det får lov at køle af og sætte sig fast. Mener også det er Bosch der producerer Siemens hvidevarer. Men måske tager jeg fejl.
--
- Indsæt signatur -
#11
Bicakd
Bruger Aspirant
18-08-2019 14:59

Rapporter til Admin
#10 - Ja okay, så er jeg mere rolig, så må jeg bare skylle af inden jeg sætter det ind hvis det er slemt, selvom det giver noget vandspild! Ja det er rigtigt, at Bosch-Siemens er under et tag, det er design og nogle få detaljer der adskiller dem. Der er også nogle andre mærker, bl.a. Gaggenau, Neff. Har hørt sjove historier hvor teknikerne pakker delene ud af emballagen inden de skal servicere de "rige" kunder med Gaggenau produkter, fordi de ikke vil forbindes med de "billigere" mærker :P
--
#12
mr.hein
Elite Supporter
18-08-2019 21:27

Rapporter til Admin
prøv og tag ud i skousen. power eller elgiganten, og bed rådgiveren samligne en bosch & asko vølund, belive me du ville se en masisv forskel. Bosch lever imo allllt for højt på deres navn/renome.
--
Signed by me
#13
Jesper
Gæst
18-08-2019 21:31

Rapporter til Admin
Problemet er jo så at du ikke kan regne med hvad en sælger i mutanten eller powah fortæller. Han vil jo hellere sælge de varer med bedst avance.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#14
ToFFo
Guru
18-08-2019 21:39

Rapporter til Admin
#11 - Hvis du virkelig går op i vandspild skal du ikke bruge en opvaskemaskine. Det er også vandspild, i forhold til at bruge en balje og noget sæbe. Det kræver sikkert mindre vand i sidste ende alligevel, når du ikke skal vaske tingene igen.
--
- Indsæt signatur -
#15
Fuller 8900
Giga Supporter
18-08-2019 21:41

Rapporter til Admin
#12 Du kan så heller ikke få en asko til samme penge :) de koster vel Ca ligesom miele :)
--
#16
mr.hein
Elite Supporter
18-08-2019 22:06

Rapporter til Admin
#13 Asko vølund der er ALT lavet efter industri kvalitet. Og de yder tilmed 5 års reservedels garanti. til samligning så yder Bosch 24 mdrs reklamationsret, og desværre er mange af deres produkter udført af meget billigt plastik. Igen tag ud i butikken og se og føl. #15 6499 kr koster den pt, hvis man fedter lidt kan man nok redde sig lidt rabat ;) om ikke andet så har du en maskine i 15 år + kontra 3-5 år.
--
Signed by me
#17
Wing Man
Super Nørd
19-08-2019 06:15

Rapporter til Admin
Jeg ville holde mig langt væk fra Bosch og Siemens hvidevarer. Vi har haft Bosch og Siemens hvidevare. 2 opvaskemaskiner - begge top modeller men begge døde inde de blev 3 år. 1 vaskemaskine - der døde inden den blev 3 år. Top model. 1 tørretumbler - der døde inden den blev 3 år. Top model. Fælles for alle er, at mens de virkede var de rigtige gode og støjsvage. Men det er bare for dyr, at skifte dem ud hele tiden. En god ven købte samme tørretumbler, og den døde også inden den blev 3 år. Svigerforældrene købe samme opvaskemaskine, som døde da den var omkring 4år. I dag har vi andre mærker og fælles for dem alle er at de er ældre end 3 år (på nær opvaskemaskinen som kun er 2, 5 år).
--
Den som ler sidst, tænker langsomst!
#18
Torben67
Monsterbruger
19-08-2019 07:05

Rapporter til Admin
Energi og vandøkonomi: #14 Passer simpelthen ikke. Både energimæssigt og vandmæssigt er maskinvask det mest økonomiske. Pålidelighed og holdbarhed: #17 Jeg forstår godt, at du er utilfreds:-) Men når det er sagt, ser det ikke ud til at være et generelt billede. Når jeg snakker med den lokale hvidevareguru (en uafhængig, der altid er til at handle med), ser han Bosch som et godt mærke. Hvis man søger "Dishwasher reliability", kommer der links frem, eks.: https://www.msn.com[...] https://media3.bosch-home.com[...] Så mens jeg godt forstår, at du er indebrændt, kan det være, at du bare har været rigtig uheldig. Men omvendt er det også vigtigt at være rigtig kritisk med statistik - da det ind i mellem bare er løgn..... I link nummer to ser man nok grunden til at Samsung ikke er store på opvaskemaskiner i DK.
--
#19
Wing Man
Super Nørd
19-08-2019 10:30

Rapporter til Admin
#18 Stop med at skyde mig noget som helst i skoene. Hvor I alverden skriver jeg at jeg er indebrændt? Jeg fortæller fakta, og hvad jeg ville gøre med de fakta. Fakta = mine egne faktiske oplevelser. Hvad jeg ville gøre = købe noget andet.
--
Den som ler sidst, tænker langsomst!
#20
ToFFo
Guru
19-08-2019 11:46

Rapporter til Admin
#18 - Hvor mange liter vand bruger en opvaskemaskine pr. vask? Lad os sige 10 liter. Jeg bruger 5 liter vand på en opvask, hvis jeg gør det i hånden. Det kan godt være der er opvaskemaskiner der bruger mindre end 10 liter. Men er de helt nede på 4-5 liter vand på en ordentlig vask?
--
- Indsæt signatur -
#21
Fjummer
HOL Moderator
19-08-2019 12:12

Rapporter til Admin
#20 Kan du vaske 14 kuverter service med 5 liter vand.
--
Yea though I walk through the valley of the shadow of death I will fear no evil for I am the god of death.
#22
ToFFo
Guru
19-08-2019 12:15

Rapporter til Admin
#21 - Ja, det kan jeg og det er gjort før. Gør det aldrig igen... Arh måske er det blevet til 7-8 liter men stadig mindre end 10 og så er der heller ikke spildt strøm på det :D
--
- Indsæt signatur -
#23
Torben67
Monsterbruger
22-08-2019 07:14

Rapporter til Admin
#24
ronny
Mega Nørd
22-08-2019 10:55

Rapporter til Admin
Har også samme model type fra Bosh. Kun anbefaling herfra. Du går aldrig helt galt i byen når du vælger test vinder fra Tænk. Man kan altid være uheldig med en mandags maskine uanset mærke. Men som regel når et drejer sig om opvask maskiner så træder divs. fejl som regel frem de første 2 år, hvis der ikke er tale om sliddele. Dog for du en lydsvag maskine og det bliver du glad for. Indmad er af plastik, det bliver aldrig bedre en plastik kan blive.
--
#25
spangsbjerg
Elitebruger
22-08-2019 12:22

Rapporter til Admin
Har en helt standard siemens vaskemaskine til 3000,- den kører på 5. år forstår ikke folk har så mange problemer. Min vaskemaskine er miele og har også klaret den i 5 år. Begge dele er omkring entry-level eller lidt over.
--
#26
Bundy
Mega Supporter
22-08-2019 13:37

Rapporter til Admin
#22: Og du bruger ikke vand til at skylel af, inden du vasker op? Jeg synes du skal prøve at google lidt - alle undersøgelser, bla. en fra TÆNK, viser at det er mere økonomisk at bruge en opvasker. Så kan du være pisse påståelig, men jeg tror alligevel mere på dem.
--
Hvis du kan læse dette, har du tabt.
#27
visitkort500
Super Supporter
22-08-2019 14:00

Rapporter til Admin
#22 "Gør det aldrig igen.." - fik mig til at grine haha.
--
Everyone becomes a story, be a good story.

Opret svar til indlægget: Erfaring med Bosch Zeolith opvaskemaskine?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning